Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky: Bayern-spelers distantiëren zich van Mané; zomerse verkoop goed mogelijk

Laatste update:

Sadio Mané lijkt het volledig verbruid te hebben bij Bayern München. De Senegalees kwam vorige week op negatieve wijze in het nieuws nadat hij ploeggenoot Leroy Sané had geslagen. Volgens Florian Plettenberg, journalist van de Duitse tak van Sky, heeft Bayern-trainer Thomas Tuchel 'geen echte plannen' om volgend seizoen met Mané samen te werken. Daarnaast hebben 'heel veel spelers' van Bayern zich gedistantieerd van de aanvaller.

Na afloop van de dramatisch verlopen heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League bij Manchester City (3-0) sloeg Mané zijn ploeggenoot Sané. Mané was boos over de manier waarop hij werd toegesproken door Sané. Laatstgenoemde wilde dat hij naar de bal toe zou komen voor een korte pass, terwijl Mané juist een loopactie inzette. Na afloop van de wedstrijd sloeg Mané Sané, wat leidde tot een bebloede lip bij de Duitser. Op foto's in de dagen die volgden was goed zichtbaar dat de lip van Sané was opgezwollen. Mané werd als straf buiten de selectie gehouden voor het Bundesliga-duel met TSG Hoffenheim (1-1) en kreeg bovendien een forse boete van naar verluidt een half miljoen euro.

Plettenberg stelt in gesprek met Sky Sports dat niet alleen Tuchel een verdere samenwerking niet ziet zitten. De journalist heeft ook gesproken met spelers van der Rekordmeister. "Echt heel veel spelers met wie ik op de telefoon heb gesproken hebben zich gedistantieerd van Mané", onthult Plettenberg. "Afgaande op mijn informatie is hij een kandidaat om in de zomer verkocht te worden. Hij heeft een hoog salaris en het wordt moeilijk om hem in de zomer te verkopen. Ik hoor ook dat Tuchel geen echte plannen heeft om volgend seizoen met hem samen te werken." Mané ligt tot medio 2025 vast in de Allianz Arena.

Plettenberg meldt tevens dat Tuchel Mané en Sané bewust uit elkaar houdt op de training. "Dat verwachtte ik ook wel", zegt Plettenberg. "Het was voor mij ook een schok, zulk gedrag had ik niet van Mané verwacht. Het was een veelbesproken onderwerp in de laatste dagen, maar de spelers hebben zich bij het team geëxcuseerd. Beide spelers moeten gefocust zijn op de wedstrijd van morgen (woensdag, red.), aangezien het de belangrijkste wedstrijd van het seizoen is." Toch verwacht Plettenberg niet dat Mané in de basis zal aantreden in de return tegen City. Eric Maxim Choupo-Moting trainde dinsdag weer volop mee en zal naar verwachting in de basis staan. Dat zal ten koste gaan van Mané, verwacht Plettenberg. Mané, die afgelopen zomer overkwam van Liverpool, kwam tot op heden tot 32 duels voor Bayern.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde want het is een wereldtopper. Overigens wel een logische reactie van de spelersgroep.

18 april 2023 om 18:04

Divagedrag kwam bij Liverpool ook al aan de oppervlakte. Gewoon een slechte teamspeler die zichzelf vreselijk overschat.

18 april 2023 om 18:09

Mua niet perse overschatten denk ik, beste man heeft t toch heel aardig gedaan. Maar ben het wel met je eens dat hij ook bij Liverpool al wat vedette gedrag vertoonde.

Zie hem nog wel naar psg gaan, gezien zij vaak vreemde aankopen doen

18 april 2023 om 18:37

Ook nu weer: meneertje moet koste wat het kost de grote man zijn, ondanks dat zijn prestaties daar niet naar zijn. Zowel Sane, Gnabry Coman Musala presteren simpelweg beter dan Mane.

Ook bij Liverpool kon hij het niet hebben dat Salah - terecht- meer lof kreeg want aanzienlijk betere cijfers en liet hiermee mane ver achter zich (225 wedstrijden samengespeeld: Salah 191 g/a vs Mane 139 g/a, gigantisch verschil natuurlijk voor aanvallers)

Ook bij een PSG zal hij drama schoppen aangezien hij daar niet eens top 3 beste spelers zal horen.
Moet je niet in je team willen.

Maar goed, geeft geld aan z'n thuisland en heeft een kapotte telefoon dus: heilig verklaard op social media. Stoor me echt mateloos aan de losgeslagen hype omtrent mane, die de afgelopen 2 seizoenen dusdanig wisselvallig speelde, dat #ManeOut vaak trending was op sociale media. Maar nu opeens larger than life, zie Ballon D'Polulariteit awards.

18 april 2023 om 18:49

Kan aan mij liggen maar ik heb buiten dit nog nooit iets negatiefs over Mane gelezen. Hij voelt zich duidelijk niet op zijn gemak in Duitsland. Daarnaast vind ik het het overdreven van een deel van de spelersgroep, ik wil geweld zeker niet goed praten. Maar er is een klap gevallen, Mane is hier voor gestraft. Mane en Sane hebben het uitgepraat, ga dan gewoon weer lekker door met voetballen.

18 april 2023 om 20:27

Kan je ook de penalties eruithalen voor Salah? Er is zeker een verschil maar absoluut niet supergroot.

18 april 2023 om 20:45

En omdat hij 1 keer iemand heeft geslagen is het ineens de duivel of zo? De pot verwijt de ketel….

18 april 2023 om 22:20

Ik vind het wat lastig. Er zijn natuurlijk criteria die hem in zo'n categorie plaatsen, maar die echte elite-aanvallers kunnen zich overal onderscheiden. Los van het feit dat Mane nooit een competitie volledig aan flarden heeft geschoten en weliswaar een goed rendement haalt en haalde, is het nooit geweldig goed geweest. Puur vanuit m'n eigen gedachtegang zou ik Mane qua niveau dus niet in een dergelijke categorie scharen. Echter is mijn betekenis van de wereldtop wellicht gewoon strikter. Het was in mijn ogen ook schrijnend hoe zijn gebrek aan rendement ten opzichte van Salah werd afgeschoven op het egoisme van de laatstgenoemde. Ja, hij is aan de egoistische kant, maar die weet zich zelfs te onderscheiden in een worstelend Liverpool en heeft nu al cijfers waar Mane niet eens aan kwam na een heel seizoen.

19 april 2023 om 13:55

Serieus? Wat een doetjes.. Spreek die man recht in z’n gezicht aan op z’n gedrag en zeg dat je dit niet accepteert en als ie dit nogmaals doet dat ie dan kan opdonderen. Zwakke types tegenwoordig.., lekker lekken bij een “journalist” en nooit meer met hem willen werken.. Ik keur die klap niet goed maar dit overdreven en slappe gedrag als reactie keur ik ook af.

Geen gelukkig huwelijk helaas. Ben benieuwd welke clubs voor Mane komen. Wellicht de Italiaanse top?

18 april 2023 om 18:04

Chelsea misschien?

18 april 2023 om 18:50

Ik zie hem persoonlijk echt goed passen bij Atletico😁

Ik vraag me nu af of mensen nog steeds zo positief zijn over Mane. Ja, hij doet veel voor andere , maar dat zegt dus niet alles over je gedrag. Dit belicht, helaas, ook een andere kant van Mane. Ben benieuwd hoe lang zijn verblijf nog duurt bij Bayern

18 april 2023 om 18:52

In het heets van de strijd deelt hij een tik uit....emoties liepen blijkbaar hoog op. Vind het heel overdreven hoe er gelijk wordt gekeken naar de persoon Mane...

18 april 2023 om 20:28

En op basis van berichten dat hij geld doneert in eigen land en een keer met een kapotte telefoon liep werd hij als een soort Jezus neergezet. Niemand kent de echte Mane. Dus laten we nou niet doen alsof het de paus was of 1 of andere bad guy.

18 april 2023 om 22:22

Nou ja, als de selectie echt klaar met hem is, is er dit seizoen wel vaker iets voorgevallen dan enkel zo'n incident. Maar goed, eerst maar afwachten of dit waar is. Hoe dan ook is het overigens nog geen gelukkig huwelijk. Ik vond het sowieso overdreven met hoeveel heisa hij binnen werd gehaald, alsof ze de nieuwe Robben, Ribery of Lewandowski hadden. Zo goed is Mane natuurlijk niet.

18 april 2023 om 19:27

Pablootje Escobar deed ook veel voor anderen, zegt inderdaad niks. Als je iemand op zijn bek slaat, omdat je word aangesproken op het veld, dan ben je niet lekker in je bovenkamer. Vind het niet zo gek dat mensen anders tegen hem aankijken. Jij slaat toch ook geen collega op zijn bek als hij je ergens op aanspreekt, sociomasia? Het is best vreemd dat jjj het blijkbaar normaal vind. Je blijft met je takken van anderen af, simpel.

18 april 2023 om 19:49

Lees mijn reactie nogmaals en je zal nergens lezen dat ik dit normaal vind.slecht tegenargument dus beste vriend

18 april 2023 om 20:11

Nee maar bedrijfsleven of topsport is heel iets anders. Ik heb ook wel eens op een training bij voetbal ook een aanvaring gehad, daarna spreek je het toch uit. Het is niet dat hij hem het ziekenhuis in geslagen heeft? Daarnaast is de vergelijking met Escobar echt belachelijk.

Enorme miskoop die Mane. Was van tevoren gehaald als vervanger van Lewandowski omdat hij vorig seizoen ook vaak als valse spits speelde bij Liverpool. Bakt er gewoon niks van en ook aan de zijkant is die niet best. Als zelfs een Choupo-Moting beter is zegt dat wel genoeg. Kunnen beter afscheid van hem nemen want hij neemt ook nog is enorm veel salaris in beslag...

18 april 2023 om 20:40

Hey hallo, geeft wel geld (voor een draaiende camera) aan het goede doel hé. Plus een gespierde torso die letterlijk viral ging op social media en Liverpool die toevallig waardeloos presteert dit seizoen (voornamelijk dankzij de lekke verdediging) en al snel was het: “Mane carried Liverpool, without him they are shite”Maar natuurlijk, 8e plaats in februari 20/21 zegt hallo...... 👀

18 april 2023 om 22:25

Een speler als Mane moet ook geen aanvalsleider zijn, maar gewoon 1 van de 3. Bij Liverpool speelde hij zowel cijfermatig als qua niveau over een heel seizoen genomen vooral in de schaduw van Salah. Salah deed veel, Mane en Firmino deden het overige. Nu bij Bayern wordt er te veel van hem verwacht en die verwachtingen kan hij niet waarmaken. Mane is natuurlijk een uitstekende speler, maar niet van het absolute topniveau of iets dergelijks.

19 april 2023 om 14:52

Son? Misschien iemand bij Bayern? Hazard?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren