Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder kan contract verdienen in duels met AZ en FC Utrecht

Laatste update:
/

Rodney Sneijder vervolgt zijn loopbaan mogelijk in het shirt van Dundee United. De 24-jarige middenvelder was laatstelijk actief voor Almere City FC, maar is momenteel clubloos. Hij trainde mee bij Dundee en maakte indruk op de technische staf: die nodigde hem uit mee te doen in de komende twee oefenwedstrijden.

Dundee United, vorig seizoen goed voor een vijfde plaats in de Schotse competitie, speelt dinsdagavond tegen AZ en donderdag tegen FC Utrecht. Sneijder kan zich volgens De Telegraaf dan laten zien aan Jackie McNamara, de trainer van the Terrors. De jongere broer van Galatasaray-ster Wesley Sneijder kwam al uit voor drie clubs: FC Utrecht, RKC Waalwijk en Almere City.

Hij werd opgeleid bij Ajax, maar maakte nooit zijn debuut in het eerste. De middenvelder leek vorig jaar al eens naar Turkije te gaan, toen onder meer Sanliurfaspor interesse toonde. Ook was er sprake van dat hij mocht proberen een contract bij Galatasaray in de wacht te slepen. Toch is Sneijder op het moment nog niet verzekerd van een club voor het nieuwe seizoen.

Denk jij dat Rodney Sneijder bij Dundee United mag blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die heeft ook echt alleen bij Ajax gespeeld omdat zijn grote broer daar speelde lijkt het.

14 juli 2015 om 07:18

Niet perse omdat zijn broer(s) er speelden. Hij heeft het net als zoveel jeugdspelers gewoon niet gered.

14 juli 2015 om 07:47

Hij is er gekomen door zijn broer. Uiteindelijk te licht bevonden, maar speelde Wesley niet bij Ajax had Rodney dat shirt alleen in de fanshop aan mogen trekken.

14 juli 2015 om 07:55

Van Ajax tot aan de Jupiler league niet aan de bak kunnen komen noem ik dan of slechte scouting of gewoonweg zoals ik eerder aangaf dat hij puur bij Ajax zat door zijn broer. (Ik denk het laatste).

Is overigens niet zo vreemd hoor dat gebeurd best vaak.

14 juli 2015 om 08:31

Wilde het grote real Madrid hem niet weg plukken toen hij nog in de jeugd speelde bij Ajax?

14 juli 2015 om 08:35

Wie speelde er toen ook al weer bij dat grote Real Madid. Zijn broer! Dat is toevallig

14 juli 2015 om 09:18

Hij heeft ook bij de jeugdelftallen bij oranje genoeg gespeeld. Maar dat komt natuurlijk omdat zijn grote broer in het grote Oranje zat.

14 juli 2015 om 12:12

Rodney is gelijktijdig met zijn broers Jeffrey en Wesley gescout tijdens de Ajax talentdagen.

14 juli 2015 om 09:55

Wat een onzin Panerai, het was gewoon een aardig talent. Hij begon op huurbasis ook nog goed, was dat bij Utrecht toen? Hij is daarna echter erg ver weggezakt.

14 juli 2015 om 16:48

@ Panerai,

Door Wesley Sneijder is Rodney Sneijder dus bij Ajax terechtgekomen. Toen Rodney naar Ajax kwam (in 1999) was Wesley zelf pas 15-jaar en zat Wesley nog niet eens bij het eerste elftal, dus het lijkt me knap dat Wesley toen ervoor heeft gezorgd dat Rodney ook naar Ajax kwam.

Kan iemand mij vertellen wat het probleem is bij deze jongen? Heb toch aardig wat positieve dingen gelezen over hem hier op vz. met het idee dat hij toch wel "redelijk" kan voetballen.

heeft hij een attitude probleem? of komt hij gewoon net skills tekort voor de professionele kant van het spelletje maar is ook weer te goed voor het amateuristische niveau.

iemand die hier wat weet over heeft?

14 juli 2015 om 07:33

Ik denk zelf dat het door de naam komt en er dan een te hoog verwachtingspatroon aan hem kleeft. Het is een degelijke voetballer niet meer en niet minder.

14 juli 2015 om 08:32

Hij haat het als hij vergelijken word met zn broer. Rodney werd altijd op de verkeerde plek gezet waardoor hij minder presteerd. Momenten dat die op zn positie speelde deed hij het naar behoren.

14 juli 2015 om 08:49

Hij zeikt iedereen af terwijl hij er zelf echt helemaal niks van kan, dat heb ik van dichtbij meegemaakt, supporters juichten als hij werd gewisseld, hij is alleen in het profvoetbal gekomen door zijn broer, dat is mijn mening dan

14 juli 2015 om 10:31

Hij zijkt de supporters af omdat ze telkens over zn schoonzus en broer begonnen ja daar reageer je op. En ja ik heb dat van dichtbij mee gemaakt Achilles uit afgelopen seizoen was voor hem de druppel.

14 juli 2015 om 13:53

Hij zal het zonder enige twijfel niet leuk vinden om als voetballer te worden vergeleken met zijn broer, omdat de verwachtingen daarmee omhoog gaan.
Maar in de Utrechtse horeca liep hij juist altijd te pochen over het feit dat hij de broer was van Wesley Sneijder, dus heel vervelend zal hij die vergelijking niet vinden.

tjah matige speler. misschien wat voor de JL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren