Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder wil signaal afgeven: ‘Dat er dus helemaal niets te halen valt’

Laatste update:
/

Wesley Sneijder gaat er vanuit dat Nederland zondagavond zijn plicht doet en Letland verslaat in de Amsterdam ArenA. Het is al een tijdje crisis bij Oranje, dat sinds het WK 2014 geen schim meer is van zichzelf. Het heeft onder Guus Hiddink moeite zichzelf te hervinden en wedstrijden winnen af te sluiten. Sneijder benadrukt echter dat er tegen Letland gewoon gewonnen moet en zal worden.

“Letland heeft na onze moeizame serie misschien het idee dat zij in Amsterdam een leuk resultaat kunnen neerzetten. Maar wij gaan ze vanaf de eerste minuut duidelijk maken dat er dus helemaal niets te halen valt”, klinkt het strijdlustig. Terugkijkend op de nederlagen tegen Italië, Tsjechië, IJsland en Mexico zegt Sneijder in het Algemeen Dagblad dat Nederland tegen IJsland simpelweg kansloos was.

“Dat mag gewoon nooit gebeuren”, oordeelt de middenvelder van Galatasaray, die die nederlaag niet te vergelijken vindt met die tegen Mexico van deze week. “Dat was volgens mij te wijten aan concentratieverlies. Iets anders kan ik er niet van maken. We creëerden volop kansen: na de 1-1 zat toch iedereen op de 2-1 voor ons te wachten?” Als Sneijder zondagavond van de partij is tegen Letland, en daar ziet het naar uit, speelt de middenvelder alweer interland nummer 111. Daarmee nadert hij de nummer twee op de ranglijst aller tijden, Frank de Boer, tot op één wedstrijd.

Denk je dat Nederland zondag met goed spel wint van Letland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oranje zal van Letland winnen,maar niet met goed voetbal.Ik denk ook niet dat het meer dan 1 doelpunt verschil zal worden.1-0 of 2-1 voor Oranje,meer verwacht ik niet.

15 november 2014 om 09:48

Het probleem is hoe te handelen bij balverlies en counters van hun? Rvp zal weinig tot niets mee terug verdedigen, net terug van een blessure kan die dat ook niet belopen wellicht. Sneijder liep onder Van Gaal veel, maar nu ook minder. Dat geeft Letland kansen en bovendien stuiten ze dan in de counter meteen op de zwakker verdediging van NL

Als er door Letland al iets te halen valt ben je wel heel erg afgezakt in die paar maanden na het WK..

Als 2pac leefde zou hij bondscoach worden van Nederland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren