Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder droomt van terugkeer: ‘De liefde is wederzijds’

Laatste update:

Wesley Sneijder is sinds afgelopen zomer weg bij Galatasaray, maar is de club uit Europees Istanbul niet vergeten. De 33-jarige aanvallende middenvelder van het Qatarese Al-Gharafa zegt in een interview met TRT Spor dat hij nog altijd warme gevoelens koestert voor de huidige nummer één van de Süper Lig.

“Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik Galatasaray en de supporters mis. Ik heb een geweldige tijd gehad daar, vanaf het moment dat ik arriveerde tot het moment dat ik vertrok. De fans sturen mij constant berichten op social media. De liefde is wederzijds”, aldus de recordinternational van Galatasaray, die niet uitsluit dat hij in de toekomst terugkeert bij Cim Bom.

“Ik wil op een dag zeker terugkeren. Misschien als voetballer, misschien als directeur, misschien als trainer. We zullen zien.” Sneijder benadrukt dat het nooit zijn wens was om weg te gaan: “Ik was van plan om in Turkije te blijven. Mijn zoon is daar geboren en ik wilde mijn carrière daar afsluiten. Ik heb er ook een bouwbedrijf dat goed loopt, maar sommige mensen hebben mijn toekomstplannen in de war geschopt.”

Op de vraag of hij daarmee doelt op voormalig voorzitter Dursun Özbek en ex-trainer Igor Tudor, antwoordt Sneijder niet bevestigend: “Ik ga niet slecht over individuen praten nu ik weg ben bij de club. Zo ben ik niet. Ik ben in ieder geval blij voor de club dat ze nu een nieuwe voorzitter en trainer hebben. Bepaalde dingen moesten gewoon anders. Ik maak deel uit van de familie van Galatasaray en dat verandert nooit. Als je het rood en geel eenmaal gedragen hebt, dan kun je niet meer terug.”

Denk jij dat Wesley Sneijder als voetballer nog voor een andere club dan Al-Gharafa gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke woorden voor de fans van Gala maar als speler heb je er natuurlijk niks meer te zoeken. Het feit dat je nu in de zandbak balt geeft wel aan waar je prioriteiten (helaas) liggen. Had net als Van Persie de eredivisie weer wat aanzien kunnen geven maar de centjes zijn belangrijker.

2 maart 2018 om 18:24

Waarom zou de Eredivisie aanzien geven iets moeten betekenen voor Sneijder? Hij voetbalt voor zichzelf. Niet voor de voetbalfans, niet voor de Eredivisie. Ik begrijp hem helemaal. Lekker warm klimaat daar, hoog salaris en de Arabische keuken is veel beter dan die van Nederland. Ik zou hetzelfde doen als ik in zijn schoenen zou staan. En natuurlijk is het gewoon een leuk avontuur. Alsof jij in Nederland zou blijven als er een bedrijf in Qatar of China jou drie keer je salaris aanbiedt.

2 maart 2018 om 18:36

Hij mag natuurlijk doen waar die zin in heeft. Maar ik vind het wel jammer dat ondanks dat hij al lang en breed binnen is die paar extra dollars wil pakken. Hij heeft in principe alles te danken aan NL en de eredivisie. Persoonlijk had ik gehoopt dat hij dat ook in zou zien en wat terug had willen doen. Voor de rest kan ik echt wel begrip hebben voor een mooi avontuur maar kom op SA is een land dat vrijwel alle normen en waarden die wij hebben met voeten treed.

2 maart 2018 om 18:41

Zou jij mij precies kunnen vertellen wat hij allemaal aan Nederland en de eredivisie te danken heeft? Hij heeft alles aan zijn eigen talent te danken naar mijn mening.

2 maart 2018 om 18:47

Alles?

Waar heeft hij zijn eerste bal mogen schieten, passen, voelen? Waar werd hij prof voetballer? Ja natuurlijk heeft hij er zelf hard moeten voor werken maar zeg niet dat Nederland niks voor hem heeft betekend.

Hij opent wel een bouwbedrijf in Turkije puur voor het geld maar waarom opent hij geen voetbalcomplex voor de jeugd in Nederland? Hij kan toch iets doen voor Nederland.

Het minste wat hij kon doen is terug in Nederland komen voetballen maar ook dit deed hij niet hij voetbalt liever voor de centen.

2 maart 2018 om 19:11

Kerel toch, wat ben je toch een simpele ziel ook hè, ik ken je niet eens maar dit zegt genoeg over jouw en dat typische selectieve moraal dat we hier in Nederland hanteren. De hypocrisie spat er vanaf. Zou me niet eens verbazen als je ook nog eens zorgtoeslag krijgt, huursubsidie krijgt en zwart bijklust (je ouders dan want geloof niet dat jij oud genoeg bent om op jezelf te wonen)

Hij is Nederland helemaal niets schuldig, hij heeft hier gevoetbald,
Hier in eerste instantie z'n contributie betaald en later gewoon z'n belastingen betaald en Bijgedragen aan het Nederlands voetbal en diens naam en inkomsten met z'n transfers en z'n prestaties bij oranje. Hij is een werknemer die voor het geld kiest en dat is z'n goed recht. Jij en elk ander aardappelboer zou hetzelfde doen als je die kans zou krijgen (moet je wel talent op een bepaald vlak hebben) Hij hoeft helemaal niets voor Nederland te doen. Waar halen deze pubers die 'wijsheid vandaan'

Welke onbenul verwijt iemand dat ie een bouwbedrijf opent in het buitenland maar geen voetbalcomplex in Nederland (wat ook niet met elkaar te vergelijken is).. 'het minste wat ie kan doen is terug komen voetballen in Nederland' ik snap het wel, als ie voor gasten zoals de Nederlandse 'moraalridders' moet terug komen snap ik wel dat ie Nederland loever kwijt is dan rijk in dit geval

3 maart 2018 om 01:01

@de Fenomeen ; het staat vast, jij hebt wat frustratie in je gat over de terugkeer en de visie van vooral NL supporters op onze grotere voetballers waaronder nu Sneijder. Jou goedrecht, hij mag al dat doen wat jij benoemt. Toch sluipt in mij het onlosmakelijke gevoel dat wat Van Persie nu doet pure voetbal geschiedenis is, ( dat zeg ik wel als Feyenoorder) . Voor mij is de terugkeer van dit icoon , die zo gigantisch laag op de morele ladder stond volgens zoveel procent van de VZ respondenten, een absoluut genot. Zodoende begrijp ik dat men eigenlijk gewoon heel graag Sneijder bij Utrecht / Ajax had gezien . Ik snap hun. Jou snap ik ook.

3 maart 2018 om 01:38

@ArnoldBoer frustratie? Hooguit als ik die onzin lees waarop ik reageer in eerste instantie. Ik snap dat mensen de terugkeer van Sneijder een toevoeging vinden in de Eredivisie en wat dat betreft ben ik het ook met iedereen eens daar gaat het niet om. Waar het om gaat is dat mensen hem gaan beoordelen op de 'o so typische hypocriete en onwetende manier' wat helaas zo herkenbaar is bij heel veel van de Nederlanders die zelf niks voorstellen en dan met droge ogen gaan beweren dat Snijder maar een voetbalcomplex moet gaan openen omdat hij alles te danken heeft aan het Nederlands voetbal. Daar kunnen we toch wel over eens zijn dat dat niet getuigd van veel intelligentie, of wel?

Hij had net zogoed wel kunnen zeggen dat het om de voorzitter en trainer gaat. Nu zegt hij het in in principe ook, alleen zonder de daadwerkelijke woorden te uiten. Zo'n toevoeging als "zo ben ik niet" vind ik dan een beetje zwak overkomen. Dan had hij helemaal niks moeten zeggen.

Verder vind ik het prima als hij zich uitspreekt over de voorzitter en trainer, maar doe dat dan gewoon recht voor z'n raap en niet tussen neus en lippen door.

Misschien moeilijk voor ons Nederlanders om te begrijpen, maar Sneijder moet daar echt gelukkig zijn geweest. Daarom vind ik het sneu voor hem dat hij zo is weggepest door die amateur van een Tudor en die gekke voorzitter met zijn boetes. Te zot voor woorden dat Sneijder Galatsaray moest betalen. Misschien dat een supporter mij kan vertellen of Sneijder dat ook echt gedaan heeft?

2 maart 2018 om 18:44

Ik heb ongeveer een jaar van mijn leven als
Nederlander in Turkije doorgebracht en heb daar ook nooit maar enig probleem of ellende meegemaakt. Het is simpelweg een fantastisch land om te wonen met bijzonder aardige mensen. Ik kan mij goed voorstellen
Dat iemand dat mist. Zelf mis ik het ook nog vaak. Avonden lang op straat zitten ouwehoeren met iedereen. Veel warme en goede vriendschappen hieraan overgehouden.

2 maart 2018 om 20:22

En vooral de openheid is iets wat in Nederland vrij moeilijk voor te stellen is. Buren die vanaf het balkon een praatje maken met elkaar, iemand die een bbq heeft en iedereen die erbij komt. Mensen die spontaan over de vloer komen zonder gezeur van "we zijn aan het eten" . Nee, heerlijk wonen in Turkije, al kom je tijdens het eten langs staat er binnen mum van tijd ook een bord voor jou en probeer het maar eens te weigeren.

Laffe Dursun en Tudor, je hebt geen waardige afscheid verdiend wes, ik hoop dat je ooit terugkeert en een waardige afscheid alsnog zal krijgen.

Zo typisch dat hij denkt dat hij zomaar even trainer of - lol - directeur kan worden. Wat een zelfoverschatting.

2 maart 2018 om 22:01

Zegt ie dat hij dat zomaar even kan worden. Bij een simpel mooi bericht over warme gevoelens voor een oude club komen echt de raarste opmerkingen en meninkjes over Sneijder naar buiten. Echt bizar wat een bericht op een forum doet met mensen. 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren