Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot zag aanwinst Feyenoord: ‘Ik had contact met hem, maar is nu onbetaalbaar’

Laatste update:

Door het vertrek van Danilo naar het Schotse Rangers was Feyenoord-trainer Arne Slot in de zomer van 2023 op zoek naar een nieuwe centrumspits. De oefenmeester verwelkomde uiteindelijk Ayase Ueda, maar was ook met een andere aanvaller in gesprek.

In het verleden hoorde de komst van Joshua Zirkzee serieus tot de mogelijkheden, zo vertelde Slot maandagavond als gast tijdens het programma Rondo van Ziggo Sport. Inmiddels is het uitgesloten dat 22-jarige spits van Bologna komend seizoen in het shirt van Feyenoord te bewonderen is.

“Is Zirkzee niet wat voor jullie?”, vroeg Ruud Gullit tijdens het praatprogramma aan Slot, die vervolgens een duidelijk antwoord gaf: “Die is inmiddels onbetaalbaar, maar als je mijn telefoon erbij pakt is dat een jongen waar ik een jaar geleden wél contact mee had, maar nu niet meer.”

“Nu is die transfersom in combinatie met zijn salaris niet meer voor ons weggelegd”, gaf Slot aan. De trainer vond Zirkzee daarentegen wel bij Feyenoord passen.

De Rotterdammers lijken eerste spits Santiago Gimenez komende zomer voor vele miljoenen te verkopen, waardoor ze op zoek moeten naar een nieuwe aanvalsleider.

Zirkzee heeft zijn marktwaarde in de afgelopen maanden bij Bologna echter flink opgevijzeld, waardoor een transfer naar Feyenoord niet langer reëel is.

Zirkzee was dit seizoen bij I Rossoblù al goed voor 11 goals en 6 assists in 30 officiële duels. Daarmee heeft hij volgens La Gazetta dello Sport de interesse gewekt van AC Milan, terwijl de Nederlander eveneens op de radar van Arsenal en Manchester United zou staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vroeg Gullit dit met een knipoog ofzo? Anders vind ik de vraag of Zirkzee niet wat voor Feyenoord is wel heel erg apart. Die jongen word in verband gebracht met verschillende topclubs en moet tientallen miljoenen kosten. Dat is financieel nog niet misschien haalbaar en die jongen zit er nou echt niet meer op te wachten om in de Eredivisie te gaan spelen.

26 maart 2024 om 07:38

Het ging om vorig jaar. En ja, toen was Zirkzee zeker een optie en absoluut een versterking voor Feyenoord. Maar helaas, nu is het niet anders. Nu moeten we het doen met andere jongens die ongetwijfeld ook er zullen staan.

26 maart 2024 om 07:48

Alleen stelde Gullit die vraag niet met terugwerkende kracht over vorig jaar.

26 maart 2024 om 08:06

Wow. Dat stukje had ik in eerste instantie gemist. Hoe kan Gullit denken dat Feyenoord een speler als Zirkzee kan halen? Kijkt hij dan zelden tot nooit voetbal?

26 maart 2024 om 08:18

Weet ook niet of Zirkzee zou renderen. Ik hoop toch dat we Osimhen halen als opvolger van Santi.

26 maart 2024 om 08:21

Wellicht dat hij het baseert op het feit dat Schouten 'ook' naar de Eredivisie kwam, enige wat ik kan bedenken. Maar goed, alsnog heel gek inderdaad gezien Zirkzee een getalenteerde spits is en dat qua prijs een hele andere categorie is.

26 maart 2024 om 08:52

Mijn excuses roy en Mcmulenga, dan heb ik het verkeerd gelezen. Vind überhaupt dat er tijdens een programma als Rondo, Studio Voetbal, Voetbal Inside veel te veel geroepen wordt wat nergens op gebaseerd is. Als 'analist' kan je tegenwoordig gewoon vrijuit roepen, wordt in de media overgenomen en niemand die je voor gek verklaard. Nu zit er wel een trainer met verstand van voetbal aan tafel en je ziet hoeveel dingen hij moet ontkrachten in een uur.

26 maart 2024 om 09:16

Schouten hebben wij ook geprobeerd, meerdere keren, maar met ons salarisplafond van 1 miljoen zijn deze spelers onhaalbaar. Tis niet voor niks m.u.v. Beelen dat Psv ons telkens aftroeft bij gelijke interesse.

26 maart 2024 om 09:19

Daarom vind ik youtube kanalen als FC Afkicken veel interessanter. Ook zij geven hun mening, maar wel veel genuanceerde.

26 maart 2024 om 11:11

Helemaal mee eens, 4fredondo. Podcasts als De Derde Helft vind ik ook veel vermakelijker dan een tafel uitgerangeerde oud-voetballers. Geen voorbereiding, geen onderbouwing, veel onderbuik. Geef mij maar een podcast met liefhebbers die zich daadwerkelijk voorbereiden voor een uitzending.

“Is Zirkzee niet wat voor jullie?”

Hoe krijg je deze onzin uit je strot, zeg.

Vind het nog steeds zo jammer dat hij ons verliet, ondanks alle moeite die Feyenoord in 'm stak. Was maar /- een/anderhalf jaar bij ons, maar ging als een raket. Startte in de o15 en eindigde in de o19, waarin ook meetrainen met het 1e al ter sprake kwam (als hij al niet eens meetrainde tijdens bijv. interlands). De klasse droop er vanaf.

Helaas voor ons, maar toch mooi dat hij na omzwervingen (eindelijk) kan laten zien wat hij in z'n mars heeft.

26 maart 2024 om 08:00

Ja jammer is het zeker, maar geef die jongen eens ongelijk. De Bayern trein komt misschien maar 1x voorbij. En hij heeft het daar nog best aardig gedaan.

Gimenez weg doen en Zirkzee ophalen

26 maart 2024 om 08:02

Gimenez zal tussen de 40 en 80 miljoen kosten en wordt bij de absolute topclubs genoemd. Hoe zie je hem naar Feyenoord gaan dan?

26 maart 2024 om 08:17

Inmiddels onhaalbaar

26 maart 2024 om 08:58

Laten we met zijn allen doen alsof het Football Manager is. Waar we iedere club interessant kunnen maken als je maar genoeg geld biedt. Dat is natuurlijk niet hoe de werkelijkheid in elkaar zit. De Eredivisie is voor Zirkzee momenteel totaal niet interessant, zeker niet als je ziet dat ploegen uit Italië (hogerop) en Engeland interesse hebben. Dan ben je als Nederlandse club vaak wel kansloos. Uitzondering is bijv. Schouten, maar daar houdt het dan wel op.

26 maart 2024 om 09:48

Ik zou er maar niet vanuit gaan dat je een direct upgrade voor Gimenez gaat halen als hij weggaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren