Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Six and the City

Laatste update:

Half vijf is het ongeveer: ''geshockeerd'', dat is één van de duizend gevoelens die door mij heen gaan, voor een Manchester City-supporter is dit een dag om nooit meer te vergeten. En ja, hetzelfde geldt voor een Manchester United-supporter. Een historische dag, na gekke uitslagen in derby's als 5-0 in El Clásico van vorig jaar of de 8-2 overwinning van Manchester United op Arsenal, begin dit seizoen, zou je toch zeggen dat het allemaal niet meer gekker kon, nou dat is dus wel zo. Ik weet zeker dat niemand rekening had gehouden met het feit dat Manchester City Manchester United met 1-6 versloeg op Old Trafford.

Ja dames en heren, dat is serieus gebeurd, voor mij is dit de raarste uitslag die ik ooit heb meegemaakt in het historie van het voetbal, en waarom? Nou, omdat het duidelijk te zien was dat voorafgaand aan deze derby of Manchester de tegenstanders aan elkaar gewaagd waren, sterker nog: Ik achtte 'The Red Devils favoriet voor deze wedstrijd, maar na negentig minuten ben ik volledig ervan overtuigd dat Manchester United nog een lange weg heeft te gaan, een heel lange.

Natuurlijk kan een verliespartij tegen Manchester City gebeuren, maar in eigen huis met een marge van vijf verliezen en zes doelpunten om de oren krijgen is bijzonder pijnlijk, sterker nog: het is ronduit schandalig, het loopt eigenlijk al weken ''beroerd'' bij United, tegen (op papier) makkelijke tegenstanders in de Champions League wordt in eigen huis met een minimale score gewonnen en het spel verloopt enorm stroef. Manchester City daar in tegen lijkt beter dan ooit te zijn, aan de hand van topspelers als: Mario Balotelli, Edin Dzeko, Samir Nasri, David Silva en Sergio "Kun" Agüero worden taaie tegenstanders in Engeland eenvoudig met dikke scores opzij gezet. Manchester City doet na deze fenomenale zege op United een goede gooi naar de titel, want ook Chelsea heeft verloren in dit weekend. Manchester United mag je natuurlijk nooit uitvlakken, maar ik heb het gevoel dat het nog erg lastig gaat worden voor hen in dit seizoen.

Van wie ik die wedstrijd misschien wel het meest ''impressed'' ben is revelatie Mario Balotelli, het ''enfant terrible'' doet het tot nu toe voortreffelijk in de Barclays Premier League en laat ook zien waarom Manchester City een dikke dertig miljoen voor hem betaalde. Hij scoorde namelijk twee keer tegen United. Wie ook in geweldige vorm is, is David Silva. De Spanjaard die vorig jaar overkwam van Valencia is ook op dreef en laat ook zien dat hij in het Spaanse elftal makkelijk Pedro Rodríguez uit de basis kan spelen , het zelfde geld natuurlijk bij Manchester City, want ook daar is hij onomstreden. Verder zijn de aankopen van Nasri en "Kun" ook enorm goed gebleken.

Manchester United heeft overigens ook wat aankopen gedaan, misschien waren deze aankopen gericht voor de toekomst maar onder andere Phil Jones laat al zien dat hij makkelijk het niveau van United aankan. Verder zijn de verhuurde Danny Welbeck en Tom Cleverley weer teruggehaald, precies een jaar geleden leek het erop dat die twee geen toekomst meer hadden in Manchester, maar tegen de tijd van nu zijn deze twee spelers potentiële wereldtoppers. Vooral van Cleverley ben ik enorm gecharmeerd, een mix tussen Paul Scholes en Wesley Sneijder is dit eigenlijk, en laat de eerst genoemde nou net gestopt zijn, en Sneijder die in de zomer nog serieus bijna na Manchester was gegaan, maar nu heb je een mix van beide, en het kost je niks! Mooier kan toch niet?

Nou, denk ik persoonlijk dat het dit jaar tussen deze twee toppers zal gaan, maar Chelsea mag je natuurlijk nooit uitvlakken, nu is het iets wat voorbarig om het nu al te hebben over het kampioenschap aangezien we pas een paar speelrondes bezig zijn, maar Manchester City met hun gekochte spelers en geweldige spel zal strijden, en Manchester United met haar geweldige collectief en hun wereldsterren zullen hetzelfde doen.

Het was in ieder geval een rare dag, 24 oktober 2011 gaat de boeken in als de dag dat City zes keer scoorde tegen hun aartrivaal Manchester United.

Ja, Six and the City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is op zich niet zo een slecht stuk, maar het is een beetje open deuren intrappen. Ik vind het als CE niet zo sterk en er staan enkele werkwoords- en schoonheidsfoutjes in.

On: City heeft mij eveneens verbaasd afgelopen zondag, hoewel de grote overwinning een beetje geflatteerd was. Ik zie City zeker als een serieuze titelkandidaat en denk zelfs dat ze kampioen zullen worden. Hoe dan ook, afwachten.

Mensen, dit is m'n 3e Clubexpert.

Dankjewel voor het lezen en alle kritiek is welkom !

Ps. Ik wil Lapulga_10 hartelijk bedanken.
Zonder hem was deze CE niet op de site gekomen

Een korte en onnodige clubexpert in mijn ogen. Er staat niet veel in dat mij boeit en er staat vrijwel niks nieuws in wat ik niet wist.

Balotelli heeft dit seizoen niets bewezen, op een paar doelpunten na meende ik, maar de voornaamste sensaties zijn Aguero en Silva, deze leiden het team naar een doel. Silva speelde laatst tegen Schotland nog samen met Pedro overigens.

Leuk stuk en het is een goede mening van jou over de wedstrijd zelf.

Ha geniale titel leuk verzonnen man.

Ik vind Balotelli ook beter spelen, alhoewel ik echt moet zeggen dat ik erg ook gecharmeerd ben van die David Silva wat een klasse bak. Momenteel vind ik hem de beste. Natuurlijk ben ik ook bewust van de kwaliteiten van Kompany bijvoorbeeld.

Off: Alleen waarom staat er een Heracles logo?

25 oktober 2011 om 20:13

Ten eerste;

Hartelijk dank voor je reactie.

Ten tweede;

Het is niet echt een club waar ik over schrijf, maar meerdere en er zit een klein wedstrijd verslag in. Aangezien ik van Manu of Man C geen CE ben moest ik het maar onder Heracles doen. Maar het heeft er niks mee te maken ;

25 oktober 2011 om 20:49

Ha OK, staat er best grappig bij .

26 oktober 2011 om 14:59

Het is een goede CE.
Er staan een paar foutjes in qua grammatica.
Maar aangezien je pas 15 bent kan ik niets meer dan lof geven voor dit stukje

26 oktober 2011 om 12:38

Titel is niet zo origineel hoor, komt van The Sun af, Studio Voetbal liet de titel ook ff zien in hun uitzending.

On: Bij zo'n uitslag vind ik een beetje een 'magische' schrijfstijl horen. Dat als je het leest dat je het gevoel hebt van: WTF is hier gebeurt? Dat je tijdens het lezen ook echt het gevoel hebt van: Man United 1-6 Manchester City. Ik denk dat je om zo'n gevoel te creeëren echt supporter moet zijn. Ik kan me de reacties herrinnerren van Persion Gooner na de nederlaag van Arsenal tegen Blackburn dit jaar, die maakte indruk op mij en dat gaf mij een gevoel dat er echt iets gebeurt was: Arsenal verloor van toenmalig hekkensluiter Blackburn! Sorry, maar ik vind dat jij daar niet echt in slaagt omdat jij geen duidelijke supporter bent van Manc of Manu.

26 oktober 2011 om 12:49

Heb je inderdaad gelijk in..

Overigens hoop ik niet dat ik plannen van een Manchester United supporter of Manchester City om een CE te maken de grond in heb geboord.

Dankjewel voor je reactie.

Haha titel leuk verzonnen. Kwam er pas achter na je laatste regels.

26 oktober 2011 om 12:05

Ik ga hier wel in mee, moet zeggen dat ik het een erg leuk stuk vond en het me niet verveelde, netjes gedaan! Zelfs de titel is leuk.

Wat ik me alleen afvraag, vanwaar het Heracles logo ?

26 oktober 2011 om 12:18

Ik ben geen Clubexpert van Manchester United of Manchester City.
Vandaar dat ik dus maar een club moest doen waar ik wel CE van ben.

Ik had verwacht dat ze het zouden veranderen in het logo van Engeland
Maar dat is niet gebeurd.

Anyways Hartelijk bedankt voor je reactie/sterren

26 oktober 2011 om 12:18

Dankjewel voor je reactie/sterren!

Geniale titel hoor .

Ik heb niet zoveel van het stuk geleerd, maar dat hoeft ook niet altijd bij een Club Expert. Het voornaamste is dat hij goed beargumenteerd is en duidelijk is. Dat is deze absoluut. Eigenlijk zie ik geen reden om je geen 5 sterren je geven...

Elsalvador, In mijn ogen kan je hele goede Ce's schrijven en je hebt veel Originaliteit zowel Creativiteit. Dit is een wedstrijdverslag, maar niet alleen dat. Je geeft je mening en verteld feiten.
Wederom de 5 punten voor jou. Ga zo door en ik wacht op je volgende Ce

25 oktober 2011 om 23:44

Ik vind de orginaliteit en de creativiteit ver te zoeken.
De titel is wel leuk maar ik meende die al eerder ergens te zien staan.
Anyway hij vertelt alleen maar feiten die ik ook wel had kunnen vertellen hoewel ik zeker geen expert ben op het gebied van de Premier.

Nogal zwakke CE, geef mij maar Lfcdutchy

26 oktober 2011 om 07:40

Ik bedoelde Originaliteit zowel Creativiteit in zijn vorige Ce´s

26 oktober 2011 om 09:40

Dat geloof ik graag, maar ik vind deze nogal zwak

26 oktober 2011 om 11:35

Meningen & smaken verschillen beste vriend. Jij mag je mening hebben

26 oktober 2011 om 12:19

Mixp

Misschien is het ook wel een beetje te veel open deuren in trappen..
Maarja de tips die ik krijg neem ik mee in een eventueel volgende Ce.

Thanks!

26 oktober 2011 om 19:23

Inderdaad, maar ik geef van der Wiel ook geen 7 voor dit seizoen omdat ie in 2009/2010 goed speelde. Ik vond het wel jammer van deze CE, want ik vind het erg interessant om over buitenlandse competities te lezen (vooral de Engelse).
Ik hoop dan ook dat de volgende CE iets gedurfder is, een perfect voorbeeld is Lfcdutchy dus. Hij betoogde in een CE dat hij vond dat de interlands afgeschaft moeten worden. Je bent het ermee eens of niet, maar het blijft erg boeiend om te lezen.

Off: Ongeloofelijk waar mensen -1 voor geven!

Opzich wel een goed stuk maar het blijft uiteindelijk maar een incident.

Dergelijke uitslagen komen alleen in toppers voor als er een bepaalde incident heeft plaats gevonden. Bijvoorbeeld de rode kaart van Evans vlak na rust bij een 0-1 achterstand. De timing van deze wedstrijd was ook niet echt goed uitgekomen voor United. Nemanja Vidic kon bijvoorbeeld niet starten in misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Dat is toch de leider achterin naar mijn mening want Ferdinand heeft zijn beste tijd gehad. Normaal gesproken staat Manutd bekend om een ploeg dat weinig weg geeft. Tegen Manchester City laten ze er 3 door in de 90e minuut dus ze hebben het vooral aan hunzelf te danken. Het is niet alleen zo dat Manchester City goed speelde maar United maakte het ze erg makkelijk. Zoals Ferguson zei: we hadden na de 0-3 gewoon achteruit moeten leunen want dit was gewoon onze dag niet. Inplaats daarvan uitte Fergie openlijk kritiek op ervaren krachten als Evra en Ferdinand die alleen maar aan aanvallen dachten.

Je bent alleen vergeten om de mensen van "the Sun" credit te geven voor de titel

Een veelbelovende titel, maar inhoudelijk vind ik het een teleurstellend stuk.
Een belangrijk punt dat mist is de rode kaart. Die is toch bepalend geweest voor de wedstrijd en heeft er mee voor gezorgd dat City zoveel doelpunten kon maken. Het zet de wedstrijd in een bepaald perspectief.
Het stuk over de minder bekende spelers Welbeck en Cleverly is wel aardig, voor mij in ieder geval nieuwe info, maar heeft eigenlijk niets met City te maken, terwijl de titel daar wel naar verwijst.

25 oktober 2011 om 21:30

De titel verwijst naar de 1-6 nederlaag, hieruit kun je concluderen dat ons middenveld normaliter gesproken niet zo'n last heeft van vermoeidheid. Dit titel verwijst naar de hele wedstrijd, niet enkel City.

Het doel van je Ce is me eigenlijk niet helemaal duidelijk. Is het nu om aan te geven hoe goed City is of iets anders?

Dan toch maar even even over het stuk zelf: dit klopt niet, ''het is ronduit schandalig, het loopt eigenlijk al weken ''beroerd'' bij United, tegen (op papier) makkelijke tegenstanders in de Champions League wordt in eigen huis met een minimale score gewonnen en het spel verloopt enorm stroef. ''

United heeft nooit in eigen huis gewonnen in de CL dit seizoen. Dat het spel al een tijdje minder loopt, klopt in mijn ogen wel.

Voor de rest klopt het allemaal, maar had het wat uitgebreider gemogen van me. Je beschrijft het allemaal heel kort. Dat vind ik eigenlijk wel jammer. Ik denk dat je er wat meer uit had kunnen halen. Je had bijvoorbeeld kunnen beschrijven hoe goed de verdediging van City stond.

Voor de rest vind ik dat je een goede schrijfstijl hebt. Ik adviseer je dan ook om door te schrijven.

26 oktober 2011 om 09:51

Nou, zijn schrijfstijl is wel aardig, maar taalkundig zit het echt vol met fouten. Zowel grammaticaal als qua spelling.

26 oktober 2011 om 10:02

Klopt, ik vond bijvoorbeeld deze alinea niet prettig lezen: Nou, denk ik persoonlijk dat het dit jaar tussen deze twee toppers zal gaan, maar Chelsea mag je natuurlijk nooit uitvlakken, nu is het iets wat voorbarig om het nu al te hebben over het kampioenschap aangezien we pas een paar speelrondes bezig zijn, maar Manchester City met hun gekochte spelers en geweldige spel zal strijden, en Manchester United met haar geweldige collectief en hun wereldsterren zullen hetzelfde doen.

Hier staan slechts alleen komma's in, terwijl je toch mogelijkheden zijn om ergens een zin af te sluiten. Dat zie ik wel als een verbeterpunt voor de volgende keer voor El_salvador om goed op je spelling, zinsbouw en grammatica te letten.

26 oktober 2011 om 12:21

@aardbei en @hereontheline

Dankjewel voor jullie tips en goede kritiek.
Daar kan ik zeker wat mee voor de volgende keer!

27 oktober 2011 om 12:41

Ik hoop dat je er iets meekan voor de volgende keer. Laat het desnoods nalezen door anderen, want sommige foutjes van jezelf haal je er bijna niet uit, die andere eventueel wel zien.

Haha, The Sun kopte al met die titel. Dus zo orgineel is 'tie eigenlijk niet. Maar hij wel is wel goed.

Ik vind 't eigenlijk niet zo veel soeps. Je gooit allemaal open deuren in. Heel veel van dat 'blabla' gedoe, wat de halve wereld al wist. Maar... ik moet er wel bijzeggen dat je 't dan wel weer mooi verwoord hebt.

Ik zeg drie sterren.
.

Het ja dus gevoel overheerst. Begrijp niet of je naar links, naar recht, naar voren of naar achter wil. Er zit geen doel achter en gaat van het ene onderwerp woesjh naar het andere. Het is jou verbazing, Manchester City gaat meedoen om de titel, Manu heeft een paar leuke spelers en de 1-6 was een grote verrassing, no kidding...

26 oktober 2011 om 10:15

Ik wilde zo ongeveer hetzelfde typen, dus laat dat nu maar achterwege. Ik ben helaas niets wijzer geworden door deze CE. Dat hoeft ook niet altijd natuurlijk, maar het is ook geen prachtig verhaal zoals Toontje dat zo briljant kan, of iets waar een hele duidelijke mening van de schrijver naar voren komt.

Vlees nog vis

Off: die titel heeft die niet zelf verzonnen , stond in ongeveer elke engelse krant.

On: wel een leuk stuk , een beetje kort , maar ik vind het een prima stuk.
Ik nam City voor de titel eerlijk gezegd nog niet heel serieus , door gebrek aan ervaring en ze hadden op Tottenham na nog niks bewezen in topwedstrijden.
Na deze rare dag , kijk ik er heel anders tegenaan en ben ik bang dat succes tóch te koop is.

Jeremy, ik denk dat Overtoom dit toch beter kan, hoor! Dit is een van je mindere Ce's maar ik vind hem wel redelijk goed.

Je beschrijft wat je vind van de wedstrijd. Er zitten wel veel fouten in, grammaticaal en ook spellingsfouten. Je had een betere corrector moeten nemen, maar je eerste keus had het vast druk of iets dergelijks.

Dat het een onderwerp is waar veel over gesproken wordt maakt mij niet uit. Jij geeft jou mening, en niet die van iemand anders.

Ik zou 4,5 sterren geven. Je kent het riedeltje wel vanaf nu.

Edit: Ik heb per ongeluk op 4 sterren geklikt, sorry man!!!!!!!

26 oktober 2011 om 10:46

Wat voor eisen heb jij aan een Clubexpert? Hij maakt veel fouten en is niet origineel. Je vindt m redelijk goed maar geeft wel bijna 5 sterren. Hij trapt alleen maar open deuren in en zorgt niet voor veel stof tot nadenken. Het enige waar hij misschien twee keer over na heeft gedacht is de vergelijking van Cleverly met Scholes en Sneijder, maar zelfs deze onderbouwt hij niet.

Sorry, maar ik vind het stukje niert heel erg interessant. Afgezien van de spellingsfouten (schoonheidsfoutjes), leer ik hier niks van. Dat de spelers van City het beter doen dan die van United heeft iedereen kunnen zien, evenals de uitslag.
Wel vind ik je manier van schrijven erg leuk en het leest makkelijk. Ik hoop dat je wat aan deze aanmerkingen hebt gehad en ik kijk uit naar je volgende Ce!

26 oktober 2011 om 12:32

Hee

Dankjewel.. Ik krijg sowieso al van andere tips voor me spelling enzo..
Daar heb ik veel aan voor de volgende CE !

Dankjewel!

De eerste column die ik op deze site heb gelezen.

Vind het een mooi stukje over de gebeurtenissen van afgelopen weekend.
Ik zit te twijfelen tussen 4 of 5. Want hij is niet perfect.. Maar ik mats je voor deze keer!

Heb je ook nog andere Ce's?

26 oktober 2011 om 13:17

Dankjewel voor je reactie!

En ja ik heb nog andere Ce's.

The club with opportunities & De scheidsrechters beslissen de wedstrijd.

Een mooie Ce over toch wel een bizarre voetbaldag. Eerst kregen we de slechtste klassieker (ajax tegen Feyenoord) in de laatste honderd jaar voorgeschoteld. En precies na die wedstrijd begon United-city. Uiteindelijk werd die wedstrijd historisch door het scoreverloop, 1-6 om precies te zijn. Iets wat niemand verwacht had, inclusief mezelf. Wel kreeg Evans rood, en daardoor moest United een uur lang met tien spelen tegen City. Maar dan nog zijn zes tegendoelpunten er heel erg veel. Daarnaast liet United het in de laatste tien minuten lopen. Daardoor kon Cuty nog even drie keer scoren, iets wat je wel vergeten te melden bent. Al met al een mooie Ce over een historische wedstrijd. Vier hele sterren.

Beste VZ. Het is plagiaat omdat six and the city al gekopt werd in een Britse tabloid. In de aflevering van studio voetbal zondag jl is deze duidelijk in beeld te zien. Beetje jammer dat mijn reactie meteen verwijderd wordt.

In minuut 44 van deze aflevering is het bewijs te vinden.

http://nos.nl/video/306687-studio-voetbal-23- oktober.html

26 oktober 2011 om 17:03

Met alle respect...

Dus omdat ik de titel van ''the Sun'' heb is het zo dat ik plagiaat heb gepleegd?

Nee, dat gaat er bij mij niet in.

26 oktober 2011 om 17:03

Dubbelpost.

26 oktober 2011 om 17:06

Dat is geen plagiaat, dat is schending van auteursrechten.

Plagiaat = fraude.

26 oktober 2011 om 17:07

Wiki: Plagiaat of letterdieverij is het overnemen van andermans werk zonder correcte bronvermelding.

26 oktober 2011 om 17:10

Oh, sorry.

Mijn Nederlands leraar legde het vorige week toevallig uit, maar hij kan ook fouten maken. ;

26 oktober 2011 om 17:17

Dus omdat ik niet zeg: Ik heb de titel van The Sun is het Plagiaat?


Ik had die titel net zo goed kunnen bedenken, is het dan ook plagiaat?

26 oktober 2011 om 17:20

Plagiaat en schending van de auteursrechten gaat wel vaak samen dus in dat opzicht zit je leraar er ook niet helemaal naast.

Ik vind dit eerlijk gezegd ook niet echt erge plagiaat, daarvoor is het te marginaal. Dit is namelijk meer een leus en niet echt een inhoudelijk iets of het copypasten van een heel stuk. Goede leuzen worden nou eenmaal vanzelf overgenomen en gebruikt door anderen zonder directe bronvermelding. To be or not to be. I have a dream etc.

26 oktober 2011 om 17:51

Wat zitten jullie nou als vrouwen om een titel te zeuren. Het stuk is inhoudelijk goed, en hij geeft zijn mening ook nog is. Een titel is een kleine bijkomstigheid.
Overigens is plagiaat als je een heel stuk van een auteur overneemt zonder bronvermelding. Er zijn zoveel liedjes met de zelfde titel, dat geldt eigenlijk ook voor boeken. Wie weet had hij deze titel eerder verzonnen dan the sun.

26 oktober 2011 om 19:27

Hij heeft deze kop niet eerder gebruikt dan the sun en bij zo'n specifieke titel kan er wel degelijk sprake zijn van plagiaat; hij gebruikt het namelijk in dezelfde context.

Als jij 'what Else' van Nespresso gaat overnemen is dat plagiaat. Als the daily mirror dezelfde kop zou gebruiken als The Sun nadat The Sun deze had geplaatst had The Daily Mirror een groot probleem gehad.voetbalzone kan daar alleen maar last mee krijgen,d us je moet er altijd heel voorzichtig mee zijn. Genoeg mensen in mn omgeving gezien die geschorst werden van school(destijds journalistiek) wegens plagiaat.

Ik zeg niet dat het heel erg is dat je plagieert, maar je plagieert wel. Het was overigens gewoon een optelsom met dingen die ik niet goed vind aan je stuk, wat inhoudelijk nergens over gaat, er wordt geen echte mening verkondigd, geen nieuwe informatie gegeven, geen mooi verhaal verteld en geen vernieuwende kijk op zaken gegeven. Dat vind ik een belabberde CE.

26 oktober 2011 om 20:06

VZ heeft ooit eens een heel verhaal van VI gekopieerd, gebeurde verder niks.

26 oktober 2011 om 20:41

Met bronvermelding!! Zo moeilijk is het niet. Als je geen bron vermeldt pleeg je plagiaat, als je dat wel doet is er niets aan de hand. Zo'n beetje elk nieuwsbericht op nieuwssites wordt rechtstreeks van ANP overgenomen, maar als ze daar niet bijzetten dat het van het ANP komt is het gewoon plagiaat.

26 oktober 2011 om 20:41

@ Weareunited

Als VZ een verhaal van VZ kopieërt zetten ze er zo neer:
'pietje laat een scheet', meldt Voetbal International. Dan is het geen plagiaat, want dat zetten ze de bron erbij.

.@el_salvador
Bij volgende Ce's zou ik er wel even bijzetten dat de kop van de Sun komt, scheelt toch weer een hele discussie hier. Dan is het geen plagiaat, Studio Voetbal deed dat in pricipe ook afgelopen zondag.

27 oktober 2011 om 09:02

Ach, beter slecht verzonnen dan goed gejat

Of dit plagiaat is betwijfel ik. Plagiaat is meer als je een ce van een andere site kopieert en hier indient als CE (wat volgens mij Evert Zwijn ooit deed).

27 oktober 2011 om 15:03

@ Nickjwz

Nee, VZ heeft ooit eens een verslag zonder bron gekopieerd en geplakt en daarme niets verder gedaan.

27 oktober 2011 om 15:17

@weareunited

Nou kom maar met de bron dan... want dan heeft vz plagiaat gepleegd.

28 oktober 2011 om 12:32

Je hoeft mij niet zozeer te geloven, maar de gehele tekst was overgekopieerd, ik heb hem geprobeerd op te zoeken, maar kom het tot nu toe niet vinden. Zal het, mits ik het vind, wel opsturen naar jou.

Het stuk is in elkaar gefrommeld en heeft weinig nieuwswaarde, ook leest het niet echt goed weg en zit ik steeds te wachten tot het moment er iets leuks instaat wat me doet opveren. het is kinderwerk in het kwadraat en zoiets moet voetbalzone niet eens toelaten op deze site.
Je neemt ook al titels over en dat is al helemaal verkeerd.

Jeremy,

Ik vind dit je sterkste stuk wat je hebt geschreven, maar dat kan ook komen doordat ik het zelf erg moeilijk vind en ik denk andere mensen ook om een goede CE te schrijven over een wedstrijd. Want wat je dan vaak gaat krijgen is dat de infomatie beperkt is over het onderwerp. Oftewel, mensen gaan zeggen dat je een open deur intrapt. Dat vind ik wel erg ver gaan, maar ik had graag wat info gelezen over Waarom Man City zo goed speelde en welke spelers nou de goede link hebben tot het goede spel. De uitslag vind ik niet zo bijzonder, want in de laatste minuten de score nog opkrikken na een vroege rode kaart is al vrij duidelijk waarom het makkelijker werd voor Man City.

Wat ik zelf zou doen is sommige zinnen ook iets korter maken. Zet er even een punt tussen en begin een mooie nieuwe zin. Vond het soms iets te lang.

Ook zeg je dit:

"manchester United mag je natuurlijk nooit uitvlakken, maar ik heb het gevoel dat het nog erg lastig gaat worden voor hen in dit seizoen." Ik zou dan graag willen lezen waarom Man U het zo lastig gaat krijgen? Omdat City het hele seizoen goed blijft, omdat Man U mischien andere spelers moet halen, op welk gebied enzo om nog mee te doen om het kampioenschap.

"verder zijn de aankopen van Nasri en "kun" ook enorm goed gebleken." Wat ik dan graag wil lezen is wat deze Extra miljoen aankopen Man City nóg beter maken. Ik heb vanmiddag een stukje gelezen over de selectie van Man City en de aankoopbedragen. Ze hebben al veel goede spelers, maar wat voegen Clichy ten opzichte van Kolarov, Nasri ten opzichten van de rest van het middenveld en Aguero ten opzichten van Dzeko, Tevez en Balotelli nog extra toe?

Dat maakt het verhaal spannend. Jouw eigen mening! Die heb je over Overtoom ook altijd, die had ik over deze wedstrijd ook graag gelezen. Want als je ergens een mening over hebt zoals Overtoom kom je ook altijd met prachtige argument. Die had ik nu ook graag gelezen en mistte ik toch een beetje.

Ik stem neutraal. ***

Oke oke ...

Ik ben het met jou hier en daar mee eens ...

Ook ik zal deze wedstrijd never maar dan ook echt never nooit uit m'n koppie kunnen krijgen. Zodra iemand zegt Man City, of deze club wordt gekozen bij de Fifa of Pes, eerste waar ik aan denk is die 1 - 6 uitslag, omdat het mij werkelijk dwars zit!
Ook is deze uitslag enorm pijnlijk! Echt waar, tot aan de dag van vandaag voel ik het nog. 6, maar liefst 6 tegen doelpunten en dat op eigen veld, in het grote Old Trafford, Theathre of Dreams.
Liverpool won er al eens met 1 - 4, die deed al behoorlijk pijn, maar deze uitslag slaat alles!

Balotelli is gewoon op een niveau bezig waar Hernandez zich momenteel ook bevindt. Goaltjesdief zullen we maar zeggen, is een kwaliteit, maar het is niet zo dat mario er helemaal bovenuit steekt of iets dergelijks. Silva daar in tegen steelt de show! Hij is op dreef en is they Engine bij Man City.
Aguero en Dzeko zijn dodelijk voor de goal, als je hun de ruimte geeft of een fout maakt, straffen zij het keihard af, iets waar Balotelli nog wel van kan leren, al was z'n eerste goal echt beheerst geplaats / geschoten.

Ik hoop echt dat united hier bovenop weet te komen. Sowieso hoort men niet terug te kijken naar het verleden, maar dit is wel heel bijzonder! Ik vraag me ook af wat Fergie gaat doen, want nu zullen er toch mensen zijn die met een schuin oog gaan kijken van: Er gaat toch wel iets gebeuren hey? We kunnen nu niet netals of gaan doen dat er niks gebeurd is? Zo bekijk ik het in ieder geval.

Verder merk wat kleine foutjes, maar die maakt iedereen, ook ik dus.
Voor de rest vind ik het best een leuke CE, al doet het wel pijn om 'weer' de naam City te zien want denk ik gelijk weer aan die 1 - 6!

4 Sterren ...

( Edit: Te veel Redbull op, kon niet slapen, gelukkig ben / was ik vrij )

27 oktober 2011 om 11:38

Hahaha thanks voor je reactie man!

David Silva is natuurlijk de beste speler van Manchester City.
Maar waarom Balotelli mij het meest opvalt de laatste tijd is omdat hij enorm goed speelt en behoorlijk wat goals maakt. Want van Silva kan je verwachten dat hij goed speelt.

Maar van Balotelli had ik verwacht dat hij gewoon weer als een nitwit zou spelen. Maar niets is minder waar.

Overigens kwam de CE van Lapulga_10 precies op tijd. Hij vraagt zich af of Balotelli alles uit zich zal halen, nou zijn vraag is beantwoord denk ik ;;

Off:

Als ik een paar blikjes Energy drink zelfs nog om 23.00/00.00 dan kan ik nog heerlijk slapen

Niet vernieuwend. Geen spannende informatie. Geen vlammend betoog. Spelfouten en grammaticaal ook niet sterk. Open deuren intrappen. Geen origineel onderwerp.

Een echte clubexpert creeërt inzicht, laat je nadenken, maakt je aan het grinniken of ontzettend pissig.
Gebeurt hier niet.

1 ster.

Overigens is het niet echt 'done' om jezelf sterren te geven.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren