Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Stekelenburg na zware blessure weer gelinkt aan Eredivisie-rentree

Laatste update:

Sparta Rotterdam heeft een acuut keepersprobleem, want Tim Coremans is volgens de Rotterdamse club wegens een zware knieblessure maandenlang de roulatie. De vorige week al aan Sparta gelinkte Maarten Stekelenburg wordt door het Algemeen Dagblad wederom naar voren geschoven als mogelijke aanwinst van De Kasteelheren, al is het nog maar de vraag of de 37-jarige doelman daadwerkelijk terugkeert in de Eredivisie.

Coremans raakt vorige week vrijdag geblesseerd op de training. Binnen Sparta leefde in eerste instantie nog de hoop dat de kwetsuur zou meevallen, maar uit medisch onderzoek blijkt dat de band in het gewricht is afgescheurd. Coremans is hierdoor het grootste gedeelte van komend seizoen niet inzetbaar. In het ergste geval bedraagt de herstelperiode negen maanden. Sparta heeft hierdoor geen keeper tot zijn beschikking, want Ariel Harush kondigde onlangs zijn vertrek aan. Directeur voetbalzaken Henk van Stee moet hierdoor de transfermarkt op om een geschikte doelman te strikken. NAC-doelman Nick Olij lijkt sowieso op het lijstje te staan van de bestuurder.

Stekelenburg werd dus al eerder door het Algemeen Dagblad in verband gebracht met Sparta. De Liverpool Echo wist kort daarna te melden dat de voormalig sluitpost van Ajax zijn aflopende contract bij Everton kan verlengen, omdat manager Carlo Ancelotti over minstens drie opties wil beschikken onder de lat. Tegenover Voetbal International liet Stekelenburg al weten een weloverwogen beslissing te willen nemen aangaande zijn toekomst. "Ik ben me nu aan het oriënteren op mijn toekomst."

Van Stee is nog niet in contact geweest met Stekelenburg, zo bleek vorige week uit een reactie aan De Telegraaf. "Ik heb nog nooit met Maarten Stekelenburg of zijn zaakwaarnemer over een transfer gesproken." Een deal met de ervaren doelman is echter niet bij voorbaat uitgesloten. "Als hij me morgen belt dat hij graag bij Sparta wil komen voetballen, dan zeg ik natuurlijk niet bij voorbaat ’nee’. Dan zou ik, met hoofdtrainer Henk Fraser erbij, het gesprek met hem aangaan. Dan ben je benieuwd naar de motivatie, de fitheid. Hij heeft in het verleden al bewezen een geweldige keeper te zijn. Een grote naam."

Sparta maakt tevens melding van het vertrek van Elayis Tavsan, die een driejarig contract heeft getekend bij NEC. De aanvaller had zijn tot 2021 lopende contract in Rotterdam tussentijds kunnen verlengen, maar de gesprekken daarover leverden niets op. "Hier kwamen we niet uit, omdat de gevraagde voorwaarden ons niet pasten. Vervolgens maak je een sportieve afweging om de te ontvangen transfersom te gaan investeren", verklaart Van Stee in een reactie aan RTV Rijnmond. Tavsan kwam tot een wedstrijd namens Sparta. Hij werd afgelopen seizoen verhuurd aan Telstar.

Zie jij Maarten Stekelenburg bij Sparta Rotterdam terugkeren in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2 tonnetjes verdienen voor een maandje Everton extra en dan voor 2 ton per seizoen keepen bij Sparta, lijkt me niet vervelend.zie hem graag terug in de Eredivisie

15 juni 2020 om 17:36

Ach ja, nergens zal hij 50k per week meer verdienen. Denk wel dat er nog grotere teams zouden komen zoals Heerenveen.

Willem II zoekt toch nog een keeper? Lijkt me wel een stunt als ze de voorronde EL met Stekelenburg en Huntelaar kunnen spelen. 2 spelers met erg veel ervaring.

15 juni 2020 om 17:37

Nou met huntelaar kan je vergeten . Bijgetekent voor een jaar

15 juni 2020 om 17:37

Huntelaar heeft echt precies toen je dit bericht stuurde verlengt.

15 juni 2020 om 18:08

Misschien zag Huntelaar zichzelf absoluut niet bij Willem II voetballen en heeft hij daarom maar snel zijn contract verlengd haha

15 juni 2020 om 18:51

los van dat Huntelaar verlengt heeft wat moet Willem II met nog een spits? Met Pavlidis, Wreidt en Gladon hebben ze er al 3. En natuurlijk is Huntelaar veel beter dan deze 3 maar 4 spitsen is wel echt te veel voor en club als Willem II.

Ik weet niet of Stekelenburg dit moet willen. Als Sparta hem daadwerkelijk binnenhengelt is dat natuurlijk een stunt en zullen alle ogen op hem gericht zijn. Het probleem is dat bijna iedereen hem nog kent van zijn periode van Ajax en Oranje (zoveel heeft hij niet gekeept de afgelopen jaren) en dan zal het flink tegenvallen, want zo goed is hij niet meer.
Persoonlijk zou ik nog even cashen bij Everton, want hij hoeft in zijn carriere niks meer te bewijzen.

15 juni 2020 om 18:19

Hij heeft het alleen in zijn periode bij Ajax laten zien , daarna is het kommer en kwel . Wilde weg nadat hij er een keer werd naast gezet , dat geeft al weer wat voor karakter hij heeft.

16 juni 2020 om 09:10

Volgens mij doet hij het ook voor familie. Voor het geld hoeft hij zeker niet naar nl te komen maar kan begrijpen dat je ook naar de wensen van je gezin luistert, vooral als je carrière al bijna klaar is. Die man heeft geld zat verdient, nog 1 jaar cashen of je hobby met 34 wedstrijden afsluiten, een echte sportman kiest voor het laatste.

Als de Steek op zijn leeftijd op kunstgras gaat keepen eindigt hij hetzelfde als deze Corremans. Lekker naar Heerenveen gaan Maarten!

15 juni 2020 om 18:10

Volgens mij ligt er na de zomer weer een natuurgrasmat op het Kasteel!

Nog steeds een veel betere keeper dan cillessen,zelfs zonder wedstrijdritme

15 juni 2020 om 18:38

Nee, Stekelenburg zit wel onder het niveau van Cillessen momenteel lijkt me hoor, die heeft de afgelopen 3 jaar 5 wedstrijden gekeept, lijkt me stug dat ie dan beter is.. Kijk jij veel trainingen van Everton overigens omdat je dat zo stellig weet te vermelden? 'Veel beter' zeg jij zelfs, dan zullen er binnenkort wel ploegen van een ander kaliber dan Sparta op de stoep staan, denk je niet?

15 juni 2020 om 18:52

Niet als iemand al 37 is

15 juni 2020 om 19:10

Mwa, als een 37-jarige keeper 'veel beter' is dan de eerste doelman van Oranje, dat zelfs zonder wedstrijdritme (dus straks met ritme nóg beter) dan zouden er echt wel Nederlandse subtoppers geïnteresseerd zijn hoor, sowieso grotere clubs dan Sparta. Ik denk dat je zelf ook wel snapt dat je gewoon stevig zat te overdrijven en dat Steek helemaal het niveau van Cillessen zeer waarschijnlijk niet meer benadert momenteel. En ook nogmaals de vraag: kijk jij vaak naar de trainingen van Everton gezien je zijn niveau zo goed weet in te schatten, hij heeft immers al 3 volle seizoenen amper meer een wedstrijd gespeeld.

Geen idee wat zn salaris eisen zijn en of het realistisch is maar zou hem graag een jaartje bij ons Willem II zien. Nu Woud is verhuurd gaat er een keeper komen deze dagen maar geen idee wie. *fingers crossed

Ik verwacht dat hij naar Tilburg gaat. Willem.II heeft een keeper nodig. Joris en Maarten kennen elkaar goed vanuit Oranje en de trainersstaf heeft ook al met hem gewerkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren