Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Soms is dat minder prettig, mensen kunnen zulke domme dingen uitkramen'

Laatste update:

Nadrukkelijk in de spotlights staan is er niet meer bij voor Jaap Stam en dat vindt de oud-verdediger geen probleem. De coach van Jong Ajax behoorde in zijn actieve jaren als profvoetballer tot de beste spelers in zijn soort en dat ging automatisch gepaard met veel media-aandacht. “Ik voel me een stuk vrijer nu die aandacht is verminderd”, zegt hij op de website van Ajax.

/

Dat wil echter niet zeggen dat hij nooit meer wordt herkend. Nog steeds komt het voor dat willekeurige personen hem naroepen. “In sommige gevallen is dat minder prettig. Mensen kunnen zulke domme dingen uitkramen”, vertelt Stam. “Ik kan het dan niet laten om iets terug te zeggen. Ik ben recht voor z’n raap en vertel mensen graag de waarheid als iets me niet zint.”

Stam komt ook terug op zijn imago als norse, stuurse man. “Mensen zijn vaak bevooroordeeld. Ze kennen me vaak alleen van wedstrijden. Op die momenten ben ik heel gefocust, ernstig. Men vindt mij dan meteen een chagrijn, terwijl ik gewoon heel geconcentreerd ben. Ach ja, dat imago dat mij werd toegedicht was soms ook wel gunstig”, beseft hij.

Schuilt er in Jaap Stam een toekomstig topcoach, denk jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uit de tijd dat je als spits met knikkende knieen naar Ajax toekwam. Legende.

29 augustus 2015 om 16:57

Ja, die tijd is vervlogen... Geld eigenlijk voor alle verdedigers in de eredivisie tegenwoordig.

29 augustus 2015 om 16:59

Grappig dat je dat zegt want het is alles behalve waar. Stam was al flink op zijn retour bij ajax en al lang niet zo goed in zijn tijd bij Man U en Milan.

29 augustus 2015 om 17:24

Ik weet nog dat stam zo boos was geworden omdat hij een keer indribbelde, de bal verloor en niemand zijn plek overnam waardoor er een tegen goal kwam. Nee de echte stam hebben we nooit in het Ajax shirt gezien

29 augustus 2015 om 17:43

De tijd dat een spits vanwege Stam met knikkende knietjes naar de Arena ging is volgens mij maar een korte tijd geweest vanwege zijn blessures.

Ze noemen hem ook wel: recht voor z'n raap jaap

Die Italiaanse speler die hij ooit naar de keel greep schijnt nog steeds elke nacht wakker te schrikken, badend in zijn zweet

29 augustus 2015 om 18:37

Vindt je het gek, hij keek echt heeeel erg boos hahaha. Geniaal moment, was ikzelf vergeten. Kan me ook herinneren dat hij eens aan het schreeuwen was bij Manu. Dat de spits van de andere partij, echt even wegliep van Jaapie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren