Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sol wimpelt interesse uit Bundesliga af: ‘Op korte termijn ga ik niet weg’

Laatste update:

Fran Sol maakt een uitstekend seizoen door bij Willem II en scoorde reeds tien keer in zeventien wedstrijden. Die prestaties blijven in het buitenland niet onopgemerkt en VfB Stuttgart zou de Spaanse spits op de korrel hebben. Toch is Sol voorlopig niet van plan om uit Tilburg te vertrekken en hij tekent binnen afzienbare een nieuwe verbintenis, zo bevestigt hij tegenover het Brabants Dagblad.

“Ik heb al enkele gesprekken achter de rug. We komen er zeker wel uit. Het gaat om een langjarig contract. Willem II zal daarover binnenkort wel een mededeling doen”, zegt de spits, die momenteel nog tot medio 2019 onder contract staat bij Willem II. Overigens had de Tilburgse club nog een eenzijdige optie om die verbintenis met één seizoen te verlengen, maar beide partijen hebben dus een overeenstemming bereikt om het contract open te breken.

“Nee, dit was zeker niet mijn laatste wedstrijd in dit stadion in het shirt van Willem II. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin”, vervolgt Sol, die anderhalf jaar geleden overkwam van Villarreal. “Op korte termijn ga ik niet weg. Misschien wel ooit in de toekomst. In het voetbal weet je het natuurlijk nooit. Mijn gevoel speelt ook een grote rol. Ik voel me heel goed thuis bij Willem II.”

Zie jij Fran Sol in de toekomst een stap omhoog maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Leuke reactie om een wit voetje te halen bij de supporters. Maar zodra Stuttgart zich meld met 5 miljoen voor Willem2 en Sol zijn salaris met 400% kan vermenigvuldigen issie gewoon weg.

20 december 2017 om 09:20

Dat wit voetje is allang niet meer nodig. Door het open breken en verlengen is het mogelijk om daadwerkelijk 5 miljoen te vragen en 400% te stijgen in loon.

20 december 2017 om 22:34

Inderdaad, en mocht het zo gaan lopen dan is het voor Willem 2 ook gewoon een prima deal.

20 december 2017 om 09:39

Vage reactie. Sol is toch die jongen waarbij k*** werd geconstateerd en hij indertijd met de supporters op de tribunes stond toen hij niet kon spelen? Welk wit voetje moet zo iemand dan nog halen?

20 december 2017 om 09:55

@harecles: Helemaal eens met jou. Heel bizar om te constateren dat hij een wit voetje zou willen halen. Willem II heeft blijkbaar fantastisch werk geleverd naar hun werknemer Sol. En Sol voetbalt gewoon goed natuurlijk. Dit komt rechtstreeks uit zijn hart, dat geloof ik voor de 100.

Natuurlijk kan hij alsnog weg gaan, zo is het voetbal. Maar dat heeft dan niets met een wit voetje te maken.

20 december 2017 om 12:13

Heeft hier he-le-maal niets mee te maken. Ik hoop echt voor Willem2 dat deze reactie uit zijn hart komt, en hij het meent. Helaas is de meerderheid van dit soort reacties voor de bühne, en daardoor zet ik er op voorhand mijn vraagtekens bij.

20 december 2017 om 09:56

@noad: Hele gekke reactie lijkt mij. Deze jongen heeft de afgelopen maanden in een emotionele rollercoaster gezeten vanwege zijn ziekte. Daar heeft Willem II blijkbaar heel goed geacteerd en heel Tilburg houdt van Sol en andersom. Dat heeft echt 0 te maken met een wit voetje halen. Natuurlijk kan het zo zijn dat hij morgen alsnog weg is, maar dat heeft dan echt niets met een wit voetje te maken. Deze man spreekt vanuit zijn hart.

20 december 2017 om 12:05

Vergeef me mijn cynisme, ben verpest door de voetbalwereld denk ik....

20 december 2017 om 13:11

Je hebt gelijk in het feit dat hij morgen weg kan zijn. Zo is de voetbalwereld natuurlijk. Gezien het recente verleden geloof ik hem echt wel hoe hij over de club voelt en vice versa. En dat mag hij best van de daken schreeuwen wat mij betreft.

20 december 2017 om 11:05

@noad de kans is natuurlijk nog steeds aanwezig dat hij in de winterstop gaat. Maar door het tekenen van een nieuw langjarig contract kan Willem II dan wel de hoofdprijs vragen. En blijkbaar heeft die het heel goed naar zijn zin hier in tilburg. Dat is misschien moeilijk voor te stellen als bij je eigen club alleen maar huurlingen uit het 5e elftal van city voetballen.

20 december 2017 om 12:03

Vergeef me mijn cynisme, maar we zien genoeg voorbeelden waar het 1 geroepen wordt en een paar weken/maanden erna de wereld er ineens heel anders uit ziet. Hij zal het best naar zijn zin hebben bij Willem 2 en dat uit hij ook. Dat doet de supporters van die club deugd. Maar zodra hij een aanbod krijgt waarin hij veel meer kan verdienen dan zal hij, en ik denk iedereen, echt wel in de winterstop weg zijn. Dat begrijpt iedereen.

En die laatste zin geeft je eigen niveau aan, je loopt een beetje te koop met je eigen domheid. NAC leent 6 spelers van City, de overige spelers zijn allemaal eigendom van NAC. Willem 2 heeft ook 6 huurspelers, allemaal van verschillende clubs. Dus kom nu niet met dit non-argument aan.

20 december 2017 om 14:04

Lekker negatief weer. Wat nou als hij het echt goed naar zijn zin heeft bij Willem II, en daar, in ieder geval, gewoon graag het seizoen wil afmaken? Veel spelers zien een overstap in de winterstop ook helemaal niet zitten, omdat het voor een nieuweling vaak veel fijner is om de hele voorbereiding bij een nieuwe club mee te maken. Er zijn nog steeds spelers die menen wat ze zeggen, en Sol lijkt mij daar een van.

20 december 2017 om 22:43

Vreemde reacties. Sol wilt er op zijn beurt weer zijn voor de Willem 2 supporters.

Verstandig om te blijven. Hij weet wat hij heeft aan willem II en willem II aan hem. Wanneer de tijd rijp is dan de stap maken.

20 december 2017 om 22:43

Ik wist niet wat hij heeft meegemaakt maar wanneer een Duitse club interesse heeft in een speler van Willem II dan is het snel klaar. Qua salaris alleen al is het zeer interessant om een stap te maken en die gaat hij ook sowieso nemen.

Geweldig dat zo'n Spaanse speler in korte tijd kan aarden in Nederland en Willem Ii.

Voor Willem II is het een heuse goaltjes dief, hopelijk mogen ze nog lang plezier aan hem beleven. Sol is een schot in de roos.

En nu maar afwachten of hij de buitenlandse interesse écht kan weerstaan als die echt concreet wordt.

Geweldige speler voor zo'n beetje elke Nederlandse club. Mooi dat hij zijn waardering uitspreekt naar zijn club. Hoe vaak zie je geen spelers die na drie goede wedstrijden denken het wel niet even te gaan maken in het buitenland, hij weet wat die heeft en is tevreden.
Natuurlijk zal veel geld ook iets met hem doen, kijken in hoeverre dit nog gaat meewegen maar voor alsnog mooi voor Willem II, uitstekend duo met Ogbeche dit jaar. Dat duo houdt de club boven de degradatiestreep.

En dan te bedenken dat hij bijna in heerenveen speelde en dat Willem 2 Veerman had gekregen...

Ik had Frans Sol graag in Heerenveen willen zien spelen, denk dat hij het hier wel aardig zou hebben gedaan in vergelijking met veerman en reza.

Hoop dat hij dit inderdaad volhoudt, want is zeer belangrijk voor Willem II.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren