Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sinkgraven droomt van Spaanse topclub: 'Dat zou heel mooi zijn'

Laatste update:

Daley Sinkgraven is het grootste talent van sc Heerenveen en kan volgens zijn coach Dwight Lodeweges 'draaien op een dubbeltje'. De middenvelder moet het hebben van zijn techniek en heeft dan ook de ambitie om ooit in de top van de Primera División terecht te komen. "Het zou heel mooi zijn als ik ooit bij één van de grote clubs in Spanje mag spelen", zegt Sinkgraven.

/

De negentienjarige jeugdinternational maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Heerenveen, maar breekt na het vertrek van Hakim Ziyech naar FC Twente echt door. Sinkgraven begon dit seizoen alle twaalf de wedstrijden van Heerenveen in de basis en staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. De landskampioen volgt de ontwikkeling van Sinkgraven op de voet.

De technicus zei eind oktober nog dat hij graag eerst in de top van Nederland wil spelen en dat Ajax een mooie vervolgstap zou zijn. Uiteindelijk is het doel om door te groeien naar de wereldtop en Sinkgraven droomt van Barcelona of Real Madrid. "Ik kijk vaak naar Andrés Iniesta en andere grote sterren die op mijn plek staan, hoe zij spelen. Ik hoop ooit ook zo groot te worden", aldus de jongeling in De Telegraaf.

Denk je dat Daley Sinkgraven voldoende talent heeft om uit te groeien tot een speler voor Barcelona of Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerst dit maar eens een tijdje volhouden

19 november 2014 om 09:12

Dit volhouden? Die jongen zie ik vaker op Voetbalzone, dan op het veld goed spelen. Zijn laatste goede wedstrijd kan ik mij al niet meer herinneren. Hij laat in een wedstrijd wel leuke en goede dingen zien, maar laat hem eerst eens 2 jaar Heerenveen bij de hand nemen.

19 november 2014 om 14:25

Zend VZ ook wedstrijden uit en waar?

Blijf eerst eens 2 jaar bij Heerenveen uitblinken om vervolgens de stap te maken naar een club uit de top 3. Anders krijg je het zelfde verhaal als van Ginkel. Staat inmiddels ook 2 jaar stil in zijn ontwikkeling.

19 november 2014 om 08:37

Van Ginkel is geen goed voorbeeld want hij heeft een ernstige blessure gehad waardoor hij wegviel.

Op die poll is in mijn ogen niet te antwoorden op dit moment. Wel een heerlijke speler om naar te kijken met heel veel talent. Dit jaar lekker zo doorgaan en dan bij Ajax of PSV maar is laten zien dat hij dit vol kan houden.

19 november 2014 om 08:14

Wacht even laat Ajax het lekker doen met spelers uit de opleiding. Elke keer als een speler uitblinkt in de subtop moet Ajax hem maar halen? Zyech Dost Gouweleeuw Hupperts Gudelj Narsingh Sinkgraven Man we hadden een elftal kunnen samenstellen met dat soort namen als ze iedereen gehaald hadden die het een jaar leuk deed. Die tijd hebben ze overigens ook wel gehad met Sulejmani, Bakircioglu, Wielaert etc. Geloof me daar knapt Ajax niet van op.

Bovendien, als we destijds bijv. Maher hadden gehaald was Klaassen nu of verhuurd geweest, of hij had Maher uit de basis gehouden en dan had je hem beter bij az kunnen laten. Sinkgraven mooie aantrekkelijke speler, maar laat Twente, Feyenoord of PSV ze maar ophalen, ik zie voor de positie van Sinkgraven spelers in de huidige selectie en jeugd met alle potentie. Zolang niemand zwaar geblesseerd raakt lekker laten lopen. Sinkgraven is getalenteerd maar niet meer dan Andersen of Klaassen.

19 november 2014 om 09:00

Ik noem Ajax omdat ze hem afgelopen transferperiode wouden en een interessante speler noemde. Niet meer en niet minder, Ajax heeft zich toch gemeld bij zijn management.

Voor de rest interesseerd het mij echt helemaal niks hoor of Ajax hem wel of niet haalt haha.

19 november 2014 om 10:18

Ik denk dat met Maher en Klaassen ook een hele leuke opstelling valt te maken, alleen is het zonde dat Anderson buiten de boot zou gaan vallen terwijl ik liever ook Fischer op die plek zou zien.

Dus of Sinkgraven nodig is bij Ajax? We hebben al 2 mogelijkheden voor die positie in Anderson en Fischer terwijl ook Serero daar als backup kan spelen.

Cillesen
Van Rhijn
Veltman
Denswill
Boilessen
Klaassen
Riedewald
Maher/F/A
Al Ghazi
Milik
Kishna

Denk dat als hij in het huidige project bij Ajax stapt hij met de huidige toppers zijn toptransfer zal maken! Hij moet in de top spelen met iedere week maximale weerstand en Europese wedstrijden!

19 november 2014 om 08:34

Het "huidige project" van Ajax.... Zo hé!! En dat is kort samengevat opleiden en minder geld uitgeven aan transfers. Poeh, het wiel is opnieuw uitgevonden?

Een paar oude topspelers ervoor en missie geslaagd?

Eerst maar eens constant worden alvorens de stap te maken.

19 november 2014 om 08:54

Hij moet maar eens echt wekelijks uitblinken bij Heerenveen alla Djuricic .
Kom op heey, zelfs Duarte presteerde meer bij Heracles and look at him now.
Deze jongen is bij lange na geen toevoeging voor het huidige Ajax.
Zul je zien dat wanneer Ajax zo een jongen haalt en er niks van bakt hoe iedereen gelijk gaat praten over een miskoop.
Gewoon doen met Andersen (die echt niet minder is dan deze jongen, vind ik) en later met Nouri.
Zelfs Fischer zal op die positie kunnen spelen dus tsja.
En nee ik zie Sinkgraven niet als controleur (voordat ik dat verhaaltje weer moet aanhoren).
Zal wat zijn in de CL Andersen-Sinkgraven -Klaassen. We worden dan zeker overlopen op het middenveld.

19 november 2014 om 10:34

Duarte presteerde helemaal niet meer dan Sinkgraven. Duarte was niet eens een onmisbare kracht. Kon toen gewoon redelijk goed voetballen maar we wisten allemaal al dat hij tekort kwam voor Ajax. Sinkgraven laat toch nog zien erg belangrijk te zijn met zijn goals en assists. Maar laten we niet te hard van stapel lopen, Foor was 3 jaar geleden nog dichtbij een overstap naar Twente en speelt nu basis alleen door een blessure van Van Moorsel.

19 november 2014 om 16:49


Duarte kon genieten van serieuze belangstelling van Ajax en Psv. Eerstgenoemde kocht hem helaas. Duarte scoorde meer en hij had veel meer power.
Men zei juist dat hij zal slagen bij Ajax dus waar heb je het over. Een leuke 12de man die Duarte (dacht men).

Sinkgraven vind ik niet eens een 15de man. Kom op die Andersen is veel beter (speelt al bij Ajax en hij wordt om de week maar beter). Je gaat dan toch geen 6.5 miljoen euro besteden aan een Sinkgraven? Vooral niet als je een Nouri in je jeugdopleiding rondlopen hebt.

Welke goals van Sinkgraven? 3 stuks of zo? Man doe normaal hij is echt geen scorende middenvelder.

Tegenwoordig is de weg van middenmoot Nederland naar ploegen als Real en Barca heel lang.nog langer dan dat vroeger was. Hij lijkt mij een talentvolle speler, maar ik vind hem bij Heerenveen er niet zo bovenuit steken zoals Djuricic dat bijvoorbeeld deed. Laat hem eerst maar bij Heerenveen zich bewijzen,en dan misschien een top drie club in Nederland.

19 november 2014 om 08:34

Djuricic speelde het derde jaar bij hveen pas echt goed. Geef sinkgraven nog wat tijd.

19 november 2014 om 11:24

Het punt is alleen dat spelers zichzelf zo weinig tijd geven. Hij speelt 12 redelijke wedstrijden bij Heerenveen en hij heeft het al weer over Ajax. Ze willen gewoon te snel

Zal aan mij liggen, maar vind ziyech stuk beter. Ben ook niet onder de indruk van sinkgraven. Dat gelul over topclubs. 9 vd 10 halen dit niet. Word eerst maar eens bepalend bij Heerenveen. Lastig genoeg voor hem! Djuricic vond ik veel groter talent en speelt nu ook anoniem in Duitsland.

Het talent heeft hij wel. Alleen je hebt veel meer nodig. Hij heeft de potentie om een topper te worden, maar het is nog wel afwachten of hij dat ook echt wordt. Ik denk wel dat hij het kan.

Dromen mag altijd, maar hij kan zich beter even op zijn eigen spel gaan richten.
Zo geweldig voetbalt hij ook weer niet de laatste weken. Omdat hij wel heel gedreven is en de rest van het team ook niet zo best speelt valt het niet zo erg op. Maar hij laat gewoon te weinig zien. Je ziet aan zijn balbehandeling wel dat hij veel kan, maar wanneer hij het echt ver wil gaan schoppen moet hij nu wel belangrijker gaan worden voor het team. Want zoals hij nu speelt zou hij bij de top 4 van de eredivisie gewoon op de bank zitten.

lastig te zeggen of hij die potentie heeft, hij is i.i.g wel nuchter en rustig. laten we nou eerst maar eens genieten en kijken of hij een vervolg stap aankan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren