Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steven Berghuis maakt bijzonder slechte beurt: ‘Nou is straks het EK...’

Laatste update:

Steven Berghuis heeft woensdagavond geen goede beurt gemaakt in de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord. Bij een 1-3 voorsprong incasseerde de aanvaller van Feyenoord zijn tweede gele kaart van arbiter Siemen Mulder, waarna Heerenveen de ommekeer inzette: 4-3. Na de wedstrijd wordt Berghuis bekritiseerd op sociale media en ook analist Gertjan Verbeek van ESPN is niet mild.

De eerste gele kaart was het gevolg van een overtreding op Joey Veerman in de 27ste minuut van de wedstrijd. Nadat de middenvelder van Heerenveen de bal op de eigen helft al had afgespeeld aan een ploeggenoot, haalde Berghuis door. Halverwege de tweede helft volgde een tweede prent, toen Berghuis zag hoe Rami Kaib op hem af kwam dribbelen. Berghuis wilde voorkomen dat de linksback van Heerenveen naar binnen zou snijden en zette een tackle in, waarbij hij hard de voet van Kaib raakte.

Verbeek noemt de eerste overtreding van Berghuis 'echt een domme' en de tweede 'onkunde van een aanvaller die probeert te verdedigen'. "Met een gele kaart op zak is het niet slim. Berghuis kan het alleen zichzelf kwalijk nemen. Hij doet het team tekort, want Feyenoord had met tien man heel veel moeite om tegen dit Heerenveen te strijden", merkt Verbeek op. Berghuis werd de eerste aanvoerder van Feyenoord die een basisplek kreeg én met rood werd weggestuurd in een bekerduel sinds Paul Bosvelt in de verloren bekerfinale in 2003 tegen FC Utrecht (1-4).

Op Twitter vraagt journalist Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad zich af of de uitspattingen van Berghuis gevolgen zullen hebben voor zijn rol bij Oranje. De sterspeler van Feyenoord staat erom bekend met regelmaat onbesuisde overtredingen te begaan. "Nou is straks het EK. En elke coach wil graag kwaliteitsspelers, maar ook ‘betrouwbare’. Wat wordt de afweging met Berghuis, als je bondscoach Frank de Boer bent en de keuze hebt uit een aantal aanvallers op flanken?",

Journalist Willem Vissers van de Volkskrant merkt eveneens op dat Berghuis een geschiedenis heeft als het aankomt op dergelijke overtredingen. "Alles van Berghuis gezien weer: de genialiteit, de laksheid, de dommigheid, de overmoed, de klasse, de ridicule overtredingen", geeft hij aan. Berghuis zorgde zelf nog voor de 1-2 voorsprong, na een fraaie combinatie met Bryan Linssen en een beheerste afronding. "Prachtig doelpunt en even later rood. Dat zegt het wel."

Leroy Fer geeft voor de camera van ESPN aan dat er geen onderlinge verwijten zijn gemaakt in de kleedkamer, maar volgens de middenvelder beseffen de spelers we dat de 'doelpunten te makkelijk werden weggegeven'. "Het is nu makkelijk om de schuld bij één speler te leggen die een rode kaart kreeg. Hij is een zelfkritische jongen en weet het zelf ook wel. Ik heb de tackle nog niet teruggezien, maar ik denk dat we ook met tien man de doelpunten te makkelijk weggeven. Dat mag niet, ook niet met tien man."

Moet Frank de Boer consequenties verbinden aan de overtredingen van Steven Berghuis?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Als je Berghuis niet meer selecteert door deze rode kaart ben je imo niet serieus te nemen. Nog steeds een klasse beter dan Stengs, Promes en Babel. Dom is het wel, en hij lijkt er maar niet van te leren. Dat is wel kwalijk.

17 februari 2021 om 21:05

Ik waardeer je eerlijkheid. Eindelijk iemand die er normaal na kijkt

17 februari 2021 om 21:30

Ben het ook volledig met Messibazoer eens hoor, maar vind het ook altijd wel grappig dat degene die je mening deelt dan de enige is die er normaal naar kijkt. Denk dat anderen er ook 'normaal' naar kijken alleen een andere mening hebben.. (dit bedoel ik overigens in het algemeen niet alleen over jou sander).

17 februari 2021 om 21:52

Maar Dabor, ik denk dat Sander vooral bedoelt dat er genoeg mensen zijn die door de streken en de uitstraling op het veld van Berghuis niet meer objectief naar zijn kwaliteiten kijken.

17 februari 2021 om 22:34

Ja dat zou idd ook kunnen hoor. Maar ergens is dat ook wel weer een beetje hoe het gaat, je ziet het ook bij een Tadic en Veltman en eerder Toivonen, die worden door de eigen supporters ook wel aangepakt op hun fratsen maar wel beoordeeld op wat ze in het veld doen. Zodra de vervelende speler bij de tegenstander speelt focus je je toch onbewust misschien meer op de rare fratsen alleen..

17 februari 2021 om 21:21

Zeker weten dat het dom is. Moet er wel bij zeggen dat hij rechtsback zowat stond en dat er geen kans meer kwam nadat hij rood kreeg. Dat hij mee moet verdedigen is begrijpelijk maar tactisch was het wel weer matig. Berghuis rechtsback in de omschakeling haal je bijna al zijn sterke punten eruit. Kritiek op Berghuis is terecht maar laten we ook niet de inbreng van Dick hierin vergeten.

17 februari 2021 om 21:22

Op basis van deze overtreding ben ik met je eens, vooral met in het achterhoofd dat Berghuis eigenlijk zijn enorm negatieve periode waarbij hij om de haverklap iemand grof onderuit schopte al een behoorlijke tijd achter zich heeft gelaten. Er zijn natuurlijk wel andere factoren die kunnen meespelen in de beslissing die erg afhankelijk zijn van hoe De Boer uiteindelijk van plan is om te gaan spelen. Met het huidige Feyenoord heb ik het idee dat veel spelers een punt achterstaan omdat Dick ze ogenschijnlijk nooit geleerd heeft hoe normaal druk te zetten. Bij de paar wedstrijden die Berghuis dan ook onder De Boer heeft gespeeld vond ik dit ook echt het grote manco, omdat in het moderne voetbal men daar zo doorheen prikt en dan lopen je andere negen veldspelers er ook voor lul bij. Mogelijk dat dit gewoon wennen was aan een manier van spelen, want je moet Berghuis wel nageven dat hij wel gewoon de werklust toonde om de meters te willen verzetten. Maar goed, wie weet stapt er net voor het EK wel een rechtsbuiten op ergens in het buitenland die opeens de tijd van zijn leven heeft, of hervindt Arjen Robben een tweede jeugd en stelt hij zichzelf beschikbaar.

17 februari 2021 om 21:36

Je snapt toch ook wel dat het niet alleen deze rode kaart is.
Het gaat ook niet om de kwaliteit dus dan maakt de vergelijking ook niet veel uit

Berghuis niet meenemen. Die jongen loopt naast zn schoenen en vindt van zichzelf dat ie niets fout kan doen. Enge jongen. Thuislaten en als ik Feyenoord was gauw verkopen

17 februari 2021 om 21:13

Waar je vandaan haalt dat hij vindt dat hij niks fout doet is me een raadsel. Hij is juist altijd zelfkritisch en vaak ook terecht kritisch op de rest. Wel jammer dat hij dit soort fratsen er niet uit krijgt, maar te veel mensen kunnen hem daarom niet meer objectief beoordelen.

17 februari 2021 om 21:21

Die gozer roept allemaal gedecideerde dingen zonder enig argument te noemen. Lekker laten gaan

17 februari 2021 om 22:05

Als feyenoord zijnde kun je hem inderdaad het beste verkopen, maar dat heeft meer financiële redenen. Met het Nederlands elftal moet hij sowieso mee, de voorkeur boven Stengs heeft hij sowieso, maar nog een EK met Babel en promes kan ik niet aan.

17 februari 2021 om 22:10

Nogal een slecht argument. Die jongen is met afstand de beste speler van Feyenoord en buiten Memphis kan ik zo snel geen aanvaller / vleugelspeler noemen die ook aantoonbaar beter is dan Berghuis.

Het is een groot minpunt en ik zou de twijfel snappen, maar alles is relatief. Nu is het even een eikel, maar als hij de komende paar maanden fantastisch speelt ga je hem dan thuis laten voor een rode kaart in een bekerwedstrijd maanden daarvoor? Nee toch.

Wat een onzin weer zeg, zullen we frenkie dan ook maar thuis laten van de zomer omdat hij vorig jaar een domme rode kaart pakte?

17 februari 2021 om 23:19

Waar slaat dit dan op? Berghuis heeft met regelmaat rare fratsen en onnodige uitspattingen. Die jongen moet eens leren van zijn fouten.

18 februari 2021 om 09:26

Hou toch op, deze jongen heeft 2x een rode kaart gepakt in zijn Feyenoord carrière. Het begint gewoon zielig te worden hoeveel mensen iets tegen hem hebben op deze website.

18 februari 2021 om 13:17

En hoe vaak een idiote actie? Kun je je die schaar tegen Koopmeiners nog herinneren?

Oh God Berghuis pakt voor het eerst in tijden een domme rode kaart en moet maar niet meer gesecteerd worden. Ik zou als ik Berghuis was een Argentijns of Braziliaans paspoort aanvragen. Dan beginnen ze je vanzelf te prijzen om je temperament en winnaarsmentaliteit, omdat we dat zo missen in Oranje. Ofzo.

17 februari 2021 om 23:09

Dat heeft weinig zin in Nederland want als je dan iemand hebt met Tagliafico die de grens opzoekt en er soms wel overheen gaat dan is het ook weer niet goed.. Deze reacties zijn daarom ook overdreven, je kan een keer tegen 2 gele kaarten aanlopen, het is niet zo dat Berghuis wekelijks zulke dingen doet, ben ook van mening als dit een normale competitie zou zijn geweest er niet zo overdreven gereageerd zou zijn

Het lijkt af en toe wel dat analisten extra betaald krijgen om onzin te verkondigen

Oh jee, daar is Maarten Wijffels. De man die vond dat de spelers na de overwinning op PSV niet blij mochten zijn in de kleedkamer. Met regelmaat onbesuisde overtredingen, dat valt nou ook wel weer mee. Anderhalf jaar geleden tegen AZ was volgens mij de laatste keer. Dit was heel dom, maar voor de positie van rechtsbuiten is Berghuis gewoon de beste man. Laten we dat niet uit het oog verliezen.

17 februari 2021 om 21:42

Denk dat Frank de Boer ook gewoon vooral kijkt hoe hij het de afgelopen wedstrijden gedaan heeft bij Oranje en dat was gewoon goed dus, geloof er niet zo in dat hij hem hierom zou laten vallen.

17 februari 2021 om 21:48

Allereerst: helemaal eens over Maarten Wijffels. Het stampvoetende, overslaande stemmetje dat in een poging te schreeuwen piept waar het kan om te betogen dat er een goede sportjournalist en een grote persoonlijkheid spreekt. Tevergeefs, want het enige dat groot is aan Wijffels is zijn schedel en zijn ego. Walgelijke vent. Zeker omdat hij evengoed zou kunnen betogen dat spelers 'met een steekje los' of 'een mind of their own' iets extra's brengen. Let maar op wanneer De Boer besluit Noa Lang mee te nemen naar het EK komende zomer; zegt het hele land (onterecht) dat het te vroeg is voor Lang, gaat hij het verdedigen omdat hij zo eigengereid is en welke voordelen dat heeft.

Maar daarnaast: Berghuis je beste optie op rechts? Kom op zeg! Behalve zijn ontzettende grillen en heft feit dat hij in topwedstrijden nooit het verschil maakt, is zijn rendement toch waanzinnig pover? Vijf velddoelpunten in het hele seizoen nog maar. En juist Berghuis moet het in rendement uitdrukken om een betere concurrent als Bergwijn de baas te zijn in Oranje, waar Berghuis zich ook maar zelden onderscheidt.

17 februari 2021 om 22:03

Haha hulde, Maarten Wijffels is niet beter te typeren dan dit. Het lukt me nooit om die man serieus te nemen. Ik vind Bergwijn een betere speler, maar geen betere rechtsbuiten. En ik ben het er niet mee eens dat Berghuis het nooit laat zien in toppers. Vorig jaar een hattrick tegen PSV, om maar een voorbeeld te noemen. Ook twee penalty's, maar hij nam de hele ploeg op sleeptouw. Hoe gretig hoe die bal binnenkopte was geweldig. Hetzelfde deed hij in 2017 al in de CL, waar hij een van de weinigen was die dat podium aankon. Bovendien doet Berghuis het ook goed in Oranje, eigenlijk altijd sinds hij er in 2016 eens bijkwam. In een systeem met drie aanvallers zou ik altijd spelen met Bergwijn, Depay en Berghuis. Ook omdat laatstgenoemde een van de weinigen is met echte creativiteit. Hij kan de rest bedienen

17 februari 2021 om 22:07

Nou qua rendement is ie toch ook wel veel beter dan Bergwijn. Die heeft in de afgelopen 2 seizoenen in goal gemaakt ofzo. Die wordt door Mou veranderd in een back. Berghuis is al jaren een van de meest productieve spelers uit de eredivisie. Natuurlijk, het is bij gebrek aan beter, maar wie moet je dan neerzetten, Stengs? Die heeft al helemaal geen rendement.

17 februari 2021 om 22:18

Betere concurrent als Bergwijn? Je bedoelt die speler die nog geen enkel doelpunt gemaakt heeft? Bergwijn heeft nog geen moment aangetoond ook werkelijk een betere speler te zijn. Het enigste wat voor 'm spreekt is z'n leeftijd. Bovendien heeft Bergwijn ook nog geen moment indruk gemaakt in Oranje. Alles wat je over Berghuis stelt, kun je net zo makkelijk over Bergwijn schrijven. Overigens vind ik beide spelers niet indrukwekkend voor Oranje. We hebben het over een rendementloze aanvaller in de Premier League en een 29-jarige aanvaller die nog nooit hoger heeft gespeeld dan Feyenoord en de Eredivisie.

17 februari 2021 om 22:18

Migi, Bergwijn zou in de Eredivisie uiteraard ook betere statistieken overleggen, dat wel. Maar het is de beste creatieve aanvaller

17 februari 2021 om 22:56

Geen doelpunt gemaakt? De namen lijken op elkaar natuurlijk, maar Steven Berg'wijn' maakte drie goals voor Tottenham Hotspur tot dusver. Niet dat dat een prestatie is, maar in diezelfde Premier League kwam Steven Berg'huis' tot drie goals minder. Sterker nog, 11 optredens en zelden een basisplaats. Nu ben ik het met je eens dat we op de rechterflank veel grilligheid hebben lopen, maar met inachtneming van zijn leeftijd vind ik de stats van Steven Bergwijn toch wel wat aansprekender. En zijn dreiging evenzeer. Wanneer het niet loopt kun je bij Bergwijn er wel op vertrouwen dat hij een actie maakt om erlangs te komen en wat te forceren; Bergwijn komt nog geen lantaarnpaal voorbij en moet het puur van zijn traptechniek hebben. Het lijkt me geen toeval dat van de acht penalties die hij nam er maar één misging. En dat van zijn twaalf goals dus zeven penalties waren evenmin.

17 februari 2021 om 23:43

Nu ga je zelf ook in de fout qua naam op het einde. Maar Gomes, dat is niet te vergelijken, Watford stonf laag in de PL en vaak in de verdrukking, dan heb je niks aan Berghuis, daarnaast speelde Berghuis toen ook niet in oranje. Nu laat Berghuis al seizoenen op rij goede statistieken zien, maar lijkt bergwijn de volgende stap maar niet te maken. Bij oranje was behoorde Berghuis laatst bij de betere voetballers op het veld, terwijl ik van Bergwijn nog geen wedstrijd kan herinneren dat hij echt uitblonk. Ik had veel vertrouwen in Bergwijn, maar denk zelfs dat Gakpo verder komt dan hij.

18 februari 2021 om 00:16

Hahaha ja, het is ook lastig die namen! Klopt dat Berghuis onlangs belangrijk was, maar meestal is hij bijzonder flets. Pakt totaal niet de rol die hij wel bij Feyenoord heeft, maar zelfs hier vind ik niet dat hij voldoende uitblinkt. Als je het vergelijk overigens niet eerlijk vindt kun je evengoed zeggen dat Bergwijn betere concurrentie heeft bij Tottenham dan Berghuis. Bovendien eindigde Watford dat seizoen met een 13e plek gewoon keurig in de middenmoot, dus dat verdrukkingsverhaal in de kelder van de Premium League is behoorlijk verwaarloosbaar.

Waar Bergwijn op zijn 23e voor €30 miljoen een toptransfer maakte naar een verliezend CL-finalist was Berghuis op die leeftijd net een jaar speler bij AZ, dat 600k voor hem neertelde. Los van het feit dat ik van Bergwijn onderhand ook meer had verwacht vind ik dit nog steeds een wezenlijk verschil in de voetballer die ze zijn. Dan kun je de statistieken noemen die Berghuis in de Eredivisie heeft neergezet, maar dat niveau was inmiddels ook kinderspel voor Bergwijn natuurlijk.

Maar goed het is laat, let's agree to disagree. Als een van ons maar gelijk krijgt met de juiste keuze van Frank de Boer en er wat rendement van de rechterflank rolt.

18 februari 2021 om 04:32

Maar Gomes, het gaat toch om nu? Berghuis speelde daar vijf jaar geleden. Was bovendien vooral niet de goede club voor hem, want dat voetbal ligt hem niet. Berghuis moet in een voetballende ploeg spelen. Bergwijn heeft veel meer potentie, maar veel ontlopen ze elkaar nu nog niet en dan moet je kijken naar wat voor type ze zijn. De pre van Berghuis is dan dat hij creatiever is dan de rest. Het is een beetje flauw om alleen te zeggen dat Berghuis niet langs zijn man gaat, want dat is vaak niet eens de bedoeling. Hij moet juist vanaf rechts het spel verdelen en de opening vinden, iets wat Bergwijn niet kan. Bergwijn moet namelijk juist gevonden worden. Daarom denk ik dat Bergwijn-Memphis-Berghuis een goede aanval is

Teleurstellingen ben ik bij Feyenoord wel gewend, maar het is lang geleden dat ik echt zo boos was. Guidetti tegen RKC, en dat tot de macht 3. Een van de meest achterlijke acties die ik bij Feyenoord heb gezien. De regelmatige teleurstellingen zijn nog tot daar aan toe, maar zoiets kan ik echt niet verkroppen.

Dat dit gevolgen zou moeten hebben voor het EK is natuurlijk wel volslagen nonsens.

Beetje overdreven, nog steeds de beste rechtsbuiten met Bergwijn om mee te kunnen nemen en tevens ook de twee enige rechtsbuitens die we hebben van niveau. Alsof we de luxe hebben om Berghuis thuis te laten haha. Wie anders? Toch niet Juffvrouw Stengs, die wordt opgegeten in het echte mannenvoetbal.

17 februari 2021 om 21:36

Ja precies JK, helemaal met je eens. Berghuis is bovendien de enige aanvaller met pure creativiteit, dus het is altijd goed om dat type erbij te hebben. Bergwijn is beter, maar dan wel op links. Ik hoop dat De Boer met twee spitsen gaat spelen, maar Berghuis niet meenemen zou erg vreemd zijn

17 februari 2021 om 21:43

Ik zou in een twee spitsen systeem spelen met Depay en Malen en dan heb je Berghuis, Bergwijn en een lange slungel achter de hand. Ook als je iets moet forceren is de voorzet van Berghuis wel erg lekker want van wie moet het anders komen.

17 februari 2021 om 21:42

Juffrouw Stengs deed het anders prima in z'n interlands bij Oranje.

17 februari 2021 om 21:45

Ja dat was ook het enige in de afgelopen 1,5 jaar. Laten we alsjeblieft die slapjanus eerst maar eens een man worden.

17 februari 2021 om 21:55

Daar gaat het toch meer om? Of tellen z'n goals of assists (of gebrek aan) mee bij Oranje? Verder heeft hij in de afgelopen topwedstrijden meer laten zien dan welke voetballer dan ook in de Eredivisie op wellicht Haller/Klaassen na. Het is onzinnig om zo lacherig te doen over een speler met zoveel gogme, creativiteit wat Nederland goed kan gebruiken. Dat hij nog moet ontwikkelen, is iedereen wel duidelijk.

17 februari 2021 om 22:11

Stengs is een goede voetballer, maar ik ben het met JK eens. Berghuis had vandaag te veel gif, maar Stengs heeft structureel te weinig. Die zou ik niet opstellen in een wedstrijd die ertoe doet

17 februari 2021 om 22:18

Stengs zorgt ervoor dat AZ vaker met 10 man speelt dan met 11. Is zelden beslissend en vaak ontzettend slap. Lekker thuis laten, Promes is met 700 minuten minder bijna net zo beslissend geweest dit seizoen als wisselspeler. Zelfs Babel komt in zijn buurt qua statistieken. Nogmaals, lekker thuis laten.

17 februari 2021 om 22:19

Maar hij is wel beslissend geweest in topwedstrijden voor AZ die er toededen, nog meer zo dan Berghuis, onlangs?

17 februari 2021 om 22:51

@ajaxcunian - Maar daar gaat het toch om? Leuk dat die jongen zoveel gogme heeft, maar als dat zich niet vertaalt in structuur en kwaliteit, heb je er niet zoveel aan. Stengs staat op dit moment helemaal onderaan de voedselketen en hoe dat er over een paar jaar uitziet, dat zien we dan wel. Op dit moment komt Stengs gewoon tekort voor Oranje.

18 februari 2021 om 13:29

Maar hoe komt hij tekort terwijl hij in Oranje meer heeft laten zien dan een Bergwijn, Promes of Babel? Hij laat weldegelijk kwaliteit zien en er is weinig reden om hem niet op te nemen sinds zijn vorige interlandperiode. Speelde toen best goed, en zijn vorm bij AZ is er ook op vooruitgegaan.

Als we zo gaan redeneren, dan houden we geen spelers meer over om te selecteren. Iedere speler heeft weleens domme momenten.

17 februari 2021 om 21:34

Wanneer je gelijkwaardige spelers hebt kun je dit meenemen in je beslissing. Echter deze generatie loopt niet over in goede aanvallers.

Het probleem van die rre overtrdingen van Berghuis is nou juist dat ze er voor kunnen zorgen dat je met zijn allen vroegtijdig naar huis mag. Dat is precies wat Feyenoord vanavond ook is overkomen. De ploeg staat met 3-1 voor, niks aan de hand. Dan gaat Berghuis dom doen en kantelt de gehele wedstrijd. En dan heb je dus uiteindelijk niks aan al die goede acties die Berghuis had voor hij werd weggestuurd. Dat is de overweging die de Boer straks ook moet maken. Wil je dat risico aangaan ?

17 februari 2021 om 21:37

Theo, dat gebeurt nu één keer.. heel stom, maar het is geen structureel probleem

17 februari 2021 om 22:48

Mensen doen net alsof dit iedere week gebeurt. Dit zijn uitzonderingen. Natuurlijk niet slim, maar zoals Bobiku ook aangeeft is het geen structureel probleem. Ik denk dat De Boer wel grotere zorgen heeft dan Berghuis, want de alternatieven houden ook niet bepaald over. Het zegt al genoeg dat meesten een rendementloze aanvaller in de Premier League als 1 na beste flankspeler bombarderen (bergwijn).

Kom op zeg. Wat domme overtredingen wat een keer tot rood leidt. Ja, dat kan een keer gebeuren. Het mag niet, maar om daar nu iemand voor niet naar het EK mee te nemen is ook weer lekker overdreven. Memphis laat je ook niet thuis als ie een keer dom rood pakt, waarom zou je dat bij Berghuis dan wel doen? Als ie beter speelt dan zijn concurrenten hoort ie er bij en op dit moment is dat het geval. Als ie zoiets 3x in een seizoen doet is het een ander verhaal. Als je een statement had willen maken had je het gedaan na wat doodschoppen die hij ook heeft uitgedeeld in het verleden. Nu niet,

Gelukkig selecteer hij ze daar nu al niet op dus er is hoop voor berghuis. Maar zonder gekheid. Een berghuis in vorm moet je mijns inziens meenemen, een berghuis die uit vorm is lekker thuis laten. Vind niet dat je hem moet beoordelen op dit incident en een EK daar van moet laten afhangen. Zoals ik zeg als berghuis goed in z'n vel zit en lekker draait moet je hem er bij halen, doet hij dat niet dan is het ook maar een gewone speler met weinig extra.

Ach, Berghuis mag dan weleens domme overtredingen maken, maar hoe vaak pakt hij nou een rode kaart, eens per 3 a 4 seizoenen? Nogal een dom argument dan. We lopen voorin al niet over van de kwaliteit en dan zou je ook nog een aanvaller thuis moeten laten omdat hij eens per 3 seizoenen een rode kaart pakt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren