Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Spelers zoeken mij nog wel eens, hij liep tegen mij te schreeuwen'

Laatste update:

Joey van den Berg was een van de opvallendste spelers bij het treffen tussen Vitesse en sc Heerenveen. De middenvelder kreeg nog een goede kans om te scoren, maar was ook betrokken bij diverse opstootjes, bijvoorbeeld met Marko Vejinovic. Kort voor rust stonden de twee spelers met de koppen tegen elkaar, maar Danny Makkelie loste dit op met gele kaarten in plaats van rood.

/

Van den Berg was duidelijk over het akkefietje: "Spelers zoeken mij nog wel eens", vertelde hij aan FOX Sports. "Hij loopt tegen mij te schreeuwen, dan vraag ik wat hij doet. Vervolgens staan we met de hoofden tegen elkaar en valt hij drie meter naar achteren. Dan komt er ook nog zo'n trainer (Peter Bosz, red.) bij; daar kan ik dan slecht tegen."

Tijdens het duel was het dak van GelreDome gesloten, waardoor het volgens Van den Berg ontzettend heet was. Hij stond de journalist van FOX Sports met een bezweet shirt te woord. "Ik kan me niet herinneren dat het midden in de zomer zo warm is geweest", lachte de middenvelder, die met Heerenveen nu elf punten heeft. Vitesse staat pas op vijf punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje makkelijk dit... hij straalt het ook uit. Leer jezelf kennen.

Ze weten gewoon dat hij snel reageert en snel aangebrand is. Dat aspect in zijn spel moet hij echt gaan veranderen, want anders blijft hij zijn ploeg duperen aangezien je na een domme en onnodige gele kaart niet meer voluit kan gaan.

Ik vind Van den Berg wel echt een goede speler en een zeer sympathieke gozer.

21 september 2014 om 08:56

Precies. Vrij logisch dat ze de speler zoeken die makkelijk uit te dagen is tot domme kaarten pakken. Vind persoonlijk v.d. Bergh echt een lompe schopper waar je als team zijnde vooral hinder van ondervindt. Je hebt spelers die functionele overtredingen maken om gevaarlijke aanvallen eruit te halen, of spelers die geniepigheden uithalen op momenten dat de scheids dit niet ziet, v.d. Bergh doet geen van beide. Maakt 9 van de 10 lompe overtredingen op plaatsen waar het totaal niet nodig is.

Ja ze zoeken jou, heeft niets ermee te maken dat je een lompe schopper bent die vaak op onnodige plaatsen over de schreef gaat.

Het begint een beetje een nieuwe trend te worden om na een stevig duel waar irritatie uit voortvloeit met de koppen tegen elkaar aan te duwen. Vaak maakt 1 van de 2 nog een fopduik met een rode kaart als gevolg. Zo triest als je je als betaald voetballer zo laat opnaaien. Loop gewoon weg man!

Kijk in de spiegel zou ik zeggen..ben benieuwd of peter bosz de kerst haalt met vitesse

21 september 2014 om 09:44

Ze moeten Bosz ontslaan wat is dat een popie jopie ,

Ben het wel met je eens. Vind hem enigzins arrogant als het goed gaat met vitesse en dan is het ook zijn verdienste. Maar als het slecht gaat ligt het altijd aan andere factoren..

Heeft Van der Berg zelf naar gemaakt. Domme voetballer die vaak zijn eigen wedstrijd speelt voordat hij zelf rood krijgt met zijn geprovoceer en zijn team benadeelt. Moet ie niet raar opkijken dat men hem opzoekt.

Ach, je bent gewoon een hele domme en vervelende speler. Ook naast het veld, bewijst hij met dit soort teksten.

Ach vd berg toch. Wat erg allemaal. Iemand een bewuste elleboog geven hoor ik je niet over?

Hij zat ook al op het veld te zeiken...

Maar ik ken het gevoel, als je totaal niks te vertellen heb en wordt weggespeeld dan geef je alles en iedereen de schuld ipv naar je zelf te kijken.

Kwalitatief gezien ben ik totaal niet onder de indruk van deze jongen, maar zijn uitspraken zijn vaak toch wel mooi hoor.

"hij loopt tegen mij te schreeuwen, dan vraag ik wat hij doet. Vervolgens staan we met de hoofden tegen elkaar en valt hij drie meter naar achteren. Dan komt er ook nog zo'n trainer (peter Bosz, red.) bij; daar kan ik dan slecht tegen."

Echt een geweldig droog mannetje, ik kan me in zijn tijd van Zwolle nog herinneren dat hij er ook gewoon voor uit kwam dat hij maar eens was gestopt met jointjes roken om toch maar voetballer te kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren