Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Shinji Okazaki tekent opnieuw in Spanje: ‘De kers op de taart’

Laatste update:

Shinji Okazaki heeft voor de tweede keer in ruim een maand een contract in Spanje ondertekend. De aanvaller heeft zich woensdagavond aan Huesca verbonden, waar hij via sociale media wordt aangekondigd als ‘de kers op de taart’. Okazaki, 33 jaar, vertrok nog geen 48 uur geleden door de achterdeur bij Málaga.

Okazaki tekende ruim een maand geleden een contract met Málaga, nadat zijn contract met Leicester City ten einde liep. Ofschoon de Japanse routinier in enkele oefenduels van de Zuid-Spanjaarden binnen de lijnen kwam, maakte hij nimmer officiële speelminuten. Het salaris waar club en speler aanvankelijk overeenstemming over hadden bereikt, kon achteraf niet door los Boquerones worden opgehoest en hij werd dan ook niet ingeschreven.

Málaga maakte in de nacht van maandag op dinsdag het vertrek van Okazaki officieel. Nu heeft hij zich voor de rest van het seizoen aan Huesca verbonden, met een optie voor een extra seizoen. De vorig seizoen uit LaLiga gedegradeerde club speelt net als Málaga op het op een na hoogste niveau van Spanje.

Okazaki was een van de spelers van het Leicester City dat in 2015/16 verrassenderwijs het landskampioenschap van Engeland opeiste. Hij bleef uiteindelijk vier seizoenen in dienst van the Foxes, maar zijn rol binnen het team nam zienderogen af. In de vorige voetbaljaargang stond hij in slechts 1 van zijn 21 Premier League-duels in de basis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

speelde geweldig in het kampioensjaar van Leicester City. hij is al redelijk op leeftijd maar ik ben benieuwd wat hij nog in Spanje kan laten zien

4 september 2019 om 22:56

Ontiveros is een groot talent. Zonde man!

Bizar.. Hoe kan je iemand contracteren en toch niet de centen hebben? Misschien moet je ff de boekhouder ontslaan. Malaga glijdt zover af, echt zonde. Had gehoopt dat Malaga en Depor weer terug zouden zijn dit seizoen maar helaas!

Zaterdag voor de wedstrijd tegen Almeria (gekocht door Turki Al-Sheikh, gaat zelfde weg op als Al Thani) gaan de supporters protesteren tegen de familie Al-Thani , echt iedereen die Malaga C.f. in hun hart draagt is Al-Thani spuugzat . Simon Moreno was uitgeleend door Villareal aan Almerã­a maar de heer Turki Al-Sheikh vond dat alle gehuurde spelers weg moesten . Daarop tekent hij op 29 augustus een contract bij Malaga en op 30 augustus gaf Al-Thani geen goedkeuring (blijkbaar niet met hem overlegd) dus werd zijn contract ontbonden .

Malaga is echt een hele mooie club jammer dat ze zo kapot gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren