Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot slachtoffert Alireza Jahanbakhsh op bezoek bij Cambuur

Laatste update:

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. De oefenmeester kan, in tegenstelling tot het Conference League-duel met 1. FC Union Berlin, weer beschikken over Marcos Senesi. Dat betekent dat Lutsharel Geertruida weer naar de bank verhuist. Ook Alireza Jahanbakhsh begint op de bank, daar Slot de voorkeur geeft aan Fredrik Aursnes. Het duel tussen Cambuur en Feyenoord begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Feyenoord liet vrijdag weten mogelijk niet te kunnen beschikken over Senesi. Zijn vervanger tegen Union, Geertruida, vulde het donderdag naar behoren in, zag ook Slot. "Na vijf minuten had hij een momentje, maar daarna heeft Lutsharel het goed opgepakt en bleef hij rustig", blikte de trainer terug op het optreden van zijn pupil. "Zowel met als zonder bal. Hij had met Gernot Trauner ook een speler naast zich die ook een sterke wedstrijd speelde."

Slot beschikt over een nagenoeg fitte selectie, daar alleen Mark Diemers ontbreekt vanwege een blessure. Geertruida verhuist dus weer naar de bank, net als Jahanbakhsh. Slot geeft de voorkeur aan Aursnes, die voor het laatst in de basis stond in de uitwedstrijd tegen Vitesse. Jens Toornstra schuift daardoor een linie naar voren en komt als hangende rechtsbuiten te spelen. De andere aanvallers zijn Bryan Linssen en Luis Sinisterra, waardoor ook Cyriel Dessers weer genoegen moet nemen met een reserverol.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Sinisterra

Opstelling SC Cambuur: Stevens; Schmidt, Mac-Intosh, Schouten, Bangura; Jacobs, Maulun, Hoedemakers; Kallon, Boere, Sambissa

Wat wordt het resultaat bij SC Cambuur - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het goed is voor Alireza om te zien dat ook hij gewoon moet werken om zijn plek te behouden. Wel jammer dat Nelson niet op zijn positie staat opgesteld, daar zou ik graag wat meer van zien. Maar daar zal Slot zo zijn redenen voor hebben.

24 oktober 2021 om 15:09

Alleen werken is niet voldoende, werken begint het bij, en over AJ kun je niet zeggen dat hij niet hard werkt, voetballend moet het juist beter in mijn ogen.

Zal wel een tactische keuze zijn maar best apart dat je van de zomer Jahanbaksh, Nelsson en Dessers haalt en dan alsnog om moet switchen naar een soort 442.

24 oktober 2021 om 13:27

Slot heeft begin seizoen al aangegeven in uitwedstrijden graag af en toe met toornsta op rechts te spelen.

24 oktober 2021 om 13:30

Hoezo 4-4-2

24 oktober 2021 om 13:50

Dus een ploeg moet 35+ wedstrijden aantreden met dezelfde spelers en dezelfde tactieken? Waar heb je dan nog een trainer en ploeg voor nodig....

24 oktober 2021 om 14:12

Want aanpassen naar een andere variant is niet mogelijk of goed?

Dat werd tijd. Het is duidelijk dat Jahanbaksh nogal wat krediet heeft bij Slot, ook vanuit z’n AZ periode. Maar hij speelt al wekenlang ondermaats.

Wordt een interessante wedstrijd. Dit is even iets anders dan de tegenstanders van Feyenoord tot nu toe. Cambuur is een ploeg die niets anders kan en wil dan voetballen. Dit wordt een mooie wedstrijd denk ik.

Benieuwd wat Cambuur geleerd heeft van de wedstrijden tegen de top ploegen. Zal nu vooral weer verdedigen worden. Maar handeling snelheid moet omhoog. Beetje dubbel deze wedstrijd heb seizoenskaart bij Cambuur en ben legioen lid. Maar ga toch voor mijn cluppie uit de woonplaats. Hoop op een mooie pot.

Toornstra al rechtsbuiten... Nou ben ik al geen fan van Toornstra maar op rechtsbuiten is het één en al drama.
Doe daar dan Linssen of Nelson neerzetten

24 oktober 2021 om 14:12

Als Pedersen er gewoon weer lekker overheen dendert zou het zomaar goed uit kunnen pakken.

En nu maar hopen dat Feyenoord niet weer een slechte pot, tegen de kleintjes, gaat neerzetten nadat ze een sterke wedstrijd hebben gespeeld.
Gebeurt wel vaker..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren