Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spanje beëindigt drie historische reeksen Italië en is finalist

Laatste update:

Spanje heeft zich woensdagavond geplaatst voor de finale van de Nations League. In Milaan nam de ploeg van bondscoach Luis Enrique het op tegen Italië, dat met 1-2 verslagen werd. Daarmee kwam er voor de Italianen een einde aan de ongeslagen reeks van 37 wedstrijden. Het was tevens pas de vierde keer in de geschiedenis dat gli Azzurri een officiële thuiswedstrijd verloren; de laatste nederlaag in eigen land werd in 1999 tegen Denemarken geleden (2-3). Het was zelfs de eerste keer sinds 1925 dat de Italianen een wedstrijd in het San Siro verloren. Zondag speelt la Roja in hetzelfde stadion de finale tegen de winnaar van het duel tussen België en Frankrijk.

In de herhaling van de halve finale van het zomerse EK ontbraken de geblesseerde aanvallers Ciro Immobile, Andrea Belotti, Gerard Moreno en Álvaro Morata. Bij de bezoekers was de opvallendste naam in de basiself Gavi, die met 17 jaar en 62 dagen Ángel Zubieta afloste als jongste international ooit van Spanje. Het eerste gevaar van de wedstrijd werd gesticht door de Italianen. Na balverlies op eigen helft van Gavi belandde de bal via enkele schakels bij Federico Chiesa, die vervolgens de benedenhoek zocht maar stuitte op doelman Unai Simón.

Na een uitstekende openingsfase van Italië was Spanje na dertien speelminuten voor het eerst aan zet. Dankzij een steekpass van Marcos Alonso en een teruglegbal op maat van Pablo Sarabia kreeg Mikel Oyarzabal een uitstekende schietkans, maar zijn doelpoging smoorde in de kiem. Vier minuten later waren de Spanjaarden wel trefzeker. Oyarzabal stoomde op aan de linkerkant van het veld en bezorgde een fraaie voorzet bij Ferran Torres, die in alle vrijheid met de binnenkant op koelbloedige wijze afrondde: 0-1. In de negentiende minuut kwam Spanje zelfs dicht bij de 0-2. Vanaf de rand van de zestien vuurde Alonso een op het oog houdbaar schot af richting Gianluigi Donnarumma, die de bal echter door zijn vingers liet glippen maar gered werd door de paal. Leonardo Bonucci ruimde vervolgens ternauwernood op voordat Koke uit de rebound kon binnentikken.

Voordat het noodlot zou toeslaan, kwam Bernardeschi in de 35ste minuut nog met een venijnig schot in de korte hoek. Simón reageerde alert op de inzet en tikte de bal via de paal naast. Een minuut later had Lorenzo Insigne ter hoogte van de penaltystip de 1-1 moeten aantekenen na een pass van Emerson; de spits van Napoli werkte de bal echter rakelings naast. Ruim vijf minuten voor het rustsignaal kwam Italië met tien man te staan. Op Italiaanse helft plantte Leonardo Bonucci zijn elleboog in de nek van Sergio Busquets, en dat was voor arbiter Sergey Karasev reden genoeg om de centrumverdediger zijn tweede gele prent te tonen.

Op slag van het rustsignaal profiteerde Spanje maximaal van de overtalsituatie. Wederom liep de aanval over de linkerflank en kreeg Oyarzabal de ruimte om een perfecte voorzet te bezorgen bij Torres. De ‘valse nummer 9’ knikte van dichtbij diagonaal binnen: 0-2. In het tweede bedrijf probeerde Italië een doorbraak te forceren, al slaagden de Spanjaarden erin ieder gevaar af te wenden. Zelf kreeg de ploeg van Enrique halverwege de tweede helft een grote kans op een nieuwe treffer. Yéremi Pino, die als invaller debuteerde en Torres had afgelost, bezorgde een afgemeten voorzet bij Oyarzabal. De aanvaller van Real Sociedad knikte van dichtbij vervolgens rakelings naast de linkerpaal.

In de 78ste minuut ontsnapte Italië opnieuw. Pino bediende ditmaal Alonso, die veel ruimte kreeg maar er niet in slaagde Donnarumma te verschalken. Uit de rebound kreeg ook ook Bryan Gil het leer niet tegen de touwen. Het thuisland vond tegen de verhoudingen en verwachtingen in toch nog de aansluitingstreffer. Na een fout van Pau Torres brak Federico Chiesa door de Spaanse verdediging. Vanaf de middellijn sprintte de aanvaller van Juventus richting het vijandige doel en legde hij de bal af op Pellegrini, die voor een leeg doel kon intikken: 1-2. De spanning steeg in de resterende tien minuten, maar het scorebord kwam niet meer in beweging.

Is Spanje na het optreden tegen Italië favoriet voor de eindzege?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor de wedstrijd zie ik iedereen zeuren over Gavi en busquets. Snapte ik, maar ze speelden toch allebei een onwijs sterke pot. Ook yeremy pino speelde echt wel een geweldige pot! Dat gezeur over wel of geen Real spelers.. Lucho knows best

6 oktober 2021 om 22:53

Gavi is wel heel slecht ook

6 oktober 2021 om 23:00

@messi010101 gavi heel slecht? Geen idee waar jij naar hebt gekeken maar was voor mij de beste man op het middenveld, dit wordt hopelijk de opvolger van busquets

7 oktober 2021 om 00:00

Hij heeft het erover dat Mick00 zei dat hij het snapte dat iedereen zeurde over gavi voor de wedstrijd. messi010101 reageert daar met sarcasme op.. begrijpend lezen...

7 oktober 2021 om 00:38

Ja, zo te zien hebben we de opvolger van Busquets gevonden. Zowel bij Barca als bij het Spaanse elftal. Niet Frenkie de Jong, maar Gavi is de perfecte vervanger van Busi. Ik denk dat het hoog tijd is dat ze bij Barcelona het voorbeeld nemen van Lucho. Dan kunnen ze lekker spelen met Busi, Gavi en Pedri. Of Gavi, Pedri en Puig. Heerlijke speler.

7 oktober 2021 om 08:45

Hij speelde zeker een sterke pot. Laten we eerst nog maar even afwachten of die dit meerdere wedstrijden kan volhouden. Na 3/4 wedstrijden kan je niet zeggen dat die Busquets kan opvolgen.

7 oktober 2021 om 06:13

Busquets speelde ook weer goede pot terwijl het onder Ronald er maar niet uitkomt.

7 oktober 2021 om 09:27

Hij speelde briljant. Zo wordt toch echt duidelijk dat met een duidelijk strijdplan gewoon goed voetbal gespeeld kan worden met barca.

Vandaag hebben wij weer een ouderwets Spanje gezien. Het is niet dat Italië slecht was, maar zij hadden de pech dat Spanje een enorm hoog niveau heeft aangetikt, wat echt al jaren niet is laten zien. Wellicht heeft Spanje vandaag het beste voetbal laten zien van de afgelopen jaren! Busquets blijft ongekend wat hij nog steeds laat zien, zijn waarde is niet normaal voor een team. En dan Gavi.. wauw.. eerst Pedri die ons allemaal veraste en Gavi idem dito! Speelt zijn eerste wedstrijd en gelijk al in de basis. Tegen Italië zo een niveau aantikken is echt groots! Invaller Pino speelde ook geweldig! Wat een talent ook. Er komt een mooie lichting aan voor de Spanjaarden, waarvan 5 spelers van Barca zijn! Tot slot las ik dat Enrique een voorkeur heeft voor Barca spelers. Nou in begin selecteerde Enrique juist alleen maar Madrid spelers en dat pakte gewoon niet goed uit! Je ziet nu zonder de Madrid spelers een veel beter team staan!

6 oktober 2021 om 22:53

Niemand zegt dat hij de Barcelona spelers moet vervangen door Real spelers, wel door de beste Spaanse spelers. En dat doet Enrique niet.

6 oktober 2021 om 23:02

Gavi en ook Pino lieten zien dat status niet alles zegt. Spanje heeft echt onwijs veel talent zeg met spelers zoals Pedri, Gavi, Fati, Ferran en Pino. En dan vergeet ik er vast nog wel een paar. Hopelijk weet Barcelona Enrique terug te halen, die weet wel hoe je met talenten omgaat.

7 oktober 2021 om 00:04

Dat klopt. En als clubcoach moet je zeker talenten laten spelen en doorgroeien naar een beter niveau. Maar daar dient landenvoetbal niet voor. Daar moet je het beste selecteren wat een land te bieden heeft. Dan kan je niet verdedigen dat je met een Sergi Roberto afkomt, die bij Barcelona al bijna wekelijks wordt uitgefloten en waar velen fans hem zelf daar niet willen zien.

7 oktober 2021 om 03:31

Die fans zelf zijn niet de moeite waard om serieus te nemen. Bartomeu heeft zich in heel zijn periode gedragen als een fan en zoals die fans wilden. Praktisch alle grote namen werden toegejuicht en die "experts" waren het eens dat je nu eenmaal een flinke som moet betalen om "de beste spelers" te hebben.
Daarom alleen al is het makkelijk om dat Sergi Roberto-argument van je af te schieten.

Daarnaast is het natuurlijk een boel zever dat bovenal komt uit de madrileense hoek en het niet uit kan staan dat Lucho het (helaas) goed doet. Nog nooit is er zoveel heisa geweest, terwijl we jarenlang matige spelers hebben gezien in dat shirt. Maar sinds er (terecht) praktisch geen merengues opgetrommeld worden, is het hommeles.

7 oktober 2021 om 09:14

@ConchaEspinaNiet dat ik de keuze van Roberto hier verdedig, maar die was 3e keuze na afmeldingen van Thiago en Brais Mendez.Edit : Marcos Llorente , niet Thiago

7 oktober 2021 om 16:24

Ach en voor dezelfde redenen zijn er nu ineens heel veel fans van Catalonie voor de Spaanse ploeg, terwijl ze er jarenlang niets van moesten weten. Dus dat mes snijdt langs twee kanten. Verder is er nog een verschil tussen de beste spelers kiezen en Sergi Roberto. Dat is hetzelfde als Vazquez oproepen, dan zou Catalonie ook van schande spreken. Het 'goed' doen van Lucho vind ik persoonlijk ook relatief. Op het vorige EK is er welgeteld 1 wedstrijd gewonnen na reguliere speeltijd, in 1 van de makkelijkste groepen. Uiteraard is Spanje bezig aan een wederopbouw, maar net zoals ik hem niet ga afbranden na 1 wedstrijd, ga ik hem nu ook niet op handen dragen na 1 gewonnen wedstrijd tegen Italie in een vriendschappelijk tornooi. Die conclusie maak ik liever over een langere periode. Zelf Zidane bekeek ik nog met een erg kritisch oog na 3 gewonnen CLs. Terwijl sommigen hem de beste coach ooit noemen na 2 opeenvolgende CLs. Voorbarig en waan van de dag.

6 oktober 2021 om 22:54

Dat gezeik op het aantal Barcaspelers is inderdaad overdreven. Lucho moet nu eenmaal een team zien te smeden, en kijkt gewoon wat het beste voor het team is. Ook het feit dat Sarabia en Alonso in de basis staan zegt toch genoeg. Of wat te denken van Azpi die door vrijwel iedere bondscoach is genegeerd.

6 oktober 2021 om 23:03

En Alba die gewoon keihard werd gepasseerd toen hij de assists bij Barcelona aaneen reeg. Die man zit bij Spanje om resultaten te behalen, dat geneuzel over voorkeuren slaat echt nergens op.

6 oktober 2021 om 22:54

Real heeft ook geen Spaanse spelers die verdienen om geselecteeerd te worden. Alleen Carvajal wanneer hij fit is, maar dat is hij nooit. Asensio en Isco zijn niet meer de spelers van paar jaar terug, Nacho en Vazquez hebben niet het niveau. Maar ergens begrijp ik wel wat men bedoelt met Enrique en Barca spelers. Vooral met het selecteren van Eric Garcia op het EK.

6 oktober 2021 om 22:55

Tja bij Spanje halen Pedri en Busquets sowieso al een veel hoger niveau dan bij Barcelona met alle respect. Daar hebben ze ook een betere coach en spelers om hen heen. Busquets was vandaag erg goed en dat hebben we bij Barcelona al 3 seizoenen niet echt gezien. Ook die Gavi speelde vandaag al beter dan bij Barcelona. Kon vandaag prima mee tegen de Europees kampioen.

6 oktober 2021 om 23:00

Pedri haalde vorig seizoen gewoon een hoog niveau, vooral de eerste seizoenshelft. Busquets geef ik je wel gelijk in, die speelt al jaren beter voor Spanje dan voor Barcelona, en daar mag je de coaches erop aanrekenen.

6 oktober 2021 om 23:06

Klopt maar tijdens het EK vond ik hem nog beter dan bij Barcelona. Ik zeg niet dat hij geen goed niveau heeft gehaald vorig jaar maar tijdens het EK was die nog dominanter dan dat hij ooit voor Barcelona is geweest.

7 oktober 2021 om 01:09

Ja, Spanje is wel een niveau hoger dan Barcelona en daar speelt hij niet onder Koeman, dus logisch ook.

Maar ik had je reactie verkeerd gelezen.

Wow pas de 4e thuisnederlaag ooit,is er een land die een betere statistiek heeft thuis?

Iedereen maar zeuren over ‘Barca liefhebber’ Luis Enrique en zijn keuze om een 17 jarige Barcelona speler in de basis te gooien. Hij heeft het wel laten zien. Menig Real speler die dit op de mat gooit momenteel.

6 oktober 2021 om 22:50

En waar zijn de spelers van de kampioen dan?

6 oktober 2021 om 22:55

Koke speelde toch gewoon? Voor de rest heeft Atleti ook weer niet zo heel veel Spanjaarden he. Saul speelde ook maar een matig jaar.

6 oktober 2021 om 22:57

Jammer genoeg is Llorente geblesseerd. Waarom Hermoso er niet bij zit en Garcia bv wel is me een raadsel

6 oktober 2021 om 22:59

Hermoso is toch een linksback?

6 oktober 2021 om 23:01

Van nature eerder een centrale verdediger maar hij wordt bij atleti er wel regelmatig gebruikt.

6 oktober 2021 om 23:01

Vind het gezien op Lucho ook overdreven. Iedereen was over de rooie dat Ramos niet meeging en 5 maanden later heeft hij nog geen pot gespeeld. Verder zijn de resultaten gwn goed met een halve finale EK en een finale Nations League.

6 oktober 2021 om 23:04

Hij speelt daar wel eens uit nood, maar Hermoso is echt een centrale verdediger. Nou moet ik wel zeggen dat qua linksbenige cv's Spanje wel uitstekend zit met Martínez, Pau en Laporte. Voor de rest heeft Atleti geen Spanjaarden inderdaad. Llorente is inderdaad geblesseerd.

7 oktober 2021 om 00:07

Je weet dat menig “veel” betekent, he?

Zeer sterke pot van Spanje. Italie was toch aardig overklast, ook voor de rode kaart. En moet zeggen, Gavi speelde erg sterk voor een jochie in zijn debuut wedstrijd. Durft Enrique toch wel, mag gezegd worden. En je ziet ook hoe middenvelders (distributeurs) zoals Busi en ook zo'n Gavi veel beter functioneren in een betere team. Dat is net zo met Frenkie.

6 oktober 2021 om 22:59

Klopt Barcelona is met alle respect echt slecht voor de ontwikkeling van jonge spelers op dit moment. Denk dat Koeman met alle respect niet de potentie van deze jongens waar gaat maken. Zo'n Pedri, Busquets en nu Gavi halen een 3x zo hoog niveau dan bij Barcelona. Maar ja Barcelona mist ook een coach zoals Enrique.

6 oktober 2021 om 23:12

Wanneer Gavi zo slecht speelde bij Barca, zou Luis hem dan opgeroepen hebben? Tegen Bayern had hij een 2e gele kaart kunnen (of misschien wel moeten) krijgen, dat was allemaal net even te driest. De wedstrijden daarna speelde hij gewoon goed, tenminste naar mijn idee.

6 oktober 2021 om 23:13

Juist niet toch. Voor jonge spelers is het belangrijk om veel minuten te maken.

6 oktober 2021 om 23:19

Ja en in die minuten moet je ook wel beter worden he? Spanje heeft op dit moment een hele goeie mix tussen jong en oud, waarbij beide ook kwalitatief heel goed zijn, en een coach die ze vertrouwen geeft en dominant voetbal wil spelen. Is iets heel anders dan bij Barcelona. Waar Koeman met alle respect kick en rush voetbal speelt en op voorzetten...

Geweldig en ik dacht dat Spanjaarden jankers waren maar dat zijn met stip de Italianen zeg.

Verschrikkelijk om naar te kijken en dan ook door de aanvoerder ook nog.

Ik hoopte eigenlijk dat ze nog harder eraf gingen.

Mooie om die jonge jongens van Spanje zo goed te zien spelen.

Gefeliciteerd Spanjaarden, verdiend naar de finale. Trots op de azzuri, hebben 45 minuten met 10 man gespeeld tegen een team met balbezit en toch 2-1 kunne maken. Zo zonde dat insigne zo slecht was vandaag, als hij die maakte had Spanje veel beter moeten spelen om door te gaan. Maar goed zulke kan gebeuren.

Jammer van de reeks. Dat is dan ook wel het enige wat me echt uitmaakte deze wedstrijd. Leuk dat Enrique die talenten gewoon laat spelen, Goede keuze geweest

6 oktober 2021 om 22:54

Heb exact het zelfde! Jammer van de reeks maar nations league heeft zo weinig aanzien daarbij heeft Italië de EK winst nog vers achter de kiezen; het is prima zo! En leuk voor Spanje; zij hebben het meer nodig dan Italië, Spanje leek het kwijt te zijn.

Pas de 4de keer? Voor het eerst sinds 1999? Ik weet dat Italië een sterk voetballand is met geweldige spelers, maar dit is wel absurd, vraag me af hoevaak, of eerder hoe weinig, ze thuis hebben gespeeld.. verder was de wedstrijd snel klaar door domme klagen en overtreding Bonucci, toch wel beetje genoten van de 2e helft; Italië heeft niets meer wegggegeven en Chiesa en Pellegrini zijn geweldig toppers. Gavi speelde veratti uit de wedstrijd; niet bepaald de minste; kon nog wel genieten van Veratti’s wegdraaien als hij werd opgejaagd; blijft een vd mooiste dingen in het voetbal; wegdraaien bij je tegenstander

6 oktober 2021 om 22:56

Jorghino of veratti moeten echt gaan banken voor Pellegrini of locatelli. Er mist gewoon wat op het middenveld. Er staan nu 2 spelverdelers naast elkaar. Dit heeft op het EK ook nooit goed geholpen. Tijdens de groepsfase deed het middelveld het veel beter.

6 oktober 2021 om 23:07

Oja Locatelli, Veratti dan liever met Locatelli, zo klaar als een klontje. Puur voetbal dat

6 oktober 2021 om 23:33

48 wedstrijden om precies te zijn maurootje. Ze hadden in feite nog nooit een thuiswedstrijd verloren sinds de geboorte van Kean 😂

Even shout out naar Luis Enrique. Krijgt (ook op voetbalzone) heel veel kritiek om zijn keuzes maar hij blijkt het toch elke keer weer juist te hebben. Gavi was fantastisch.

6 oktober 2021 om 22:55

Enrique bij Spanje is in mijn ogen gewoon meer dan goed. Een echte gentleman die het spelletje natuurlijk kent; Mancini moet stoppen met Veratti en Jorginho op een middenveld; te veel van het zelfde; zet dan Pellegrini er naast

Wat was die scheids aan het doen? Warrig en discutabele beslissingen die invloed hadden op de wedstrijd. Jammer, maar met 11 tegen 10 was het eigenlijk over; zowel voor de wedstrijd als Italië.

6 oktober 2021 om 23:44

Na de rode kaart was het gelijk over, had het idee dat Italië nation niet serieus nam, en voor de jonkies van Spanje juist geweldige ervaring, dat was het verschil tussen beiden. Nation League is ene nietszeggende competitie, toen Ronaldo iets te uitbundig juichte met de Nation beker in de hand was ik er hele kritisch op toen Italie heeft de hoofdprijs gewonnen, dus begrijp ik dat ze hier niet op zaten te wachten.

7 oktober 2021 om 09:55

De Nations League heeft natuurlijk weinig status tov het EK of WK. Het is wel een prima gelegenheid om je ploeg te ontwikkelen en stappen te laten maken. Dat gebeurde bij Oranje toen ook. Je kunt je wel afvragen of de voetbalagenda niet te vol raakt, door dit soort evenementen.

Spanje was erg goed zeg deze wedstrijd. Met name de 1e helft waren ze goed maar ook effectief. Ook alle complimenten naar Enrique. Die heeft het Spaanse nationale team goed op de rails gekregen. Ook op het EK speelde ze prima. Gavi een prima debuut en kon goed mee tegen de Europees kampioen en dat is niet niks voor je debuut. Ferran Torres en Oyarzabal waren een gevaar ook een plaag voor de Italiaanse verdediging. Hoop op een Frankrijk-Spanje als finale persoonlijk. Lijkt me leuk een counterploeg zoals Frankrijk tegen het dominante spel van Spanje.

Wat een goal van Ferran Torres! In een keer de bal zo de goal inschieten... dat was bijna Van Persie-achtig. Wat is Spanje toch gegroeid zeg. Ze zijn heel goed op weg om weer een echte kandidaat voor de wereldbeker en dat zonder hun eigen voetbalstijl te verraden.

7 oktober 2021 om 09:12

De bal kwam tegen zijn scheenbeen. De bal schoot hij er niet in haha. De bal ging via zijn scheenbeen erin.

2e geel voor Bonucci maakte de match kapot natuurlijk, vond het maar licht voor een 2e gele maarja. Grote kansen gehad met Insigne en bernardeschi op de paal... Nations league hecht niemand echt belang aan. Forza Italia

6 oktober 2021 om 23:15

Volledig mee eens Luca. Ik vind persoonlijk dat Italië wat te weinig credits krijgt voor het spel dat ze met 10 man op de mat hebben gelegd. Met 11 tegen 11 zie ik ze niet zomaar de winst na 90 minuten binnenhalen. Al bij al gewoon een oefenpotje dat verkeerd afloopt door een discutabele beslissing van de scheidsrechter.

7 oktober 2021 om 01:38

Ja nu is het opeens een oefenpotje hahaha. Teams wouden hem gewoon allebei graag winnen. En kon zomaar gewoon 4-0 worden hoor als spanje wat scherper was

6 oktober 2021 om 23:37

Ja tegen 10 man is makkelijk voetballen, dat Gavi hypen Busi die alle ruimt krijgt, logisch als Italië met 10 man is. Al vind ik dat Busi beste tot zijn recht komt als eigen Land/club haar eigen spel komt...... De euforie om een niks zeggende oefen toernooi gaat mij ook erg ver, wat ik bespeur hier..

7 oktober 2021 om 01:07

Spanje speelde Italië helemaal zoek, zelfs voor dei rode kaart.

7 oktober 2021 om 03:41

Alle ruimte? Barella stond hartstikke kort op hem de hele wedstrijd. En gavi hAd veratti in het zakkie dus dan maak je het jezelf gewoon gemakkelijk

Hulde voor het toptalent Gavi! Busquets ook ouderwets een masterclass gegeven. Met Pedri en Gavi zitten Barca en Spanje echt goed de komende jaren. Speelde Verratti helemaal zoek. En het is niet alleen een technische middenvelder he? Loopvermogen en fysiek staat hij ook z’n mannetje. Pino kon mij ook bekoren! De ouderwetse vleugelaanvaller van een uitstervend ras: geplakt aan de zijlijn, houdt het veld lekker breed, heeft diepgang, snelheid en techniek. Passeert makkelijk binnendoor en buitenom en heeft ook nog een goede voorzet in huis. Zet hem rechts, Fati links en Ferran als Trequartista. Dan heb je nog jongens als Oyarzabal en Bryan Gil. Spanje kan binnen een paar jaar weer als vanouds domineren. Geweldig positiespel (doet me aan City denken). Vond ze op het EK al imponeren en ze worden alleen maar beter. Chapeau Lucho!

En dan hebben we bij City een spits nodig, maar Ferran zit wekelijks gewoon op de bank ipv middelmaat Jesus, onbegrijpelijk. Die jongen scoort altijd wel, bij Spanje altijd ontzettend belangrijk. Word tijd dat Pep wakker word.

Gaat niemand het hebben over de keuze van Unai Simon op doel? Al is De Gea niet meer De Gea van een aantal jaren terug, hij is nog steeds de beste doelman die ze hebben. Leuk dat die Simon kan meevoetballen, maar zo een beetje elke keer als ik naar een wedstrijd van Spanje kijk, maakt deze man een blunder.

7 oktober 2021 om 00:28

Had ie maar niet steeds zijn broer naar het nationale elftal moeten sturen. Man o man wat was hij slecht bij Spanje.

7 oktober 2021 om 10:14

Unai Simon kan echt voor geen meter meevoetballen, wat bedoel je?

7 oktober 2021 om 14:10

Hij probeert het, maar heb hem daar inderdaad ook fouten in zien maken..

Vond Spanje op het Ek tegen Italie ook al beter, op momenten overklasten ze hen met knap voetbal. Gewoon de afwerking was van een laag niveau. Echt wel een leuk team dat Spanje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren