Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Spalletti staat mogelijk voor vertrek bij Napoli na actie van De Laurentiis

Laatste update:

De kans is groot dat Luciano Spalletti gaat vertrekken bij Napoli, zo meldt La Gazzetta dello Sport zaterdag. De 64-jarige oefenmeester won dit seizoen de landstitel met de club uit Napels, maar zou nu overhoop liggen met voorzitter Aurelio De Laurentiis. Dat heeft alles te maken met een automatische contractverlenging van Spalletti.

La Gazzetta dello Sport meldt namelijk dat De Laurentiis een eenjarige optie lichtte in het contract van Spalletti en hem dat mededeelde via een e-mail, terwijl laatstgenoemde had gehoopt op nieuwe onderhandelingen om een mogelijke salarisverhoging te bespreken. De Italiaanse oefenmeester had op meer waardering gehoopt van de voorzitter nadat hij Napoli naar de eerste landstitel sinds 1990 leidde.

Spalletti ligt nu tot medio 2024 vast in Napels, maar kan volgens verschillende Italiaanse media niet zomaar tussentijds vertrekken. De trainer moet naar verluidt een afkoopsom van acht miljoen euro betalen als hij zijn contract niet uitdient. De Laurentiis sprak zich vrijdagavond nog uit over Spalletti. “Hij is een kampioen en kampioenen moeten de ruimte hebben om volledig tot hun recht te komen. Het zou uiteraard beter zijn als hij in Napels blijft, maar we moeten niemand vasthouden.”

“Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor wat Spalletti ons heeft gegeven”, aldus de voorzitter. “Als hij zou willen vertrekken, dan zullen we elkaar de hand schudden.” In Italië wordt al druk gespeculeerd over de opvolger van de Italiaan bij Napoli. La Gazzetta dello Sport noemt Rafael Benítez (clubloos) als gedroomde opvolger, terwijl ook Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion), Antonio Conte (clubloos), Vincenzo Italiano (Fiorentina) en Gian Piero Gasperini (Atalanta) opties zouden zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niemand wil voor die man werken.

Van Spalletti naar Benitez is echt een wereld van verschil. Zo zie je dat er bij de meeste clubs geen enkele lijn te trekken is. Zo ga je van aantrekkelijk aanvallend voetbal naar afwachting en Counter voetbal

20 mei 2023 om 14:37

Dit heeft niet zoveel met een club te maken, zijn speculaties van sportjournalisten en dat die zomaar wat roepen mag geen verassing zijn

20 mei 2023 om 14:54

Helemaal mee eens. Zou een enorm domme zet van Napoli zijn om van Spalletti naar Benitez of Conte gaan. Je gaat dan van aanvallend voetbal naar plots defensief pragmatisch voetbal. Zou regelrechte wanbeleid zijn. Italiano zou daarentegen juist fantastische vervanger voor Spalletti. Hij staat voor dezelfde soort voetbal als Spalletti. Aanvallend en verzorgt.

Benitez zou toch wel heel triest zijn. Zulk goed voetbal gezien onder Spalletti en de reden dat ze kampioen zijn geworden. Maar ja die voorzitter heeft wel vaker dit soort problemen met de coaches van de laatste jaren. Zo ga je nooit op lange termijn iets bereiken als een coach elke keer weggaat na 2 jaar...

20 mei 2023 om 14:39

Hij heeft al bereikt wat die wilde en dat is kampioen worden met Napoli dus dat de trainer dan vertrekt boeit hem niet want het gaat hem nu vooral nog om het geld.
Hij is een harde onderhandelaar dat vooral zijn eigen zakken wilt vullen.

Conte lekker terug naar Italië lijkt me wel het beste, hij is dan natuurlijk wel afhankelijk van wat er over blijft aangezien Oshimen en Kara lijken te vertrekken.

20 mei 2023 om 15:03

Hij wil gewoon waardering voor zijn werk en dat snap ik heel goed. Ze hebben puik voetbal gespeeld en niet voor niets met zoveel punten kampioen geworden. In de CL helaas ongelukkig gezien de hoeveelheid kansen Napoli had tegen Milan. Als je van Spalletti naar Benitez gaat dan vraag je erom als Napoli zijnde.

20 mei 2023 om 15:12

De Laurentiis is een geldwolf dus die gaat die waardering niet geven, als Juventus slim is halen ze Spalleti op.
De Laurentiis wilt zo goedkoop mogelijk zoveel mogelijk bereiken die verwacht denk ik over 200 miljoen binnen te halen met de verkoop van de 2 sterspelers aankomende zomer.

20 mei 2023 om 17:08

Kvara lijkt te vertrekken, wat een onzin. Heeft zfgelopen maand zijn contract verlengd en gezegd te blijven.

Zou jammer zijn als Mister Spalletti besluit te vertrekken. Verschillende Italiaanse media hebben al z.g.a. bevestigd dat hij volgend jaar niet meer de trainer is.

Dwaze actie van AdL.

Schande gewoon al helemaal als je het best vind om een "Benitez" te gaan halen

Mag wel naar Madrid komen samen met Osimhen mocht Carlo vertrekken .. Perez heeft gezegd dat Carlo blijft maar in het voetbal weet je het nooit. spalletti zou een goede vervanger zijn .
Carlo lekker bij bondscoach worden van Brazilië . Een nieuwe mooie uitdaging voor deze legende .

Maar ik snap niet zo goed waarom hij een verhoging wilt. Afgesproken is zijn salaris, tegen de verwachting dat hij zo goed mogelijke resultaten levert. Dat is geen of, dat is wat van hem verwacht wordt. Dat je het haalt betekent dat je je werk hebt gedaan en niets meer

Wel vaker rare fratsen die voorzitter. De trainer niet belonen voor het beter maken van spelers ! Die daardoor meer waard zijn geworden zoals die 2 voorin? En dan met name die links buiten wat een kanjer word dat . En wat voor moois komt eraan met al die jonge gasten die nou door breken of er al staan

Nou tottenham, net wat voor jullie, tik die 8 miljoen ff af en je hebt hem binnen. Kan slot lekker in Rotterdam blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren