Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sterling-hype’ getemperd: ‘Niemand kan zich met Messi of Ronaldo meten’

Laatste update:

Raheem Sterling werd donderdag door oud-speler Trevor Sinclair bij talkSPORT vergeleken met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, maar manager Josep Guardiola drukt de aanvaller van Manchester City een dag later op het hart om dergelijke vergelijkingen te negeren. Guardiola vindt dat Sterling zich puur en alleen op zijn eigen prestaties bij the Citizens moet focussen.

“Ik ben heel blij voor Raheem, die voor Manchester City en Engeland geweldig presteert”, wordt Guardiola vrijdag op een persconferentie geciteerd door onder meer Goal. “Maar hopelijk leest hij niet alles wat er over hem wordt geschreven. Niemand kan zich namelijk meten met Ronaldo of Messi.” Sterling kent in ieder geval een goede seizoensstart, met tot dusver vijf doelpunten in de Premier League.

“Ik weet niet of hij (Sterling, red.) momenteel de beste speler in Engeland is”, vervolgt Guardiola zijn relaas. “Sinds het begin van onze samenwerking (in 2016, red.) is zijn arbeidsethos in ieder geval geweldig geweest. Raheem is een geweldige kerel, ik ben echt heel blij voor hem.” Manchester City veroverde tweemaal op rij de Engelse landstitel en met 48 doelpunten had Sterling een groot aandeel in de successen van het elftal van Guardiola.

Manchester City hervat de competitie zaterdag tegen Norwich City, de start van een loodzware periode voor de regerend landskampioen. Guardiola weet dat zijn ploeg wederom zwaar favoriet is om de landstitel te veroveren, maar de Spaanse manager plaatst ook een kanttekening. “De zware blessures van Leroy Sané en Aymeric Laporte zijn erg vervelend. Het is nog te vroeg om een voorspelling te doen, in februari of maart zal er veel meer duidelijk zijn.”

Ben jij het eens met Josep Guardiola?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee en hij zal ook nooit zo goed worden. Hij is ook alweer 23 dan zit je al bijna aan je top. Mbappe is de enige die de potentie heeft om dat niveau te halen met zijn 20 jaar.

13 september 2019 om 20:37

Serieus met 23 aan je top zitten? Hij is op.
Dat hij niet zo goed wordt als Messi en Ronaldo kan ik begrijpen, want dat gaan we niet snel meer meemaken.

Maar hoe kan je zeggen dat iemand van 23 al aan zijn top zit. In mijn ogen heeft sterling nog zeker 6 jaar om het maximale uit zijn vermogen te halen

13 september 2019 om 20:45

Sterling is 24 en wordt alweer bijna 25.

14 september 2019 om 01:39

Over paar maanden 25, en zelfs dan nog heeft Sterling groeimarge.

Goeie speler hoor. Maar buiten Messi en Ronaldo staan ook gewoon spelers als Neymar, Mbappe en Hazard boven deze gozer. En als je kijkt wat een Salah, Lewandowski, Griezmann bijv laten zien, dat zijn ook niet bepaald de minste. City heeft zelf buiten Sterling ook nog gewoon Sane, Silva en Aguero in de aanval rondlopen. Die vind ik allemaal vrij aan elkaar gewaagd. En moet je nagaan dat je dan ook nog toppers als Mane, Reus, Sancho, Kane, Dybala (in normale doen), Bale (ondanks de haat tegen hem), Benzema, Suarez en Aubameyang hebt. Ik vind Sterling dan ook eerder in de laatste categorie horen (geen schande) dan bij beste 5-8 aanvallers van de wereld.

13 september 2019 om 20:56

Pardon maar Sterling heeft toch een beter seizoen gedraaid dan Mane, Sancho en Bale? Over mane kan je dan nog wel discussieren. Zoek maar eens op voor de gein wat voor stats Sterling de afgelopen twee seizoenen heeft gehad. Veel mensen beseffen niet hoe hij zich heeft ontwikkeld, zowel op scorend vlak als aangevend vlak.

14 september 2019 om 09:35

Bale heeft CL finales beslist en jarenlang de PL gedomineerd. Sterling mag de veters nog niet eens strikken van Bale.

14 september 2019 om 13:18

Wat is dit nou weer voor onzin. Het gaat om hoe goed de spelers op dit moment zijn en niet om wat ze in het verleden hebben gepresteerd. Bale speelde afgelopen seizoen gewoon echt dramatisch.

13 september 2019 om 23:36

Sterker nog Sterling is niet eens de beste speler van City. Dat is De bruyne namelijk

13 september 2019 om 23:38

Mss wel, maar ik vind kdb en sterling heel belangrijk. Ederson ook niet te vergeten.

13 september 2019 om 23:45

Sterling is idd heel belangrijk. Maar er zijn wel aardig wat spelers die, met begeleiding van Pep, de rol van Sterling prima kunnen invullen. KdB is veel unieker en moeilijker te vervangen.

Enkel Neymar raakt sporadisch dat niveau, en Sterling mag de veters van Ney nog niet strikken, dusja, waar hebben we het hier eigenlijk over?

Sterling komt pas in de buurt van het niveau Messi & Ronaldo als hij alle kansen die hij nu nog mist grotendeels afrond. Die jongen heeft een geweldige drive om op de juiste plekken te staan, maar zelfs met de ontwikkeling die hij onder Pep heeft doorgemaakt mist hij nog zo veel kansen. Het is een harde werker dus wie weet kan hij die laatste stap in zijn ontwikkeling nog zetten.

14 september 2019 om 13:20

Ik moet zeggen dat ik hem het begin van dit seizoen veel effectiever vindt. 4 wedstrijden voor city, 5 goals en 4 westrijden voor Engeland 6 doelpunten en 4 assists.

Wat maakt het uit of hij op hetzelfde niveau geraakt? Als hij straks naar zijn bankrekening kijkt zal dat er beter uitzien dan al de mensen die hier iets komen posten. Hij is een topper daar kan niemand iets aan veranderen. Alle bashers en haters als je niks zinnig of opbouwend kan zeggen zwijg dan liever.

Goede speler, een hele goede zelfs, maar is toch bij lange na geen Ronaldo of Messi. Ook geen Neymar of Hazard overigens, die vind ik allemaal een slag beter. Sterling mist voor mij persoonlijk de wow-factor in vergelijking met die andere spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren