Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smeekbede van Eredivisie-topschutter: ‘Sint, breng me naar Heracles’

Laatste update:

Everton Ramos da Silva, kortweg Everton, kende zijn beste tijd bij Heracles Almelo, waar hij tussen 2006 en 2013 speelde. De aanvaller is met 32 doelpunten Eredivisie-topscorer aller tijden voor de Heraclieden en als het Everton ligt, keert hij binnenkort terug in Overijssel.

/

Na een rondgang in het Midden-Oosten, China en Brazilië wil de Braziliaan niets liever dan terugkeren op het oude nest.“Ik ben fit, al een tijdje niet geblesseerd geweest en denk dat ik nog wel een paar jaar heb om te spelen. Als ik Sinterklaas om een cadeautje kon vragen, zou ik hem vragen: kan je mij naar Heracles brengen, alsjeblieft?”, vertelt Everton aan VICE Sports. Everton is alweer even transfervrij na zijn vertrek bij Guarani, maar niet lang meer als het aan hem ligt.

“Ik heb Nico-Jan Hoogma en Jan Smit (algemeen directeur en voorzitter, red.) al een berichtje gestuurd. Ik hoop dat ze het lezen met hun hart en dat ze de zoon van Heracles terugbrengen. Maar ook als ik geen kans krijg om terug te komen, blijf ik Heraclied”, besluit hij.

Denk jij dat Everton een goede aanwinst voor Heracles Almelo zou zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond het voor Heracles altijd een erg leuke speler. Kan ook bijna niet voorstellen dat het bestuur hem niet in dienst zal nemen, al zal dit waarschijnlijk tegen een laag salaris gaan. Als Everton deze keuze krijgt gaan we pas écht zien of hij zo graag terug wil keren, of dat hij toch het salaris wat te laag vindt.

22 november 2016 om 18:24

Het is een niet EU-spelers, dus zal 550k moeten gaan verdienen. Dat gaat Heracles niet ophoesten.

22 november 2016 om 19:09

Hij wou altijd een Nl paspoort, weet niet of dat uiteindelijk gelukt is. Gaat waarschijnlijk toch weer ergens in Twente wonen na zn actieve carriere. Leuk te lezen dat ie het naar zn zin heeft gehad.

22 november 2016 om 19:30

7 jaar bij Heracles gespeeld. Hij zou er voor in aanmerking kunnen komen.

Ik weet niet wat de intentie van deze jongen is maar als ik Heracles was zou ik zo'n jongen desnoods een amateurcontract geven. Lijkt me ook een prima gozer om in je club te hebben voor na zijn carriãƒâ¨re als ex speler.

Ik zou hem zeker strikken als ik Heracles was. Vond dit altijd een goede speler voor Heracles begrippen. Is er altijd voor uitgekomen dat hij graag nog een keer wilde gaan cashen om voor zijn gezin te zorgen na zijn tijd als voetballer. Dat hij nu wil terugkeren is alleen maar mooi en ik denk dat hij in dit Heracles echt nog wel van meerwaarde kan zijn.

Heerlijk.
Everton en Armenteros

22 november 2016 om 18:42

En Duarte!

22 november 2016 om 19:21

Nu Pieckenhagen nog

22 november 2016 om 19:32

Breukers en Hoogma zijn er ook nog

22 november 2016 om 19:40

En Bas Sibum van z'n Harley trekken?
On. ik moet het nog maar zien. Vorig jaar bij ons gekeken naar Alves. Geweldig om hem nog eens te zien, maar hij kwam te kort. Kijk nu naar Owusu Abeyi bij Nec, stuk jonger, maar haalt het ook niet. Zo veel voorbeelden van vergane glorie die terug wil komen, maar het beste is er wel af.
Heracles, koester de Everton van vroeger en doe ieder een plezier en ga geen teleurstelling aan.

22 november 2016 om 22:34

Nee, nooit meer Pieckenhagen...

Hoe graag ik ook het brasil weer wil horen in het stadion, maar ben erg bang voor dat hij het niveau nog kan nastreven... moeilijk dit!

De zoon van Heracles? Als anderen je zo noemen prima, maar zo'n stempel zou ik mezelf nooit willen geven.. klinkt op de een of andere manier een beetje verwaand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren