Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse media maken nieuwe club van Guardiola in Engeland bekend

Laatste update:

De droom van Josep Guardiola komt uit, zo verzekeren diverse media in Spanje vrijdag. De oefenmeester zal naar verluidt niet zijn aflopende verbintenis met Bayern München verlengen en vanaf 1 juli 2016 voor de selectie van Manchester City staan. Ferrán Soriano en Txiki Begiristain, algemeen directeur en technisch directeur van the Citizens, hebben van hun voormaliga collega van Barcelona groen licht gekregen.

/

Het is weliswaar niet de eerste keer dat Guardiola met Manchester City in verband wordt gebracht, maar in zijn vaderland is men ervan overtuigd dat de oefenmeester uit Beieren vertrekt en zijn toekomst in de Premier League ligt. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zal nog voor 24 december de naam van de nieuwe trainer van Bayern aankondigen en vanaf 1 januari mogen Guardiola en Manchester City officieel over de voorwaarden van een contractuele overeenkomst onderhandelen.

Guardiola is naar verluidt tot de conclusie gekomen dat zijn etappe in Duitsland erop zit en wil nu een andere droom laten uitkomen: trainer zijn van een Premier League-club. Hoewel Manuel Pellegrini nog een contract tot medio 2017 heeft, een overeenkomst die enkele maanden geleden ondertekend werd, zal de Chileen over ruim een half jaar worden bedankt voor zijn werkzaamheden. De verbintenis van de ex-coach van onder meer Villarreal en Real Madrid zal worden afgekocht.

Het ligt voor de hand dat Carlo Ancelotti een grote kans maakt om de nieuwe trainer van Bayern te worden. De oefenmeester zit zonder club na zijn zomerse vertrek bij Real Madrid en werd sindsdien al met het trainerschap in de Allianz Arena in verband gebracht. Een terugkeer naar ex-werkgevers als AC Milan, Chelsea of Paris Saint-Germain lijkt inmiddels niet meer tot de mogelijkheden te behoren.

Manchester City is gebaat bij de komst van Josep Guardiola

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als waar is dan zat het er aan te komen.. Jammer voor Bayern om Pep te verliezen..

27 november 2015 om 07:55

Jammer voor Bayern dat ze Guardiola verliezen? Bayern mag juist blij zijn. Ik vind dat Bayern achteruit is gegaan na de aanstelling van Guardiola. Ik vind dat ze minder domineren dan voorheen. Heijnckes, dat was pas een verlies voor Bayern.. Dat Bayern was bijna onverslaanbaar.. Dat was pas echt een machine..

27 november 2015 om 08:11

Dat is de domste opmerking die ik hier zie van Carletto. Heb jij al Bayern zien spelen dit seizoen? Weet jij hoeveel het doelpuntensaldo van Bayern nu bedraagt?

27 november 2015 om 08:22

Idd ancelotti is beter en het voetbal van heynckes komt weer terug. Persoonlijk denk ik dat bayern er beter en sterker door wordt!

27 november 2015 om 08:29

Ze scoren dit seizoen in elke thuiswedstrijd zo'n beetje 4 of 5 keer en worden elk jaar vroger kampioen lijkt het. Op welke manier is dat niet domineren? Die halve finale tegen Real was gewoon een blunder van Pep, maar dat Pep zijn halve team in de lappenmand heeft liggen tegen Barcelona is ook niet zijn schuld. Zeggen dat Bayern nu niet domineert is belachelijk.

27 november 2015 om 08:43

Als je tegenstanders elk jaar weer zwakker worden en jij versterkt je, is het toch geen hogere wiskunde om te weten dat de je eerder kampioen gaat worden?

27 november 2015 om 10:53

Zo onverslaanbaar was dat Bayern van Heynckes nou ook weer niet. Dat lijkt zo. Ja, ze wonnen een keer de treble, maar de seizoenen daarvoor legden ze het keer op keer af tegen Dortmund, zowel in de competitie als de beker. Daarnaast is onder Guardiola Bayern vaker kampioen geworden en heeft de club ook significant meer wedstrijden gewonnen. Op basis van die statistieken zou je dus niets anders kunnen zeggen dan dat Bayern van Guardiola moeilijker te verslaan is dan het Bayern van Heynckes. Als je over het Bayern van Heynckes praat moet je het over zijn hele termijn hebben, want bij Guardiola wordt ook de hele termijn bekeken. Dat wordt echter vrijwel altijd achterwege gelaten.

Pep heeft nog niets beslist. Er wordt gewoon te veel gespeculeerd. Vóór Kerstmis kan Bayern nog niet beslissen wie de nieuwe trainer als Pep niet verlengt. Pep moet na de laatste speeldag van de heenronde zijn besluit meedelen aan het bestuur.

Voor Pep de meest logische vervolgstap, al had ik hem liever bij United gezien, dat vind ik meer een naam met uitstraling zoals Barcelona en Bayern dat ook zijn. en dan Ancelotti naar Bayern, kan die ook mooi weer wat extra's op zijn palmares schrijven. Heeft hij straks in elke grote voetbalcompetitie van Europa prijzen gepakt, lijkt me vrij uniek voor een trainer..

Pellegrini doet het prima bij city, dit word allemaal overdreven joh

@United-NAC Pelligrini doet het prima inderdaad, alleen zou het met Guardiola mogelijk nog beter kunnen. Guardiola perst alles uit een ploeg.

Bij City ligt ook de basis om er een ploeg á la Barca en Bayern van te maken. Waarbij de ploeg de tegenstander helemaal met de rug tegen de muur zet en een extreme vorm van combinatie voetbal speelt. Met spelers als Silva en Aguero heb je al spelers die passen in de filosofie van Guardiola. Hij zou er een CL winnaar van kunnen maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren