Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sinkgraven: ‘Ik zie het maar als een compliment van Ajax aan mij’

Laatste update:

Al vrij snel na zijn opkomst bij sc Heerenveen werd Daley Sinkgraven door ‘de experts’ een grote toekomst voorspeld. De talentvolle middenvelder kreeg van verschillende kanten complimenten en na zijn eerste seizoen in Friesland zocht Ajax al contact. De kampioen kwam er toen niet uit met sc Heerenveen en dus liet men Sinkgraven in het noorden. Afgelopen januari haalde Ajax hem alsnog direct binnen.

/

Men achtte de nood hoog in Amsterdam en dus werd er zo’n 6,5 miljoen euro op tafel gelegd, voor de komst van Sinkgraven. Die heeft inmiddels vijf competitieduels en drie Europese wedstrijden op zijn naam staan voor Ajax en begint zijn draai te vinden. Last van de transfersom heeft de middenvelder niet. Het is ook geen bedrag waar hij zelf voor gekozen heeft, legt hij uit in een interview met Het Parool.

“Ik zie het maar als een compliment van Ajax aan mij. Ajax is altijd een droom geweest. Uiteindelijk ging die transfer wel raar. Na de wedstrijd FC Dordrecht-sc Heerenveen werd ik gefeliciteerd door een journalist. Dat begreep ik niet, want het was 0-0 geworden. Toen vertelde hij dat ik was gekocht door Ajax. Een vreemd interviewtje was dat”, blikt Sinkgraven terug. Zondag ontmoet hij zijn oude club weer, zes weken na zijn vertrek.

Ajax speelt dan immers uit in het Abe Lenstra Stadion. Sinkgraven voorspelt in de Amsterdamse krant een overwinning voor zijn team en voegt er, met een knipoog, aan toe: “En vooruit, met twee keer Sinkgraven. Ik heb nog niet zo vaak twee keer gescoord, dus dat zou heel mooi zijn. Het is een bijzondere wedstrijd voor mij, ik heb daar toch negen jaar gespeeld”, geeft de middenvelder toe.

Denk je dat Ajax zondag wint, uit bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel goede speler maar het bewijs dat er al een behoorlijke tijd vooral troep uit de jeugdopleiding komt. En nee, bazoer en el ghasi zijn geen eigen jeugd

14 maart 2015 om 09:52

Haha klaassen riedewald vRijn Veltman =eigen jeugd. Uit eigen OPLEIDING boilessen serero bazour kishna elGahzi en dat vindt jij allemaal troep?

14 maart 2015 om 10:15

el ghazi komt van sparta , veltman is puin net zoals van rhijn , kishna was bijna 16 toen hij in den haag werd opgepikt , bazour komt van psv , serero uit Afrika , boilesen is waardeloos dus de enigste die van jullie vandaan komt is klaassen . tijd dat de opleidingsvergoedingen met een factor 4 of 5 verhoogd worden .

14 maart 2015 om 10:52

Van Rijn is troep, Veltman is troep, Boilesen is troep. Klaassen is zwaar overschat. Serero heeft de potentie voor een Europese subtopper. Bazour komt nog maar net kijken, is wel een talent. Kishna is zwaar overschat.

Kortom, Ajax is niet meer het Ajax van een aantal jaren geleden. Ik zie geen enkele speler uit het huidige Ajax in de toekomst de stap maken naar een Europese topper. Cillessen wellicht als enige. Voor de rest is het hoogst haalbare de Europese subtop.

Het Ajax van nu levert geen strijd, er zit geen passie in. Het is zo gezapigd als wat. Een keer keihard inkomen om de tegenstander duidelijk te laten maken dat er niet met Ajax te dollen valt, dat zit er niet in. Het zijn allemaal, stuk voor stuk, verwende jongetjes. De perfecte schoonzonen. Zo staan ze ook in ´t veld.

14 maart 2015 om 10:57

Wat een onzin Dangar.

Zelfde zei men vorig seizoen over Psv. Geen enkele speler gaat het maken en niet eens een jaar later is iedereen daar zogenaamd top.

Kan ook gewon gebeuren met de Ajacieden als we volgend seizoen prima draaien. Altijd makkelijk blerren tijdens een bagger seizoen.

Van Rhijn is nog steeds gewild en Klaassen ook. Kishna en El Ghazi al helemaal en zelfs Milik (nog niet van Ajax).

Dat Ajax amper vechtertjes heeft, tsja dat klopt maar dat kan volgend seizoen gewoon anders zijn,

14 maart 2015 om 11:15

Kan zeker dat het volgend seizoen prima gaat lopen.

Maar afgelopen vier seizoenen loopt het toch al continu dramatisch.

Van Rhijn loopt al een tijdje mee. Maar die gozer kan toch totaal niet verdedigen. Hij is zo ontzettend laconiek. Zo oogt hij, maar erger nog, zo voetbalt hij ook.

Hij moet er alles aan doen om er voor te zorgen dat zijn directe tegenstander geen voorzetten af kan leveren. Hij moet zijn lichaam er voor gooien. Maar het gaat allemaal zo laconiek, zo makkelijk... Dat is niet alleen dit seizoen, dat was de vorige seizoenen ook het geval.

Klaassen is zwaar overschat. Die gozer is 22 jaar. Tijd om constanter te worden. Natuurlijk laat hij af en toe mooie dingen zien tijdens wedstrijden. Maar zo vaak is hij onzichtbaar en maakt hij verkeerde beslissingen.

Het wordt eens tijd dat Ajax gaat investeren in beesten. Beesten in de verdediging en een beest op het middenveld. Strijders... gasten die alles doen om te willen winnen. En dan komt Ajax weer aan met Sinkgraven. Dat begrijp ik dan totaal niet. Op zijn positie komen ook goede jeugdspelers aan...

Als PSV een Guardado kan halen, dan kan Ajax dat toch ook. Waarom zoeken ze het niet meer in zulke spelers....

14 maart 2015 om 12:30

Hij is 22 jaar en heeft 2 jaar gemist vanwege blessures. Als je noppes van die gast zijn loopbaan af weet oordeel dan ook niet. Daarnaast speelt hij met een buikwand blessure. Normaal gesproken ondergaat iemand een operatie!
Toen Klaassen fit was (eerste seizoenshelft) werd hij verkozen tot beste speler volgens Fox dus hoe bedoel je hij moet constanter worden. Als er 1 Ajacied constant speelt (indien fit), dan is het wel Klaassen. Zo een wanhopig argument leeftijd erbij halen. Die gast speelt pas zijn tweede basisseizoen!

Van Rhijn laat juist dit seizoen zien dat hij het in zich heeft. Omdat toevallig die gast in de EL voorbij hem rent en er een goal uitkomt is dat representatief voor zijn gehele seizoen?

PSV heeft alleen dit seizoen een speler van het kaliber Guardado gehaald. Daarvoor was het ook gewoon ED materiaal.

Ajax wilde Samuel halen, hij kwam niet. Nou pech. Dan een nieuwe kans @ de zomer transfermarkt.

14 maart 2015 om 12:49

Ajax haalt gewoon constant B-garnituur. Dat doen ze al sinds de komst van Overmars als TD. Jammer, want met 4 of 5 gerichte aankopen kunnen ze echt wel meedoen voor de titel.

14 maart 2015 om 12:51

@diekertjedap, wat maakt het uit of het eigen jeugd is of niet? Als jij het juiste talent koopt en door laat breken. Zoals met Bazoer, dan doe je het ook gewoon goed. Zo gaat dat nou eenmaal.

14 maart 2015 om 13:10

nou dat maakt veel uit . ploegen als denhaag of sparta , waar jullie spelers vandaan halen als ze 15 of 16 zijn krijgen een aalmoes van jullie , vervolgens spelen ze een jaar of 2 bij jullie en jullie krijgen er dan miljoenen voor en dat is niet zoals het moet zijn . ik vind dat de ploeg waar jullie ze vandaan halen eens beter betaald moet worden en niet elke keer het moeten doen met een aalmoes . het is toch te gek dat die ploegen 6/7 jaar investeren in zo'n speler en dan minder betaald krijgen als jullie ? Ik weet dat ze in amsterdam een hoge pet op hebben van hun jeugd opleiding , maar ik zie dat een beetje anders . wat er met bazoer gebeurt is weet ik niet precies maar jullie hebben daar in ieder geval geen enkel aandeel in . het geeft alleen maar aan dat jullie dus geen jeugd kunnen opleiden voor zijn positie en het dus maar ergens anders gaan halen .

14 maart 2015 om 13:10

Na vele reacties gelezen te hebben, is er maar 1 vraag die er echt toe doet.

Hoe krijgen jullie het voor mekaar om een simpele naam als "Bazoer" fout te spellen? Jeetje.

14 maart 2015 om 15:47

ja is allemaal zwaar overschat.
Alleen Klaassen kan wel subtop halen.
Van Rhijn is matig, Veltman is slecht en Riedewald speelt niet dus kan ik niet beoordelen.
De rest komt niet uit de eigen jeugd dus telt niet eens mee als we het over eigen jeugd hebben.
Vooral dat je Bazoer durft te noemen is wel erg typisch.
Want daar was heel veel ophef over toen ajax hem weg jatte bij Psv.
Maar als je toch een oordeel wil: Boilesen s troep, Serrero is zwak, Kishna en el Ghazi zijn matig alleen Bazoer kan wel een goede worden.
Al is het ook van Bazoer nog af te wachten of hij niet mee gaat zakken in de malaise van ajax. Fischer begon bijvoorbeeld ook goed maar het laatste jaar voor zijn blessure was hi bijna de slechtste van allemaal.

14 maart 2015 om 20:00

Ik vind van rhijn en veltman juist stabiele factoren achterin

14 maart 2015 om 20:09

zeker na dat balletje terug op de keeper in de Europa league ......e van rhijn kan er echt niks van .

14 maart 2015 om 09:55

Troep, troep... kunt ook overdrijven, niet? Maar dat jij vind dat El Ghazi en Bazoer geen eigen jeugd zijn, betekent nog niet dat ze niet vanuit de opleiding het eerste binnen zijn gekomen. Ik snap wel dat ze pas een paar jaar bij Ajax zitten en ik ben ook geen 'eigen-jeugd-roepert', maar dat betekent niet dat het geen jeugdspelers zijn die ook, met nadruk op ook, bik Ajax opgeleid zijn. Verder zijn Van Rhijn, Veltman en Klaassen heel belangrijke spelers voor Ajax die wel gewoon 'eigen jeugd' zijn.

14 maart 2015 om 15:49

El Ghazi en Bazoer zijn 100 % zeker geen eigen jeugd.
Net zoals Boilesen, Andersen, Fischer en Kishna.
Alleen Kishna is nog wel twijfel omdat hij er al wat langer speelt.

14 maart 2015 om 10:01

Weer zo'n zeurkous met z'n 'eigen jeugd'... Bij Ajax krijgen (eigen) jeugdspelers iig een eerlijke kans en een hele goede opleiding. Hoe oud ze waren toen ze naar Ajax gingen is dan niet zo belangrijk. Behalve voor internetgangsters zoals jij die stoer willen doen over Ajax.

On: leuke speler maar niet nodig, geven ze geld uit halen ze de verkeerde speler.

14 maart 2015 om 10:20

nee weet je wat stoer is ? om spelers van 15/16 jaar voor een appel en een ei op te halen bij andere ploegen en dan net doen alsof je daar zo'n grote bijdrage aan hebt geleverd . het wordt tijd dat de ploegen waar jullie dat elke keer bij flikken gewoon recht hebben op 40 of 50 procent van de transfer opbrengsten als jullie hem weer doorverkopen . tijd dat jeugdspelers tot hun 20 ste of 21 ste bij hun ploeg moeten blijven . we zijn niet allemaal aan het opleiden zodat die zogenaamde top ploegen er een slaatje uit kunnen slaan . jullie worden al genoeg voorgetrokken door de Knvb , moet maar eens afgelopen zijn .

14 maart 2015 om 10:46

Jij leeft in een droomwereld diekertjedap kijk naar alle (top) ploegen die pikken overal jong talent weg en daarbij wilde volgens mij bazour zelf weg bij PSV

14 maart 2015 om 10:51

zal best , maar op deze manier blijven de " top " ploegen het nederlandse voetbal kapot maken . het kan niet zo zijn dat bijv een ploeg als sparta of den haag 7 of 8 jaar investeerd in een speler en daar maar wat kleingeld voor krijgt . de top 5 heeft een beschermde status en dat moet afgelopen zijn , tijd voor een eerlijke competitie . en de tv gelden eerlijk verdelen en de ploegen die jaren besteden aan het opleiden van spelers een fatsoenlijk aandeel aan het doorverkopen van talenten . ga die spelers zelf opleiden , jullie hebben toch zo'n denderende jeugdopleiding .

14 maart 2015 om 11:40

@diekertjedap. Ik kan me jouw frustraties goed voorstellen. Alleen verlies je uit het oog dat het een keten is, waarbij Ajax ook nog tal van clubs boven zich in die keten heeft. Bij Ajax worden ook jaarlijks talenten uit de eigen jeugd weggekaapt tegen een opleidingsvergoeding. Wanneer spelers toch doorbreken tot het eerste elftal vertrekken ze op het moment dat ze net het beoogde niveau halen. Dit is frustrerend, maar helaas inherent aan het moderne voetbal. Dat jij je hierover opwindt is logisch, maar als jij doet alsof Ajax hier alleen maar profijt van heeft en al genoeg geholpen wordt door de KNVB..?!, dan kun je 'diekertjedap' beter veranderen in 'calimero'.

14 maart 2015 om 11:57

dat calimero heeft ondertussen een baard , dus kom eens met wat nieuws . het hedendaagse voetbal heeft voor mij een te hoog Fifa 15 of 16 gehalte . Ik kijk alleen naar de nederlandse competitie , in Europa stellen we zowieso geen drol meer voor en dat zal alleen nog erger worden . waar het mij omgaat is dat de top 5 voor de komende jaren al vast staat en het ook al vast staat dat diezelfde top 5 de ere divisie in een wurggreep heeft . het is te belachelijk voor woorden dat de top 5 de helft van alle tv gelden mag verdelen . dat is in de pl beter geregeld . fox heeft de rechten van een competitie gekocht , niet alleen van de top 5 . het is toch te gek dat de onderste 3 ploegen van de ere divisie moeten rondkomen van een begroting van zo'n 2,5 miljoen . hoe wil je op deze manier nog spreken van een eerlijke competitie als de top 5 al zo'n 8 miljoen per ploeg in de strot geduwd krijgen ? en als je dan ziet wat ze er mee doen , moet je je eigenlijk de ogen uit de kop schamen .

14 maart 2015 om 12:13

Ik zeg ook dat ik je frustratie tot een bepaalde hoogte snap en zelfs deel. Met uitspraken als "jullie worden al genoeg voorgetrokken door de KNVB", maak je jezelf alleen belachelijk en haal je jouw eigen punt onderuit in de discussie.

14 maart 2015 om 12:22

maar natuurlijk worden jullie voorgetrokken . jullie krijgen toch ook de helft van de tv gelden ? jullie jong-ploegen zijn toch niet gebonden aan transfer periodes ? jullie jong-ploegen betalen toch ook niet mee aan de jupiler ? az is opgebouwd met crimineel geld maar deelt wel mee in die tv gelden omdat ze nu in de top 5 staan , zelfde geldt voor twente , leven mijlenver boven hun stand en worden ook nog eens beloond met het tv geld , terwijl ze eigenlijk ver buiten de top 5 thuishoren .

14 maart 2015 om 13:42

Je hebt het over een eerlijke verdeling, maar wat is volgens jouw een eerlijke verdeling. Iedereen hetzelfde???? Of naar ratio van wat ze opbrengen.

Want dat laatste heb je nu. De kleinere clubs roepen altijd zonder ons geen competitie en dat klopt. Maar vergeten zonder de top vijf a zes flink minder opbrengsten aan tv geld. Het bedrag verschilt dan nauwelijks van wat ze nu krijgen.

We kunnen ook naar het Spaanse systeem waar het nog veel schever is (50% naar barca en real) en het nieuwe voorstel van de top vier lijkt op het Nederlandse systeem, maar in praktijk nog steeds veel ongelijker is.

En dan je punt over jeugdspelers. Leuk allemaal, maar gaan we het dan ook anders om doen. 50 a 60% van het geld van transfers terug naar de topclub waar ze afgevallen zijn..... Want dan gaat het per saldo wederom niet zoveel schelen.het valt dan wel iets positiever uit voor de kleinere clubjes, maar je bereikt niet het effect dat jij graag wilt hebben. En vergis je niet, het kan heel snel heel hard gaan.....

14 maart 2015 om 14:11

niks ratio wat ze opbrengen , hoe zou jij het vinden om met een hardloopwedstrijd 30 meter achter je tegenstander te moeten beginnen omdat hij meer fans heeft ? fox heeft een competitie gekocht en niks anders . als de zichzelf noemende top ploegen meer inkomsten willen doen ze het maar extern . competitie moet voor iedereen gelijk zijn . nou krijgen ze al 8,9 miljoen meer alleen van de tv gelden . zo kan ik er ook voor zorgen dat de andere ploegen steeds klein blijven en mij niet kunnen bedreigen . jullie kopen de beste spelers weg bij andere ploegen met geld dat jullie van de Knvb krijgen en dat is niet fair . anders gaat de top 5 toch lekker 4 of 5 keer tegen elkaar spelen per seizoen ? krijgt de rest in ieder geval een eerlijke competitie . en nee dat met die jeugdspelers gaan we niet doen , de top clubs steken er geen 6 of 7 jaar in dus dat is niet terecht .

14 maart 2015 om 15:17

Alsjeblieft kan iemand deze diekertjedap z'n kop laten houden. Wat zeur jij man. Spelers kunnen niet altijd bij hun club in de jeugd blijven. Sommige spelers zijn op een gegeven moment de beste van dat jeugdelftal, als je als speler door wilt groeien dan ga je naar een 'betere club' en zo Is 't niet anders in eerste elftallen. En die tv gelden hartstikke leuk dat jij die vergelijking trekt met hardlopen maar dat klopt toch niet? Het Is gewoon zo dat de grootste teams kijkcijfers trekken. Je kan toch ook niet zeggen dat alle stadion inkomsten verdeeld moeten worden onder alle clubs zodat de competitie eerlijker wordt? Waarom zou Dordrecht geld moeten krijgen voor televisie inkomsten terwijl er anderhalve geit naar kijkt en naar ajax 10.000 man(bij wijze van spreken natuurlijk). Dat vind ik scheef.

14 maart 2015 om 15:43

oh dus jij gaat darten en die andere speler krijgt elke partij 180 punten voorsprong , want hij heeft meer publiek , goed ? je hebt het over een competitie , jullie hebben die andere ploegen ook nodig anders heb je geen competitie . en volgens mij is de competitie verkocht of zie ik dat verkeerd ? lijkt mij dan dat het in beginsel voor iedereen gelijk moet zijn . wat partijen buiten de competitie verdienen is hun zaak . maar de competitie is voor iedereen gelijk .

14 maart 2015 om 11:30

Bazoer en El Ghazi zijn wel gewoon eigen jeugd, want jeugd heeft er niet alleen mee te maken waar zij hebben gevoetbald, het is waar ze zijn opgeleid, zijn begeleid om de laatste stapjes naar de top te kunnen brengen. Dat is allemaal de verdienste van Ajax. Ze hadden nooit gestaan waar ze nu staan zonder de uitstekende opleiding van Ajax waar het niet voor niks uitblinkt in 1 vd beste jeugdopleiding ter wereld.

14 maart 2015 om 15:48

daarvoor is er maar eigenlijk heel weinig eigen jeugd die bij jullie in het eerste staat .

14 maart 2015 om 15:53

El Ghazi speelde al in het 1 elftal van Sparta.
Dus van alle spelers is hij wel het duidelijkste voorbeeld dat hij geen eigen jeugd is.
Kishna zou je nog over kunnen twijfelen maar Bazoer is ook duidelijk geen eigen jeugd om dat hij al bekend stond als het grootste talent van PSV en pas na zijn 16e naar ajax ging.

14 maart 2015 om 11:50

Ik word hier een beetje gek van! Wil ik op een topic reageren, kan dit alleen vanaf niveau 3.... Hoe kom ik aan niveau 3 dan?????? Kan iemand me daar mee helpen?????

14 maart 2015 om 15:54

dat heb ik laatst ook al gevraagd.
Je kan in je profiel alleen je punten zien maar niet welk niveau daar bij hoort.

Toptalent. . Mijn ideale middenveld Sinkgraven bazour klaassen.. Sinkgraven en klaassen aanvallende impulsen en bazour controlerend. . Elke keer als Sinkgraven speelt geeft hij minimaal 1x een perfecte steekbal..

14 maart 2015 om 09:56

Idd ook mijn ideale middenveld met Bazoer op 6. Ik verwacht veel van hen de komende jaren

14 maart 2015 om 10:02

Verburch. Jep dat is inderdaad het ideale middenveld. Als Frank daar nou eens mee gaat starten weet ik 100 procent zeker dat er neer balbezit naar voren zal zijn. Sinkgaven is de enige die steekpasses geeft en bal in 1 keer probeert door te spelen, brengt een stuk meer tempo in het spel.

14 maart 2015 om 11:07

Ideale middenveld? Man we hebben het niet over een schooltoernooitje of zo.

Serero (ondanks dat ik zijn passing verschrikkelijk vind) is alsnog met afstand de beste cvm binnen dit Ajax en dat zegt meer dan genoeg over de rest. De enige met een beetje gif in zijn spel en hij kan een balletje afpakken.
Klaassen is totaal niet fit en hoort op de bank. Die rushes maakt hij denk ik niet, omdat hij gewoon (te veel) last heeft van zijn buikwand. Je kunt namelijk ook als CVM opstomen hoor.

Bazoer lijkt me te speels voor de nr 6 positie.

Sinkgraven laat vooralsnog te weinig zien. . 1 a 2 leuke dingen per wedstrijd en dat is het. Voor de rest doet hij nog genoeg fout. Prima hij komt pas kijken, maar geen basis materiaal. Tenminste nu nog niet. Heb dan nog liever Andersen.

14 maart 2015 om 13:30

Bazoer te speels?

Sorry man ik zie het heel anders.

Een van Bazoers grootste kwaliteiten is juist de rust aan de bal!
Veel balhandelingen heeft niks te maken met speels imo.

Ok ik geef toe, Serero heeft misschien nog wat voor op hem wat het afstoppen/afpakken betreft.
Maar als Bazoer de bal heeft, al staan er 3 man om hem heen maak ik me niet druk, hij controleert de bal en passed em naar voren!

Toch geen onbelangrijke kwaliteit van de nr6 lijkt me.
Ik denk zelfs iets belangrijker nog omdat Ajax speelt vanuit balbezit, althans meestal. Imo.

Dat knaapje zorgt niet alleen voor rust in het spel van Ajax, maar ook nog eens voor rust in mijn woonkamer achter de tv. 18 jaar is hij!

14 maart 2015 om 14:11

Ik heb het ook niet over een schooltoernooitje beste Lee

Middenveld met Klaassen, Bazoer, Sinkgraven, brengt gewoon het meeste voetbal vooruit terug. Dat eindeloos rondtikken heb ik wel een beetje gezien en Andersen die dezelfde capaciteiten als Boilesen heeft (rush, rush, rush, balverlies) hoeft van mij al helemaal niet. Inderdaad zou Serero nu nog in de plaats van de niet fitte Klaassen kunnen spelen. Bazoer straalt echter veruit de meeste rust en controle van alle middenvelders op het moment uit. Dus hoezo te speels voor de cvm?

Sinkgraven laat overigens met die 1 a 2 dingen per wedstrijd (naar mijn mening veel meer, het 1 keer raken is al een verademing) wel een stuk meer zien dan de overige middenvelders. Tot het moment dat Sinkgraven erin kwam heb ik de afgelopen 2 wedstrijden bijv. geen één goede steekpass gezien.

14 maart 2015 om 16:51

@ Hans en Inke,

Nou af en toe zit die Bazoer een beetje te veel te dollen op het middenveld. Gelukkig op de helft van de tegenstander, maar op de nr 6 positie waar hij waarschijnlijk rond de middenlijn zal spelen lijkt dat me nog iets te riskant.
En indd soms staan er 3 man om hem heen en maakt hij zich niet druk, zoiets kan echt gewoon fout aflopen. Wel vind ik hem de laatste tijd de beste middenvelder dus waarom schuiven met die gast? Gewoon Serero op 6.

@inke,

Klopt maar invallen lijkt me misschien wat makkelijker dan beginnen. Vooral in een uiterst povere wedstrijd. Dan is alles wat een keer lukt geweldig. Ook Sinkgraven kon niet imponeren toen hij in de basis stond.

14 maart 2015 om 17:30

Te dollen?

Begrijp het nu goed dat jij hem dus geen rust vind uitstralen en dat hij dolt en daardoor onnodig balverlies lijd? (of kan lijden al is dat wel heel vaag)
Apart.

Maar ok..
Dan zien wij duidelijk 2 heel verschillende dingen terwijl we naar dezelfde wedstrijden kijken.

Ik zei trouwens dat Ik me niet druk maakte, niet hij.
Bij hem oogt het alleen rustig en dat komt juist omdat hij zo alert anticipeert.

Iets wat ik trouwens sowieso veel liever heb dan iemand die in de stress schiet zodra er druk komt van 2 kanten.

Best een groot talent , maar voor iets meer geld erbij had ik Gudelj opgehaald. Voetballend powerhouse en veruit de meest complete voetballer in de Eredivisie,van het type Sinkgraven heeft Ajax er in de jeugd al een aantal lopen.

14 maart 2015 om 13:24

Matige techniek en handelingssnelheid voor een middenvelder op die plek. Fysiek erg sterk en af en toe dreigen aanvallend. Maar hij heeft het nadeel dat Ajax daar de jongen van de club heeft lopen in Davy Klaassen. Dat is toch echt een betere voetballer, fysiek zal hij het tegen Gudelj afleggen maar qua voetballend vermogen, positionering schat ik hem wat hoger in. Sikgraven is ook totaal anders dan Gudelj. Daley moet het hebben van zijn techniek en inzicht. Bovendien is Gudelj ook ouder dan Sinkgraven.

Zie Nemo nog wel Wijnaldum opvolgen en als PSV hem niet koopt is ie weg uit de eredivisie. Naar Engeland toe.

Heerenveen weet altijd wel het onderste uit de kan te halen. Ik vind Sinkgraven ook absoluut een groot talent. Maar of hij echt nodig was is de vraag. Bazoer is doorgebroken. Andersen klopt op de deur. Schone kan op het middenveld spelen eventueel. En dan heb je Klaassen en Serero natuurlijk nog. Om nog maar te zwijgen over Nouri en Van der Beek. Die zitten er ook al dicht tegen aan. Het voordeel is wel dat Sinkgraven ook eventueel op linksbuiten kan spelen. Maar daar heeft Ajax met Kishna en straks Fischer weer ook best aardige opties. Met Muric en Cerny eventueel daar nog achter. Maar feit is wel dat Ajax een jonge en talentvolle selectie heeft waar nog flink rek ik zit. Ik ben alleen benieuwd welke ervaren krachten Ajax op het oog heeft voor komend seizoen.

14 maart 2015 om 10:53

Is beter voor ajax. Hoe meer talenten er zijn, hoe meer concurrentie er is. Dat haalt de beste uit die spelers. Kan ajax misschien gaan overwinteren een keer als ze cl halen.

Als Sinkgraven al een aanwinst is voor Ajax dan is het droevig gesteld in Amsterdam.

14 maart 2015 om 13:25

Sinkgraven is een aanwinst voor elke club uit Nederland, niks droevigs aan

14 maart 2015 om 14:02

Haha nou bij Psv zou hij anders niet eens opgenomen worden in de wedstrijdselectie met Guardado, Maher, Hendrix, Wijnaldum en Schaars die allen beter zijn dan Sinkgraven.

14 maart 2015 om 14:12

Kom nou even, Schaars die beter is dan Sinkgraven.... je moet wel een beetje serieus blijven. Maher en Hendrix zijn ook nog maar zeer de vraag.

14 maart 2015 om 15:58

Zowel bij PSV als bij Feyenoord zou Sinkgraven niet in de basis staan hoor.
En ik denk bij Twente en Vitesse ook niet.

Hij is wel een aanwinst. Hij lijkt iemand te zijn voor de omschakeling. Veel goals komen uit zijn opzet. Ik denk wel dat hij gehaald is als reserve en doorschuift als er iemand vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren