Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sierlijke’ Nelom wil contract bij Feyenoord verlengen

Laatste update:

Miquel Nelom staat positief tegenover een langer contract bij Feyenoord. Onder Ronald Koeman kwam hij al veelvuldig in actie en groeide hij zelfs uit tot (tweevoudig) Oranje-international, maar onder Fred Rutten lijkt hij pas écht door te breken in Rotterdam-Zuid. De 24-jarige verdediger begon dit seizoen al zesmaal in de basis aan de linkerkant en hoopt zo lang mogelijk te blijven staan.

/

Neloms contract in De Kuip loopt na dit seizoen ten einde. Gezien zijn status als basisspeler zou het niet vreemd zijn, als Feyenoord de gesprekken wil openen over de toekomst. Nelom zelf staat daar in elk geval voor open, zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. “Als de mogelijkheid er is. Ik speel hier al een hele tijd en waarom zou ik er niet nog een aantal jaartjes aan vastplakken?”, vraagt hij zich hardop af.

Vorig seizoen bemande Bruno Martins Indi doorgaans de plek op de linkerflank, maar die vertrok naar FC Porto. De kenners zijn enthousiast over hem, maar toch ook kritisch op Nelom. “Ik heb bij Nelom altijd het idee ‘een sierlijke speler, goeie voetballende voetballer, maar… niet echt een verdediger”, zegt John de Wolf, zelf oud-verdediger van Feyenoord, tegen de regionale radio- en televisiezender.

Emile Schelvis heeft gemerkt dat Nelom soms wat raar ‘op zijn voorvoeten’ loopt. “Loopt-ie nu met spitzen of met voetbalschoenen? Dat is aan de ene kant ook z’n wapen, zijn sierlijkheid en drive naar voren. Tegelijkertijd zit daar ook zijn zwakte in, soms geeft hij van die fladderballen. Daar moet hij constanter in worden”, vindt de tv-presentator.

Miquel Nelom staat terecht wekelijks in de basis bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem in zijn eerste seizoen al een erg goede back, in potentie beter dan BMI was op de LB. Goed dat hij zichzelf heeft hervonden en kan zich zeker ontwikkelen tot een topback voor Europese begrippen.

20 oktober 2014 om 18:13

Vond het altijd helemaal niks..maar dit jaar met willems gewoon de beste linksback in nederland.. echt 2.jongens die je wekelijks ziet groeien.. heel mooi om te zien.

20 oktober 2014 om 19:39

Hij speelt de laatste weken inderdaad goed, maar hij begon het seizoen echt erg slecht. Veel balverlies, slechte voorzetten en verdedigend zwak. Het gaat nu steeds beter met 'm, maar denk qua verdedigen niet goed genoeg.

20 oktober 2014 om 20:36

Misschien net als Willems liet Nelom naast aanvallend opzicht, ook verdedigend gezien steken vallen. Laatste weken hebben beide spelers uitstekend gespeeld en zowel aanvallend als verdedigend hun taken goed uitgevoerd.


Tegenwoordig als back heb je veel meters af te leggen, men verwacht dat je opkomt aan jou kant en daar de aanval ondersteunt. Maar als je balverlies lijd moer je zo snel mogelijk omschakelen om bij je man te zijn

Vooralsnog heb ik toch weinig te klagen over Nelom dit seizoen. Vorig jaar heb ik me echt doodgeërgerd aan dat rare gegoochel van hem, maar dit jaar lijkt hij echt een omslag gemaakt te hebben. Verdedigend is het redelijk en aanvallend stukken beter verzorgd, rustiger vooral. Natuurlijk doet hij nog een hoop fout, maar hij verdient zijn basisplaats op dit moment.

Ontwikkeld zich goed bij Feyenoord en dwingt een contract verlenging af ! Hij begon slecht-super slecht aan het seizoen maar is heel stabiel op dit moment. Met als grote wapen zijn inworp.

Ik geniet laatste wedstrijden van het gevaar van zijn indraaiende vroege voorzet met links, met Immers en Kazim in de 16 zorgt dat wel voor genoeg gevaar. Ik zeg laat hem sowieso bijtekenen!

20 oktober 2014 om 18:58

Dat zijn geen indraaiende maar uitdraaiende voorzetten. Voor een echt goede spits zijn dat de lekkerste voorzetten om te koppen. Je hebt wel gelijk overigens dat zijn voorzetten regelmatig gevaar opleveren! Alleen wordt er in mijn ogen nog weinig van geprofiteerd, ik blijf zeggen dat Mitchel te Vrede te snel is geofferd. De voorzetten van Nelom en Wilkshire zijn heerlijk voor een spits zoals te Vrede, koppend sterk en een neusje voor de goal. Dat hij dan minder mee kan voetballen is jammer, maar er zit toch voldoende voetbal in het middenveld en op de vleugels, dus ik zie dat probleem niet zo. Bovendien heeft Kazim ook niet het voetballende vermogen zoals bijvoorbeeld Pelle dat heeft.

Prima back die wat stabieler mag zijn. Niet echt ondersteboven van hem want hij heeft echt te vaak slechte wedstrijden gespeeld. Maaargoed er zit een stijgende lijn in en ik hoop dat hij dat kan volhouden.

Met alle respect maar deze knul kan er echt geen zak van. Als die opleiding zo goed is mag er toch wel wat beters uit rollen. Als fey ooit omhoog wil gaan kijken dan moeten dit soort clowns, want dat zijn her, er uit.

20 oktober 2014 om 18:20

Met alle respect, maar jij snapt er geen zak van of jij hebt dit seizoen geen enkele wedstrijd van Feyenoord gezien. Nelom speelt al weken uitstekend en laat zien zichzelf verbeterd te hebben, vooral zijn dreiging naar voren en voorzetten zijn flink verbeterd... ook verdedigend laat Nelom weinig steken vallen en is zijn tegenstander de baas. Ik vind Nelom wekelijks een van de betere. Heel veel respect voor hem dat hij zich zo weet terug te knokken na alle kritiek die hij te verduren heeft gekregen.

20 oktober 2014 om 18:27

Ja hij zakt tegen heracles en gae niet door het ijs. Maar tegen een sevilla komt hij toch echt te kort en daar moet feyenoord zich dit seizoen mee meten dus feyenoord moet goed investeren.

20 oktober 2014 om 18:56

Tegen luik was hij ook een van de betere.. en sevilla werd feyenoord helemaal vernederd.. lekker makkelijk lol.. tegen ajax ook goed

20 oktober 2014 om 18:59

Tja dat is een redelijk vreemde vergelijking ronjans69. Tegen sevilla was hij inderdaad niet goed, maar bij Ajax is Boilesen ook wekelijks de slechtste en wordt door jan en alleman voorbij gelopen, daar wordt echter ook niet versterkt. Zo heeft elke club wel een slechtere speler. En dit argument vind ik niet eens opgaan voor Nelom. Hij ontwikkelt zich goed en heeft maar een paar wedstrijden matig gespeeld.

20 oktober 2014 om 19:16

Luik is toch geen serieuze ploeg? Eredivisie wil toch zo graag terug naar de top? Dat begint met mensen als boilesen, viergever, nelom, zimling, schaken, kazim en dat soort debielen er uit te gooien.

20 oktober 2014 om 23:09

En deze site wil graag omhoog en dan beginnen met jou te bannen met je onzin.

20 oktober 2014 om 18:20

Nou blijkbaar kijk je weinig... speelt dit seizoen erg sterk...levert assist af.. en speelt verdedigend sterk

20 oktober 2014 om 19:13

Jij hebt zeker niet naar Nelom gekeken de afgelopen 2 maanden ... je zet jezelf voorschut ..... ik vraag me af wie hier de clown is

20 oktober 2014 om 20:42

Hahah jongejongejonge ik vraag me echt af hoe jij een wedstrijd bekijkt.. Nelom speelt een prima seizoen tot nu toe samen met Willems de beste linksback dit seizoen

Verdedigend zwak en aanvallend brengt hij ook zeer weinig zeker als je ziet hoe vaak hij per wedstrijd op komt.

Hij staat er gewoon bij gebrek aan beter, hoop wel dat er nog een linksback aangetrokken gaat worden want dat is toch wel de zwakste positie in dit elftal en een echte spits.

20 oktober 2014 om 18:21

Kijk jij wel naar Feyenoord? Of baseer jij je mening op vorig seizoen? Nelom speelt erg sterk dit seizoen, ook zaterdag vond ik hem weer een van de betere.

20 oktober 2014 om 18:22

Jij kijkt dus geen feyenoord.. heeft heel veel assist nu afgeleverd.. afgelopen wedstrijd nog 2x een voorzet die kazim en toornstra dan missen. Vond hem vroeger matig maar dit jaar slecht

21 oktober 2014 om 00:04

Heb het opgezocht en welgeteld 0 assist dit seizoen dus ik weet niet waar jij je feiten vandaan haalt want hij heeft geen enkele assist op zijn naam staan.

Tegen Luik in de Europa League maar in de competitie geen een, misschien tel jij de voorbereiding mee in je heel veel?

En je tekst is raar je noemt hem eerst matig en nu slecht terwijl je hem eerst omschrijft als een wereldback.

23 oktober 2014 om 13:16

Papin9 praat over een voorzet, jij over een assist. Dat is niet hetzelfde,

20 oktober 2014 om 18:52

Als Pelle was gebleven bij Feyenoord was alleen al dankzij de voorzetten van Nelom topscorer geworden..

Vind Nelom voor ons een prima back. Aanvallend sterk, goede voorzet en vind dat hij verdedigend beter is geworden. Weet iemand hoe Woudenberg op de trainingen en eventueel bij Jong Feyenoord presteert? Denk dat hij meer potentie heeft.

20 oktober 2014 om 18:45

Nog geblesseerd. Zodra hij terug is gaat hij ook vast en zeker zijn wedstrijden pakken, want het potentieel is er zeker.

20 oktober 2014 om 19:08

Geblesseerd? Je bedoelt zeker Lopes Cabral. Woudenberg speelt bijvoorbeeld nu in een oefenwedstrijd met Jong Feyenoord als linksback.

21 oktober 2014 om 12:55

Hij is inderdaad net terug.

Ach welke verdediger in Nederland kan er nou wel verdedigen? Sowieso zijn back meer aanvallers geworden dan vroeger. De kenners leven nog in hun prohistorisch voetbaltijdperk!

Het moet niet gekker worden, zit ik een artikel over mijn club te lezen, start er automatisch een filmpje over Ajax, ik maar iedereen bannen vanwege provocaties, doet Voetbalzone er zelf ook aan mee !! Foei

Ben het volledig met Schelvis eens. Soms oogt hij totaal niet geconcentreerd en loopt dan zomaar met de bal over de zijlijn. Wil ook nog wel eens een medespeler in gevaar brengen door een risicovolle bal heel laconiek te geven alsof er niks aan de hand is. Als hij die concentratie nog iets kan verhogen kan hij uitgroeien tot een back die ook in de Europa League van waarde kan zijn, iets wat ik nu nog niet vind. Voor Eredivisie begrippen echter een hele goede back en als je hem langer vast kan leggen is dat alleen maar mooi voor Feyenoord.

Geen Leerdam-verhaal? Snap nog steeds niet wat die er nu aan heeft om linksback te zijn bij Vitesse, dan speel je liever bij Feyenoord toch. Al zal het salaris nu hoger liggen voor Nelom dan wat Leerdam toen voorgeschoteld kreeg.

20 oktober 2014 om 18:59

Leerdam is in principe rechtsback of middenvelder. Maar die had F'noord er idd nu prima bij kunnen hebben, vind hem beter dan Wilkshere. Maarja Leerdam wou niet verlengen.

20 oktober 2014 om 20:59

Leerdam scoort meer, is jonger en is voetballend beter maar verdedigend is Wilkshere veel beter en stabieler mede door zijn ervaring. Ook zijn voorzetten zijn veel gevaarlijker.

Leerdam wilde destijds niet verlengen omdat hij niet genoeg geld kreeg en geen garantie kreeg op het middenveld. Hij is toen naar Votesse gegaan waar hij een ton meer kon verdienen en op het middenveld zou gaan spelen. Helaas voor hem staat hij meestal toch gewoon rechtsback.

23 oktober 2014 om 13:17

Bij Vitesse scoort hij ja maar in zijn Feyenoord-tijd scoorde hij zelden. Als hij een kans kreeg dan wist je bij voorbaat al dat die hopeloos mis ging.

Nelom blijft in mijn ogen gewoon een hele matige verdediger, maar we hebben op het moment niks beters. Kan niet verdedigen, geeft rare hoge terugspeelballen, enkel zijn voorzetten komen sinds kort af en toe aan en hij heeft een verre ingooi. Blijkbaar is dat tegenwoordig voldoende voor een contract bij Feyenoord helaas.

Speelt dit jaar erg goed. Heeft ook van alle spelers dit jaar de meeste kansen gecreëerd. Dat zegt natuurlijk wel wat. Als de aanvallers iets scherper waren zou hij ver bovenaan staan met de meeste assists.

Dit seizoen heb ik nog niets op hem aan te merken, terwijl hij vorig seizoen regelmatig fouten maakte in de opbouw, bovendien zijn ook zijn voorzetten een stuk beter.

Ik vind hem, net als vorig seizoen, de zwakste schakel in het elftal. Verdedigend is hij matig, aanvallend is het een drama op een uitzondering na. Zijn lange voorzetten of eindpass zijn echt niet goed. Ik hoop dat ie zich daarin wel snel verbetert!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren