Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solskjaer: ‘Het heeft wat dat betreft geen zin om een superster te kopen’

Laatste update:

Ole Gunnar Solskjaer heeft de boel uitstekend op de rit gekregen bij Manchester United. Onder het bewind van de Noorse interim-manager wonnen the Red Devils negen van de laatste tien wedstrijden. Solskjaer wijst op de kwaliteiten van zijn selectie en benadrukt dat er om die reden geen supersterren naar Old Trafford gehaald hoeven te worden.

“Het gaat erom wie we hier al in huis hebben. Als iedere speler nog twee procent kan verbeteren... Indien je wel besluit om een speler te halen, moet dat de juiste persoon zijn. Iemand die in het team past. Het heeft wat dat betreft geen zin om een superster te kopen, want dat zou er niet plotseling voor zorgen dat we meedoen in de titelstrijd”, zo tekenen verschillende Engelse media op uit de mond van Solskjaer op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen laagvlieger Fulham.

“Deze club en dit team zijn al klaar om mee te doen om de prijzen. De spelers zijn jong en kunnen zich nog enorm ontwikkelen. We hebben ook ervaren spelers nodig, die moeten blijven en het team op sleeptouw moeten nemen”, gaat de Noorse interim-manager verder. Paul (Pogba, red.) is nu 25, Jesse (Lingard, red.) is 26. Zij hebben een leeftijd waarop ik verwacht dat ze verantwoordelijkheid gaan nemen. Ze kunnen niet langer de jonge jongens zijn, die hier een beetje rondhangen.”

De achterstand van Manchester United op Chelsea, dat vierde staat en virtueel een Champions League-ticket in handen heeft, bedraagt nog maar twee punten. De achterstand op de top drie, bestaande uit Liverpool, Manchester City en Tottenham Hotspur, is nog wat groter. “Ik denk dat we te ver achterstaan om nog mee te doen om de titel. We moeten die teams blijven achtervolgen. Drie clubs staan behoorlijk ver voor op ons, maar we hebben Tottenham verslagen. We weten dus waar we toe in staat zijn, al moeten we dan wel consistent zijn.”

Zie jij Manchester United nog in de top vier eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achterin moet er kwaliteit bij en eventueel een top cm erbij. Aanvallend gezien hebben ze geweldige talenten die wereldtop kunnen worden, met daarachter nog eens een Sanchez die wereldtop is als die in vorm is.

9 februari 2019 om 10:07

Ik denk dat de tijden dat Sanchez wereldtop was, al lang voorbij zijn. Hij is echt enorm traag en zwak geworden. Doet me denken aan een rechtsbenige Mata.

Ole snapt het, die superster hadden ze al gehaald vorig jaar en dat bracht ook geen zoden aan de dijk, een ster kan pas schijnen als het collectief rond hem ook werkelijk een collectief is, al zal Utd wel moeten versterken, o.a. een back een cv en zeker een geweldige cm, backs vind ik lastig om goede haalbare opties te noemen, je hebt o.a. Telles, die moet haalbaar zijn en is al goed en kan nog beter worden, ze hebben die Dalot die veel potentieel heeft, cv zou ik gaan voor Upemecano of een ietwat oudere en meer zekere optie in de vorm van bv Skriniar van Inter, die is echt geweldig, als cm is het gewoon prioriteit om die Neves van de Wolves te halen, dan haal je allicht een topper binnen voor de komende 10 jaar, lijkt wel een reïncarnatie van Xabi Alonso.

9 februari 2019 om 09:59

Helemaal met je eens. Ik zie zelf graag een rechtsback komen, Telles is volgensmij een linksback. Maar ik acht Shaw daar al goed genoeg. Misschien Hakimi proberen los te kweken bij Dortmund/Real? Een CV naast Lindelof is heel belangrijk. Upnamecano zoals jij benoemt zou top zijn. Maar heb zelf ook nog een beetje hoop op de Ligt. Neves moet inderdaad top prioritiet zijn, zoals jij ook aangeeft. Maar ik vind een echte CDM ook nodig om Matic te vervangen (tenmimste over een tijdje). Daar zie ik graag Declan Rice. Voorin is het prima zo. Als ze iemand halen hoop ik op een dubbel deal van Neves met Diogo Jota. Die jongen heeft een geweldige werklust en zit nog veel potentie in. Lekkere back up die zich wellicht in de basis zou kunnen spelen. Kunnen we Fred eventueel de andere kant op sturen.

9 februari 2019 om 10:09

Giminez van Atletico blijft ook een uitstekende CV voor Man United of toch die Maguire, ik vind dat toch een goeie CV en helemaal als hij in een team speelt met betere spelers om zich heen, neemt toch vaak Leicester op sleeptouw.

Wat gebeurt er met Fred? Wordt hij rustig gebracht? Hebben ze het alweer bekeken met hem? Zo vaak speelt hij niet volgens mij, ik zou als ik Man United was het proberen bij Kante aangezien Sarri en de Fransman het niet echt met elkaar kunnen vinden en Kante ideaal is zodat Pogba het mee verdedigen niet belast wordt op zijn aanvallende kwaliteiten zoals hij dat bij Juve had met Vidal, Marchisio en Pirlo om zich heen.

9 februari 2019 om 13:33

Pogba laat het nu ook al zien met Matic en Herrera om zich heen. Dus een Neves en Rice lijkt mij ook prima. Al zou ik de komst van Kante zeker toejuichen! Ook Gimenez en Maguire zouden mooie aankopen zijn. Fred lijkt helaas gewoon niet goed genoeg voor het niveau van United. Maar voor een subtopper of middenmoter lijkt hij me nog een prima speler. Vandaar mijn voorstel om hem biivoorbeeld richting De Wolves te brengen als dan 'vervanger' van Neves.

9 februari 2019 om 12:29

Zo is dat we kopen gewoon een team bijelkaar.. voetbal anno 2019. Gewoon ff die kopen en dan die. En als het niet werkt kopen we er nog een naam bij....

9 februari 2019 om 13:28

Ik heb het over drie versterkingen, drie, misschien kan jij niet tellen of weet jij niet uit hoeveel spelers een team bestaat?

Gewoon de Ligt kopen. Dan heb je toekomst. Zou een meester zet zijn. Snap niet dat zijn naam daar niet bovenaan staat. De CV'S zijn man United onwaardig.

Prachtig. Solksjaer geeft aan dat er niet zo maar iemand gehaald wordt en iedereen begint aan te geven wie er dan wel niet gehaald moeten worden. Wordt ik altijd vrolijk van.

Maar geen van die namen die tot nog toe genoemd zijn, zijn beter dan wat er nu staat. CV is niet nodig, Smalling en Jones zijn meervoudig kampioen, Lindelof is er klaar voor en Bailly volgend jaar ook. McTominay is al de vervanger van Matic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren