Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stekelenburg haalt zoon Grim op bij Ajax als vervanger van zoon Koeman

Laatste update:
/

Almere City FC had in de persoon van Ronald Koeman junior de zoon van een bekende oud-voetballer op de loonlijst staan. Koeman junior stapt echter over naar FC Oss. Almere City FC, dat Maarten Stekelenburg (geen familie van de gelijknamige keeper) als trainer heeft, haalt er de zoon van een andere oude bekende voor terug.

Mike Grim gaat aan de slag in Almere, zo meldt de club via de officiële kanalen. De zoon van de vertrokken coach Fred Grim komt over van Jong Ajax en in Almere gaat hij de strijd aan met Agil Etemadi en Roy Pistoor.

Almere City maakt voorts bekend dat Travis Brent de gelederen komt versterken. De 23-jarige verdediger komt over van Heracles Almelo. Daar speelde hij het voorbije seizoen bij de beloften.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geef toe een verwarrende titel, maar er staat toch duidelijk in dat het om de zoon van Grim en de zoon van Koeman gaat. Voor mijn gevoel groeien ze beide niet uit tot aanwinsten voor de grote clubs.

Alweer gekomen omdat hij 'de zoon is van'. Ik hoop dat hij niet zo slecht is als Koeman

24 juni 2015 om 17:17

Hij is ook gewoon een redelijke keeper hoor. Niet verwachten dat je Neurs bij Almere gaat krijgen..

Als we het toch over de zoon van hebben... Haal dan ook gelijk Damien Menzo de zoon van Stanley Menzo naar Almere. En Danilo en Wanderson de zoons van Wamberto die kunnen ook nog wat toevoegen aan Almere City. En misschien dat oud-Groniningen speler Robbin Kieft de zoon van Wim Kieft ook nog weer eens een kijkje wil nemen in de profwereld. En misschien kunnen ze ook nog wel Justin Kluivert huren van Ajax. Juist de zoon van Patrick Kluivert. Als we toch bezig zijn. Nee, die laatste is een geintje Justin is nog maar 16 ofzo dat is veels te jong om verhuurd te worden.

24 juni 2015 om 17:39

Ja en jozefzoon. Zoon van Jozef..

24 juni 2015 om 17:43

Ja en de ma van ben, benzema

25 juni 2015 om 16:59

Hulde Jonhies!!

Huh?? dus Ronald Koeman haalt Maarten Stekelenburg en andere Maarten Stekelenburg haalt andere Rondald Koeman? Wat een toeval.

24 juni 2015 om 21:49

Lees nou eens goed!!! Almere City haalt de zoon van Fred Grim als opvolger voor de zoon van Ronald Koeman.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren