Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘Hij is de enige die opstaat bij Feyenoord, die blijft hier niet lang’

Laatste update:

Wesley Sneijder is bij Feyenoord het meest onder de indruk van Quinten Timber. De Oranje-recordinternational ziet de middenvelder dit seizoen grote stappen zetten en verwacht dat hij niet lang meer in de Eredivisie te bewonderen zal zijn.

Timber werd in de zomer van 2022 met grote verwachtingen overgenomen van FC Utrecht, maar kende een uiterst moeizaam eerste seizoen bij Feyenoord. Na het vertrek van Orkun Kökçü naar Benfica heeft Timber zich knap hersteld. Inmiddels is hij een onmisbare schakel op het middenveld samen met Mats Wieffer.

“Die jongen is echt stappen aan het maken”, zegt Sneijder in Veronica Offside. "Hij is de motor op het middenveld, hij is de belangrijkste man bij Feyenoord. Waar anderen een beetje wegvallen - Wieffer en Giménez, die in een moeilijke fase zit - is hij degene die opstaat."

Timber besliste vorige week de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen PSV (1-0 winst). "Het was een geweldige goal", vindt Sneijder, die Timber van een meter of zeventien zag binnenknallen. "Hij gaat nu ook nog scoren en de passes geven op de juiste snelheid. Dat ontbrak bij hem."

"Dat hij een bal kan veroveren, dat weten we allemaal wel. Nu gaat hij ook nog eens goed voetballen. Die zal niet lang meer op de Nederlandse velden lopen.”

Geert den Ouden over Timber


Ook in FC Rijnmond kwam Timber onlangs ter sprake. Oud-spits Geert den Ouden bewierookte de middenvelder om zijn uitblinkersrol tegen PSV. "Aan het begin kwam het er niet zo uit bij Timber, maar nu zie je wel waarom Feyenoord hem gehaald heeft."

Den Ouden vergeleek Timber met de spelers in het Feyenoord van eind jaren negentig. "Hij heeft iets van Paul Bosvelt en Jean-Paul van Gastel, dat felle, is mooi om te zien."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hancko, Timber en Wieffer zijn de 3 die constant het gevraagde niveau halen. Kort daarachter Harman. De rest is te wisselvallig. Ze zakken vaker door de ondergrens dan vorig jaar en we missen dan Kokcu die het echt op sleeptouw nam

29 januari 2024 om 21:35

Harman mag je gewoon tot bij het door jou genoemde drietal meenemen.

29 januari 2024 om 22:04

Heel dichtbij idd, maar wat minder energiek en minder foutloos de laatste weken.

30 januari 2024 om 00:05

Hartman was gewoon weer enorm goed tegen Twente, hoort zeker bij die spelers. Overigens mag je Bijlow daar ook tussen zetten op zijn super blunder tegen NEC na.

30 januari 2024 om 00:10

Bijlow echt oneens. Zn mindere periodes in combinatie met zn veelvoud aan blessures zorgt ervoor dat je er moeilijk op kan bouwen.

29 januari 2024 om 21:42

Ik vind wieffer en hartman ook wisselvallig. Hancko en timber spelen een stabiel seizoen. De rest niet.

29 januari 2024 om 22:03

Wieffer is echt heel steady. Verzaakt nooit en behoort iedere wedstrijd bij de betere spelers. Hartman is pas een wedstrijd of 3 a 4wat minder energiek. Wisselvallig zou ik dat niet willen noemen, dat zou betekenen dat hij goede wedstrijden afwisselt met slechte, terwijl hij zelden door de ondergrens zakt.

29 januari 2024 om 23:38

Wieffer was zelf niet te spreken over zijn spel tijdje terug. Timber is in de eredivisie leuk. Cl was hij niet zo vond ik.

29 januari 2024 om 22:12

Geertruida en Trauner ook altijd wel een voldoende. Het grootste probleem momenteel is rendement voorin.

29 januari 2024 om 22:53

Op Trauner komt wel de sleet te zitten.

Wieffer wegvallen? Is dit een foutje in de tekst of kijkt Sneijder nooit een wedstrijd. Wieffer speelt altijd solide en is een van de dragende krachten die nooit verslapt .

Hij doet het prima, maar de belangrijkste man? Dat lijkt me toch eerder Gimenez. Een hardwerkende middenvelder, daar zijn er genoeg van. Scorende spitsen heel wat minder.

29 januari 2024 om 21:34

Timber kan wel meer dan alleen hard werken... die combinatie zijn er veel minder van.

29 januari 2024 om 21:55

Zoals ik zeg, Timber doet het prima, maar de belangrijkste man...?

29 januari 2024 om 21:35

Hoeveel goals heeft Gimenez de laatste wedstrijden gemaakt? Op basis daarvan doet hij zijn uitspraak.

29 januari 2024 om 21:51

Daarmee insinueert hij dat je van alle spelers Timber het minst kan missen. Zelfs nu Gimenez uit vorm is lijkt me dat toch onzin.

29 januari 2024 om 21:35

Toch verzaakt Gimenez al weken. Naar mijn mening is Hancko de belangrijkste man bij Feyenoord. Naar mijn mening de beste verdediger in de eredivisie, die echt bijna nooit verzaakt.

29 januari 2024 om 21:52

Als Hancko wegvalt zet je Geertruida cv en Nieuwkoop rechtsback en je merkt het nauwelijks. Wat doe je als Gimenez wegvalt?

29 januari 2024 om 22:06

Ach Ruiz doe is even normaal. Merk je nauwelijks wat van? Hancko is de belangrijkste man van dit Feyenoord en staat als 1e op papier... als Santi wegvalt zet je daar Ueda neer en die schiet er gewoon een paar in als die vertrouwen krijgt.

29 januari 2024 om 22:14

Hoe kan je dat nou zeggen? Hancko is er altijd en we hebben nog bijna nooit zonder hem gespeeld, dus waar komt de aanname vandaan dat er wel zonder Hancko kunnen? Trauner hebben we vorig seizoen niet gemist omdat Geertruida het zo goed deed op zijn plek.

29 januari 2024 om 22:16

Doe ik niet normaal? Willen jullie zeggen dat je met Trauner en Geertruida geen 2e kan worden? Die aanval van Feyenoord daarentegen is zo broos als wat, laat staan als je de topscorer moet missen.

29 januari 2024 om 21:36

Iedere wedstrijd zonder doelpunt van Santiago is weer een paar miljoen minder.

29 januari 2024 om 21:55

Hij werd ook veel te vroeg de hemel in geprezen. Net zo als en Malacia en kijk waar die nu staat.

Wieffer is belangrijker voor ons middenveld dan Timber vind ik. De voorhoede laat het hoofdzakelijk afweten. Timber wordt steeds beter, maar maakt nog te veel fouten op gevaarlijke plekken en is nog niet consistent genoeg. Hancko is overigens onze belangrijkste speler op het moment.

Helemaal mee eens, met afstand onze belangrijkste speler. Bizar ook bij hoeveel g/a hij betrokken is in grote wedstrijden. Ajax, Lazio, Atletico, Celtic - als het moest stond hij er.

En in de afgelopen maand eigenhandig AZ en PSV beslist. Die is deze zomer niet meer te houden.

30 januari 2024 om 17:22

Ik snap alleen totaal niks van de vergelijking met Van Gastel en Bosvelt. Echt compleet maar dan ook compleet anders spelers dan Timber

Strik omheen en wegdoen, ik hoop dat Feyenoord, een Babadi kan strikken of zelf een toekomstig Oranje-International naar voren kunnen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren