Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stadionspeaker Cambuur heeft opmerkelijke boodschap: ‘Op de parkeerplaats...’

Laatste update:

De stadionspeaker van het Cambuur Stadion had tijdens het duel tussen SC Cambuur en Roda JC wel een hele opmerkelijke boodschap aan de aanwezige supporters. In de tweede helft van de wedstrijd riep de speaker om dat iemand het dak van zijn auto open had laten staan.

“Er staat op de parkeerplaats een auto met het dak open. Het gaat straks regenen”, klonk er vanuit de speakers in het stadion. De commentator van dienst schonk ook nog even aandacht aan het voorval.

@espnnl Dat is niet handig… ???? ??? #espnnl #rain #football ? origineel geluid - ESPN NL

“Iemand in het stadion wordt even gewaarschuwd dat hij zijn auto heeft geparkeerd met het dak open terwijl er een regenbui aan zit te komen. Dat is niet handig.” Of de eigenaar van de auto het stadion heeft verlaten om het dak dicht te doen, is niet bekend.

Cambuur kwam zondagmiddag al vroeg op voorsprong. Roda kreeg de bal niet weg na een hoekschop, waarna de bal met enig fortuin bij Milan Smit belandde. De jonge spits, die er al negen maakte dit seizoen, toonde zich koelbloedig en klopte doelman Koen Bucker: 1-0.

Bucker mocht van geluk spreken dat het een minuut later nog geen 2-0 stond. Weer was Smit weg, maar ditmaal mikte hij na een diepe bal vanaf links net over het doel van de Zaanse goalie. Daarna werd Roda wakker. Na een klein kwartier spelen kregen de Limburgers een strafschop toegekend. Deze werd door Walid Ould-Chikh gepromoveerd tot doelpunt: 1-1.

De ploeg van Bas Sibum nam na de gelijkmaker de regie over. Ditmaal werden de Leeuwarders voor het blok gezet: ze kwamen goed weg bij pogingen van Rodney Kongolo (vrije trap) en (schot in de handen van Yanick van Osch).

Ook na rust bleef Roda de betere. De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie vergat zichzelf echter te belonen. Zo verliezen de Koempels twee dure punten in de strijd om het kampioenschap. Cambuur blijft door het punt in de race om de tweede periodetitel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch leuk dat de wedstrijd nog een hoogtepunt had.

Toch heerlijk dit. Dé charme van de KKD.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren