Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting slaat laat toe en deelt koppositie wederom met FC Porto

Laatste update:
/

Sporting Portugal heeft maandagavond een benauwde overwinning op Nacional geboekt. De ploeg van trainer Jorge Jesus sloeg in eigen huis pas vijf minuten voor tijd toe, ondanks dat de bezoekers een uur lang met tien man op het veld stonden. Door de overwinning deelt Sporting de eerste plaats in de Liga NOS weer met FC Porto.

Nuno Sequiera kreeg in slechts een paar minuten tijd twee gele kaarten en zodoende stond Nacional vanaf de 32e minuut met tien man op het veld. De ploeg van Jesus begon goed aan het duel, maar het ontbrak aan creativiteit. Nacional koos noodgedwongen voor compact voetbal en dat maakte het voor Sporting nog moeilijker.

Het waren uiteindelijk twee invallers die Sporting het volle pond bezorgden. Een goede combinatie tussen Carlos Mané en Fredy Montero eindigde met een diagonaal schot van laatstgenoemde achter Rui Silva: 1-0. Sporting en FC Porto hebben dertien punten na vijf speeldagen, vier punten meer dan rivaal Benfica.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen in de competitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet boeiend maar dankje montero al me 15 teams hadden al gewonnen alleen jullie niet en dan op de laaste minuut maak je me 450 euro rijker!!

22 september 2015 om 01:17

Lekker man! Door deze overwinning ook mijn accumulator gewonnen 215€ winst!

22 september 2015 om 15:06

Hoe zag jouw bon eruit als ik vragen mag?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren