Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparta versterkt zich met Pogba: ‘Een mooie stap in mijn carrière’

Laatste update:
/

Sparta Rotterdam heeft een akkoord bereikt met Mathias Pogba over een verbintenis voor de rest van het seizoen, met een optie op een extra voetbaljaargang. De 26-jarige Guinees met een Frans paspoort komt over van Partick Thistle uit Schotland.

"Met de komst van Mathias Pogba vergroten we onze diversiteit in de aanval", zo vertelt trainer Alex Pastoor op de clubsite. "Naast het feit dat hij groot en sterk is brengt hij ook meer mogelijkheden met zich mee qua speelwijze. Dat komt mede door zijn internationale ervaring, onder andere in de Schotse en Italiaanse competitie.”

"De overgang naar Sparta is een mooie stap in mijn carrière", zo verzekert Pogba, de oudere broer van Frans international Paul Pogba. "De Eredivisie is een heel mooi podium voor voetbalspelers in Europa en staat nog altijd goed aangeschreven. Ik sluit vanaf morgen aan bij de selectie en kijk ernaar uit om te presteren met Sparta."

Paul Pogba dit seizoen op de tribune van Het Kasteel? Wie weet! Sparta heeft broer Mathias Pogba gehaald! #spangen

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol, geniaal dit. Kon die zijn broertje niet overhalen om naar de Eredivisie te komen? Leuk voor de Sparta fans onder ons met een Pogba shirt :D

31 augustus 2016 om 18:28

Welke van de 2 ? Florentin of Paul

31 augustus 2016 om 19:23

Ik denk dat hij Paul bedoeld grapjas haha

Als hij half zo goed is als zijn broertje Paul is dit een mooie aanwinst voor Sparta. En natuurlijk altijd kans dat Paul Pogba een keer op het Kasteel is om naar zijn broer te kijken.

Ik dacht al; waar haalt Sparta opeens meer dan € 100 mln vandaan

Iedereen op Spangen en omstreken haalt een thuisshirt van Pogba!

31 augustus 2016 om 20:32

Helaas hebben wij geen namen op onze shirtjes

31 augustus 2016 om 20:57

echt? dat is wel heel jammer. dat hoort toch juist bij een voetbalshirt. zeker geen ruimte meer in verband met sponsors. wel begrijpelijk, maar heel jammer.

31 augustus 2016 om 22:15

Inderdaad ja, nu je dat zegt.
Zaterdagavond waren jullie bij ons, twente, en ik probeerde de naam te ontdekken van die nummer 4 van jullie, die ik erg sterk vond spelen, ondanks de 3-1
hoe heet die jongen?
Hij heeft half lang haar, krullerig en donker, echt een goede speler.

1 september 2016 om 13:18

Ryan Sanusi bedoel je, familie van Moussa Dembele. Vorig jaar opgepikt bij Willem 2 en is een belangrijke speler op ons middenveld. Denk dat hij nog een stap hoger kan in de eredivisie, tijd zal het zeggen.

Geniaal... shirtje kopen van sparta met pogba achterop !

31 augustus 2016 om 18:46

Zou geniaal zijn! Jammer dat sparta zonder rugnamen speelt. Ik vind dat de knvb alle eredivisie clubs verplicht met namen achterop te spelen. Ziet er toch wat professioneler uit.

31 augustus 2016 om 21:07

Gewoon er op laten drukken.

ado teste hem af dus hier hoeven sparta fans niet al te enthousiant van te worden

31 augustus 2016 om 18:50

Omdat hij een fysieke achterstand had wegens niet spelen. Heeft dus niet met kwaliteit te maken. Bovendien hebben ze bij ADO niet altijd gelijk...

31 augustus 2016 om 20:48

NEC testte ooit Roy Makaay af, waardoor hij uiteindelijk naar Vitesse ging. Dat zegt helemaal niets, overal worden fouten gemaakt.

ben benieuwd dat ie lijpe dans filmpjes met ze broers maakt ............ verder goede aanwinst voor sparta! zeker ook een shirtje kopen

31 augustus 2016 om 19:20

Dat shirtje dacht ik ook al aan haha maar sparte heeft geen Namen achter op helaas.

31 augustus 2016 om 20:01

oh wist ik niet, jammer haha...

31 augustus 2016 om 21:08

Gewoon erop laten drukken

Wat een mooie aanwinst stunt voor de publicatie van sparta. Mathias is niet een succesvolle speler als zijn broers, maar als hij zijn tips en de kennis van zijn broers paul en florentin neemt, zal sparta veel gaan genieten van Mathias.

ik ben er minder blij mee hoor jongens , Tuurlijk een leuke naam en dat die fam is van Paul is ook leuk ,maar ik kijk naar zijn voetbalcarrière en daar haalt die heel weinig uit , Vorig jaar in Schotland 25 wedstrijden gespeelt 2 goals daarvoor in Italië ook heel weinig van gebakken. Hij mag het tegendeel bewijzen aan ons En Paul Pogba jij bent altijd welkom op het mooie Kasteel.

31 augustus 2016 om 19:20

mee eens... en dat ie niet eens vaste international is van Guinea zegt eigenlijk ook al genoeg... overigens zou de andere broer Florentin wel een enorme aanwinst zijn voor elke nederlandse club maar staat in de basis bij Saint-Etienne dus denk niet dat ie haalbaar is voor Nederlandse clubs..

31 augustus 2016 om 21:13

Hij is wel heel sterk, dus als hij de bal kan vasthouden kan El A erom spelen en de goals maken. Beetje el khatabbi marbus van vroeger.

Dat hij de broer van pogba is betekend niet dat hij een goede speler is, hij zal het eerst moeten laten zien.

Leuke transfer! levert ook de nodige publiciteit op en dat is altijd fijn voor Sparta. Weet zeker dat hij een hit wordt bij de supporters, zeker als hij ook op het veld gaat presteren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren