Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse media kibbelen over nieuwe aanvaller Barcelona

Laatste update:

De Spaanse media zijn er niet helemaal uit wie nu de aanvallende versterking voor Barcelona gaat worden. Zaterdag claimde Mundo Deportivo nog dat de Spaanse kampioen een akkoord had bereikt met Atlético Madrid over Luciano Vietto, maar zondagavond pakt SPORT weer uit met het bericht dat Barcelona en Sevilla een overeenkomst hebben voor Kevin Gameiro.

/

Gameiro leek lange tijd te duur te zijn, omdat Sevilla veertig miljoen euro voor de aanvaller wilde hebben. Volgens SPORT is er zondagmiddag echter toch een akkoord bereikt, maar de krant meldt niets over de hoogte van de transfersom die Barcelona zal moeten betalen. Gameiro deed zondag al niet meer mee in de gewonnen oefenwedstrijd tegen SV Sandhausen.

Volgens SPORT moeten er nog een paar details worden afgerond, maar staat het vast dat Gameiro de stand-in voor Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar zal gaan worden. De 29-jarige Gameiro heeft er drie seizoenen bij Sevilla op zitten en maakte in 92 competitiewedstrijden 39 doelpunten, waarvan 15 in zijn eerste seizoen en 16 in het afgelopen voetbaljaar.

Welke aanvaller zie jij het liefst naar Barcelona komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gezeur allemaal, stuur anders Vietto naar sevilla en gameiro naar Barca? Dan is iedereen blij, maar even serieus dit gaat toch nergens over. Wacht gewoon af wat de clubs zeggen, ipv dit gekibbel totaal onnodig.

24 juli 2016 om 22:41

Voor ons frustrerend, maar je moet wel beseffen dat hun ook de bladzijdes op een of ander manier moeten vullen. Het is al jaren zo dat kranten geruchten spreiden wat uit eindelijk onzin blijkt te zijn, dus dit is niks nieuws.

24 juli 2016 om 22:55

Ik denk zelfs dat het zo leuk word, dat Vietto naar sevilla gaat en gameiro naar Atletico. Dan zitten wij met de gebakken peren..

25 juli 2016 om 03:53

Ik hoop dat we een invaller krijgen. Vietto liever aangezien hij potentie heeft en jonger is. Volgens mij is hij ook Argentijns? Misschien dat hij wat van de maestro zelf kan leren bij Barca als invaller. Gameiro was best oud als ik me niet vergis, 29 geloof ik? Hem zie ik het niveau niet echt aankunnen..

25 juli 2016 om 12:16

Inderdaad, wij hebben dezelfde mening. Gameiro is wel oké en hij wil best back up zijn, maar 29 is vrij oud. Ik heb inderdaad ook liever Vietto man, jonger en word sowieso beter. Las dat lacazette een alternatief was, of misschien toch maar lucas Perez halen dan?

Maakt weinig uit wie het word. Beide komen in mijn optiek te kort voor de absolute top.

24 juli 2016 om 21:04

Vietto is afwachten, die is jong en kan echt nog stappen zetten, Gameiro komt tekort ja, maar dan als bassispeler, als invaller is hij prima voor de top, je kan moeilijk een Higuain of Aguero kopen als eerste keus invaller voor die drie beesten vooraan.

24 juli 2016 om 21:14

Loopt er niks rond in eigen jeugd vraag ik mij dan af. Die je langzaam kan brengen achter Suarez? Of misschien een goede buitenspeler uit de jeugdopleiding. Want Messi en Neymar kunnen ook in de spits.

24 juli 2016 om 21:19

Jhil

Oei eerlijk gezegd heb ik daar geen idee van, ik ben echt niet op de hoogte van de jeugd van Barcelona. Maar ik vraag me het ook wel best af ja.

24 juli 2016 om 21:28

Denk dat ze ook wat meer zekerheid willen hebben dan een jeugd speler. Kon je vorig jaar ook bij Real zien die geen backup spits had en toen benzema geblesseerd raakte veel punten verloor doordat ze geen directe vervanger hadden. Jese links Ronaldo in de spits liep niet lekker en Maroyal was er duidelijk nog niet aan toe. Was niet gebeurd als ze bijvoorbeeld een Gameiro hadden die een bewezen doelpuntenmaker is

24 juli 2016 om 21:32

Er loopt absoluut talent, maar nog geen talent dat op dit moment klaar is om zo'n rol op zich te nemen. Alhoewel, ben van mening dat Munir afgelopen seizoen echt stappen heeft gemaakt en het misschien wel verdiend had om meer minuten te krijgen dit seizoen. Hij zou in principe als stand-in kunnen fungeren, maar helaas is de club te ongeduldig met hem en gaat hem wellicht uitlenen. Rafa Mújica en Seung Woo Lee zijn twee grote talenten, maar sluiten eigenlijk nu net aan bij Barcelona B. Die zijn pas over twee jaar klaar om de overstap te maken, zeker Lee lijkt fysiek nog wat te moeten groeien (al is dat natuurlijk geen vereiste).

24 juli 2016 om 21:37

Plus dat Sevilla met minder dan 40 miljoen (clausule) geen genoegen neemt. Overigens heeft Mundo Deportivo contact opgenomen met Barcelona, en de club heeft stellig ontkend dat Gameiro is aangetrokken. Of het niet genoeg is te concurreren met de Madrileense Marca en As beginnen onze Catalaanse sportkranten nu met elkaar te kibbelen over de club die ze beiden vertegenwoordigen... Moet niet gekker worden. Ben zelf sinds vrijdag weer in Barcelona (vakantie) en heb beide kranten dagelijks gekocht. Normaal lees ik beide kranten online en ben ik als Catalaan goed op de hoogte wat er speelt en wat de roddels zijn maar als fysieke sportkrant heb ik liever Mundo Deportivo vanwege de paginaindeling en inhoud van de artikelen. Deze vind ik persoonlijk prettiger om te lezen. Daarbij is MD ook ietsje neutraler en is er meer aandacht aan andere Spaanse en buitenlandse clubs besteed, net als een uitgebreide aandacht aan andere sporten. Sport heeft dit ook wel maar in mindere mate.

24 juli 2016 om 21:48

Had je wat oud papier nodig om het kampvuurtje aan te maken?

Qua journalistieke waarde zijn beide kranten natuurlijk ontzettend slecht, kan je een beetje vergelijken met de Engelse sensatiekranten (zonder de achterliggende strijd met de Madrileense kranten). Zou je bijna voor gek verklaren als je die kranten dagelijks koopt. Prefereer toch andere bronnen voor het nieuws over de club...

Overigens mag er wel gezegd worden dat er voor beide kranten wel enkele zeer betrouwbare journalisten werken waar je de berichtgeving zeer serieus van kan nemen. Probleem is alleen dat er in beide kranten ook vaak artikelen verschijnen waar niet eens een auteur bij vermeld is. Dan is de betrouwbaarheid uiteraard erg ver te zoeken.

24 juli 2016 om 22:29

Ik heb lee volgens mij zien voetballen op de future cup in het olympisch een tijdje terug. Liep iig een kleine aziaat, die was wel erg behendig. Technisch heel goed.

25 juli 2016 om 00:30

@Guaporta, dat de auteur er vaak (meestal) niet bij staat klopt als een huis! Ik let er nu pas nadat ik jouw eerdere posts had gelezen. Hahaha, en wat betreft de oude kranten; vroeger gebruikte mijn oma de oude MDs en Sports om een looproute te maken nadat ze een kamer had gedweild. Hier in Spanje hebben huizen stenen tegels (geen stoffen) vloerbedekking. En inderdaad ook om het vuurtje aan te steken bij een heerlijke barbecue. Moet wel bekennen dat ik exemplaren heb van, voor mij, speciale gebeurtenissen op sportgebied zoals; de vijfde touroverwinning van Indurain, bijna de hele Olympische spelen in Barcelona 92, het Barça van Cruijff Rijkaard en Guardiola, de dag van en na de WK finale in Zuid Afrika 2010 en nog vele meer. Mooie herinneringen die voor mij als Catalaan veel waarde hebben. Net als mijn collectie Barça tenues. Ik las dat je de nieuwe besteld hebt. Heb je al binnen? Hoe vind je hem? Ik ga morgen naar Corte Ingles en ga hem ook aanschaffen, voor mezelf en mijn zoontje van drie. Hopelijk kan ik ze nog zonder reclame kopen! Persoonlijk vind ik het een van de mooiste van de afgelopen 30 jaar.

Beter voor Vietto dit, Gameiro gaat toch niets meer kunnen winnen bij Sevilla dan datgene dat hij tot nu toe gewonnen heeft, is 29 en kan nu best nog twee drie seizoenen als eerste invaller bij Barcelona gaan spelen, waarschijnlijk prijzen pakken die hij anders nooit zou pakken en later kan ie dan zeggen dat hij toch maar mooi Barcelona gehaald heeft. Vietto daarentegen moet naar een team dat hem als eerste keus ziet zodat hij kan ontwikkelen, potentieel genoeg, maar het moet er gaan uitkomen. Gameiro naar Barcelona en Vietto naar Sevilla, win win.

Het liefst zie ik Gameiro bij Sevilla blijven waar hij helemaal op zijn plek zit. Kunnen ze hem geen redelijke salarisverhoging aanbieden zodat Sevilla een veel scorende spits behoudt en Gameiro een veel spelende spits blijft?

25 juli 2016 om 12:57

Monchi had voor afgelopen weekend aangegeven dat die wou graag praten met Gameiro over een contractverlenging.

Volgens AS word er 40 miljoen betaald voor Gameiro..
Uhh 40 miljoen voor een 29 jarige bankzitter..
Wat klopt er hier niet?
Barca is een grote club maar ik begrijp niks van hun aankopen..
Ze kopen altijd spelers tegen de 30 voor jackpot prijzen.
La Masia kunnen ze trouwens opdoeken, daar gaan ze echt geen gebruik meer van maken.
Real is veel meer met de toekomst bezig dan Barca.
Morata terug gehaald, Isco,Jese en Varane die een verbeterde contract krijgen etc.
Barca heeft weer een Nederlander nodig die de jeugd kansen geef.

24 juli 2016 om 22:50

Gameiro moeten ze indd niet halen.
Maar Barca heeft toch met Suarez, Umtiti, en Gomes drie jonge spelers gehaald.
Dan heb je nog sergi roberto, Rafinha, Neymar, Ter Stegen die ook allemaal vrij jong zijn.

25 juli 2016 om 11:19

@Uefacl
Ten eerste je hebt het gerucht van AS daar verkondigen ze alleen maar onzin, Barcelona zou nooit zoveel betalen voor een 29 jarige bankzitter. Ten tweede heeft Barcelona veel meer talenten in het eerste en de jeugd zitten en zijn alle talenten die real heeft gehaald ( een paar spelers uit de jeugd en de rest gekocht ) op de bank ( Isco, James, Kovacic, Varane ( meestal onder Zidane ). En waarschijnlijk Morata.

25 juli 2016 om 12:56

Barca zou wel moeten als ze Gameiro perse willen.

sport heeft het meestal verkeerd terwijl mundo deportivo vaker juist zit - vietto dus

Het is de zoveelste keer dan Mundo Deportivo en Sport lijnrecht tegenover elkaar staan als het gaat om transfergeruchten. Hoewel beide bronnen deze zomer extreem onbetrouwbaar zijn gebleken, lijkt Sport net een kleine voorsprong te hebben en mogen zich de iets minder onbetrouwbare sportkrant noemen deze zomer. Vooralsnog zaten alle betrouwbare bronnen op het spoor Luciano Vietto en dat de komende uren in de onderhandelingen extreem belangrijk zijn; Vietto moet namelijk zijn keuze gaan maken tussen Sevilla en Barcelona. Kiest hij voor Sevilla, dan lijkt Gameiro de meest voor de hand liggende optie. Overigens leert deze transferperiode wel dat het onverwachte uiteindelijk waarheid wordt, dus misschien komt Robert Fernández straks met Gabriel Barbosa als nieuwe aankoop. Het blijft gewoon nog even afwachten...

24 juli 2016 om 21:34

barbosa zou straf zijn - juve, arsenal en chelsea willen allemaal héél ver gaan voor gabigol - mundo deportivo zat er idd paar keer naast deze zomer maar denk dat het deel uitmaakt van de strategie bij het onderhandelen deze keer (100m + uitgeven doe je niet elke zomer). ze zitten vaker juist dan sport. Wel is het zo dat Vietto dit weekend moest beslissen dus dat nu zondagavond zulke berichten opsteken...

24 juli 2016 om 21:43

Heb vooralsnog enkel een bod van Juventus van 18 miljoen euro op Gabriel Barbosa langs horen komen. Nadat dat werd afgewezen hebben ze 20 miljoen euro geboden, waarna het erg stil werd rondom Gabigol. Het is al bekend dat Barcelona een eerste optie op hem heeft bedongen in de transfer van Neymar, de club moet dus worden ingelicht wanneer er een bod van een andere club op de speler komt. Een dag nadat het bod door Juventus was uitgebracht stapte Robert Fernandez in het vliegtuig naar Brazilië en was aanwezig bij een wedstrijd van Santos. Dat zijn de feiten, maar het lijkt toch Vietto te gaan worden (voor zover ik kan oordelen). Gameiro lijkt te duur te zijn en kan enkel komen op het moment dat Sevilla zakt met de vraagprijs.

24 juli 2016 om 22:10

Metro en de Daily Express? Kom nou zeg, dat zijn sensatiekranten pur sang. Zo kan ik ook een paar willekeurige geruchten van het internet plukken door Gabriel Barbosa op Google in te typen. Heb geen zin om de hele tijd te moeten reageren op dit soort geruchten, zo krijg je straks geruchten dat Frank Demouge bij Barcelona gaan spelen.

24 juli 2016 om 22:24

Kan mijn bericht helaas niet aanpassen, dus dan maar op deze manier; het lijkt erop dat Barcelona in één klap twee transferdoelwitten kwijt is (zoals ik eerder al aangaf). Kevin Gameiro lijkt naar Atletico Madrid te trekken, terwijl Luciano Vietto op huurbasis (met optie tot koop) voor Sevilla gaat spelen. Er lijkt dus een mondeling akkoord te zijn tussen Sevilla en Atletico Madrid, dit wordt door meerdere bronnen bevestigd. Helaas zitten daar nog niet erg betrouwbare bronnen tussen, maar ze vertellen wel hetzelfe verhaal. Dus wie weet zit er een kern van waarheid in...

25 juli 2016 om 12:55

Weet jij ook of Atleti dan de clausule van 40 miljoen aftikt? Of wordt het bedrag lager door de optie tot koop op Vietto..

25 juli 2016 om 14:31

Het schijnt dertig miljoen euro vast plus vijf miljoen in variabelen. Daarnaast vertrekt Vietto op huurbasis met optie tot koop naar Sevilla. Tenminste, dat geeft Cadena SER aan. Vooralsnog enkel geruchten natuurlijk.

25 juli 2016 om 14:53

Dat zou wel een heerlijke deal zijn. Welk bedrag moet er voor Vietto neergelegd worden om hem definitief over te nemen?

25 juli 2016 om 15:07

Weet ik niet precies, maar heb bedrag van zowel 20 miljoen als 22 miljoen gehoord. Zal wel één van de twee zijn. Maar sluit Barcelona nog niet uit; Vietto moet nog altijd zijn keuze maken, vooralsnog lijkt er alleen nog een akkoord tussen de clubs te zijn. Het is nu aan Vietto zelf, maar die moet vandaag nog zijn beslissing maken. Atletico vertrekt namelijk naar Australië ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

25 juli 2016 om 23:51

Jaaa dat van 30 miljoen + 5 miljoen is waar en dat van Vietto huren met optie tot koop en dan 15 miljoen, maar lees dan weer net dat ze nu Vietto gaan lenen voor 3 miljoen en dan later voor 20 miljoen kunnen overkopen

26 juli 2016 om 00:03

Dan heb ik de juiste bronnen dus!

Van harte gefeliciteerd met deze transfer, Sevilla doet voor de zoveelste keer fantastische zaken! Gameiro voor een belachelijke som verkopen en een minstens zo getalenteerde speler binnenhalen op huurbasis met optie tot koop. Had graag toen ik begin mei een wedstrijd mee willen pakken toen ik in Sevilla was, het liefst die tegen Barcelona van Real Betis, maar jammer genoeg was dat niet mogelijk. Scheen ook een wedstrijd van Sevilla tegen Shakthar Donetsk te zijn in die tijd, maar heb daar helaas niet eens een poging meer voor gewaagd. Nogmaals; gefeliciteerd, hopelijk weet Barcelona nog een getalenteerde aanvaller binnen te hengelen!

25 juli 2016 om 12:54

Vietto kan niet zomaar kiezen voor Sevilla. Als Gameiro blijft dan wordt Vietto sowieso niet aangetrokken.

25 juli 2016 om 14:32

Precies, daarom gaan Sevilla en Atletico Madrid om tafel en zetten zo Barcelona buitenspel.

Ojee gaat dit gekibbel nog wel goed komen? Als ik het zo lees heb ik er een hard hoofd in..

Slaat helemaal nergens op. 29 jaartjes oud,en amper gescoord.

Gelukkig zitten we nog in komkommertijd.

Man man man....

Gabriel Barboso (santos) op 1, Gabriel Jesus (palmeiras) op 2 en Luciano Vietto (atletico) op 3 is toch de top 3 met Gameiro daarnet onder (van de beschikbare/haalbare spelers), zolang het maar Jonas (benfica) niet wordt..

Hopen als Barça-fan dat de broodnodige aanvaller komende week wordt binnengehaald zodat hij kan aansluiten. Vietto zou een enorm goeie optie zijn, maar dat zouden Gabriel Jesus (vermoedelijk naar City), Gabigol, Gameiro in mijn ogen ook zijn. Zolang de prijs rond de 25 miljoen euro blijft doe je in mijn ogen met alle 4 een hele goeie zaak. Na de komst van de aanvaller zit de transferperiode erop! Goede, jonge spelers gehaald die zeker op termijn Barça enorm veel kunnen bijbrengen.

Vind het geen goede aankoop.
Gameiro is al bijna 30, en komt te kort voor Barca.
Komt er nog bij dat hij veel te veel kost om op de bank te zitten.
Dan hadden ze beter iemand als Mario Gomez gehaald.
Is een type speler dat Barca niet heeft, kost weinig, en heeft zijn eigen bij Bayern al bewezen.

Hoop echt dat boufal gaat

24 juli 2016 om 23:31

Gaat alleen slecht zijn voor Boufal, want hij gaat Neymar sowieso niet uit de basis spelen. Ik zie Boufal het liefst naar Arsenal of PSG gaan.

Ze zeggen dat er een akkoord is, maar de transfersom weten ze niet? Nou sorry hoor, maar dat is juist de issue waarom het nog niet rond is. Dat zou je moeten weten. En monsieur Gameiro deed vandaag niet mee, omdat hij zelf aangaf dat hij zich niet goed kon concentreren vandaag met al dit gedoe.

Gameiro is alweer 29 jaar oud, dus als hij voor Barca kiest kan ik het ergens wel begrijpen mocht hij het niet erg vinden om op de bank te zitten. Aan de andere kant is hij hij Sevilla wel de man. Vietto heeft nog zijn hele toekomst voor zich, dus hij kan beter naar een club verkassen waar hij basis speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren