Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Southgate sust rel rond Sterling en benadrukt onschuld van Gomez

Laatste update:

Raheem Sterling en Joe Gomez hadden zondag ruzie met elkaar tijdens de topper tussen Liverpool en Manchester City en de onvrede was een dag later nog niet verdwenen. Sterling vloog Gomez aan in het trainingskamp van Engeland, waardoor hij om disciplinaire redenen de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro van donderdag mist. Volgens bondscoach Gareth Southgate heeft het veelbesproken incident de sfeer in het Engelse kamp niet aangetast.

"Ik hou van al mijn spelers, dit is net een familie", wordt Southgate dinsdag op een persmoment geciteerd door onder meer de BBC. "Binnen een familie is het belangrijk dat er gecommuniceerd wordt en dat problemen besproken worden. Ik verwacht niet dat ik als bondscoach nooit met dergelijke zaken wordt geconfronteerd."

Dit bericht bekijken op Instagram

??????

Een bericht gedeeld door Raheem Sterling x ?? (@sterling7) op

Sterling liet in een statement op Instagram al weten dat hij in de fout is gegaan, en niet Gomez. "Raheem heeft in zijn bericht op de sociale media verklaard dat voor een kort moment de emoties de overhand kregen bij hem", verwijst Southgate naar de 'mea culpa' van de aanvaller van Manchester City. "Het is belangrijk om nogmaals te benadrukken dat Joe zijn emoties onder controle wist te houden." Sterling komt dus niet in actie tegen Montenegro, al blijft hij wel bij de selectie. "Ik moet met een bevredigende oplossing komen voor de spelersgroep. Dat is lastig, want ik moet elke speler gelijk behandelen. Dat zal niet altijd lukken, maar ik blijf wel de manager. Raheem is heel belangrijk voor ons, toch was dit de juiste beslissing."

Volgens verdediger Ben Chilwell hebben Southgate, Sterling en Gomez de situatie besproken tijdens een teambijeenkomst. "Raheem heeft zijn excuses aangeboden en Joe heeft ook zijn hart gelucht. Daarmee was de kous af. Raheem had spijt en zei dat hij niet zo in elkaar zit, wat ook klopt. Hij verschuilt zich ook niet achter excuses."

De disciplinaire straf voor Raheem Sterling is terecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap ook niet dat mensen Raheem zn "straf" overdreven vinden. Southgate heeft goed gehandeld iets wat voormalige coaches van Engeland nooit durfde te doen.

Slim hoe Sterling in zn post doet alsof ie dat hij toegeeft dat hij fout zit maar het toch niet toegeeft. Zijn politiek zinnetjes, hij heeft iig een goed social media team.

12 november 2019 om 19:39

Hij beschrijft naar mijn mening gewoon de situatie hoe die was en bied zijn excuses aan. Prima toch. Alleen mensen die nooit in een voetbalteam hebben gezeten maken dit groter dan het is.

Wat is die Sterling toch makkelijk uit de tent te lokken op Anfield. Uitfluiten en hij raakt compleet van slag. Genieten. En eerder vanmiddag van de zogenaamde ''insiders'' (lees anti-Liverpool brigade) moeten horen dat Gomez hier ook fout zat, want ach, Sterling zou zich niet zomaar zo gedragen. Nou, wel dus. Lachwekkender krijg je het bijna niet.

Jammer dat Sterling nu weer negatief in het nieuws komt. Ik vind hem momenteel de beste vleugelspeler op cr7 en Messi na

Waarom zit Gomez eigenlijk bij de Engelse selectie hij speelt bijna nooit toch zelfs lovren speelt centraal eerder dan hij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren