Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stevens haalt opgelucht adem; Kostic scoort opnieuw voor VfB Stuttgart

Laatste update:

VfB Stuttgart mag weer hopen op handhaving in de Bundesliga. Het team van Huub Stevens staat nog op de laatste plaats, maar door een 2-0 overwinning op FSV Mainz is het gat tot de zestiende plaats verkleind tot nog maar één punt. Voormalig FC Groningen-aanvaller Filip Kostic nam zaterdagavond het tweede doelpunt van die Schwaben voor zijn rekening. Hij scoorde vorige week ook al tegen Schalke 04.

/

Stuttgart had drie wedstrijden niet meer gewonnen, maar na de zege op Mainz is handhaving met nog maar twee speelronden te gaan weer een reële doelstelling geworden. De thuisploeg ging in de eigen Mercedes-Benz Arena ook beter van start, al werd men na 35 minuten pas voor het eerst echt gevaarlijk. Daniel Didavi knalde van zo’n 35 meter tegen de paal. Er viel in de eerste helft niet veel te genieten, maar Stuttgart was wel de bovenliggende partij.

Dat was ook het spelbeeld na rust en halverwege de tweede helft kwam de gastheer verdiend op voorsprong: Didavi haalde van dertig meter uit en doelman Loris Karius liet zich verrassen door het afstandsschot. Mainz ging na de openingstreffer meer naar voren spelen, maar liep elf minuten voor tijd tegen de 0-2 aan. Kostic zette met de beslissende goal een kroon op zijn uitstekende wedstrijd. Stuttgart speelt dit seizoen nog tegen Hamburger SV en SC Paderborn.

Denk jij dat VfB Stuttgart zich gaat handhaven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kostic raakt in vorm mooi. Ik zie Kostic als de opvolger van Depay. Hij is snel heeft techniek en een goed schot. On: Mooi voor Stuttgart ik hoop en denk dat ze na-competitie moeten spelen en niet rechtstreeks degraderen. Het is wel spannend onderin de Bundesliga.

9 mei 2015 om 20:50

het zou zeker een goede stap zijn, hij zou waarschijnlijk 100% basis speler zijn en zeker tot zijn recht komen. vraag is of HIJ de keuze durft te maken om naar de eredivisie te gaan (wat toch wel minder mooi is als de bundesliga) als ze zich niet handhaven zien we hem waarschijnlijk verkassen naar een andere club

9 mei 2015 om 20:53

Maar dan kan hij wel CL spelen. Als Stuttgart er in blijft moet hij toch weer tegen degradatie knokken, en als Stuttgart degradeert dan is hij zeker haalbaar. Ik dacht dat zijn salaris 8 ton is dat moet dus ook geen probleem zijn. In de Euroborg echt genoten van hem! Voor zo iemand kom je naar het stadion.

9 mei 2015 om 21:08

Toch zie je niet vaak dat ze de stap maken richting eredivisie. Ik zou hey toejuichen, maar, zie.het helaas niet gebeuren..

Mooi voor Stevens! Paderborn en HSV zijn wedstrijden waar je 6 punten uit zou moeten kunnen halen. Als het aan mij zou liggen, zou ik zeggen dat Paderborn en Freiburg mogen degraderen. Niks tegen die clubs maar vindt dat clubs als Stuttgart, Hannover, HSV en Hertha toch beter in de hoogste klasse horen. Ook mooi dat Kostic weer gescoord heeft!

Tsja, Stuttgart is eigenlijk te groot om te degraderen. Zou toch jammer zijn. Aan de andere kant zitten er gewoon te veel matige spelers bij Stuttgart.

9 mei 2015 om 20:43

Dat klopt. De enigste de speler die ik nog wel goed is is Harnik.

9 mei 2015 om 21:54

Zeker niet waar, Stuttgart heeft kwalitatief gewoon een goed team en niet alleen Harnik. Denk aan spelers als Ibisevic, Maxim, Ulreich, Leitner, Rudiger, Gentner en talenten als Werner en Gruezo.

10 mei 2015 om 14:51

Klopt Stuttgart heeft veel goede voetballers. Er is echter een groot probleem. De verdedigers van VFB zijn echt dramatisch slecht.(op Rudiger na maar die is lang geblesseerd geweest) De verdediging is juist het blok wat heel stabiel moet zijn voor succes. Kijk je genoemde spelers maar, alleen middenvelders en aanvallers.

Verdiende zege, Stuttgart had moeite met het afmaken maar na die 1-0 gelukstreffer kwam al snel de 2-0. Hoop dat Stuttgart zich handhaaft, prachtige club die in de 1e Bundesliga hoort.

Ik denk alleen dat ze handhaven doordat ze tegen Paderborn en HSV moeten maar voor de rest geef ik ze weinig kans

Het mooiste zou zijn als FSV Mainz, Hannover 96 of Hertha BSC in de play-offs zich handhaaft en Paderborn samen met Freiburg naar de 2. Bundesliga zou degraderen. Naar mijn mening horen de rest van de ploegen gewoon thuis in de 1. Bundesliga.

zo zie je maar weer dat de oud eredivisie speler eindelijk begint te draaien

zou slim zijn als PSV deze speler haalt als opvolger van Depay

Fantastisch! Nu zo doorgaan.

Goed gedaan kostic, ouwe groning speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren