Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Sparta duwt Fortuna Sittard en Sjors Ultee van roze wolk af

Laatste update:

Aan de uitstekende reeks van Fortuna Sittard in de Eredivisie sinds de officiële rentree van Sjors Ultee is een einde gekomen. Geen club pakte sinds de officiële aanstelling van Ultee als hoofdtrainer van de Limburgers op 2 december meer punten dan Fortuna, dertien stuks na vier zeges en een remise, maar woensdagavond ging het mis. Sparta Rotterdam stapte dankzij een doelpunt van Lennart Thy als winnaar van het veld: 0-1.

Fortuna kwam als morele winnaar uit een eerste helft waarin het net niet werd gevonden. De openingsfase stond in het teken van aftasten van beide kanten en uiteindelijk zat het venijn in de laatste tien minuten voor de pauze. Thy probeerde het na 37 minuten spelen toen een hoge bal in het zestienmetergebied bleef hangen, maar zijn schot kon met de nodige moeite worden gekeerd door doelman Yanick van Osch.

In de extra tijd was het weer Sparta dat dicht bij een openingsgoal was. Een volley van Deroy Duarte uit een lastige hoek was opnieuw een prooi voor Van Osch. In het begin van de tweede helft had Sparta het meeste balbezit en het lichte overwicht van het bezoek betaalde zich na nog geen uur spelen uit. Thy leek de bal niet vol te raken, maar tekende toch voor zijn negende treffer van het seizoen: 0-1.

De wedstrijd in Limburg ging vervolgens op en neer. Zo passeerde Lisandro Semedo weliswaar doelman Maduka Okoye, maar Dirk Abels bracht redding op de doellijn. Aan de andere kant van het veld leek invaller Danzell Gravenberch na een fraaie solo voor de 0-2 te zorgen. De inzet van de aanvaller ging echter naast het Limburgse doel en dat gold minuten later ook voor de inzet van een andere invaller, Reda Kharchouch

Sparta stijgt door de zege naar de achtste plek op de ranglijst, terwijl Fortuna dertiende blijft. Het team van Henk Fraser speelt zaterdagavond thuis tegen PSV. Het team van Ultee wacht dezelfde dag een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fortuna machteloos, Sparta terecht gewonnen.

Begrijp niet dat Kharchouch geen kaart krijgt voor zijn schwalbe. Wat een misselijke vent. Eerst zelf uitdagen en vervolgens gaan liggen.

Kharkouch.. man man.. achteraf flink schorsen om dat theater. Onvoorstelbaar wat een actie. En dan als scheids die tijd er niet bijtrekken. Onbegrijpelijk.

13 januari 2021 om 22:06

Stoor ik me ook altijd aan. Wel blessuretijd toevoegen voor de tijd die stil lag, maar als het er dan op zeker een of twee minuten stil ligt, gelijk affluiten.

Mooi zo, hopen dat er nu weer plaats is voor Sparta om op een roze wolk te kruipen, wat een clubje.

Toch vreemd, heb al het hele seizoen het gevoel dat we uit beter zijn dan thuis dit seizoen. Heb ook meer vertrouwen in een overwinning in Zwolle komend weekend dan dat ik van te voren vertrouwen had in een overwinning vanavond. Sparta was ook slecht, alleen Fortuna was nog slechter. Terechte nederlaag. Februari wordt de maand waarin Fortuna zich veilig moet gaan spelen. Gunstig overigens dat onze provincie genoot ADO een pak slaag geeft en daardoor plek 16 mooi op afstand blijft.

die Fraser wordt vaak neergezet als een matige coach maar met dit Sparta op de 8e plek staan vind ik toch wel een geweldige prestatie hoor

13 januari 2021 om 23:13

Die staat er bij menig voetballiefhebber goed op meen ik hoor.
Denk nog altijd dat ie goed bij Feyenoord zou passen

14 januari 2021 om 12:01

De Feyenoord supporters zeggen vaak dat het geen speciale trainer is maar bij Sparta haalt hij er naar mijn mening toch wel het maximale uit op dit moment

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren