Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘Ik had dan in hetzelfde rijtje als Messi en Ronaldo gestaan’

Laatste update:

Wesley Sneijder zwaaide in augustus van dit jaar officieel af als profvoetballer. De geboren Utrechter speelde als middenvelder voor Ajax, Real Madrid, Internazionale, Galatasaray, OGC Nice en Al-Gharafa en groeide met 134 interlands uit tot recordinternational van het Nederlands elftal. Zijn hoogtepunt beleefde Sneijder in het seizoen 2009/2010, toen hij met Inter de treble veroverde en met Oranje de WK-finale haalde. De Ballon d'Or won Sneijder niet, maar daar ligt hij naar eigen zeggen geen moment wakker van.

Sneijder is woensdagavond bij FOX Sports te gast in het programma De Jaren van Perez en blikt daarin met oud-collega en analist Kenneth Perez terug op zijn roemruchte carrière. Perez merkt op dat Sneijder 'nooit in het rijtje met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo werd geplaatst, terwijl hij daarvoor wel de kwaliteiten had'. "Ik moet eerlijk zijn naar mezelf toe en dat ben ik ook: als ik er honderd procent voor had geleefd, dan had ik ook in dat rijtje gestaan. Dat weet ik", repliceert Sneijder overtuigd.

Sneijder eindigde bij de Ballon d'Or-verkiezing van 2010 uiteindelijk als vierde, achter Xavi, Andrés Iniesta en Messi. De recordinternational van Oranje heeft er naar eigen zeggen geen spijt van dat hij niet voor een langere periode tot de beste voetballers ter wereld kon worden gerekend. "Ik wilde het niet en daar heb ik ook geen spijt van. Het is niet dat ik het niet op kón brengen: ik wilde het gewoon niet. Ik heb genoten van mijn carrière op beide vlakken. Ik heb buiten het voetbal genoten, ik heb op het veld genoten. Ik heb alle prijzen gewonnen die je kon winnen, dus ik heb er geen seconde spijt van."

Individuele erkenning was voor Sneijder als voetballer sowieso niet zaligmakend, stelt hij. "Ik ben een teamspeler en vind het mooi om succesvol te zijn met z'n allen. We zijn bijna tien jaar verder en mensen komen nog steeds naar met toe om te zeggen dat ik in 2010 de Gouden Bal had moeten winnen. Ze vragen of ik het daar niet moeilijk mee heb. Ik zeg dan: 'Jongens, ik won de Champions League. Dat is voor mij véél mooier dan een individuele prijs.' Natuurlijk is dat een bekroning, maar het feit dat iedereen het al zegt, zegt voor mij al genoeg. Ik vind het veel mooier dat ik met die Cup met de Grote Oren heb gestaan."

Kun jij je vonden in de woorden van Wesley Sneijder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zegt wel heel stellig dat hij in t rijtje met Messi en Ronaldo had kunnen passen (vanwege gebrek aan motivatie/inspanning), maar dat vraag ik me af. Eerst bewijzen en dan pas zulke woorden gebruiken, er zijn genoeg extreem goede spelers die ook altijd in het 'tweede rijtje' worden geplaatst.

20 november 2019 om 20:52

Hij heeft bewezen dat hij door niet echt voor het voetbal te leven op een moment de beste voetballer ter wereld kon zijn (al won hij dus niet de Gouden Bal toen). Dus een heel rare stelling vind ik het niet. Hij zal zelf het beste weten hoe veel of weinig hij er heeft uitgehaald. Qua talent hoort Sneijder absoluut bij de allerbeste nummers tien die de wereld heeft gezien.

20 november 2019 om 20:57

Qua talent hoort sneijder echt niet bij de beste nummer tien die de wereld gezien heeft. Je kan niet na 1 uniek seizoen iemand zo bestempelen vind ik. Een top mentaliteit hoort ook gewoon bij het talent pakket vind ik, want die mentaliteit blijkt ook uniek te zijn en niet trainbaar.

20 november 2019 om 21:30

Sneijder was in zijn Inter jaar de beste voetballer van dat seizoen. Dan heb je toch bewezen het talent te hebben? Maar het zal Sneijder en mij dus ook worst wezen want hij heeft zijn eigen ultieme carrière beleefd en gelijk heeft ie. Super carrière, beetje mooi leven tijdens zijn voetbal loopbaan. Wat een leven.

20 november 2019 om 21:53

@thaimke je beweert nou dingen die ik niet gezegd heb. Dat hij talent had staat buiten kijf. Ik zeg dat hij niet een van de beste talenten was die de wereld gezien heeft zoals @martijn beweert. Als je beweert dat iemand een van de beste talenten is die wereld heeft gezien zijn de eisen groter dan 1 uniek seizoen. Hij is daarna nooit meer uberhaupt dichtbij dat niveau geweest.

20 november 2019 om 22:38

Jij zegt zelf dat hij niet bij de beste nummers 10 van de wereld hoort, maar dat is natuurlijk gewoon niet waar. Ja Sneijder was maar 1 seizoen echt Legendarisch, maar dat betekent wel gewoon dat hij op dat moment de beste nummer 10 van de wereld was en dus ook gewoon in die groep hoort. Kaka bijvoorbeeld hoort daar natuurlijk ook gewoon bij, terwijl ook hij maar 1 jaar echt gespiekt heeft.

20 november 2019 om 22:54

Kaka heeft door zijn carriere heen een hoger niveau dan sneijder gehaald. Sneijder zakte echt diep na die ene seizoen van inter. En het grote verschil was dat kaka overtuigend als de beste gezien werd dat jaar. Terwijl dat bij sneijder verre na niet het geval was. Maar goed sneijder zal sowiezo hard verdedigd worden op een nederlandse website. Als je zegt dat sneijder een van de beste talenten is dit wereld gezien heeft zal je gewoon uitgelachen worden in het buitenland. Overigens heb ik kaka ook niet zo super hoog staan, maar wel hoger dan sneijder. Niet met grote marge.

20 november 2019 om 22:55

@bf1994 Het ligt er net aan hoe je het bekijkt. Ik zeg bewust dat hij qua talent bij de beste nummers 10 hoort. Niet dat na afloopt van zijn carriere een van de beste nummers 10 is die ooit heeft gevoetbald. Het niveau dat Sneijder in dat ene jaar heeft aangetikt, een niveau waarvan je al eerder kon zien dat hij het in zich had, vind ik bizar. Er zijn genoeg spelers die veel constanter op hoog niveau hebben gepresteerd. Maar er zijn maar weinig spelers die zo goed en zo dominant waren als Sneijder rond 2010.

20 november 2019 om 23:49

@martijn ben ik niet met je eens. sneijder hoort niet bij de beste talenten die ooit geweest zijn. Ook niet als je alleen kijkt naar dat ene jaar in Inter. Er zijn veel te veel goede spelers (nummer tienen) geweest om sneijder daar tussen te plaatsen. Ook al pak je maar 1 seizoen en vergeet je de rest.

21 november 2019 om 00:08

Qua talent Sneijder bij de allerbeste nummers tien die de wereld ooit gezien heeft. Dit slaat helemaal nergens op.Sorry dat ik het zeg. Ik denk dat je ergens in de 20 bent he. Want je hebt heel weinig goede goede nummers 10 gezien. Wesley haalt niet eens de top 10! De wereld heeft zoveel goede nummers 10 gezien dan Wesley. Wat dacht je van Gheorge Hagi. Michael Laudrup, Roberto Baggio. Zico Platini en heb ik niet eens de allerbeste nummer 10 nog opgenoemd. Diego Armando Maradona. Dat zijn een paar namen he. Dus ja beste Martijn ik raad je eigenlijk aan meer onderzoek te doen. Check wikipedia van deze spelers kijk naar de indivuele prijzen en naar de videos je zal dan met me eens zijn.

21 november 2019 om 07:22

Welke 10 spelers op dat moment op zijn positie waren er beter dan?

20 november 2019 om 20:58

Dan betwijfel ik of jij in 2010 het voetbal nauwlettend volgde. Sneijder was toen echt wat talenten betreft waarschijnlijk de beste op de velden. Ik kan me volledig in zijn woorden vinden dat hij meer erkenning had gehad als hij als Ronaldo voor de sport geleefd zou hebben. Ik heb sowieso het idee dat Sneijder te weinig erkenning krijgt in Nederland. Ik ben net terug uit het midden oosten en daar vinden ze dus allemaal Sneijder de beste nederlandse voetballer ooit (al durf ik niet te stellen dat ze daar heel veel verstand van voetbal hebben). Dat zelfde geldt voor veel Italiaanse contacten die ik heb.

20 november 2019 om 21:07

Hij zal het zelf wel het beste weten maar ik heb het idee dat hij juist heel serieus bezig was met de sport. In oranje was hij jarenlang wereldtop, bij de club heeft hij dit niet altijd laten zien. Vind het achteraf wat gemakkelijk zeggen dat hij het wel had gekund a La hij had gewild.

20 november 2019 om 21:08

Ach joh. Wees realistisch. Met eem jaar echt pieken en af en toe leuke dingen laten zien komt hij nog lange na noet in de buurt van die twee. Ook al had hij drie keer harder getraind dan Ronaldo.

20 november 2019 om 21:17

Je kan alleen beoordelen wat je ziet en sneijder heeft maar 1 seizoen bij de top gehoord. Mentaliteit is ook een talent. DIt komt erop neer dat een vrouw zegt, mijn zoon had natuurkunde op de universiteit studeren maar hij is gewoon lui.

20 november 2019 om 21:49


Dat vinden we hier in Nederland,maar in 2010 werd Diego Milito verkozen tot beste speler van de champions leauge en werd verkozen tot beste speler van de serie a en werd verkozen tot beste buitenlander in de serie a,dus Sneijder werd niet eens gezien als beste speler van zijn club,alleen door het wk werd hij opeens gezien als een kanshebber voor de ballon dor,het doet me denken aan modric hij was niet de belangrijkste speler van real Madrid maar hij haalde wel de finale van het wk....

20 november 2019 om 22:31

Dan vraag ik me af hoe oud jouw Italiaanse contacten zijn, want geen Sneijder, Stam, Bergkamp of Jonk komt in de buurt van v Basten, Gullit en zelfs Rijkaard.
Als Ronaldinho ervoor had geleefd stel je dat eens voor 😏

Mis eigenlijk de belangrijkste prijs Wesley: de wereldtitel! Maar wat een mooi WK was dat, mede en vooral dankzij Sneijder.

Prima toch. Zo zie je dat er zelfs verschillen bestaan tussen winnaars. Je hebt een winnaar als sneijder die de top bereikt heeft. En je hebt winnaars zoals messi die de top bereiken en daar kamperen totdat ze ermee ophouden.

20 november 2019 om 23:24

Sneijder vindt zichzelf bijzonder talentvol maar aan die als opmerkingen hebben we helemaal niks. Als je er niet voor kon leven was je ook niet zo goed als je denkt. Talent is het complete plaatje. Van wat je fysiek kan tot je mentaliteit. Dit is de praat van een verliezer

20 november 2019 om 23:52

Ben ik met je eens. Ik vind het uberhaupt triest om zulke dingen over je zelf te zeggen. Laat je prestaties voor zich spreken en niemand heeft snneijder ooit bij messi en ronaldo gezet, ook niet na die ene unieke jaar.

20 november 2019 om 23:24

Sneijder vindt zichzelf bijzonder talentvol maar aan die als opmerkingen hebben we helemaal niks. Als je er niet voor kon leven was je ook niet zo goed als je denkt. Talent is het complete plaatje. Van wat je fysiek kan tot je mentaliteit. Dit is de praat van een verliezer

Het woord 'als'...altijd irritant want je weet nooit hoe het dan geweest zou zijn. Sneijder was echt zo goed, maar kon niet meedoen met die twee voor de Ballon d'or. In Nederland denken de mensen dat ie dat verdiende, maar dat was meer uit onderbuikgevoelens. En inderdaad, de cl winnen is gewoon zoveel mooier.

20 november 2019 om 21:03

Heel de wereld vindt anno 2019 nog altijd dat Sneijder de Ballon d'or verdiende in 2010. Niet alleen Nederland, ook hier in Belgiã£â« wordt het vaak beargumenteerd dat Sneijder moest winnen. Zie het op Twitter ook altijd verdedigd worden door mensen vanuit alle hoeken van de wereld. Edit: lees mijn volgende reactie om te snappen wat ik hiermee bedoelde. Mijn reactie was verkeerd verwoord.

20 november 2019 om 21:21

Ik ben Belg, lol. En ik ben het absoluut niet met je eens

20 november 2019 om 21:23

Ik ben nederlander en ik vind dat het terecht was dat hij niet won.

20 november 2019 om 21:32

'heel de wereld', ook zo uit de lucht gegrepen van je, Themagician. En Twitter als argument gebruiken...smh

21 november 2019 om 00:51

Alle drie de reacties zijn meer dan verdiend haha! Had onmiddellijk door dat mijn reactie verkeerd verwoord was, maar had geen zin meer om mijn reactie (weer) aan te passen. Mijnt punt was meer dat het niet alleen een ding was in Nederland, dat mensen vinden dat Sneijder de Ballon d'or verdiende in 2010. Maar dat heel veel mensen verspreid over heel de wereld dit denken. Daarnaast gebruik ik Twitter niet als argument om te verklaren waarom Sneijder het in 2010 verdiende, maar meer om duidelijk te maken dat dit niet alleen een fenomeen is in Nederland. En neen, ik praat niet dagelijks met mensen uit Braziliã«, Polen, Turkije, Rusland, enzoverder. Twitter is dan een mooi netwerk om te weten hoe mensen vanuit andere delen van de wereld denken.

Ik heb Sneijder als voetballer hoog zitten, maar vind dit wel een beetje grootspraak. Messi en Ronaldo hebben meerdere Gouden Ballen, Sneijder was er slechts een keer dichtbij. Daarnaast heeft hij ook niet alle prijzen gewonnen zoals hij stelt, want geen EK en WK. Klinkt een beetje treurig zo als je het mij vraagt

20 november 2019 om 21:00

Messi en Ronaldo zullen waarschij lijk ook nooit een wk winnen, dus dat vind ik een heel slecht argument.

20 november 2019 om 21:02

@100% Meijer Ronaldo heeft wel een EK gewonnen maar ik snap je punt

20 november 2019 om 22:13

@100% Meijer: klopt, maar Sneijder zegt zelf “Ik heb alle prijzen gewonnen die je kon winnen, dus ik heb er geen seconde spijt van." maar dat klopt dus niet omdat hij geen EK of WK heeft gewonnen.

Die ballon van 2010 was voor Iniesta of Sneijder en ik snap nog steeds niet waarom Messi hem toen won.

20 november 2019 om 21:04

vreemd inderdaad. die wonnen toen alles wat er te winnen viel. Messi werd toen geloof ik alleen kampioen en topscorer van Laliga dat seizoen

20 november 2019 om 21:07

Als het naar de beste voetballer gaat, wint Messi hem altijd. Als het naar de best presterende voetballer gaat, moest Sneijder (of Iniesta) die winnen inderdaad.

20 november 2019 om 21:19

@themagician maar waaraan meet je of iemand de beste is? dat is toch meestal de speler die het meest beslissend is bij het winnen van een hele grote prijs? de seizoenen dat Messi bv de CL won vond ik dat hij die Ballon D'or terecht won maar in 2010 had hij van mij naar Sneijder mogen gaan die prijs

20 november 2019 om 21:23

Eigenlijk is de titel ook Wereldvoetballer van het Jaar toch? De toevoeging 'van het Jaar' maakt dat het eigenlijk helemaal niet gaat om de beste voetballer ter wereld op dat moment, maar naar de voetballer die dat jaar het best presteerde. En wat de beste prestatie is, zegt naar mijn idee niets over de absolute kwaliteiten die een voetballer in zich heeft. In het jaar 2010 presteerde over de hele linie niemand beter dan Sneijder. Als je de treble wint, de finale van het WK haalt en gedeeld topscorer wordt en zo'n cruciale rol voor zowel je club als je land hebt, is het werkelijk onacceptabel dat Messi hem destijds heeft gewonnen. Zoals het ook volslagen belachelijk was dat de Argentijn beste speler van het WK 2014 was trouwens.

20 november 2019 om 21:59

@ japiekrekel en diego milito dan? die uitgekozen was als de beste speler van de champions league. Dat hij niet won is een veel groter schande dan dat sneijder niet won. Maar aangezien we in Nederland leven denkt iedereen dat sneijder hem had moeten winnen.

20 november 2019 om 22:09

@bf1994 Milito haalde in dat seizoen geen WK finale. Sneijder won samen met Milito de CL en speelde de finale van het WK en was superbelangrijk voor Oranje dat toernooi

20 november 2019 om 22:14

Geen WK finale, maar het feit dat hij als beste speler van de champions league was zegt genoeg dat hij belangrijker was dan sneijder voor inter. Hij was ook nog eens top scorer van de serie A als ik dit goed heb. Laten we ook niet doen dat het puur aan sneijder lag dat NL de finale haalde, want het team draaide echt goed en ze waren zeer moeilijk te verslaan

Na die WK was Wesley eigenlijk wel klaar met voetbal. Dat kon je duidelijk zien. Zijn lichaam kon het even niet meer en veel belangrijker: Zijn geest wilde het ook niet meer. United wou hem toen nog hebben, maar hij vertrok naar Turkije. Voor Oranje vlamde hij nog altijd, maar zijn niveau 2008 en 2010 heeft hij nooit meer aangetikt en dat hoefde hij ook niet, want hij had geen enkele concurrentie bij Oranje. Desondanks blijft hij een van onze beste middenvelders aller tijden.

In 2010 verdiende Spanje het denk ik ook net iets meer die finale te winnen, maar die penaltyserie tegen Argentiniã« in 2014 blijft nog steeds jammer. Denk namelijk dat we dan in de finale Duitsland op de counter met Sneijder, Van Persie en Robben opgerold hadden.

Sneijder was een geweldige voetballer, maar dit vind ik een beetje overdreven. Als er Nederlanders hypotetisch in aanmerking zouden komen in dat rijtje dan zou dat of Robben zonder blessures of van der Vaart met meer motivatie zijn geweest.

Nou ja, als Sneijder de Gouden Bal had gewonnen, had hij inderdaad officieel gezien in hetzelfde rijtje gestaan als Messi en Ronaldo. Ik denk alleen niet dat Sneijder het natuurlijke talent had/heeft dat Messi bezit. Wel jammer, zoals hij zelf aangeeft (zonder spijt), dat hij niet geprobeerd heeft om er meer uit te halen. Ik denk niet dat hij dan wel het niveau-Ronaldo voor een net zo lange tijd aangetikt zou hebben, maar qua talent had hij zeker wel nu een (nog) meer gevestigde naam kunnen worden.

Hij vond zichzelf een teamspeler. Vond ik juist niet, hij wilde per se op 10 spelen in 2010 terwijl VDV beter was op die positie en een veel betere klik met RVP had. Sneijder was 10 meter naar achteren ideaal geweest met zijn perfecte lange trap. Hij moest alleen dan meer verdedigend werk verrichten maar dat wilde hij niet. Een 10 zijn was iets magisch voor hem en door zijn inter- succes dat jaar moest Bert wel hem zijn zin geven.

21 november 2019 om 10:46

Eens! Door zijn fantastische jaar bij Inter zette Bert hem op 10. Bij de zogenaamde grote vier had je duidelijk twee koppeltjes. Sneijder wist Robben altijd perfect te lanceren en VDV kon met een slim steekballetje altijd een mooie combinatie met RvP opzetten. De levensstijl van beide middenvelders was natuurlijk niet echt voorbeeldig. VDV met zijn frikandellen en shoarma-eetpatroon en Wesley met roken. Dat is hun keuze geweest maar ook de oorzaak dat ze al op relatief jonge leeftijd over hun piek waren, in tegenstelling tot Robben en Van Persie die wel volledig voor hun sport leefden.ik vond Sneijder een geweldige voetballer maar niet zo geweldig als hij zichzelf vond. Door zijn enorme ego vond hij ook altijd dat alle aanvallen via hem moesten lopen en liefst schoot hij ook nog zelf op doel. Dit statement van Sneijder bewijst voor mij maar weer eens dat zijn ego groter is dan hijzelf.

Wellicht niet in het rijtje van Messi en Ronaldo, maar wel in het rijtje met een andere Ronaldo. Voetballers die na hun carrière in rap tempo een goeie pens laten aanmeten. Hoe dan ook, prachtcarriere gehad, mij blij gemaakt in 2008 en 2010 en 2014 maar als ik nu zo naar hem kijk vind ik het maar een hork, echt zo'n mannetje.

Beetje belachelijke opmerking. Heeft eigenlijk gefaald bij Real Madrid, had één goed jaar bij Inter waar heel de strategie gebouwd was op hem en nog geen 2 jaar later voetbalde hij bij Galatasara. Dan weet je het eigenlijk wel. Een goede speler maar daar stopt het ook. Hij past zeker niet in het rijtje Messi-Ronaldo maar ook niet in dat rijtje daaronder.

Ben ik niet met hem eens. Sneijder is zeker een van de beste nummers 10 van de laatste 15-20 jaar en had het verdiend om de Ballon dor te winnen in 2010, maar hij zou no matter what nooit in dit rijtje hebben gepast denk ik.

Hij was in 2009/2010 wel Erg goed. En won alles met Inter + de wk finale. Inesta was in dat jaar ook wel erg goed. Maar zelfs als hij toen die gouden bal had gewonnen dan nog staat hij niet in het rijtje met Messi en Ronaldo . Denk ook niet dat hij dat gehaald had als hij er 100% voor had geleefd . Die 2 zijn gewoon buitencategorie.

Mijn idee is altijd dat het een gehypte speler is. Faalde in spanje en ging daarna naar de wat zwakkere competitie om bij Inter mee te liften op het succes van het team. Hij had zeker ook een aandeel daarin maar 4 goals en 8 assists in zijn topseizoen is een beetje karig. Robben was in die tijd vele malen beter, die had zonder zijn blessures wel in de buurt van messi of ronaldo maar betwijfel of hij bij madrid zoveel voor elkaar had gekregen als ronaldo. Maar sneijder absoluut niet. Die was in zijn topjaar gewoon een goede speler a la een pjanic van juventus.

21 november 2019 om 11:42

Falen is ook weer wat overdreven. In z'n eerste seizoen had hij gewoon een basisplaats bij Real Madrid en het seizoen daarna speelde hij ook nog met enige regelmaat. Bij Inter was hij samen met 2 anderen de grote man. Z'n rendement zegt daarin lang niet alles, want hij was op dat moment cruciaal voor het positiespel van Internazionale. Sneijder was echt wel beter dan Pjanic toen hij op z'n top zat. Verder ben ik het wel met je eens dat Robben een betere speler is al is het moeilijk vergelijken.

Ik had ook in het rijtje Ronaldo, Messi kunnen staan als ik de mentaliteit ervoor had. Het is heel makkelijk om te zeggen, Ik had ook de VWO kunnen doen als ik de mentaliteit daarvoor had na mijn Havo diploma. Had ook de beste chefkok ter wereld kunnen worden als ik mijn hobby mijn werk had gemaakt. Als ik eindelijk mijn ideeën op papier ga zetten zou ik ook een bestseller kunnen afleveren.

Sneijder was een speler die alles op talent deed en daardoor heeft hij maar anderhalf seizoen het niveau van de absolute top aangetikt. Bovendien was hij daardoor ook al uitgeblust met 29 jaar. Echter denk ik niet dat je hem uberhaupt kunt vergelijken met Messi en Ronaldo. Eerder met spelers als Iniesta of wellicht Hazard. Daar kwam hij misschien 2 seizoenen bij in de buurt, maar over een hele carriere gezien is het verschil wel aardig groot.

Ik ben een groot fan van Sneijder, als voetballer en als persoon (geen flauw idee waarom want ken hem niet persoonlijk maar ik mag hem wel) maar Sneijder komt nooit in dat rijtje terecht. Als hij meer had getraind niet, als hij minder had getraind niet, als hij nog twee keer geboren zou worden niet. De eerste speler die zich moet vergelijken is een speler die in de toekomst 15 jaar op dit ontiechelijk hoog niveau heeft gepresteerd. Er zijn heel veel spelers die in het rijtje van Snejder passen en geen die in het rijtje van de andere twee passen. Messi en Ronaldo zijn een appart soort mens en voetballers, hebben een eigen statuut.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren