Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slecht nieuws voor Feyenoord: ‘Hevige concurrentie voor handtekening Assignon’

Laatste update:

Feyenoord is niet de enige club die in de markt is voor Lorenz Assignon, zo klinkt het. 1908.nl, dat donderdag al uitpakte met het nieuws dat de Rotterdammers zich gaan melden voor de verdediger, schrijft vrijdagochtend dat ook Galatasaray zich wil versterken met Assignon. De Turkse topclub ziet in de Fransman een mogelijke vervanger van Sacha Boey, die deze winter mogelijk vertrekt uit Istanbul.

Feyenoord werd gedurende de huidige transferperiode aan de nodige rechtsbacks gelinkt. In Rotterdam is trainer Arne Slot niet helemaal tevreden over die positie, waar Lutsharel Geertruida of Bart Nieuwkoop doorgaans speelt. De Stadionclub zou zich eerst bij Nottingham Forest gemeld hebben voor Neco Williams, maar die poging leidde tot niks.

Enkele dagen later werd Feyenoord in verband gebracht met Kevin Mbabu. De Zwitser wordt dit seizoen door Fulham verhuurd aan FC Augsburg en bleek mede door het huurcontract moeilijk los te weken.

Nu richt Feyenoord zijn pijlen dus op Assignon. De 23-jarige Fransman staat momenteel onder contract bij Stade Rennes, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. De Rotterdammers zien in hem de gewenste versterking voor op rechtsachter.

Zijn handtekening zou echter tegen een dure prijs komen te staan. Transfermarkt schat zijn transferwaarde in op tien miljoen euro. Mocht Feyenoord Assignon voor een dergelijk bedrag aantrekken, zou hij in één klap de duurste inkomende transfer ooit worden. Dat record staat nu nog op naam van Dávid Hancko (8,3 miljoen euro).

Assignon zou zijn vertrekwens al hebben ingediend bij Rennes, waardoor deze transfer makkelijker te realiseren lijkt dan de komst van Mbabu. De interesse van Galatasaray vormt mogelijk een probleem voor Feyenoord, dat momenteel een aanbieding voorbereidt.

De Turkse topclub ziet in Assignon een mogelijke vervanger van Boey. De 23-jarige Franse vleugelverdediger van Gala vertrekt deze winter mogelijk naar Bayern München, waardoor de technische leiding in Istanbul het nodig acht een nieuwe rechtsback aan te trekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties
26 januari 2024 om 12:42

Je mag Gaaei best hebben hoor.

26 januari 2024 om 12:44

Ruilen voor Nieuwkoop?

26 januari 2024 om 12:51

Ik vond Nieuwkoop tegen PSV anders zeer verdienstelijk spelen, deed het erg goed tegen Dest en hij bleef maar gaan zelfs toen hij er doorheen leek te zitten. Is misschien geen basismateriaal maar wordt wel iets te snel afgeschreven.

26 januari 2024 om 12:58

Als systeemvoetballer, dus puur om een bepaalde speler uit te schakelen, was hij inderdaad prima tegen PSV. Een beetje zoals Zerrouki dat deed tegen Atletico en Lazio.
Dat is in ieder geval veel te weinig voor een basisplaats bij dit Feyenoord en dan moet je toch echt gaan doorselecteren.

26 januari 2024 om 14:46

Heel irritant. Terwijl ze in de jeugd met Givairo Read al een rechtsback hebben lopen die beter is dan Nieuwkoop en imo ook in potentie beter is dan Geertruida. Idem voor Giersthove. Die zie ik ook zeker Feyenoord 1 halen.

En op 31 januari hebben we toch niets aangetrokken ... het bekende verhaal...

26 januari 2024 om 13:03

Geef Kloesoe en Slot een beetje krediet...

26 januari 2024 om 13:12

Ik hoor veel namen, maar er zal ws niet veel gebeuren.
Krediet hebben ze, maar mijn verwachtin blijft ongewijzigd.

26 januari 2024 om 13:31

Hadden ze maar krediet, dan hadden we nog wat euro’s om uit te geven.

26 januari 2024 om 13:26

Ik denk ook niet dat er echt iets gaat gebeuren. Is ook niet zo erg. Feyenoord zou met dit materiaal bij de eerste twee moeten kunnen eindigen.

26 januari 2024 om 13:38

We hebben ook geen rechtback nodig, dus prima wat mij betreft.

26 januari 2024 om 16:46

Ik zou mezelf dan gelukkig prijzen, alles beter dan bij "mijn" cluppie. Daar zitten we met 1 niksnutten opgescheept.
Gaat bij jullie toch nog wel iets beter op dat vlak. Ik zou dan niet onnodig veel goed gaan uitgeven en zoals hierboven door iemand geopteerd voor die 2 jeugdspelers gaan.
Aankoop moet wennen etc. de jeugd kan makkelijker instromen en meegaan in het niveau.

Assignon gaat inderdaad hoogstwaarschijnlijk naar Galatasaray. Ik ben heel blij dat we in de Franse vijver blijven vissen, met Boey hebben we al de jackpot geslagen en hopelijk kan deze Assignon hetzelfde bewerkstelligen. Zou om en nabij de 6 miljoen moesten kosten omdat Rennes recent nog een nieuwe rechtsback heeft aangetrokken en omdat ze simpelweg teveel spelers hebben momenteel. Hopelijk kunnen we deze maand ook nog een middenvelder en linksback aantrekken. Daarnaast hoop ik als Feyenoord-fan dat “we” toch nog wel met een nieuwe rechsback op de proppen komen voor 31 januari want Nieuwkoop doet pijn aan mijn ogen.

Ik ken deze jongen helemaal niet. Kan iemand mij meer over hem vertellen? Hij is niet echt goedkoop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren