Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steun voor Zivkovic: ‘Wie zegt dat hij is afgeschreven, is een idioot’

Laatste update:
/

Richairo Zivkovic is met FC Utrecht toe aan zijn vierde club in twee jaar tijd. De negentienjarige spits wist vooralsnog niet door te breken bij Ajax, maar dat wil volgens trainer Erik ten Hag niet zeggen dat hij al kan worden afgeschreven: “Wie zegt dat hij is afgeschreven, is een idioot.”

Zivkovic hoefde bij Ajax onder trainer Peter Bosz niet te rekenen op speelminuten in het eerste elftal. Bertrand Traoré, Kasper Dolberg en Mateo Cassierra krijgen de voorkeur in de spitspositie. In Utrecht moet Zivkovic de concurrentie aangaan met Sébastien Haller, mits de Fransman deze zomer niet wordt verkocht. Volgens Ten Hag komt het wel goed met de Ajax-huurling. "Zó veel potentieel, al veel ervaring opgedaan en hij heeft alles nog voor zich", zegt de trainer van Utrecht in gesprek met Voetbal International.

Ten Hag had Zivkovic graag vorig seizoen al gehuurd, maar toen vertrok de jonge aanvaller naar Willem II. "Wie zegt dat hij is afgeschreven, is een idioot", stelt Ten Hag. "Ik heb nog nooit met hem gewerkt, dus oordelen over het verleden kan ik niet. Ik vind het prachtig dat ik dit seizoen met hem mag werken.”

Richairo Zivkovic wordt volgend seizoen de eerste spits van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie hem niet doorbreken. Qua mentaliteit ook niet echt een top professional, jongen is vroeg doorgebroken en de faam is hem naar het hoofd gestegen. Hoop dat hij zich kan herpakken maar in deze speler heb ik niet zoveel vertrouwen.

24 augustus 2016 om 21:52

Hij is nog niet helemaal droog achter de oren, waarschijnlijk langer puberteit gehad. Hij is 19 en denk dat die onder Ten Hag dit seizoen de ideale trainer heeft. Maar het moet wel dit jaar gebeuren, anders nooit meer

Haha dan ben ik idioot nummer 1. Het zit gewoon niet lekker daar in de bovenkamer bij die jongen. Leuke spits voor een middenmotor, de echte top zie ik hem idd niet slagen. Dan ben ik zoals gezegd wel de idioot.

24 augustus 2016 om 21:44

Vroeg doorgebroken bij Groningen, te snel de stap willen maken naar Ajax na een seizoen, faam steeg naar zijn hoofd en mentaal zit het ook niet zo goed. Het complete pakket

24 augustus 2016 om 21:45

Het is wel een jongen die met zijn neus naar de goal staat en weet te scoren. Hij heedt iemand nodig die bovenop hem zit en goed begeleid. Ik schrijf hem niet af.

25 augustus 2016 om 09:11

En ik ben idioot nummer 2. Die kerel moet gewoon een flinke stap terug zetten. Naar een JL ploeg gaan die voor het kampioenschap speelt (niet verhuurd worden maar daar gaan tekenen) en zo langzaam weer een stapje hogerop. Veel spelen en dan het jaar erop mee promoveren en dan in de eredivisie opnieuw laten zien. Maar heb mn twijfels of ie dat niveau ooit aan kan.

Veel zeggen dat ie een neusje voor de goal heeft. Ja voor JL begrippen wel maar niet in de eredivisie dan moet er te snel gehandeld worden voor hem en dat lukt hem niet. Bij Willem II veel kansen gehad waarbij hij één op één komt met de keeper en die gingen er allemaal niet in. Als ie echt een neusje voor de goal heeft zou hij dit echt wel gemaakt hebben.

Hoezo heeft Groningen deze man niet gewoon terug gehaald veel slechter als nu kan toch niet.

24 augustus 2016 om 23:21

Hij wilde per se weg bij Groningen, dan hoef je ook niet meer terug te komen. Bovendien heeft Groningen de regel dat ze geen spelers willen huren, omdat Groningen de inkomsten voornamelijk uit de transfers haalt.
De spits is nu echt niet het probleem bij Groningen, van Weer heeft bewezen bij Excelsior dat hij kan scoren in de eredivisie. Hij heeft in 1 seizoen meer doelpunten gescoord dan de spitsen in de afgelopen 2-3 seizoenen (de Leeuw is geen spits)

Check, ik ben een idoot!

Alle vertrouwen in deze jongen. De stap Groningen - Ajax was misschien te vroeg.
Van een counterspirts omschakelen naar een Ajax nr 9 vergt nu eenmaal tijd.

Voor nu is het belangrijk dat hij rustig de kans krijgt. Lekker invallen. goaltjes meepakken, vertrouwen geven en dan komt het echt wel goed met hem.

Gewoon achter de spitsen opstellen komt het wel goed met hem,.

Ik schrijf hem persoonlijk af, als hij zo goed was had hij het al gemaakt tegen de kleuter verdediging van de eredivisie. Daarnaast verander mentaliteit niet zo snel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren