Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Simeone beducht voor Pirlo: ‘Hij is de rest altijd net een stap voor’

Laatste update:

Atlético Madrid gaat dinsdagavond op bezoek bij Juventus en alleen de eerste plaats van Groep A staat dan nog op het spel voor de vechtersploeg van Diego Simeone. De Madrilenen zijn immers al door naar de knock-outfase, maar de trainer wil er nog het beste van maken in Turijn.

/

“Het is een belangrijke wedstrijd wat betreft de stand in de groep. Juventus is thuis ook altijd sterker dan uit en het wordt erg interessant. We moeten erg slim spelen, want Juventus geeft zich echt niet zomaar gewonnen”, zo werd Simeone op de persconferentie geciteerd door AS. De Italianen hebben een punt nodig om het Olympiacos van Ibrahim Afellay onder zich te houden. Het verschil met de Grieken bedraagt drie punten.

Juventus kan weer beschikken over Andrea Pirlo, die in Madrid niet mee kon doen vanwege blessureleed. Simeone omschrijft de spelmaker als een ‘fantastische speler’: “We moeten hem scherp in de gaten houden, want hij leest het spelletje altijd sneller dan zijn tegenstanders. Hij is iedereen altijd net even een stap voor en is voorin dreigend, net als met zijn vrije trappen.”

Wat verwacht jij van Juventus - Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pirlo is idd gwn een geniale speler, heeft een prachtige traptechniek en hele mooie steekballen. Hij staat wel beter bekend als el maestro hahah

In de CL moet je hem niet opstellen nutteloos zonder bal verlies speel dan maar met Marchiso die alles geeft.

8 december 2014 om 23:25

Zonder balverlies nutteloos? Juist dan is hij extreem nuttig in balbezit. Verdedigend is hij juist minder.

8 december 2014 om 23:50

Daarbij zullen waarschijnlijk pirlo en marchisio allebei spelen. Net als Vidal en Pogba, aangezien Juve in een 4-3-1-2 of 4-3-2-1 formatie zal spelen.

8 december 2014 om 23:52

Dat bedoelt hij ook denk ik.

8 december 2014 om 23:52

Dat bedoelt hij ook gok ik

Maar stel Juve verliest en Olympiacos wint, dan heeft juve alsnog een veel beter doelsaldo dan Olympiacos. Wordt er dan niet meer naar doelsaldo gekeke ofzo?

9 december 2014 om 00:12

Er word naar onderling resultaat gekeken
Alhoewel ze beiden een x verloren en een x wonnen scoorde Olympiakos (meer) uit goals

Ongelooflijk eigenlijk, hoe lang Pirlo al zijn klasse op de Italiaanse velden etaleert. Hij heeft zelfs nog een seizoen samengespeeld met deze Simeone bij Inter toen hij nog een broekie was.
Hoop overigens dat we met een 4-3-1-2 of zoiets dergelijks gaan spelen. Dan heb je in ieder geval 3 mensen om Pirlo heen die het vuile werk voor hem kunnen opruimen. Tegen een vechtersploeg als Atleti zal dat namelijk zeker nodig zijn.

Ik ben benieuwd of het weer een hard slachtpartijtje word vanavond, net als de vorige wedstrijd.
Ik gun de Grieken wel dat zij moge doorgaan naar het volgende ronde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren