Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speeches Pogba onthuld: ‘We gaan ze killen, Messi of geen Messi’

Laatste update:

Frankrijk werd zondag wereldkampioen door Kroatië met 4-2 te verslaan. Een belangrijke horde die de ploeg van Didier Deschamps in aanloop naar de eindstrijd moest nemen, was de confrontatie met Argentinië in de achtste finales. In een documentaire van TF1 is te zien dat Paul Pogba met een vlammende speech zijn teamgenoten probeert te inspireren.

“Ik wil strijders op het veld zien, jongens”, begon Pogba. “Ik wil niet naar huis! Ik wil een feestje vieren vanavond. Ik wil dood zijn op het veld, wij met z’n allen. Ik wil mannen, strijders, soldaten! Vandaag gaan we ze killen, Messi of geen Messi, boeit mij niets! We zijn hier gekomen om het f***ing WK te winnen”, aldus de middenvelder van Manchester United.

Ook voor het duel met Uruguay in de kwartfinales hield Pogba een toespraak. “Dit is het. Er is geen weg terug meer. Dit is het! We gaan door en we gaan door tot het eind. Ik zie jullie op 15 juli (dag van de finale, red.), allemaal! Vandaag zit Blaise (Matuidi, red.) op de bank (vanwege een schorsing, red.). Hij is teleurgesteld, hij is geïrriteerd. Hij wil meer spelen dan wie dan ook op het veld!”

“Het is voor de gasten zoals hij voor wie we vechten vandaag! Hij zal er niet bij zijn op het veld met ons, maar dat gaat wel zo voelen. Iedereen moet zijn top in de wedstrijd geven. Nu gaan we vechten voor onze partners, net als voorheen! Zelfs nog meer! We moeten het beste van het beste verslaan!”, zo besloot de 25-jarige Fransman zijn redevoering.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervolgens sloot hij af met een Dab!

Ik heb dit WK een meer volwassen Pogba gezien, hopelijk voor hem trekt ie dat door bij zijn club.

18 juli 2018 om 11:45

Heeft zich altijd volwassen gedragen, alleen die rare kapsels en dansjes ziet iedereen meteen als kinderachtig. Steekt tenminste geen vuurwerk af in zn badkamer.

Toch apart dat hij het doet en niet Lloris. Wel mooi dat hij op deze manier probeert het team aan te sporen

18 juli 2018 om 14:10

Lloris komt bij mij ook niet echt over als een charismatische persoon. Maar ik maak nu aanname, ken hem niet persoonlijk.

Je zou denken dat Pogba wel een betere speechschrijver dan dit kan inhuren.

Met strijd en kwaliteit hebben jullie het wk niet gewonnen.

Je kunt net zo goed een paar bos bloemen naar de arbitrage sturen

Bah bah wat een manier om te winnen!!

18 juli 2018 om 10:21

Strijd wel toch? Hebben stuk voor stuk enorm hard gewerkt. Kwaliteit is hoe je het interpreteert. Ze hebben niet goed gevoetbald maar klinisch zijn is ook n kwaliteit

18 juli 2018 om 10:31

Wanneer Nederland met lelijk voetbal het WK zou winnen zou ik je niet horen klagen.

Het resultaat is het belangrijkst met mooi voetbal en geen resultaat hoor je niemand meer, neem België als voorbeeld.

18 juli 2018 om 11:59

We klaagde ook niet in Brazilië, toen we 3e werden met hetzelfde voetbal als de Fransen nu. Frankrijk is winnaar door een goede en duidelijke tactiek en lieten af en toe, ook wervelend voetbal zien.

18 juli 2018 om 12:43

Had Nederland een selectie net als die van Frankrijk? Nee! Frankrijk kan drie selecties sturen naar een WK en met alle drie kans maken op een finaleplaats. Dan is het toch schandalig dat ze zo het WK hebben gewonnen?

tjonge...goede tekst hoor: Killen, fucking, strijders.
Ik denk dat ik opeens wel 3x zo hard zou lopen...maar dan wel naar de uitgang. Niveautje hoor

18 juli 2018 om 10:12

Zulke teksten sporen wel degelijk aan, maar bij jou blijkbaar niet. Denk dat Pogba wel weet van zijn teamgenoten wat hij moet zeggen en hoe.

18 juli 2018 om 10:31

Maarja jij bent dan ook geen wk geworden.. De rest van zijn team wel.. Lekker makkelijk oordelen vanaf je bank..

18 juli 2018 om 10:34

Blijkbaar zou iemand jou met een veer moeten kietelen wil jij harder rennen op het veld.

Tegenwoordig spreekt iedereen zo, weet niet of jij in een kleedkamer bent geweest maar 90% van de motivatie speeches heeft een agressieve aard. Strijdlust moet er zijn anders behaal je geen resultaat beste man.

19 juli 2018 om 09:42

niet iedereen spreekt zo hoor. Das t zelfde als dat er vroeger veel k**ker werd gezegd als krachtterm, maar heb het bij ons in de kleedkamer of sociale omgeving nooit gehoord.

Net als dat ik nu t gebruik van fucking echt mateloos irritant vind. Het komt zo dom over en voegt weinig toe. T heeft ook weinig met strijdlust te maken.

18 juli 2018 om 10:53

Leunstoelanalisten praatjes... Je moest eens weten wat er op dat soort momenten (door trainers) wordt geroepen.

18 juli 2018 om 11:23

Ik ben dan wel heel benieuwd naar wat jij zou roepen .

18 juli 2018 om 12:17

Schijnbaar nog nooit aan teamsport gedaan? Zelfs bij mijn 6e klasse onderbond heb ik dergelijke speeches al, laat staan in een wk-finale.

19 juli 2018 om 09:41

hmm...nederlands kampioen geworden met teamsport, maar nooit zo'n term gehoord in de kleedkamer.
Maar komt misschien omdat ik in een wat ander milieu ben opgegroeid en al iets ouder ben, maar krachttermen als fucking en killen vind ik echt vreselijk. En vroeger werd k**nker nog veel als krachtterm gebruikt, maar daar deden wij ook niet aan mee.

Vind het gewoon dommig overkomen, maar das slechts een mening natuurlijk :-)

18 juli 2018 om 12:36

Om de kunst van deze speech te voelen en begrijpen zou je eigelijk een dag in de schoenen van de jongens uit de favela's, banlieu's en achterbuurten moeten staan. Ik denk dat jij het geen dag vol houdt in zo een omgeving waar zij in opgroeien

18 juli 2018 om 16:31

'om de kunst van deze speech te voelen en begrijpen zou je eigelijk een dag in de schoenen van de jongens uit de favela's, banlieu's en achterbuurten moeten staan.'

Er zijn trainers en spelen die uit betere of goede buurten komen en dezelfde taal bezigen.
Het is op dat moment de strijdlust die naar boven komt drijven. Je hoeft heus niet uit een achterbuurt, favela of banlieu te komen om dit soort teksten over je tong te laten rollen...

18 juli 2018 om 18:47

Ik heb niet gezegd dat je uit een achterbuurt moet komen om deze teksten over je tong te laten rollen. Kennelijk begrijp jij er ook niks van

18 juli 2018 om 18:47

Ik heb niet gezegd dat je uit een achterbuurt moet komen om deze teksten over je tong te laten rollen. Kennelijk begrijp jij er ook niks van

18 juli 2018 om 18:47

Ik heb niet gezegd dat je uit een achterbuurt moet komen om deze teksten over je tong te laten rollen. Kennelijk begrijp jij er ook niks van

18 juli 2018 om 18:47

Ik heb niet gezegd dat je uit een achterbuurt moet komen om deze teksten over je tong te laten rollen. Kennelijk begrijp jij er ook niks van

19 juli 2018 om 02:32

Sorry kan je je reactie nog een keer posten aub

Mooi toch dat Pogba het voortouw neemt en blijkbaar wordt het gewaardeerd en werkt het. Het is niet mijn smaak om over strijders en killen te beginnen. Je zit niet in oorlogsgebied ofzo..

18 juli 2018 om 10:15

Ach wij roepen bij mijn amateurclub in de kleedkamer ook wel eens dat we bloed aan de paal willen zien. Dit bedoelden we, net als Pogba, niet letterlijk natuurlijk.

18 juli 2018 om 10:18

Niks mis met dappere strijders fier en koen.......dat jij gelijk dan aan een oorlogsgebied denkt .....

18 juli 2018 om 10:28

Je gaat wel kort door de bocht met de die vergelijking van het oorlogsgebied. Hoe hij het plaats kun je duidelijk herleiden dat hij niet zo bedoeld. Hoe vaak praten we over een killersmentaliteit, hebben we het dan ineens over moordenaars?

18 juli 2018 om 13:42

Uiteraard bedoelt ie het niet zo, dat begrijpt iedereen wel. Maar jezelf soldaten noemen vind ik lachwekkend. Nogmaals ,als het motiveert moeten ze het lekker doen hoor.

18 juli 2018 om 10:39

'het is niet mijn smaak om over strijders en killen te beginnen. Je zit niet in oorlogsgebied ofzo.'

Oh ja wel hoor... Heb jij het weleens meegemaakt wat er op zo'n moment allemaal wordt gezegd?

Met een naam als 'blackhawk' had ik wel begrip verwacht .

18 juli 2018 om 10:58

Voetbal is oorlog toch?

18 juli 2018 om 11:00

Haha wat een grap.

Je bent toch niet serieus hoop ik?

En zoals Michels zei: Voetbal is oorlog.

18 juli 2018 om 11:21

Bedoel je dat diegene boven je Michels heet? Of zei ene Michels dat ooit? Serieuze vraag

18 juli 2018 om 11:45

Hij heeft het over Rinus Michels die dat zei.

18 juli 2018 om 12:42

haha dat is wel toeval.

Nee bedoelde idd Rinus Michels.

18 juli 2018 om 13:44

Jezelf strijders noemen terwijl je een voetbal spelletje speelt vind ik pas een grap . Net zoals het een grap is om voetbal is oorlog te noemen.

18 juli 2018 om 14:15

Blackhawk, ach hou toch op man. Zoals hierboven al een aantal keer gezegd is, hij bedoelt het niet letterlijk. Dit doet hij om z’n medespelers te motiveren. Je kan je ook ergeren aan de meest onnozele dingen in het leven als je daarover gaat lopen zeiken hoor.

18 juli 2018 om 11:24

Laten we dan ook nooit meer uitspraken doen als kantjeboord, de koek is op of kilometervreter.

18 juli 2018 om 12:11

Het is een wed-STRIJD!!

18 juli 2018 om 13:25

Dat twee dingen samen lopen betekent niet dat er direct een verband is.

Overigens zou het best kunnen zijn dat deze simplistische one-liners wel wat jongens motiveren hoor. De meeste voetballers staan ook niet bekend als de grote denkers van hun tijd.

Ik zei het eerder al tijdens het wk. Waar ik vind dat pogba op het veld te vaak een egotripper is (veel te moeilijk voetballen, trucjes proberen waar hij de techniek niet voor heeft, het vertikken simpel te spelen) is hij bij het Franse elftal wel een echte leider. Hopelijk kan hij dat ook bij United worden en is onder deschamps het kwartje gevallen dat hij zijn team veel meer helpt door hard te werken en door simpel te voetballen dan door op youtube te staan.

18 juli 2018 om 10:26

Het scheelt ook dat hij bij United op de 'verkeerde' positie speelt. Nu stond die veel verdedigender en kon hij de lijnen uitzetten van achteruit. Bij United moet hij veel meer naar voren spelen en is simpel spelen opeens niet genoeg meer. Ik hoop dan ook dat het kwartje bij Mourinho is gevallen.

18 juli 2018 om 10:53

Nou ja, vorig seizoen speelde Pogba bij United wat meer naar achter en was er kritiek veel kritiek dat hij weinig beslissend was.

Met de komst van Matic kan hij iets verder naar voren en had hij afgelopen seizoen in de Premier League bijna net zo'n goede minuten/betrokken bij goals ratio als de Bruyne en dan speelt hij blijkbaar weer 'op de verkeerde positie'.

Pogba doet zeker nog het nodige fout en op momenten dat het bij hem niet loopt en hij maar moeilijke dingen blijft proberen dan irriteer je jezelf soms mateloos. Maar die man doet ook zo ontzettend veel goed en vaak zat ook op mooie wijze, dat je overal gezien gewoon ook gewoon moet respecteren hoe hij speelt. Bij de meeste spelers is het zo dat zo of aanvallend sterk zijn, of verdedigend, maar zelden beiden.

Pogba is verdedigend dankzij zijn fysiek enorm sterk terwijl hij ook aanvallend mooie dingen laat zien. Ik denk dat veel mensen niet beseffen dat hij op 2 fronten bezig is, en als het aanvallend mager bij hem is dan zien ze niet in dat hij op het andere front vaak wel gewoon enorm belangrijk is.

Mooie voetballer die Pogba, Krijgt soms veel kritiek over zich heen maar laat nu ook een andere kant zien. Topper!

Sinds ik Pogba kwaad zag worden op een medespeler die geblesseerd uitviel roept deze man alleen maar irritatie bij me op. En als ik dan zijn uitspraken lees denk ik erg vaak dat het echt geen fijn mens is.

18 juli 2018 om 11:39

Kwaad op wie? Welke uitspraken, de peptalk? Pogba is juist een hele gezellige persoon, ook in de kleedkamer.
Wat vind je van Kevin de Bruyne?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren