Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sinkgraven: ‘Achteraf is het gewoon een mooi Champions League-seizoen’

Laatste update:

Ajax beleefde een absolute horroravond tegen Tottenham Hotspur in de Johan Cruijff ArenA. Als in een Griekse tragedie verloor Ajax in de absolute slotfase het duel door een derde treffer van Lucas Moura (2-3). Na afloop verscheen Daley Sinkgraven bij verslaggever Justus Dingemanse voor de camera van Voetbalzone. Hij zei onder andere dat zijn club gewoon doormoet, omdat zondag FC Utrecht weer op het programma staat.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Wint Ajax zondag van FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 mei 2019 om 09:11

Onbegrijpelijke Frank de boer aankoop, ongeschikt voor t niveau dat Ajax zou nastreven. Daarnaast onprofessioneel door te zeggen dat ze een mooie campagne hebben gehad ipv hard en kritisch te zijn op deze gemiste kans

9 mei 2019 om 09:51

Kritisch waarom? Niemand had verwacht dat ajax zo ver zou geraken.

Een Sinkgraven, mits fit en in vorm, is één van de weinige creatieve spelers die Ajax volgend seizoen heeft. Ik zou hem toch een keer een kans geven op het middenveld of als een hangende buitenspeler.

Ik weet niet zo goed wat ik van Sinkgraven moet vinden,
misschien (wishful thinking) kan hij de rol van Frenkie over nemen..

9 mei 2019 om 09:13

Misschien kun jij die rol ook wel overnemen dan. Ajax zal zich moeten richten op bewezen klasse, niet een slappe speler, er zit niks in, geen gif, wil om te winnen etc. Ook dolberg heeft hier last van

9 mei 2019 om 12:08

"misschien kun jij die rol ook wel overnemen dan."

Toch heel nieuwsgierig wat je hier mee bedoelt?

Ik vermoed dat zowel Dolberg als Sinkgraven vertrouwen missen.
Dat ze beide het kunstje kunnen lijkt duidelijk.

Eens met Sinkgraven. Op dit moment overheerst de teleurstelling want je was zo dichtbij en er had meer ingezeten. Maar overall mag Ajax natuurlijk ontzettend trots zijn op deze CL campagne.

- Eerste club die de halve finale bereikt na drie voorrondes door te komen
- Ongeslagen in de groepsfase
- In de KO fase de drievoudig regerend kampioen onttroond en de nieuwe club van de beste speler van dat team verslagen
- Veelal goed en mooi voetbal gespeeld
- Tot de laatste minuut sta je virtueel in de finale, dus Ajax is nergens weggespeeld.
- Eigenhandig een berg Europese punten binnen gehaald en ervoor gezorgd dat, ondanks falen van de andere NL clubs, de kampioen van volgend jaar zich (normaliter) rechtstreeks plaatst voor de Cl

Als de teleurstelling is weggezakt zal de trots overheersen.

9 mei 2019 om 16:15

@passionforpink:

"ondanks falen van de andere NL clubs"

Nou, falen... Ik begrijp dat de resultaten van PSV in de CL nu even heel lullig lijken als je ze vergelijkt met die van Ajax, maar mag ik je er aan herinneren dat PSV in de poule zat met finalist Tottenham Hotspur en halve finalist Barcelona en eigenlijk maar een keer weg is gespeeld? En dat Ajax dit seizoen ook pas voor het eerst sinds 2005 weer eens overwinterde in de Cl?

Ajax heeft het dit jaar veel beter gedaan dan je realistisch gezien mag verwachten van een Nederlandse club in de CL. En PSV toevallig niet. Maar om dat dan "falen" te noemen? Beetje kinderachtig...

9 mei 2019 om 16:42

Dat mag. Ik doel ook niet alleen op Psv, maar zeker ook op de andere clubs:

- Feyenoord dat 4-1 verliest van Trencin
- AZ dat de twee beste aanvallers verkoopt voor vele miljoenen maar niet tijdig herinvesteert waardoor ze met de vorig jaar nog aan het toen gedegradeerde Sparta verhuurde Fred Friday moesten aantreden en verliest van Kairat Almaty...
- Vitesse viel dan het minst tegen. Weliswaar twee keer verloren, maar tegen Basel kan dat gebeuren.

En sorry, maar PSV was toch ook niet groots. Ja, de poule was zwaarder dan Ajax, maar zeker de derde plek was niet onmogelijk. Maar niemand in Eindhoven die daarin leek te geloven. Daardoor speelden ze vooral om de schade beperkt te houden ipv om te winnen. Niet alleen was het voetballend pover, maar ook het aantal behaalde punten hield niet over. Uiteindelijk haalt Ajax in twee wedstrijden tegen Spurs drie punten waar PSV er één haalt: drie keer zoveel. En 4,5 keer zoveel punten per wedstrijd tegen een tegenstander uit de poule van Psv. Dan reken ik even niet mee dat Ajax vier punten pakte tegen Juve dat al jaar en dag op straatlengte van Inter eindigt, want dan krijg je weer van die afgeleide vergelijkingen die niet zoveel zeggen.

Ajax ging er nu op het allerlaatste moment uit tegen Spurs op uitdoelpunten omdat het de KO fase is. In de poulefase zou je nog netjes gelijk staan. PSV had slechts een kwart van de punten die Spurs haalde, zowel in onderling resultaat als in de totale poulefase. Dus je hebt gelijk, de resultaten van PSV lijken dan in vergelijking wel een tikkeltje lullig.

Nu is het niet helemaal eerlijk om Ajax de lat te maken waar PSV zich mee moet meten. PSV hoefde van mij echt niet de halve finale te halen voor een geslaagde campagne, zelfs niet door te komen in de groepsfase. Maar derde worden of desnoods daar heel dichtbij komen, dat is toch niet teveel gevraagd? Daar kwam PSV niet in de buurt, dus dan vind ik het niet een geslaagd seizoen.

10 mei 2019 om 08:48

"daardoor speelden ze vooral om de schade beperkt te houden ipv om te winnen."

Dat zie ik toch anders. Ik denk niet dat PSV bewust defensief speelde, maar simpelweg vaak ver terug werd gedrongen door een veel sterkere tegenstander en toch een beetje de creativiteit mistte om eruit te komen. Maar het zegt wel iets dat PSV zelfs tegen Barcelona en Tottenham gewoon 4-3-3 speelde, terwijl alle "kenners" riepen dat je beter De Jong op kon offeren voor een extra verdediger.

"uiteindelijk haalt Ajax in twee wedstrijden tegen Spurs drie punten waar PSV er één haalt: drie keer zoveel."

Maar nogmaals: als Ajax drie punten pakt tegen Spurs, is het dan een schande dat PSV er maar eentje pakt? We hebben het wel over een ploeg die nu in de finale van de CL staat, he.

"maar derde worden of desnoods daar heel dichtbij komen, dat is toch niet teveel gevraagd?"

Een derde plaats was mogelijk geweest, maar ik vind het geen schande om onder Internazionale te eindigen. Inter had vorig seizoen een omzet van 262 miljoen, PSV van 62 miljoen.

Tja, Sinkgraven, als jij niet zo'n veel te bescheiden ventje was geweest en gewoon je mond had open getrokken en naar Tadic had gebruld, had hij die bal waarschijnlijk laten lopen en hoefde je alleen maar je voet tegen de bal te zetten.

@jmpr: Yeah right. Denk jij dat Tadic luistert naar Sinkgraven?

Gisteren ff teleurgesteld maar nu ben ik supertrots trots op de staf en de spelers want als iemand in het seizoen voorspeld zou hebben dat Ajax zover in de CL zou komen dan was hij voor gek verklaard. Wat ze hebben laten zien gaat de hele wereld over en ik ben er zeker van dat Ajax er een heleboel fans heeft bijgekregen dankzij het mooie voetbal dat ze hebben laten zien. Er zullen nu wel bepalende spelers vertrekken maar er komt nu ook zoveel euro's binnen dat er best wel weer een mooi elftal op de been neergezet gaar worden maar eerst zondag tegen Utrecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren