Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stam gaat niet op interesse in: ‘Ze hebben zich bij zaakwaarnemer gemeld’

Laatste update:

Willem II en NEC zijn inderdaad geïnteresseerd in Jaap Stam, zo heeft de oud-verdediger woensdagavond zelf voor de camera van FOX Sports laten weten. “Ze hebben zich bij mijn zaakwaarnemer gemeld, maar ik ga er nog niet op in.”

/

“Ik wil wachten met het nemen van een beslissing. Misschien neem ik dan een risico, maar dat zij zo. Ik ga nu gewoon nog geen beslissing nemen”, aldus de 43-jarige coach van de beloften van Ajax, die eerder aangaf dat zijn voorkeur uitgaat naar het Engelse voetbal, maar dat hij ook de Eredivisie ‘fantastisch’ zou vinden.

“Ik sta voor alles open”, voegt Stam er nu aan toe. “We wachten het af. Het kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk aan de bak, maar het kan ook zijn dat ik tot de winterstop moet wachten en er dan ergens een trainer weg moet.”

Bij welke club zou Jaap Stam beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou niet echt kunnen bedenken waarom Stam beter bij 1 van deze 2 clubs zou passen, anders dan dat er bij Willem2 in de afgelopen paar jaar behoorlijk wat Ajax huurlingen hebben rondgelopen. Ik denk echter dat hij zijn vizier wat hoger richt.

4 mei 2016 om 21:24

Oud speler van Willem II dus dat zal wel beter passen. Mooie clubs voor Jaap om te beginnen op het hoogste niveau. Willem II zou een mooie optie zijn als ze in de eredivisie blijven want daarmee kan je het alleen maar beter doen.

Voor Stam zou ik Nec kiezen leuke ploeg. Weet alleen of hij met dat bestuur kan werken is toch wel een man die op zijn strepen staat en geen ja knikker is.

4 mei 2016 om 21:25

Nu is het wel een leuke ploeg, maar veel goede spelers uit het elftal gaan weg... Foor, van der eijden, santos... toch wel de stekhouders van het elftal

4 mei 2016 om 21:42

We hebben in de huidige selectie al 2 betere centrumverdedigers dan Van Eijden, namelijk Dumic en Golla, dus dat vertrek is al opgevangen. Worden we alleen maar sterker op. Santos ben ik niet zo kapot van, denk dat iedere spits die in dit NEC spelen en alle pingels mag nemen wel rond de 15 goals uit zou komen. Denk dat de echte moeilijkheid zal gaan zitten in het vervangen van Foor en Limbombe. Zou Stans wel een goede opvolger voor Foor vinden en Kuwas een goede voor Limbombe.

Maar we gaan het zien, de huidige scouting heeft al dermate veel goede spelers gescout dat het wel los loopt. En daarbij kan je er ook positief naar kijken, misschien kan NEC nu wat meer spelers voor de langere termijn vastleggen en zodoende nog meer kapitaal op het veld neerzetten.

4 mei 2016 om 21:38

' Weet alleen of hij met dat bestuur kan werken'

Kijk, iedereen maakt fouten, zo ook het NEC-bestuur, maar daar valt gewoon prima mee te werken. Er wordt door sommige media gedaan alsof directeur Van Ingen een of andere alleenheersende, megalomane idioot is, maar dat is zeer onterecht. De mensen die dat zeggen kennen of vaak de situatie niet of hebben een bepaald belang bij een dergelijk beeld, wat bij de heren van Voetbal International zo is omdat die geen info meer krijgen vanuit NEC en Faber in de reet kruipen om zo toch nog aan wat info te komen. Zijn bijvoorbeeld dezelfde mensen die denken dat de Santos-maatregel door het bestuur is opgelegd, terwijl ieder lid van het technisch hart, waar de trainer inzit/inzat, zoiets moet rectificeren. Bij NEC werkt men met een unanieme beslissingsmethode. Als er ook maar een iemand twijfelt, gebeurt het niet. En daarbij heeft het bestuur, en dan vooral Van Ingen, heel veel klappen opgevangen van problemen die door Faber gecreëerd zijn. En dat vind ik vrij nobel, zeker als je ziet wat voor shit ze over zich heen krijgen. Dit helpt ook bij het vertekende beeld dat geschetst wordt.

En daarbij vergeet men nog een ding, en dat is dat de huidige directie gewoon voor 80 procent verantwoordelijk is voor het feit dat NEC vorig jaar met een recordaantal punten kampioen werd en dit jaar een geweldige selectie neer hebben gezet. Veel buitenlandse spelers die zijn gekomen hebben een zeer hoog niveau voor NEC-begrippen( Dumic als hoogtepunt). Zoals ik al eerder zei is niemand foutloos, maar met een bestuur dat dergelijke mogelijkheden tot presteren levert valt prima te werken. Ze zorgen ervoor dat de investeerders eigen geld in de selectie pompen en scouten m.b.v. Futuralis echt goede spelers waar een trainer mee verder kan. Brood had bijvoorbeeld geen enkel probleem met de directie, en dat is pas iemand met een sterke eigen mening en persoonlijkheid.

Maargoed, Stam zal het niet worden bij Nec, al denk ik dat zijn no-nonsens mentaliteit hier prima past. Zal hoogstwaarschijnlijk Peter Hyballa worden, trainer van het 2e van Leverkusen. Dat NEC naar Stam informeert is niet zo raar, want ze hebben als ik het goed heb wel met meer mensen gesproken(o.a. Langerer, Grim en dus Hyballa). Ben benieuwd. NEC zou voor Stam geen slechte club zijn geweest.

Zou het kunnen dat hij wacht op wat er met De Boer gaat gebeuren? Zou natuurlijk voor Stam een topstart zijn om bij Ajax 1 te gaan werken

4 mei 2016 om 21:04

En voor Ajax zou dat een ramp zijn, gaat dus niet gebeuren. Bij Jong Ajax heeft Jaap nou niet bepaald laten zien nu al een topmanager te zijn.
Laat hem maar eens eerst bij andere clubs laten zien of hij dat misschien op den duur wel in zich heeft.

Mocht Willem II degraderen dan is Willem II een mooie club om het op eigen ben te proberen.

4 mei 2016 om 20:56

Ben = benen

Vitesse, wakker worden! Of gaan we verder met de dramatische Maas?

Ik zat gister met Jaap Stam en Andries Ulderink in het vliegtuig vanuit Londen. Ik weet niet of dit iets te maken kan hebben met eventuele aanbiedingen vanuit Engeland.

4 mei 2016 om 21:37

Ze zijn kandidaat om het van Wenger over te nemen denk ik.

Nee joh,van Gaal

Wanneer Willem II in de Eredivisie blijft is Stam natuurlijk een optie maar ook met Erwin van de Looi zou ik niet ontevreden zijn. Ondanks dat hij niet al te sterk voor de camera is heeft hij natuurlijk wel al aardige resultaten gehaald met Groningen i.t.t Stam. Daarentegen is Stam natuurlijk wel een oud-speler en zou graag Feskens terug zien keren als assistent.

Voor mij zijn de droomkandidaten nog altijd Koning Co en Sammi Hyypia als trainer en Martin van Geel als td, die altijd gezegd heeft dat hij hier nog dingen goed te maken heeft!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren