Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Stadion GelreDome onder de hamer, Jordania haakt waarschijnlijk af'

Laatste update:

Stadion GelreDome, waar Vitesse zijn thuiswedstrijden speelt, gaat 29 oktober onder de hamer. Dat staat op een lijst van panden die het failliete Eurocommerce op de veiling brengt, zo meldt Omroep Gelderland. Vastgoedbedrijf Eurocommerce was tot voor kort eigenaar van het stadion in Arnhem.

/

Merab Jordania, eigenaar van Vitesse, wil naar verluidt het stadion ook kopen. De Georgiër moet dan tegelijkertijd ook tien andere panden aanschaffen van Eurocommerce. In totaal staan 44 panden van Eurocommerce op de veilinglijst. De veiling op verzoek van de curator van Eurocommerce is op 29 oktober.

Jordania overweegt volgens De Telegraaf om een splinternieuw stadion op een andere locatie in Arnhem te gaan bouwen. Hij denkt aan een nieuw stadion uit onvrede over het feit dat de provincie Gelderland niet toestaat dat Vitesse GelreDome overneemt.

BV Eurocommerce betaalde in 2006 tien miljoen euro voor het stadioncomplex van de gemeente en bij de koop werd een langjarige sponsorverbintenis met Vitesse afgesloten ter waarde van 800.000 euro per jaar. Die sponsorinkomsten is Vitesse nu ook kwijt. Omdat er bovendien geen mogelijkheid is om het GelreDome verder uit te breiden, overweegt Jordania nu om een nieuw stadion te bouwen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onder het motto je moet wat met je geld.

Bouwen! Kom maar met die olie dollars

26 september 2012 om 17:08

Aan oliedollars heb je hier niks hé , liever olie euro's.

27 september 2012 om 00:59

Oh die dollars wil ook ook wel hoor, gewoon even naar het GWK met je sportasje vol geld.

Wat een raar verhaal, wat is de reden dat er meteen 10 van de 44 panden aangeschaft dienen te worden? Lijkt me sowieso een beetje raar, dan geef de de eerste 9 cadeau en vervolgens vraag je de 11dubbele hoofdprijs voor het laatste gebouw?

26 september 2012 om 15:14

Ik denk dat de curator wil dat alle panden en bedrijfsvoering van Eurocommerce wordt doorgezet. Aangezien Eurocommerce niet alleen het Gelredome in bezit had, maar ook andere wil de curator dat alles gekocht wordt, omdat anders er misschien panden onverkocht blijven.
Vraag me trouwens af hoeveel geld de gemeente hier mee kwijt is, ik bedoel die hadden toch ook een aandeel in het Gelredome?
Zelf snap ik het ook niet helemaal, want je neemt wel een risico dat de rest van het vastgoed niet verkocht wordt waar je ondertussen wel flink voor betaald hebt. Aan de andere kant, als je toch genoeg geld hebt en het totaal is goedkoper dan een nieuwe stadion bouwen, waarom ook niet.

Wat heb je aan een groter stadion als je het huidige stadion amper vol krijgt?

26 september 2012 om 14:38

Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik had vorige week al discussie hier op VZ al met Vitessenaren en ben afgelopen weekend speciaal gaan opletten naar de tribunes tijdens Heracles,. en ja hoor, flinke lege plekken! Vitesse kent gewoon niet zo'n voetbalcultuur!

26 september 2012 om 14:43

Lulkoek, Vitesse was jarenlang de 4e club van Nederland totdat het de afgrond ingleed.

26 september 2012 om 14:44

Misschien heeft Vitesse wel een voetbalcultuur, maar is de achterban eenmaal niet zo groot. Dus misschien zou een kleiner stadion beter zijn.

26 september 2012 om 14:45

Of je probeert gewoon even te begrijpen waarom het stadion zo leeg is. Natuurlijk er zijn veel een veel te veel lege plekken. Maar wat mij betreft mogen die er gewoon zo blijven ook als het straks eventueel wel goed gaat met ons. Dan hoef je ook niet te komen meer blijf dan ook maar lekker weg. Maar het stadion heeft gewoon jaren lang redelijk tot goed vol gezeten ook toen het een heel stuk minder ging. Toen was het wel gewoon uitverkocht zelfs toen we nacompetitie speelde

26 september 2012 om 14:54

De mensen komen wel terug als er maar succes is. Vitesse was na de geweldige jaren 90 compleet ingezakt door het fiod onderzoek naar Aalbers. Mensen zijn nu een beetje afwachtend geworden.

26 september 2012 om 15:17

Dat is een goed voorbeeld, in de nacompetitie speelde we voor 20.000+ tegen Helmond sport bijvoorbeeld. dat weet ik nog goed.

Die mensen zijn weggejaagd, wanbeleid, tuurlijk zijn dit niet de trouwste supporters maar je hebt ze wel nodig... de Galgenwaard was ook aardig leeg als ik me niet vergis afgelopen zondag... het heeft met meer dingen te maken als slechts de club, bijv de losse kaartjes die 17 euro per wedstrijd kosten, ipv 10 euro vorig jaar. Is toch behoorlijk als je met 3 kinderen naar het stadion wilt gaan bijv.

26 september 2012 om 15:31

@ Ecktsjaak Ik mag jouw reactie wel.bij ons hetzelfde euvel..als het even met Ajax slecht gaat gooien ook veel supporters de handdoek.en gaat het weer goed zit het vol,bij een mindere wedstrijd zijn dat ook niet de supporters die achter de ploeg gaan staan,maar gaan morren.succes-supporters dus.ik zie ook liever een aantal lege plekken dan een vol stadion succes-supporters. Daarom vind ik het zo mooi dat vroeger bij de Graafschap altijd een sfeer hing ook al speelden ze tegen degradatie,en zo zijn er juist bij laag geklasseerde ploegen altijd echte supporters. En je kunt zeggen van R'dammers wat je wil,maar daar hebben ze het ook zwaar gehad maar altijd vol!!

26 september 2012 om 15:36

Hahahaha....vorig jaar zijn zelfs duizenden gratis tickets weggegeven. Of voor 5 euro mocht je mee met een seizoenkaarthouder.

17 euro is een hele normale prijs voor een kaartje, dus niet altijd van die excuses verzinnen. Altijd maar excuses over bijna alles wat niet goed is.

26 september 2012 om 16:09

@127_rastaman
Sterker nog, de Galgenwaard was afgelopen zondag compleet leeg beste 127_rastaman, er werd namelijk vrijdag al in Kerkrade gewonnen van Roda JC.

27 september 2012 om 01:51

Pietertje, Waarom zaten er vannavond zo weinig mensen in jullie stadion dan, er zaten nog geen 6000man in die goffert van jullie en dat nog wel voor de beker en ook nog eens tegen Feyenoord, je zou toch denken, met zo'n aanhang krijg je die bak wel vol, dus niet.

26 september 2012 om 14:43

Heerlijk he, 100 duuzend plaatse jonge

26 september 2012 om 14:51

Het gaat niet om een groter stadion. Het gaat om een nieuw stadion.

Probleem is dat Jordaiana het Gelredome niet mag kopen van de gemeente Arnhem/eurocommerce wil dat hij tegelijk 10 andere panden koopt als hij het Gelredome koopt (beide problemen staan aangestipt in de tekst, mij niet duidelijk wat nou het struikelblok vormt van de twee). Jordaiana wil een eigen stadion. Dus is een nieuw stadion bouwen een oplossing.

En die lege plekken, ach. Vitesse mikt op groei. Als Vitesse daadwerkelijk komt waar ze willen komen (meespelen om de titel) dan worden die plaatsen vanzelf gevuld. Dus de grootte past in de visie ook nog.

26 september 2012 om 15:17

@brba

Waar zie jij dat Vitesse een gróter stadion wil maken?! waarom denkt iedereen bij een nieuw stadion meteen aan een gróter stadion. Juventus heeft vorig jaar het nieuwe stadion geopend en dat is kleiner, geen lege plekken meer, fans dichter op het veld en met véél meer sfeer dan toen in het Stadio Delle Alpi.

Als ik Vitesse was, en ik zou een nieuw stadion maken...dan zou ik een kleiner stadion maken waar het dan qua sfeer 100 keer beter is dan nu, net zoals bij Juventus. Kunnen clubs nog wel wat van leren inplaats van alleen maar groter en zonder sfeer.

26 september 2012 om 15:30

Je hebt echt helemaal gelijk... Gewoon beginnen met 20.000 plaatsen ipv 25.000 en dan eventueel uitbreidingsmogelijkheden naar 40.000 of weet ik hoeveel. Dan kan je altijd in het stadion blijven spelen en kan je stapje voor stapje het stadion uitbreiden bij meer vraag.

26 september 2012 om 15:19

Je moet niet denken dat Jordania er gelijk een stadion voor 50.000 toeschouwers wil neerzetten, maar dat hij de mogelijkheid wil om daar naar toe te groeien. Zeg maar zoals bij Twente gebeurd is. Toen het stadion in 1998 gebouwd werd konden er ook 'maar' 13.500 mensen in. Na verwachting kunnen er over een paar jaar 44.000 in. Mede door het succes van Twente krijgen ze dit waarschijnlijk ook wel vol, maar als ze in 1998 een stadion voor 44.000 man hadden gebouwd niet.

Mocht het Jordania lukken om van Vitesse een titelkandidaat te maken, dan zal het aantal toeschouwers wellicht ook wel toe nemen. Mocht het Gelredome dan vol zitten, dan is het niet meer mogelijk om uit te bereiden. Ook heb je dan een relatief klein stadion voor een titelkandidaat.

Ook belachelijk dat hij verplicht wordt om 10 andere panden er bij te kopen.

Van mij mag hij gerust een nieuw stadion bouwen, meer voetbal gericht en gezelliger dan deze betonnen bak.

Zou wel mooi zijn voor Vitesse en de Nederlandse competitie. Alleen ik denk dat het beter zou zijn, als ze net als Twente definitief een stap kunnen maken naar de top. Dan heb je meer zekerheid op meer bezoekers.

Wat een onzin, het is een van de beste (lees niet mooiste, gezelligste of sfeervolste) stadions van Nederland.

26 september 2012 om 15:39

snap niet dat je alleen maar negatieve duimpjes hebt want het is het enige stadion waar het dak open kan, het veld naar buiten kan en ook nog eens geschikt is voor evenementen. De voetbalsfeer is misschien minder maar het is wel degelijk het 'beste' stadion in Nederland waar het allemaal voor ontworpen is-

26 september 2012 om 16:46

Bedankt Mike,
Dat is precies wat ik bedoelde. Daarnaast wordt het stadion voor veel andere dingen gebruikt dan alleen het afwerken van voetbalwedstrijden van Vitesse zoals het accommoderen van concerten.

Maar goed.... haters blijven haten en zullen die duimpjes hebben gegeven omdat ze vinden dat het stadion van de club waar zij voor zijn het beste is (overigens ben ik zelf helemaal niet voor Vitesse).

Dit soort berichten worden natuurlijk onder het motto 'druk de prijs zoveel mogelijk' uitgebracht. Allereerst vraag ik me toch echt af of Vitesse niet toevallig contractueel heeft vastgelegd dat ze nog een x-aantal jaren gebruik mogen maken tegen een vast bedrag van het stadion. Zo'n contract werkt natuurlijk 2 kanten op. Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat de gemeente zomaar toestemming geeft voor de bouw van een nieuw stadion als er al een geschikte is... Jordania speelt het spelletje slim maar ik trap er niet in, ben benieuwd welke partijen dit nog meer niet doen...

26 september 2012 om 14:42

Ik denk juist dat de gemeente Arnhem juist wel voor en nieuw stadion staat. Dat zorgt voor veel werkgelegenheid in het gebied rond Arnhem wat de economie ook weer ten goede zal komen.

26 september 2012 om 15:21

Misschien als de gemeente voor de verandering geen cent hoeft mee te betalen aan het hele project , dat er dan een kleine kans is op een nieuw stadion. Anders acht ik het bijzonder kansloos , want er bestaat geen enkele redenen om te investeren in een nieuw stadion voor Vitesse. In het huidige stadion word de maximale capaciteit bij lange na nog niet gehaald, dus de noodzaak voor Vitesse is er niet. Daarnaast mag de gemeente alleen investeren wanneer het stadion multifunctioneel is.

Ik sluit me aan bij Hanzz , dit hoort allemaal bij de onderhandelingsstrategie van Jordania.

Toch altijd zonde als je clubje naar een ander stadion moet verhuizen. Ook al is het misschien niet het mooiste stadion dat er is. Toch een stadion waar tenminste ik sinds de opening nog geen 5 wedstrijden gemist heb. Maar ja als het niet kan kan het niet we zullen wel weer zien wat er nu komt te verschijnen. Misschien een leuk idee om Karel er weer bij te betrekken het bouw van het stadion die komt meestal wel met een geniale ingeving. Ach we zien het allemaal wel en al die haters die er ook zijn hebben ook recht op hun mening en misschien hebben ze nog gelijk ook. Maar ik ben gewoon heel blij met hoe de zaken nu gaan bij Vitesse

Het grappige is dat de waarde van het stadion daalt als de hoofduitbater (vitesse) er voor kiest om andere opties te gaan overwegen. Tegelijkertijd is het wel een stadion dat omgebouwd kan worden voor specifieke evenementen lijkt mij (muziek, theater, symposia en jaarbeurzen.

Grote mond die Jordania, die laat helemaal niks bouwen, is geen geld voor en die mijnheer van Chelsea gaat dat echt niet financieren en Jordania is niet financieelkrachtig genoeg om het zelf te betalen.

26 september 2012 om 14:49

Dat wordt al gezegd sinds de overname en sindsdien is er een fonkelnieuw trainingscomplex in aanbouw en zijn er diverse spelers gekocht die nooit interessant zullen worden voor Chelsea (lees: die dus ook echt niet door Chelsea betaald zullen zijn).

26 september 2012 om 14:56

Op wie doel je die gehaald zijn en niet interessant zijn?
Vd Heijdens? Vd Struijcks? Daar wordt Chelsea niet blij van, maar een Bony kan vast wel voor een zacht prijsje overnomen worden.

En mensen als Chanturia zijn gehaald goedkoop in de hoop door te verkopen en geld te genereren zelfde geld voor andere talenten...

En een trainingscomplex kost geen miljoenen en wie zegt dat Jordania alles betaald.
Gemeente Arnhem heeft Vitesse al vaker geholpen met financieren.

26 september 2012 om 15:07

Maar van welk geld zijn die spelers dan gehaald als Chelsea alles betaalt? Zo als jij het schrijft moet Vitesse voor elke uitgave aankloppen in Londen. Hoe zie jij dat voor je? Dat Jordania aanklopt met de vraag of hij Theo Janssen mag kopen en zes ton rijker weer uit Londen vertrekt? Ik ben benieuwd.

Het trainingscomplex heeft tussen de 8 en de 12 miljoen gekost. Het wordt dan ook het grootste en modernste complex van Nederland. Je suggestie dat het trainingscomplex mede door de gemeente Arnhem betaald is, is ronduit hilarisch. Dat is allemaal openbaar en ik kan je verzekeren dat daar geen sprake van is, laat staan dat de gemeente daartoe bereid zou zijn.

26 september 2012 om 15:39

@diegene

jij denkt zeker ook nog dat Vitesse met Jordania nooit europees zal gaan spelen.....

26 september 2012 om 15:44

Nou en wat een toppers zeg!!

Maar een fonkelnieuwe trainingscomplex is geen fonkelnieuw stadion, is een iets grotere begroting.

26 september 2012 om 15:45

@ 127_rastaman

Nee, hoezo?

@joposs

Ik reageer op jouw stelling dat een trainingscomplex geen miljoenen kost. Daar zit jij dus mis en dan begin je nu over iets heel anders. Toppers of niet, maar Vitesse zit duidelijk sportief in de lift en dat dankzij een gezonde mix van eigen jeugd en spelers die slim gescout en waar zeker niet de hoofdprijs voor is betaald. Daarbij overschat je de relatie tussen Chelsea en Vitesse. Vergeet niet dat Büttner nota bene aan Manunited is verkocht.

Niet erg slim van Jordania? Het huidige stadion zit nu niet eens altijd vol (niet lullig bedoeld, het is erg groot natuurlijk voor Nederlandse begrippen en al helemaal voor een club als vitesse)

Een nieuw stadion zoals het nieuwe Feyenoord stadion kost 300 miljoen, die van AZ kostte ~80 miljoen euro. Dus dan moet Jordania ook wel rond de 80 of meer uit willen geven want die van AZ heeft 17.000 met een optie tot 33.000 (via ringen erop, was oorspronkelijk plan van Scheringa binnen paar jaar).

Of blijven huren voor 800.000 per jaar (?) of 80 miljoen uitgeven wat je niet binnen paar jaar terugverdiend... ik zou blijven huren....koop breekt immers geen huur (contract).

26 september 2012 om 15:06

Wat een visionair ben jij zeg! Als iedereen zo dacht als jij kwamen we nooit een steek verder. Ik heb liever een eigen huis dan een huurhuisje in ieder geval, met Vitesse net zo. Maar dan op een andere schaal.

26 september 2012 om 15:12

Heeft niets met een visionair te maken.

Waarom zou je een nieuw stadion van +/- 80 miljoen bouwen als het nog maar iets van 16 jaar oud is? Wat voor een stadion totaal niet oud is, uitschuifbaar veld (en dak?) heeft en nog meer dingen die de meeste stadions in Nederland niet hebben.

Laten we zeggen dat ze nog 40 jaar hier blijven, dan betalen ze 20*800.000 16 miljoen euro terwijl het andere 80 miljoen kost (feyenoord kostte 300 miljoen, dus ik ben al erg genadig) en dan zit onderhoud en andere randzaken er nog niet eens bij.

Terwijl als je het voor 800.000 euro huurt zit onderhoud er al bij in, omdat de eigenaar daarvoor moet zorgen.

Het stadion zit nu niet eens vol, dat is nog een reden waarom het ridicuul is om het te doen. ZO rijk is die Jordania ook weer niet. dat je gewoon 80 (of veel meer) miljoen zo uit je mauw kan gooien.

26 september 2012 om 16:03

Je kan blijven aanhalen dat het stadion niet vol ziet omdat je dat op tv ziet. Maar de eerste 8 rijen stoelen moeten op last van de brandweer leeg blijven nadat wij een gaststadion tijdens het EK waren. Die 8 eerste rijen zie je natuurlijk nadrukkelijk in beeld maar voor de rest zit de tent altijd redelijk gevuld. Tegen Ffeyenoord zaten er gewoon 18.000 man dat zijn aantallen die buiten de top gewoon prima zijn.

26 september 2012 om 15:18

Heel slim van Jordania !!!! Je denkt toch niet serieus dat Jordania een nieuw stadion wil bouwen. Niemand die betrokken is bij Vitesse mag het Gelredome kopen, deze clausule is opgenomen door de gemeente/provincie bij de verkoop aan Eurocommerce.
Door te drijgen zal de waarde van het stadion gaan dalen en zal dan onverkoopbaar blijken, omdat Vitesse de hoofdgebruiker is van het stadion.

Kortom: slimme zet om het stadion alsnog in handen te krijgen.

Ik snap niet waarom iedereen dit nieuws zo negatief opneemt. Dit is juist de stap voor vitesse om door te groeien. Neem nu de Grolsch veste van Twente als voorbeeld, Twente van een aantal jaar geleden zou je kunnen vergelijken met het vitesse van nu. Het toenmalig Arke-stadion werd in 1998 geopend en gaf toen plaats aan 13.250 toeschouwers, inmiddels is dit mede door de goede prestaties van twente een sfeervol stadion waar ruim 30.000 man in gaan. Het zou toch prachtig zijn als Jordania dit plan doorzet, en het stadion met een wat lagere capaciteit van rond de 20.000 man opent. Wanneer de prestaties zo blijven of nog verbeteren zal de vraag naar kaarten toenemen, en kan het stadion in stappen worden uitgebreid. Zo kom je nooit met een leeg stadion te zitten, en kan het uitgroeien tot een mooie sfeervol stadion.

Vitesse kan niet groeien in het Gelrdome, dus is het zaak om een nieuw stadion te bouwen waar je alle sponsors kwijt kunt. Eind vorige eeuw (klinkt weer een eeuwigheid geleden) zaten er 26.000 supporters, dus ze zijn er wel. Nu zitten er meestal 18.000, wat nog altijd behoorlijk is. Uit veiligheid zijn op Oost (meen ik) een paar honderd plekken steevast leeg. Even voor de goede orde, dat gedeelte is meestal in beeld bij de samenvattingen. Afijn, het is al gezegd, liever een eigen huis met mogelijkheden, dan geboeid zitten aan je huurwoning waar je niet verder kunt groeien.

Als je het hebt over subsidieclub. Dit stadion staat er omdat de gemeente en provincie bakken met belastingcenten erin stopte om het te bouwen: 70 miljoen.

Uieindelijk heeft de gemeente schandalig verlies gepakt, en hebben ze het voor een fooi van 17 miljoen verkocht aan dit Eurocommerz concern. Dat is nou verkapt subsidie en belastinggeld schenken aan een club. Dit geldt overigens voor bijna alle clubs, dat hun stadion gebouwd is met een of andere constructie die gebruikt maakt van belastinggeld, behalve Psv dat alles in het stadion zelf betaalde of financierde sinds 1913. Nooit een cent steun gehad vd gemeente.

Daarom heeft iedere supporter die kritiek heeft op Psv' laatste leenconstructie en het verkopen van eigen grond ook kilo's boter op zijn hoofd.

26 september 2012 om 15:44

@audilambo

Even voor de duidelijkheid Vitesse heeft niets met het stadion te maken. Zijn geen eigenaar en ook nooit geweest. Dus alles wat de gemeente/provincie in het stadion heeft gestoken staat volledig los van Vitesse.
Zij huren het stadion voor het lieve sommetje van € 1.600.000,00 per jaar.

26 september 2012 om 16:06

Dat weet ik, het gaat helemaal niet om wie het bezit, het gaat om wie de inkomsten krijgt. Mijn punt is: dat stadion zorgt ervoor dat Vitesse een bepaalde begroting kan opstellen, door de seizoenkaartshouders en sponsorloges, skyboxen etc etc. En dus door de jaren heen zich in de subtop en nu de top kan vestigen. Zonder dat stadion, en zonder de investering en dus steun vd gemeente zaten ze nog in Monnikenhuize. En hadden ze niet zulke begroting en dus zulke salarissen kunnen betalen om de betere spelers aan te trekken.

Dit is dezelfde discussie die ik vaker heb gehad met ajacieden die niet willen onderkennen dat de gemeente A'dam voor een deel medeinvesteerder was in de Arena, en zonder die steun er geen Arena had gestaan. En dus had ajax dan geen stappen omhoog in de begroting kunnen maken.

Mij maakt dit trouwens niet uit. Ik vind dat er best belastinggeld naar de grootste sport van Nl kan, die sport geeft ook veel terug aan de maatschappij. Het gaat mij meer om dat leeghoofdige hypocriete gezeur dat een jaar lang richting Psv gehoord heb, terwijl dat nog een lening met rente was ipv deze gratis verkapte schenkingen. Maar goed 90 procent snapt hier toch helemaal niks, zelfs als je het 10 keer uitlegt zitten ze je nog vragend aan te kijken.

26 september 2012 om 19:25

Audi, Weet je ook dat de Gemeente Arnhem het terrein van Monnikenhuize gratis heeft gekregen ?
Denk je dat ze daaraan niks verdient hebben met de woningen daarop ?

En weet je wat er terug gekomen is met de concerten en ook de omzet van de horeca in arnhem dankzij concerten van Madonna, Anouk, Bruce en noem maar op ?

Even ter info: Vitesse betaald € 1.600.000,00 huur per jaar. Eurocommerce was sponsor voor een bedrag van € 800.000,00 per jaar. Dit betekent dat Vitesse (netto) € 800.000,00 huur betaalde.
Nu is Eurocommerce echter failliet, dus zal de huur € 1.600.000,00 worden.................................!

27 september 2012 om 01:21

Damn.. Dat is de hoofdprijs. Hoewel het in vergelijking met de Kuip een fooi is. Ik vind het stadion ook niet echt mooi.

Wellicht een kleiner stadion bouwen met de mogelijkheid om dit makkelijk uit te bouwen?

Een feit is dat Vitesse het stadion niet vol krijgt. Maximaal 25.000 man?

Wanneer er een sfeervol kleiner stadion komt met veel mogelijkheden voor de businessclub (luxer en groter) dan zal dan meer mensen aantrekken. Dit is goed voor de resultaten. Kijk maar naar Fc Twente.

26 september 2012 om 17:02

Als ze 4 jaar achter elkaar Champions league spelen komt het echt wel vol daar hoor

Heerlijk hoe mensen haten !! en dan zeggen dat wij successupporters hebben... kijk een rond in nederland, er zijn maar een paar stadions met een capaciteit van 25.000. En als wij een stadion hadden van 15.000 zat het elke wedstrijd vol IN Goede EN Slechte Tijden !!!!! En dat red menig eredivisie club niet eens... En in de goede jaren was het gelredome elke wedstrijd uitverkocht. ik snap dat het jammer is als je weet dat jou club de eerst komende 10 jaar nog in een oud hok speelt.

26 september 2012 om 16:49

Jou commentaar herbergt wel erg veel branie voor iemand die fan is van een club met zo'n beetje het lelijkste stadion van Nederland.

Goed dat er een nieuwe komt, dit is verschrikkelijk.
Maar vraag me af of de vergunningen rond komen.

Wat wel grappig is dat de puissante rijke Dik Wessels nog flink wat geld tegoed heeft van eurocommerce. De Dik Wessels die tevens fervent aanhanger is van FC Twente. Grappig!

Merab gaat echt niet een nieuw stadion bouwen, hij zegt dit alleen om de prijs van het Gelredome omlaag te halen. Hij heeft daar het geld ook niet voor, want tot nu toe is hij nog niet echt met geld aan het smijten. Merab probeert met een goed beleid en het benodigde geld vitesse omhoog te halen.

jordania is natuurlijk ook niet gek
uit verleden gebleken een harde onderhandelaar je moet natuurlijjk niet veel gaan betalen voor iets wat crurators kwijt willen want die hebben hun geld nodig 2e handse handel
een nieuwe stadium bouwen kost natuurlijk meer geld
maar als olie & friends daar iets in ziet moet het geen probleem zijn
dus word nog even aan zien

typisch jordania dit , het enige wat die man wil is geld uitgeven , je krijgt nu niet eens het stadion vol ? waarom zou je dan een groter stadion bouwen? het is gewoon een vaag mannetje , iedereen weet dat dat zo is .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren