Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker van ADO Den Haag onzeker voor uitwedstrijd tegen Ajax

Laatste update:

Voor ADO Den Haag staat komende zondag om 12.15 uur de uitwedstrijd tegen Ajax op het programma. Vorig seizoen hield de club uit de Hofstad de Amsterdammers in de Johan Cruijff ArenA op een 0-0 gelijkspel. Trainer Alfons Groenendijk moet het in het treffen met Ajax mogelijk stellen zonder smaakmaker Abdenasser El Khayati.

De aanvallende middenvelder kampt met een spierblessure en trainde om die reden vrijdag niet mee met de selectie van ADO. Groenendijk schat de kans dat El Khayati kan meespelen in de Johan Cruijff ArenA op vijftig procent. “We denken er goed over na. Het is logisch dat we geen risico nemen met hem, we willen hem niet tot de winterstop kwijt zijn”, zegt de oefenmeester in gesprek met het Algemeen Dagblad.

ADO trainde vrijdag voor het eerst sinds het aantreden van Groenendijk achter gesloten deuren. “Ik dacht: laat ik ook eens bijdehand doen. “Nee, ik wilde tactisch wat anders proberen. We spelen sinds ik hier trainer ben altijd 4-3-3, maar ik kijk nu ook naar andere opties”, aldus Groenendijk. Volgens Omroep West treedt ADO zondag in Amsterdam aan in een 5-3-2-formatie en zal John Goossens El Khayati vervangen.

Ajax - ADO Den Haag eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dat wordt een grote uitslag dus voor ajax als ze het een beetje naar hun zin hebben.

Die zal wel spelen lijkt me, puur een beetje zand in de ogen strooien zo voor de wedstrijd.

ADO laat hem niet spelen ze weten ook dat Ajax wint thuis van Ado. Als ze hem nou nodig hadden voor echte cruciale duels dan geef je hem wat pijnstillers.

30 november 2018 om 13:51

Dat is nog eens speculatie verpakt in een feitelijke formulering. Knap hoor

Alsof een topsporter akkoord gaat met die redenatie. Nee, de kans dat ze winnen is niet groot, maar zeker Den Haag, wil er echt wel alles aan doen om een resultaat te halen tegen Ajax. Een aantal jaar terug won Ado 2 keer van Ajax en dat was volgens mijn Den Haag supportende vrienden al reden genoeg om het het beste seizoen uit hun leven te noemen. Dat leeft echt ontzettend in Den Haag.

Als El Khayati kan spelen, denk ik dat hij dat echt wel doet. Ajax schrijft zich toch ook in voor de KO fase van de CL, terwijl de kans dat ze de CL winnen nog veel kleiner is.

30 november 2018 om 13:54

Waarom zou Khayati risico nemen bij een wedstrijd tegen Ajax? De kans dat ADO wint is klein en dat kans dat hij opnieuw een grotere blessure krijgt is groot.

30 november 2018 om 14:00

Hij zegt toch ook dat wanneer de speler kan spelen, hij zal spelen. Als hij met een gebroken poot moet spelen gaat het lastig, maar als blijkt dat hij met pijnstillers in de wedstrijd van het jaar wel kan spelen, dan speelt hij gewoon. Risico of niet. Als het verantwoord is om met pijnstillers te spelen dan zou ik het ook doen.

30 november 2018 om 14:03

Dan is het nog steeds een risico. Maar de kans dat hij dan langer uit de roulatie zit is groter. We zullen het zien maar ik zou zoiets nooit doen.

30 november 2018 om 13:58

En jij denkt serieus dat ADO hem niet laat spelen, terwijl hij de belangrijkste speler van het team is? ADO speelt leuk, presteert boven verwachting en is dus goed bezig. Een resultaat in Amsterdam halen is voor de Hagenezen samen met de thuiswedstrijd de wedstrijd van het jaar. Als hij kan spelen, met of zonder pijnstillers, dan speelt hij ook. "ADO laat hem niet spelen ze weten ook dat Ajax wint thuis van ADO"... En jij vraagt je af waarom ze ons Ajacieden soms zo arrogant noemen? Ik kan me in ieder geval niet vinden in zo'n uitspraak. Het denken is nog mogelijk, maar het zo uitspreken is toch wel een stap teveel. Als Ajax niet van ADO wint, stel ik voor dat jij je account direct stop zet? Haha

30 november 2018 om 14:02

Wat kan mij het schelen of er mensen Ajacieden arrogant vinden? Omdat een handje vol met zelf vertrouwen praat? Zelf vertrouwen in Nederland is gecombineerd aan arrogantie. Ajax gaat gewoon winnen van ADO klaar. Kwaliteitsverschil is dus danig zo groot dat ADO in een goede doen geen kans maakt. Of is dit arrogant? Volgens mij gewoon de waarheid op basis selectie vergelijking, vorm, thuisspelen.

30 november 2018 om 17:03

Mhua een tikje arrogantie is prima. Maar ik vind het persoonlijk wel overdreven om te gaan roepen dat ADO zelf wel weet dat Ajax komend weekend wint. Je kan uitspreken dat je verwacht dat Ajax wint, dat is prima. Ze zullen bij ADO ook echt wel weten dat ze een hels karwei krijgen in Amsterdam. Maar weten dat Ajax wint, gaat naar mijn mening te ver. Wij kunnen roepen dat we ervan uitgaan dat Ajax wint, maar ik vind het wel te ver gaan om te roepen dat ADO zelf wel weet dat ze verliezen zondag.

30 november 2018 om 14:13

Dat is natuurlijke pure onzin.
Als ie kan spelen wil ie het ook tegen Ajax laten zien wat ie kan.

Het hele kleine kansje dat ADO al heeft wordt zonder hem wel minimaal. Met enorme afstand de beste speler daar.

30 november 2018 om 13:34

Zeker weten de beste speler. Maar ADO beseft ook dat ze met risico de kans nog steeds niet super groot is. ADO kan beter met een fitte speler tegen gelijkwaardige ploegen punten pakken. Khayati gaat echt niet Ajax op rollen in ze eentje en dat weten ze.

Lekker is dat dat is de enige die doelpunten maakt 🤣

Bij twijfel gewoon sparen.. weliswaar de beste speler van Ado maar geen wedstrijd voor hem.. zijn kwaliteiten liggen vooral in de laatste 30m en ik verwacht dat Ado daar bijna niet komt..Ze zullen meer hebben aan een loper(counter) of een breker (middenveld/achterin).. en type doordewarloper op zn Haags.. Ik ben erbij en hoop dat Ajax volgas een monsterscore neerzet. Maar verwacht een Ajax op 70% en hooguit 3-0

Hierdoor gaat het dus fout. Een week van te voren trainen op 5-3-2 en dan een nieuwe formatie proberen tegen Ajax.
Ga toch gewoon 4-3-3 spelen. Willem 2 veranderde het ook en het liep dramatisch.
5-3-2 systeem kost tijd en kan je niet zomaar even tussendoor spelen.
Ado moet gewoon in de vaste formatie gaan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren