Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sánchez krijgt direct concurrentie na transfer van 10,5 miljoen euro’

Laatste update:

Juan Marcos Foyth wordt de volgende aanwinst van Tottenham Hotspur. Cielo Sports meldt dat de negentienjarige centrale verdediger maandag naar Londen vliegt en na de medische keuring zijn handtekening zet onder een vijfjarig contract.

Foyth heeft zaterdagochtend afscheid genomen van zijn medespelers van Estudiantes en maakt nu voor 10,5 miljoen euro de overstap naar het Tottenham van manager Mauricio Pochettino. De club uit Londen versterkte zich eerder deze zomer met doelman Paulo Gazzaniga van Southampton en verdediger Davinson Sánchez van Ajax.

Foyth leek aanvankelijk op weg naar Paris Saint-Germain, want voorzitter Juan Sebastián Verón vertelde eind juli dat er een akkoord was bereikt over een transfersom van minimaal tien miljoen. “Het enige wat er nu moet gebeuren, is dat de verantwoordelijkheden tot een deal moeten komen”, vertelde de oud-middenvelder aan Radio Contintenal.

Een goede speler voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

10 mln ??? Wisselgeld, nauwelijks een concurrent te noemen.

27 augustus 2017 om 01:16

Onzin natuurlijk om iemand te beoordelen alleen op zijn transferbedrag

27 augustus 2017 om 01:34

dus jiij neemt transferbedragen als ijkpunt of iemand al of niet kan concurreren met iemand anders
sanchez kwam uit zuid amerika voor 5 miljoen en na 1 jaar is zijn waarde gestegen voornamelijk na een goed seizoen en deelname aan europa league

i

Oef die zal nog flink
Gegoogled worden

27 augustus 2017 om 01:34

Haha, Rose krijgt een drukke tijd inderdaad. Hij lijkt niet te snappen wat voor aanwinsten Spurs binnenhalen. Dit past goed in dat slimme beleid, niet dat eindeloze gespendeerd. Nee kijken naar echte versterkingen.

27 augustus 2017 om 01:45

Klopt. Spurs heeft met Potch ook een heel slimme en verstandige coach in huis en een goed bestuur.

27 augustus 2017 om 01:46

kun je mij eens zeggen hoeveel premier leagues en europese titels tottenham heeft gewonnen

een transferbeleid kun je pas slim en intellegent vinden als ze met dat beleid alsnog titels kunnen binnenhalen

Monchi bij sevilla had een slim transferbeleid omdat ze ondanks de concurrentie Europese titels keer op keer wonnen en hun spelers voor veel geld verkochten

Tottenham is een net niet club die ijzersterk kan concurreren met de rest maar als het gaat om domineren om titels binnen te halen missen ze gewoon die sterkte

27 augustus 2017 om 01:53

Nou ja, ze zitten al best lang in de Engelse top zonder gestoorde bedragen uit te geven ten opzichte van de rest(in de top) maar door goed te scouten. Als dat je lukt lijkt mij het dat je een best slim beleid hebt, want blijkbaar weten ze toch vaak ongeveer hetzelfde niveau te halen als de ploegen die elk jaar honderden miljoen uitgeven.

27 augustus 2017 om 03:17

Mkvali. Makkelijk oordeel over Tottenham zonder blijkbaar te weten waar Tottenham staat. Tottenham heeft jarenlang geen prijzen gewonnen, omdat het simpelweg een club was die te kort kwam voor de absolute top. Tottenham had altijd een beetje de plek 4 tot 6 in bereik. Onder Pottchetino doen ze het meer dan prima en deden zelfs twee jaar lang enigszins mee om te titel. In dat opzicht kunnen we dus best ervan uit gaan dat Tottenham op den duur serieus kan worden voor de landstitel! Daarbij weet je toch wel dat de Premier League 10 keer belangrijker is in Engeland dan een schamele Europa League waarin Ajax afgelopen seizoen in de finale stond...

27 augustus 2017 om 09:46

Wat een onzin zeg. Alsof een club niet een goed beleid kan hebben zonder kampioen te worden. Zelden zoveel onzin gelezen. Chappau!

27 augustus 2017 om 02:44

Oké, jij wint het internet vandaag! On: ik ken de speler niet, maar het lijkt me een transfer voor de lange termijn

Bij zo'n grote club zal er altijd concurrentie zijn, maar gezien het verschil in transfergeld denk ik dat Sanchez meer kansen zal krijgen om zich te ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren