Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sporting Portugal zet Peseiro op straat na bekernederlaag tegen Estoril

Laatste update:

José Peseiro is ontslagen als trainer van Sporting Portugal. Het vertrek van de trainer hing door de tegenvallende resultaten al enige tijd in de lucht. De coach heeft het slechts vier maanden volgehouden. Peseiro werd afgelopen zomer aangesteld als opvolger van Sinisa Mihajlovic, die al na negen dagen het veld moest ruimen.

Het ontslag komt twee dagen na de uitschakeling in het Portugese bekertoernooi. Bas Dost en zijn ploeggenoten verloren met 1-2 van Estoril, de nummer vier van de Segunda Liga. Diverse Portugese media wisten een dag later al te melden dat het ontslag van Peseiro eraan zat te komen.

Desondanks komt het vertrek van Peseiro wel enigszins verrassend. De resultaten in de Primeira Liga zijn niet bijzonder slecht te noemen. Na acht speelronden staat Sporting Portugal op de vijfde plaats, met een achterstand van slechts twee punten op koploper FC Porto.

Het is vooralsnog onduidelijk wie de opvolger wordt van Peseiro. Tiago Fernandes neemt het stokje voorlopig over bij de ploeg van Dost, Nemanja Gudelj en Luc Castaignos. Volgens A Bola zijn Leonardo Jardim en Paulo Sousa de grootste kandidaten om Peseiro op te volgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

je hoort/leest vrij weinig over Dost dit seizoen

2 november 2018 om 18:43

Hij is geblesseerd

2 november 2018 om 18:45

Verbetering: hij was lange tijd geblesseerd, zie nu dat hij wel de laatste wedstrijd gespeeld heeft

Een ware kerkhof daar geworden sjonge jonge

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren