Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder en Van der Vaart dagen elkaar uit via Twitter

Laatste update:

Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart kijken uit naar de Champions League-ontmoeting tussen Internazionale en Tottenham Hotspur van over twee weken. Beide ploegen staan weliswaar vanavond al tegenover elkaar, maar Van der Vaart zit een schorsing uit na zijn rode kaart tegen FC Twente. Via Twitter laten de Oranje-internationals blijken zin te hebben in het onderonsje in Londen.

/

Wesley Sneijder trapte dinsdag af met een zelfgemaakt filmpje dat bedoeld was voor zijn oud-collega van onder meer Ajax en Real Madrid. "Ik ben er helemaal klaar voor, ik hoop jij natuurlijk niet.", vertelt Sneijder duidelijk met een knipoog. Hij gebruikte het filmpje om via zijn Twitter-account Van der Vaart uit te dagen.

Met succes zo bleek. Niet veel later kwam Rafael van der Vaart met zijn eerste reactie. "Je hebt mazzel dat ik vanavond niet kan spelen".

Klik hier om de tweets van Sneijder en Van der Vaart te volgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha geweldig
Twee vrienden en heerlijke spelers, vooral als ze samen spelen.

20 oktober 2010 om 20:03

Twee vrienden en heerlijke spelers, vooral als ze niet samen spelen.

Ze hebben zeker mazzel dat hij niet speelt, hij is in die 7 wedstrijden al de held daar. Hij is zeer belangrijk, maar zonder hem moeten ze min. 1 punt halen tegen Inter.

Aan de andere kant geef ik Inter meer kans op een overwinning dan de Spurs.

20 oktober 2010 om 21:39

ik zet mijn reactie wel is waar beetje te laat maar uiteindelijk heeft Rafael geluk gehad dat hij niet speelt want ze staan na 1 helfd al 4-0 achter dus ik zou toch als ik Rafael was van geluk spreken want nu kan hij nog thuis gelijk spelen of winnen en toch nog zeggen ik speelde niet als ik speelde zou het anders aflopen

20 oktober 2010 om 23:54

@ialwayswin
Toch nog 4-3 geworden dus misschien had hy net dat beetje extra kunnen brengen voor die 4-4

21 oktober 2010 om 00:40

die extra heeft benitez al gegeven jammer had echt gehoopt op 4-4 niet dat ik tegen Inter ben ofzo maar tegen Benitez die tegen 10 man bij 4-0 niet eens aanvallend durft te spelen

haha zeker leuk dit. Het blijft toch een klein wereldje, de voetballerij. Het is mooi om te zien dat sommige vriendschappen het daarin wel overleven. Het is inderdaad zonde dat Van der Vaart niet mee mag spelen, want nu moeten we 2 weken wachten voordat we deze geweldenaren samen op het veld kunnen zien schitteren.

Haha heerlijk, 2 vrienden en 2 geweldige spelers. Inter heeft inderdaad geluk dat VdV niet meedoet vanavond, maar ik ben echt benieuwd naar de wedstrijd over 2 weken. Dat zal zeker mooi worden.

20 oktober 2010 om 18:29

Overigens vind ik wel vreemd hoe klein hun twitterpagina's zijn, daardoor geloofde ik er eigenlijk niks van maar dat filmpje is vandaag op youtube gezet dus het zal wel kloppen dan.

Leuke filmpjes, maar dit draait natuurlijk voor een groot deel om commercie.

20 oktober 2010 om 18:32

Haha inderdaad ik denk het is een spontaan webcam filmpje van Rafael die hij even gemaakt heeft, komt er aan het eind opeens nog reclame voor Nike en Voetbalzone.

20 oktober 2010 om 19:05

ja, maar het blijft leuk

Twee pareltjes uit de voetbalschool van Ajax!

kijk dit is nou eens voetbal vrienden buiten het veld maar in londen de aartsrivalen van elkaar zo moet voetbal eigenlijk gaan

20 oktober 2010 om 18:32

Tja helaas zijn niet alle voetballers met elkaar bevriend, zoals deze 2

Echt mooi om dit te zien haha.
Toch 2 spelers die zeer belangrijk zijn voor de clubs waar ze voor uitkomen. En knap dat Rafael dit voormekaar heeft gekregen in zo'n korte tijd.

Met van der Vaart was Tottenham veel dreigender geweest en had het meer creativiteit gehad.
Inter mag zeer zeker blij zijn dat Rafael vandaag niet meespeelt.
Ook wel jammer dat hij niet meedoet zou toch ook een goede graadmeter geweest zijn voor Tottenham als het in zn sterkste opstelling zou spelen tegen dit Inter.
Hoe dan ook zal het toch een leuk wedstrijd worden daar ben ik van overtuigd.

Volgens mij zijn die Twitter-pages aangemaakt door Nike... en hebben ze ff wat leuke filmpjes gepost om het te sieren.

Wel grappige reactie´s in elk geval, sorry ik was even vrije trappen in de kruising poeieren haha!

20 oktober 2010 om 19:05

ja inderdaad echt geniaal.

hahaha geweldig. Het had natuurlijk veel mooier geweest als dit persoonlijk was geweest. Maar ik heb van verschillende bronnen waargenomen dat dit in opdracht van Nike was.

Tja, dat is gewoon reclame. Ligt er wel erg dik boven op. Wel jammer dat vd Vaart vandaag net niet mee kan doen, het treffen tussen die twee belooft heel wat!

Ik prefereer me voorkeur zeker uit naar van der Vaart, ik vind hem op de één of andere manier meer swung in zijn spel hebben dan Wesley. Maar uiteraard dicht ik Inter meer kans toe, omdat ze op papier een beter team hebben (al zegt dat natuurlijk weinig).

Jammer dat nu nog nét die reclame erachter moet en op de site van Nike moet staan. Als het nou gewoon op Twitter had gestaan zonder al die tierelier eromheen was het nog grappiger. Viel mij ook al op dat Van der Vaart wel érg hees praatte in zijn filmpje. En dan Sneijder met zijn opmerking: ''als je net zo voetbalt als dat je praat in je filmpje komt het goed''. Geweldig toch!

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren