Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sierhuis hoopt op snel Ajax-debuut: ‘Eén van mijn doelen dit seizoen’

Laatste update:

Kaj Sierhuis maakte vorig seizoen zijn debuut in het betaalde voetbal bij Jong Ajax. De negentienjarige spits maakte reeds vier doelpunten in de Jupiler League en hoopt zo snel mogelijk zijn eerste minuten in het eerste elftal van de Amsterdammers te kunnen maken, zo zegt hij tegenover FC Afkicken.

“Ik hoop dit jaar mijn debuut te maken. Ik moet toegeven dat het één van mijn doelen is dit seizoen. Alleen is het nu eerst prioriteit dat ik weer helemaal fit word. Dan moet het gebeuren”, zegt Sierhuis, die afgelopen seizoen zijn wedstrijden vooral in de Onder-19 van de Amsterdammers speelde. De laatste tijd kampte de spits met enkele kleine blessures.

Sinds 2009 speelt Sierhuis in de jeugdopleiding van Ajax. Afgelopen seizoen baarde hij opzien met een schitterend doelpunt in de Youth League tegen Breidablik Onder-19. In november maakte de spits onder Marcel Keizer zijn debuut voor Jong Ajax, in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Telstar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee sorry Sierhuisje dat gaat em niet worden met Dolberg, Huntelaar en Cassierra voor je. Ik hoop dit seizoen juist meer te zien van Cassiera want hij heeft in mijn ogen nog geen eerlijke kans gehad bij Ajax en heeft toch mooie dingen laten zien bij Jong Ajax.

5 augustus 2017 om 16:06

Hoezo zou hij niet kunnen debuteren? Zal vast wel een keer mogen invallen in een wedstrijd die al gelopen is.

5 augustus 2017 om 16:11

Had jij begin vorig seizoen verwacht dat Dolberg, Kluivert en Onana basisspelers zouden zijn? Het is niet te voorspellen dude.

5 augustus 2017 om 17:49

Dolberg en Onana waren geen verrassingen omdat er geen alternatief voorhanden was. Kluivert was lastiger te voorspellen dat ie er in zou komen.

5 augustus 2017 om 20:03

Traore was gehaald als spits net zo Cassierra, dus nee jij had het niet voorspelt

6 augustus 2017 om 01:33

Totdat Huntelaar z'n knie verdraait en Cassiers een hamstringblessure oploopt. Dan moet je het zomaar zes weken dus minimaal 12 wedstrijden met alleen Dolberg doen. Het is dus helemaal niet zo'n gek idee.

Ik zie deze jongen pas debuteren wanneer Cassiera weggaat. Nu is hij in principe 4de spits voor het eerste van Ajax. Met de komt van Huntelaar en de ontwikkeling van Dolberg is het gewoon erg druk op die positie. Wellicht bij een blessure dat hij erbij komt maar voorlopig is de spits positie drie dubbel bezet.

5 augustus 2017 om 17:33

Drie dubbel dus er zijn 6 spitsen bij Ajax?? Wie dan nog meer?

Zit die Danilo Perreira inmiddels al bij Ajax? Dan kan het ook zomaar zijn dat Sierhuis de 5e optie wordt.

5 augustus 2017 om 16:07

Danilo is voor de o19. Verder kan je nog niks over Danilo zeggen, want er staan geen fatsoenlijke beelden van hem op internet.

5 augustus 2017 om 17:35

Als hij echt zo goed is dan kan het snel gaan.

Er zijn genoeg wedstrijden dit seizoen, dus Kaj zal als hij zijn best blijft doen best zijn debuut kunnen maken.

Kan me zo maar voorstellen dat als Ajax goed aantal punten in de EL poulfase heeft, hij ook wel zijn minuten in de EL zal krijgen.

Hoe meer hij zich laat zien, des te groter zijn kansen op een debuut.

5 augustus 2017 om 15:59

Jij denkt dat Ajax al in EL groepsfase zit?

5 augustus 2017 om 16:03

Idd voorbarig. Eerst maar eens winnen in de knock out fase

5 augustus 2017 om 16:00

lijkt me niet dat hij zal worden ingeschreven, of zit ik nu verkeerd ?

5 augustus 2017 om 16:16

Als jeugdspeler hoeft hij niet te worden ingeschreven, dus kan hij zo mee.

Misschien in de beker, maar vooralsnog zit het bij de spitsen bij Ajax wel goed, met Dolberg, Huntelaar en ook nog Cassierra.
Laat Sierhuis zich maar richten op Jong Ajax, zijn tijd in Ajax 1 komt nog wel.

Ik vind dit toch een goede spits hoor. Lijkt zich aan elk niveau moeiteloos aan te passen en scoort altijd en overal. Echte goalgetter die ook wel een mannetje voorbij kan als het moet. Ik hoop dat hij nu een volledig jaar in Jong Ajax kan maken met af en toe een invalbeurt in een bekerwedstrijd. Vind hem meer potentie hebben dan cassiera op dit moment.

Goede voor naar AZ. Kan hij friday vervangen en is hij 2de spits achter Weghorst. Kan vanzelf doorgroeien dan, ook zal hij nu vast goedkoop zijn

Weet iemand of hij meetraint met Ajax 1?

Hoeveel goals afgelopen seizoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren