Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sánchez door de keuring: ‘Dit is een enorme stap voorwaarts’

Laatste update:

Dat Davinson Sánchez voor een recordbedrag van maximaal 42 miljoen euro de overstap zou maken van Ajax naar Tottenham Hotspur was al even duidelijk en de Colombiaan liet zich woensdagavond nadat hij de medische keuring succesvol had doorstaan voor het eerst zien in het shirt van zijn nieuwe club. Sánchez kijkt uit naar het avontuur in de Premier League.

“Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze club. Ik heb het gevoel dat ik hier wordt gezien als een belangrijke speler en ik zie dit als een enorme kans. Ik wil mezelf hier ontwikkelen en grote dingen bereiken met Tottenham”, laat hij weten via de officiële kanalen van the Spurs. “Dit is een geweldige kans vanwege de uitstraling van Tottenham, niet alleen in Engeland maar over de hele wereld. Dit is een enorme stap voorwaarts in mijn loopbaan.”

Sánchez, die met het rugnummer 6 gaat spelen in Londen, kreeg vorige week na een wekenlange geruchtenstroom groen licht om over te stappen naar Tottenham. In de selectie van coach Mauricio Pochettino treft hij met Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Christian Eriksen drie spelers die eveneens een verleden hebben in de Johan Cruijff ArenA.

Denk jij dat Davinson Sánchez een succes gaat worden bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 augustus 2017 om 22:32

Zeker nu komt ie tegover spritsen als Lacazette, Aguero, Lukaku exc.

23 augustus 2017 om 22:49

Afgelopen seizoen speelde hij ook al tegen spitsen als Lacazette....

23 augustus 2017 om 23:01

En volgens mij had die gast nog gescoord ook. Wordt dus lastig voor hem!

23 augustus 2017 om 23:06

Hij doet het niet alleen he. Plus dat er nu betere verdedigers naast hem staan.
Wel mooi hoor, een verdediging met oud Ajacieden

23 augustus 2017 om 22:46

Sanchez hield zich toch zeer makkelijk staande in Europa, dit is echt een topper die zich moeiteloos zal gaan aansluiten in de PL. Zo jammer dat hij Ajax al na 1 jaar heeft verlaten..

23 augustus 2017 om 22:49

Klopt vind hem vergelijkbaar met kurt zouma. Zijn allebei niet normaal athletische en er zijn weinig spelers die beter zijn in laatste moment slidings dan die 2 en zijn fysiek niet normaal sterk vooral zouma. Alleen beide kunnen soms onrustig zijn.

24 augustus 2017 om 05:09

Hij gaat moeiteloos meekomen op dat niveau, de man is een killer met een doel voor ogen: elke speler die langs hem wil uitschakelen, goedschiks of kwaadschiks. Ik verwacht dat hij binnen 2 a 3 jaar naar de echte top verkast.

Mooi voor die jongen. Hopen dat hij er wel aan de bak komt. Zal dit jaar nog veelvuldig op de bank zitten verwacht ik. Is toch een heel ander tempo als bij Ajax.

Off: zijn er meer die Voetbalzone niet kunnen vinden op Instagram? Ik zoek al een tijdje maar kan hem niet vinden.

23 augustus 2017 om 22:27

Even reageren op je off topic bericht. Het heet Instavoetbalzone, dan zou je hem moeten vinden

Onn: Ik denk zeker dat hij dit niveau wel aankan ik gun hem het allerbeste en ik ga kijken hoe hij het gaat doen.

23 augustus 2017 om 22:27

Je moet zoeken naar instavoetbalzone!

23 augustus 2017 om 22:29

Als Tottenham speelt zoals tegen Chelsea, dus met 3 centrale verdedigers, dan zou hij wel eens een basisplaats kunnen krijgen. Dan heb je Vertonghen-Alderweireld-Sanchez. Ik verwacht echter dat ze 'gewoon' met 2 centrale verdedigers gaan spelen, en dan zal Sanchez geen basisspeler zijn denk ik. Maar hij zal zijn minuten ongetwijfeld gaan maken.

De Instagram account van voetbalzone heet instavoetbalzone.

Ik gun Sanchez zelf oprecht het beste, maar ergens hoop ik dat hij niet gaat slagen en zodoende de 42 miljoen die is neergelegd niet gerechtvaardigd is en dit soort bedragen gewoon niet meer worden neergelegd voor spelers uit de Eredivisie. Het is compleet krankzinnig dat er meer als 30 miljoen wordt neergelegd voor een speler uit de eredivisie, en het Nederlands voetbal schiet er ook weinig mee op.

23 augustus 2017 om 22:41

Wat is dit toch voor een krankzinnige rare opmerking?

23 augustus 2017 om 22:43

Wat is dit nou weer voor onzin? Jaren lang lopen we moord en brand te schreeuwen dat Nederlandse clubs eens moeten ophouden met eigen spelers voor fooitjes de deur uit te laten lopen, nu gebeurd het dan eindelijk, en dan moet het volgens jou weer afgelopen zijn.. ben maar blij dat het gebeurd, want dat kan jou club straks alleen maar ten goede komen. Poot stijf houden, en flink betalen voor je beste spelers. Zo gaat het in het buitenland namelijk al jaren.

24 augustus 2017 om 06:23

Inderdaad zeg...Welke toegevoegde waarde heeft jouw opmerking nou in her geheel?! Gezien de knotsgekke en huidige transfermarkt is het niet meer dan logisch dat er in de eredivisie dus niet meer voor en appel en een ei kan worden ingekocht.

24 augustus 2017 om 00:33

Jaa laten we hopen dat onze clubs leeg gekocht worden voor een habbekrats, en dat we lekker allemaal kapot gaan aan de clubs met monopoly geld.. man man man

Damn...wetende dat driessen dolberg 100 mio waard vindt...terwijl deze machine voor ' maar' 40mio is vertrokken. Ik kap met voetbal kijken.

Stap voorwaarts is maar hoe je het bekijkt! Is de PL nu echt de beste competitie op de wereld. Gezien de resultaten van de PL clubs in de afgelopen jaren in Europa kan je stellen dat dit niet het geval is. Dus of het nu daadwerkelijk een stap voorwaarts is dat kan betwist worden. Kijk hoe Man United werd gepiepeld door Real Madrid voor de Super cup. Kijk hoe Tottenham door een Belgische club uit de EL werd geknikkerd. Kijk hoe Engeland op het EK door Ijsland te kijk werd gezet. En Tottenham, wat is Tottenham nu eigenlijk. Ze spelen leuk voetbal maar dat doen en deden meer clubs maar winnen ze prijzen. Het antwoord is nee. En ik denk dat als Sanchez bij Ajax had gebleven hij meer kans op prijzen had gehad. Dus om nu te zeggen dat het een stap voorwaarts is, ja in financieel opzicht maar sportief moet ik het nog zien.

23 augustus 2017 om 23:01

Ik vind van wel. De Engelse competitie is de meest intensieve competitie ter wereld. Misschien zinn cljbs als barca,real,bayern,juve wel beter,maar ik geloof er heilig in dan de engelse clubs de komende jaren weet gaan groeien europees. Maar voor sanchez is spurs zeker een grote stap voorwaards. Ik baal er zelf van dan chelsea hem.niet heeft gehaald. Want deze man heeft absoluut potentie om een wereldtopper te worden.

23 augustus 2017 om 23:10

En zo wordt elke club op een bepaald moment weer minder, kijk Barcelona op dit moment en waar ze een paar jaar geleden stonden. Ik kan me ook een finale Chelsea United herinneren of tijden dat Italiaanse clubs de baas waren, en zo zal dit waarschijnlijk blijven gebeuren. In Engeland zit zoveel geld, dat moet vast een keer ergens de CL opleveren.

Ondanks dat deze jongen veel te goed is voor Ajax, zal het voor hem wel aanpoten worden bij de Spurs. Spurs spelen veel sneller en verder van de goal dan bijvoorbeeld Manchester United. United bleek al 4 klassen beter dan Ajax. Feit is wel dat Sanchez zich nu kan optrekken aan veel betere teamgenoten. Leuk om te volgen!

Had deze jongen graag bij Barcelona gezien zeg! Jammer jammer van deze gemiste kans. Het beste in de Premier League!

Jammer dat hij niet de professionaliteit en fatsoen kon opbrengen om de laatste twee wedstrijden voor ajax zijn werk te doen. Verder veel succes gewenst in de pl.

Ik hoop voor hem dat ie een basisplaats heeft. Want Vertonghen blijft sowieso in de basis staan dus als Sánchez iemand uit de basis "kan" drijven is het Aldeweireld. Maar ik weet zeker dat Pochettino die 2 centraal laat staan. Maar ik hoop dat Sánchez doorbreekt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren