Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder weet het zeker: ‘Hij gaat echt de overstap naar Ajax niet maken’

Laatste update:

Wesley Sneijder snapt niets van de roep om Jordy Clasie naar Ajax te halen. Maandagmiddag stelden Valentijn Driessen en Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf dat de Amsterdammers de middenvelder van AZ moeten overnemen, maar Sneijder vindt het zeer opportunistische woorden.

Aanleiding voor de uitspraken van Driessen was een interview van John van ‘t Schip, die na de teleurstellend weggegeven wedstrijd tegen Almere City FC aangaf de geblesseerde Branco van den Boomen te missen. "Het is ongelooflijk dat je nu als Ajax Branco van den Boomen mist", zei Driessen in de podcast.

"Ajax staat nu twaalfde, en op dat niveau kan Van den Boomen wel mee, maar ik vind Clasie véél beter dan Van den Boomen", vervolgde Driessen, die samen met Verweij stelt dat hij een goede aanwinst voor Ajax zou zijn. "Het probleem is alleen, hij heeft net bijgetekend", weet Driessen. Clasie tekende op 5 augustus een nieuw contract tot medio 2025.

In het programma Veronica Offside reageert Sneijder met verbazing op de roep om een transfer naar Ajax: “Wat ik van die uitspraken vind? Nou ja, daar gaan we weer... Hou er nou eens mee op. Die jongen gaat echt de overstap naar Ajax niet maken.”

“Hij heeft net bijgetekend, hij doet het prima en hij voelt zich thuis daar. Bovendien heeft hij nog een verleden ergens anders”, doelt Sneijder op diens periode bij Feyenoord. “En gaat hij dan in een keer Ajax beter maken?”

Zondag erkende Clasie voor de camera van ESPN gesproken heeft met bondscoach Ronald Koeman over een plek in het Nederlands elftal, maar dat hij zichzelf op dit moment niet fit genoeg acht om ook nog voor de nationale ploeg te spelen. Daarom bedankte hij de bondscoach voor de uitnodiging.

Clasie komt uit de jeugd van Feyenoord en groeide vanaf 2011 uit tot een van de dragende krachten. In 2015 maakte hij een toptransfer naar Southampton, dat vijftien miljoen euro neertelde. In 2019 maakte hij de transfervrije overstap naar AZ.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Clasie zou Ajax wel een enorme boost kunnen geven, heeft alles wat ajax momenteel mist.

13 november 2023 om 22:20

Toen ik dit 2 jaar terug zei werd ik afgemaakt door Ajacieden en Feyenoorders. Had het maar gedaan. Wat mij betreft nu toch wel wat aan de late kant.

13 november 2023 om 22:32

Clasie gaat niet komen. Die wil simpelweg niet bij Ajax voetballen. We zouden daarom ook niet om zo’n jongen moeten roepen.

14 november 2023 om 00:26

Gaat ook helemaal nergens over dit. Die jongen gaat echt nooit voor Ajax spelen.. Daarbij vind ik Clasie ook een echte AZ uitblinker die bij de traditionele top 3 niet zijn vorm als bij AZ kan halen. Is ook al in de 30 en wordt dan volgend seizoen zonder pardon doorgeselecteerd. Gewoon lekker bij AZ blijven ballen en het laatste jaar bij een Excelsior afsluiten. Veel beter idee dan Clasie naar Ajax..

14 november 2023 om 02:52

Inclusief lengte.
Hij is absoluut een verbetering voor Ajax, maar toch niet het niveau dat Ajax wil? Je wilt toch wel iemand die net zo goed is, maar dan jong en de potentie om beter te worden.

Gelukkig maar, die hoeven wij niet hoor. Berghuis waren vele al niet blij mee maar dat was dan geen eens een Feyenoorder in hart en nieren.

Feyenoord haalt ook wel eens oud Ajacieden, maar een clubman als Donny vd Beek, Davy Klaassen, Veltman of De Ligt,zullen zij ook nooit doen. (Even los of die überhaupt een toevoeging zouden kunnen zijn, maar in de toekomst wellicht weer wel)

13 november 2023 om 22:08

Ik kan me een Vermeer herinneren.

13 november 2023 om 23:28

Ik kan me een Cruijff herinneren.

13 november 2023 om 22:38

Waarom zou Feyenoord dat niet doen? Dat jij hem niet hoeft zegt mij niet zo veel, dat vind ik gewoon een onrealistisch en kinderachtig denkbeeld van je.

Natuurlijk is het, het mooist als je echte clubmannen hebt. Maar goed als mijn club door een oud Ajacied kampioen wordt, juich ik net zo hard.

De vraag is of die spelers dat zelf wel willen natuurlijk. Maar ik vind wel dat je als club altijd je doel moet zijn om een zo goed mogelijk team op te stellen. Als er dan toevallig mogelijkheden komen voor oud Ajacieden zou je wel gek zijn als je het niet doet.

13 november 2023 om 22:57

@pro2312 de aller aller grootste clubman is ooit die kant op gegaan! Ras Amsterdammer ene nr 14 ;-)

14 november 2023 om 16:22

@nforl, bezorgde ons de dubbel dat jaar. Al heb ik altijd gevoel gekregen dat hij Feyenoord gebruikte om
Ajax te laten zien nog van waarde te kunnen zijn😏….afijn.

Arnold Scholten ging heen weer zelfs. Dat waren nog andere tijden hoe rivaliteit zich uitte buiten en in binnen het veld.

Clasie zou denk ik voor geen goud naar Ajax gaan, los daarvan zou Ajax wat hoger in de boom moeten gaan zitten wat mij betreft.

Is op dit moment ook wel een flinke stap omlaag. Waarschijnlijk wel een grote boost in salaris.

De roep om = een proefballon van een journalist, lekker makkelijk. Overigens een idee van iemand die Mislintat verguisde voordat hij ook maar één handeling had verricht namens Ajax, om dan zelf dit soort dingen de ether in te gooien.

Clasie zou wel gek zijn om nu die stap te maken, je speelt nu mee voor het kampioenschap met AZ en bij Ajax strijd je voor het (hopelijk) halen van Europees voetbal. Volgens seizoen is het nog maar de vraag of je nog een rol van betekenis zou kunnen spelen bij Ajax terwijl je bij AZ de man bent.

14 november 2023 om 09:08

Mattiaspsv. Az speelt echt niet mee om het kampioenschap. Mist het simpelweg de kwaliteit voor. Op dit moment is het gewoon PSV en Feyenoord.en Clasie brengt Ajax echt niet verder.

Heeft Clasie ook geen bloedhekel aan mijn mooie Ajax.?😅

Ik zou niet weten wie er om Clasie roept, een stel journalisten. Nee dan ben je wel aardig ver gezakt als Clasie degene is die je moet gaan redden. Mijn God.

Ik vind het helemaal geen slecht idee Clasie bij Ajax. Volgens mij zoeken zij juist op zijn positie naar ervaring, iemand die goed in de combinatie is, maar ook de lijnen uit weet te zetten. Clasie past mijn inziens prima in dat profiel. Ik weet als mede Haarlemmer dat hij vroeger met genoeg Ajacieden omging, die hen regelmatig bij Exelcior (jeugd) een hart onder de riem staken, weet dus niet of zijn verleden bij Feyenoord een showstopper zal zijn. Of het gaat gebeuren idk, maar ik zie in hem zeker een versterking voor Ajax momenteel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren