Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smit rekent op transfer: ‘Hij moet kijken waar hij zich het meeste thuis voelt’

Laatste update:

Heracles Almelo gaat ervan uit dat Oussama Tannane zijn laatste wedstrijd voor de club heeft gespeeld. “De kans dat hij in de tweede seizoenhelft nog bij ons speelt, is ongeveer nul”, zegt voorzitter Jan Smit voor de camera van FOX Sports.

/

“Tannane zit op dit moment in Frankrijk of in Spanje en is in eindonderhandeling met Málaga en Saint-Étienne. Met Málaga zijn we er al uit en met Saint-Étienne lukt dat ook wel. Hij moet nu bepalen waar hij zich het meeste thuis voelt, welke competitie bij hem past”, aldus Smit.

Le Progres meldt dat Tannane een rondleiding heeft gekregen van trainer Christophe Galtier en sportief directeur Dominique Rocheteau en dat hij waarschijnlijk dinsdag medisch wordt gekeurd. Tannane werd eerder ook nog aan Galatasaray en Atalanta gelinkt.

Bij welke club past Oussama Tannane volgens jou het beste?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat die voor Malaga kiest, ook omdat er al 3 Marokkanen spelen. Hopelijk kunnen die hem overhalen om voor Marokko te spelen.

11 januari 2016 om 21:49

Hij speelt zal spelen voor marokko

11 januari 2016 om 21:14

Lijkt me wel een gezellige man eerlijk gezegd

11 januari 2016 om 23:26

Hij is een goede kerel. Kwam laatst bij de club om een wedstrijdkaartje te halen. Liep hij er toevallig ook; even een babbeltje gemaakt en toen nam hij plaats achter de kassa om het kaartje af te rekenen.

Tannane moet dit niet willen, kom op zecht hij heeft echt nog niets in een Topcompetitie te zoeken!
Hij speelt net een tijdje goed , of het geld moet hem gek maken!

Maar voor zijn carriere zou ie beter nog 1,5 jaar of zo bij Heracles blijven! en dan naar een middenmotor in een topcompetitie gaan!
Ik snap ook echt niet dat ze in het buitenland , zo makkelijk kijken naar spelers in Nederland!
Natuurlijk niet iedereen slaagt in het buitenland , dat is altijd zo maar kom op zeg!

Zo'n Tigdouini die na 1 goed seizoen meteen naar, een topcompetitie gaat en nu lekker aan het banken is!

Younes terug halen naar de Eredivisie beste vervanger die Heracles ook wel kan betalen, 4de plek dus hij zou denk ik graag willen

12 januari 2016 om 09:06

Younes? Is de beste flankspeler van ajax dus waarom zouden ze hem laten gaan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren