Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slechtste seizoen ooit in Keuken Kampioen Divisie kost Alflen de kop

Laatste update:

Helmond Sport heeft trainer Robby Alflen per direct op non-actief gesteld, zo maakt de club via de officiële kanalen bekend. Er wordt momenteel door beide partijen bekeken hoe de samenwerking beëindigd kan worden. Met de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie heeft Helmond Sport een historisch slecht seizoen achter de rug.

De formatie van Alflen won dit seizoen slechts vier wedstrijden, van Sparta Rotterdam (3-0), Jong FC Utrecht (2-0), Roda JC Kerkrade (4-0) en FC Eindhoven (2-1), en dat betekent een negatief clubrecord. Daarnaast werd er maar liefst 24 keer verloren en dat betekent een evenaring van seizoen 1995/96, toen Helmond Sport ook als laatste in de Eerste Divisie eindigde. Met 37 doelpunten in 38 wedstrijden werd er minder dan één keer gescoord per wedstrijd.

Om die reden concludeert de clubleiding van Helmond Sport dat er geen ‘vertrouwensbasis’ bestaat om verder te gaan met Alflen. Het betekent dat de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie op zoek moet naar een nieuwe trainer. Alflen stond sinds afgelopen zomer onder contract bij Helmond Sport, nadat hij eerder voor Heracles Almelo (assistent), FC Utrecht (hoofd- en assistent-trainer) en Haarlem (assistent) had gewerkt.

Logisch besluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze moeten gewoon de stijgende lijn naar boven weer vinden. 1 overwinning en de wereld ziet er weer heel anders uit :D.

On: 4 overwinningen in de jupiler league is wel echt heel slecht haha dat het zo lang heeft geduurd met ontslag snap ik niet.

Ik moet zeggen dat ik geen flauw idee heb welke spelers Alflen tot zijn beschikking had, maar de cijfers spreken voor zich lijkt mij.

8 mei 2019 om 16:16

Tweede Divisie materiaal.

8 mei 2019 om 17:55

Het materiaal was niet heel geweldig afgelopen seizoen. Zwakste Helmond Sport dat ik in 10 jaar heb gezien. Veel huurlingen die nauwelijks wat toevoegden. Ook veel jeugdspelers dit jaar die doorstroomden. Helmond moet een stevige basis gaan neerzetten en doorselecteren, vooral wat minder huurlingen binnen halen.

Blijf het toch wel raar vinden dat een Ploeg dan niet degradeerd. Zo krijg je toch betere wisselingen van?
Lijkt me op gegeven moment ook anders voetballen. Als je nergens meer voor speelt en toch niet kan degraderen.

8 mei 2019 om 17:10

Heeft er volgens mij mee te maken dat de clubs uit de 2de divisie geen profclub willen/kunnen worden. Ben het overigens wel met je eens dat het de spanning onderin wegneemt

8 mei 2019 om 19:22

KNVB regel...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren