Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Shearer vol ongeloof: ‘Hoe is het in hemelsnaam mogelijk? Het is bizar, bizar!’

Laatste update:

Harry Kane nam zaterdag in de EK-groepswedstrijd tegen Rusland de hoekschoppen van Engeland en dat zorgde ook bij Alan Shearer voor verbazing. “Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat hij de corners neemt?”, zei de oud-aanvaller van onder meer Newcastle United in de studio van de BBC.

/

“Eerlijk waar: het is bizar. Het is bizar. Hij heeft het recht om tegen de bondscoach te zeggen dat hij maar iemand anders moet zoeken voor die corners. Hij moet zeggen dat hij de beste doelpuntenmaker is en een van de beste koppers is van het team”, aldus Shearer.

“Hij haalt hem uit het strafschopgebied om hoekschoppen te nemen, zowel vanaf de linker- als de rechterkant. Maar laat iemand anders ze maar nemen, want hij is een topspits”, sprak de 45-jarige Shearer. Bondscoach Roy Hodgson zei eerder deze week al dat hij zich niet hoeft te ‘verontschuldigen’ voor het feit dat Kane corners neemt: “Niemand anders heeft zo’n goede traptechniek als hij. Hij is de beste man.”

Ben jij het met Alan Shearer eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt idioot en beschamend. Dit zegt alles over de coach Hodgons. Ik vond Hodgons echt een barslechte coach het vorige toernooi, maar ik dacht dat hij in de tussentijd was veranderd. Goede resultaten tijdens de kwalificatie en best logische opstellingen. Zodra het toernooi begint raakt de beste man het helemaal kwijt. Kande die corners neemt, werkelijk belachelijk!! Plaatsvervangende schaamte kreeg ik.

12 juni 2016 om 11:37

Sorry hoor maar elk Engels International hoort toch gewoon een simpele corner te kunnen nemen of ligt dat aan mij dat jongens met een jaarsalaris van tig miljoen euro dit niet kunnen? Een hoge voorzet van ongeveer 20 a 30 meter met een stilliggende bal is toch niet moeilijk voor deze jongens? Dat hij als spits zijnde in de 16 moet zijn is verder zijn probleem. Hij hoeft die corners niet te nemen, hij eist ze op zonder na te denken. En als de coach dit wil kan je het toch negeren en iemand anders laten nemen toch of beland hij dan in de gevangenis ofzo?

12 juni 2016 om 12:34

Dus jij weet alles wat daar speelt en gelooft werkelijk dat wil wet is bij de spelers? De coach neemt de beslissingen, niet de spelers.

12 juni 2016 om 11:41

Wat Engeland moet doen is verder gaan met Sterling en Kane vooral alle hoekschoppen en Vrije trappen laten nemen.
Dan kan Bale ze namelijk naar huis sturen en zijn we af van ze.

Rooney heeft volgens mij ook wel een aardige traptechniek.

12 juni 2016 om 11:30

Je hebt in de 16 meter, rooney, dier, smalling, cahill en kane. 5 goede koppers. Laat lallane die bal er gewoon inleggen, die bal hoeft toch niet perfect te komen als je 5 man hebt om te bereiken. Ik begrijp dat corner verhaal niet zo goed hoor, als het zo onwijs belangrijk is dat die altijd door de beste trappennemer wordt genomen, waarom wordt er dan zo weinig uit gescoord. Gewoon erin pompen rond penaltystip en dan gaan.

12 juni 2016 om 11:36

En ook die moet oorlog maken in de 16. Zet je Kane, Smalling, Rooney en Cahill en Alli in de 16 dan is het alle hens aan dek. Je kan er Lallana en Sterling wegzetten met hun 1.70 zetten, maar dat maakt weinig indruk. Dier of Lallana moeten de corners nemen. Wellicht doet Engeland er eens goed aan om een Nederlandse coach aan te stellen. Ik denk dat dat best eens verfrissend kan zijn.

12 juni 2016 om 11:19

Gast, Wales en Engeland zitten bij elkaar in de groep. Dus het lijkt me nogal logisch dat ze tegen elkaar moeten. Ik snap het cornerverhaal ook niet en loop me hier oprecht over te verbazen

Ach, als de wedstrijd zo'n twee minuten eerder was afgefloten, dan hadden de commentaren over Hodgson waarschijnlijk heel anders geklonken. Of als er iemand vanuit een corner van Kane gescoord had. Analisten in de studio zijn soms zo opportuun in hun beschouwingen en weten het achteraf vaak altijd beter nagelang de uitslag.

12 juni 2016 om 11:26

In dit geval heeft Shearer gelijk. IK vond ook dat vooral zijn corners slecht getrapt waren, die gingen over de hele 16 meter heen en niemand kon erbij. Verder is Keane natuurlijk een kopper. Lekker slim om een van je beste kopper een corner te laten nemen.

12 juni 2016 om 11:34

De keuze om Kane de corners te laten nemen is natuurlijk betwistbaar, maar misschien liep het op dr trainingen als een trein op die manier. En zoals gezegd: als er een speler had gescoord uit een trap van Kane, dan had men de zet van Hodgson net zo makkelijk achteraf een meesterzet genoemd.

12 juni 2016 om 11:57

Nee, want je zag toch wel dat kane heel slecht speelde en de coach veel eerder had moeten wisselen, als je kijkt wat er op de bank zit.....

12 juni 2016 om 13:03

Kane is een echte spits, eentje die vanuit het niets toch kan scoren, ook al zit hij niet in de wedstrijd. Voorbeelden van zulk soort spitsen die alsnog de wedstrijd op zo'n manier beslissen zijn er voldoende. Dat de corners beroerd werden genomen klopt.

12 juni 2016 om 12:57

Tja ALS mijn vader een koning was was ik ook een prins.

Ot: Het is natuurlijk te gek voor woorden dat je je beste kopper en spits de vrije trappen laat nemen, want zoals iedereen gisteren kon zien heeft het voor geen meter gewerkt.

12 juni 2016 om 14:06

Spitsen scoren zelden uit corners. Het zijn meestal de centrale verdedigers die scoren. Als Kane het beste is met het nemen van corners, dan snap ik het wel.

12 juni 2016 om 15:17

@mrtica

Altijd dat zinloze, domme reageren op het woordje 'als' .... Staat daar zware straf op of zo? Zie je alleen het woordje 'als' staan of lees je de rest van mijn post ook nog? Een stelling met 'als' beginnen, daar is niets vreemd aan in deze context. Ik gebruik het niet als vergelijking maar om aan te geven hoe oportuun het gaat na afloop van een wedstrijd.

Geef gewoon eens een normale inhoudelijke reactie op mijn stelling, dat analisten na de wedstrijd nagelang de uitslag bewieroken of afbranden. 'als' je verder had gelezen had je dat kunnen doen misschien. 'als' je zover kan redeneren. 'als' ik zo vrij mag zijn Me dat af te vragen. Ik ben 'als'nog benieuwd naar je inhoudelijke reactie. 'als' je dat wilt tenminste.

12 juni 2016 om 14:05

Haha gozer, meen je dit nou serieus? Als als als.
Dat is toch niet gebeurd? Het is ook achterlijk dat Kane de hoekschoppen neemt terwijl hij hartstikke goed kan koppen. Alsof die anderen de bal niet voor het doel krijgen.
Shearer heeft hier gewoon gelijk

12 juni 2016 om 16:01

@mokum8

Mijn punt ontgaat je volledig. Ik vind het net zo bedenkelijk dat Kane de corners neemt. Daar heb ik het toch niet over? Ik heb het over het achteraf gelul van analisten. Met je als als als. Vervang het voor mij part met 'wanneer'. Ik beweer toch nergens dat Shearer wat betreft corners niet gelijk heeft?

Winst of verlies in de nabeschouwingen, dat maakt voor die types nogal uit in wat ze voor bespreekbare punten aanhalen. Bij verlies zijn dingen uit de wedstrijd een reden van verlies, bij winst is het geen gespreksonderwerp en is het allemaal hosanna. Makkelijk ook met de kennis van het resultaat achteraf om gelijk te hebben wat de coach vooraf had bedacht.

Hoe denk je als voorbeeld te noemen, hoe Van Gaal na de wissel Cillissen/krul voor de penalyreeks op de WK geanalyseerd was door de heren nabeschouwers wanneer het verkeerd was uitgepakt. Vermeende genialiteit of dommigheid liggen dicht bij elkaar. Je gelijk krijgen na de wedstrijd is dan niet zo ingewikkeld.

12 juni 2016 om 18:07

Ja dat is toch altijd zo? Logisch dat als een coach een opmerkelijke zet doet en dit gaat fout, dat de analisten dan zeggen dat het daar aan lag. Meestal is dat zo, niet altijd uiteraard. Met Kane heb je gewoon een sterke kopper meer, wat resulteert in een hogere kans om te scoren.

Eerste wat ik dacht toen ik Kane een corner zag nemen " Welke mafkees laat 1 van je beste koppers een corner nemen?"

Wat een bondscoach ...

RVP nam ook corners bij united, is Ferguson nu een slechte coach ?

12 juni 2016 om 11:27

Er waren bij Utd betere koppers dan Rvp. Hoewel, die goal tegen Spanje, maar toen stond hij wel vrij.

12 juni 2016 om 11:30

hahaha dat is juist het enige waar rvp niet goed in is koppen dat heeft die zelf ook wel 50 keer gezegt

12 juni 2016 om 11:40

Toen hij jong was ja, heeft er in zijn laatste jaren bij arsenal toch behoorlijk wat ingeknikt

12 juni 2016 om 12:23

V Persie heeft altijd heel goed kunnen koppen.
Alleen in Engeland stond hij vaak tegen verdedigers van 2 meter.

12 juni 2016 om 12:33

De 'duikkopbal' op de WK in Brazilië tegen Spanje zat er ook niet onaardig in

12 juni 2016 om 12:36

Rvp nam ook vrije trappen. Er zit een verschil in techniek tussen de bal op goal schieten en voorgeven he. Van Persie beheerd(e) beiden gewoon beter.

12 juni 2016 om 12:49

Van Persie heeft ook wel een echt goede traptechniek. Kan veel curve aan een bal meegeven. Kane zijn trap vind ik dan toch minder fijntjes.

12 juni 2016 om 13:43

Drogba nam zelfs corners bij Chelsea

Heel erg raar inderdaad, stond ook met verbazing te kijken.
Ik zou 442 gaan spelen, sterling en lallana vond ik niet echt veel toevoegen.
Dier met de punt naar achteren en dan jack en alli die er overeen vliegen, rooney op 10 en dan kane en vardy in de punt. Dan kunnnen rose en walker er als wingers nog overheen.

12 juni 2016 om 11:47

Precies dit! Rooney hoort achter de spits en Kane en Vardy samen bezorgt iedere verdediging hoofdpijn.

12 juni 2016 om 12:50

Sterling en Lallana waren inderdaad matig. Zeker van Lallana zie ik de toegevoegde waarde niet. Sterling kan je nog opstellen voor zijn snelheid en acties.

12 juni 2016 om 15:34

lallana was de beste speler van de 1ste helft en viel de 2de helft wat weg. sterling heeft werkelijk elke verkeerde beslissing genomen ondanks ze wel veel ruimte maakte voor hem. ik snap gewoon de wissel van rooney niet. die speelde een fantastische wedstrijd. alli raakte heel de 2de helft amper een bal al zorgt hij wel voor de vrijetrap die omgezet werd in een goal. rooney was heer en meester op zijn deel van het middenveld en had nooit gewisseld mogen worden in mijn ogen

Ik snapte vooral de wissel Wilshire voor Rooney niet. Rooney was het rustpunt op het middenveld. Was heel balvast en leed nauwelijks balverlies. Daarbij ervaren en de leider.

Ze hadden met bewegelijke snelle spitsen moeten spelen. Dan hadden ze die statische langzame verdedigers makkelijk uit elkaar gespeeld.

12 juni 2016 om 11:46

Rooney had al veel gegeven, waarschijnlijk was hij moe.

12 juni 2016 om 15:38

ik ben het volledig met je eens. rooney was heer en meester op het middenveld. ik had alli gewisseld voor wilshire. alli was matig en zag er net moe uit in mijn ogen. kwam nooit meer afhaken om een bal te kunnen krijgen. hij speelde bijna als valse 9 in die 2de helft. hij zorgt echter wel voor die vrijetrap die tot een doelpunt leid...

Vind die corners van Kane helemaal niet zo bijzonder, dat moet een ander toch ook kunnen? Beckham, die had pas een uitzonderlijke traptechniek...

Rooney rond de middencirkel, Vardy de hele wedstrijd op de bank, Sterling te lang laten falen, Kane die de corners nam. Meer vragen dan antwoorden.

Deze wedstrijd is expres zo geplanned in probleemstad Marseille. Men wist dat dit uit de hand ging lopen en dat zo Rusland weer in een kwaad daglicht gezet kan worden.

12 juni 2016 om 12:39

Tuurlijk joh... De mogelijke consequentie dat er met een beetje pech doden hadden kunnen vallen in het gedrang nam de Uefa zeker ook voor lief. Volgens mij waren de Russische hooligans zelf verantwoordelijk voor de krankzinnige gedragingen. Alsof ze zich in een ander stadion als brave koorknapen zouden hebben gedragen of de Uefa het eigen georganiseerde toernooi bewust in een kwaad daglicht wil zetten en op negatieve media-aandacht zit te wachten...

Engeland is ook 3x niks op grote toernooien, andere landen maken het ook niet waar Frankrijk kan niet met de druk om en belgie is geen hecht team. Enige toplanden die het waarmaken zijn Spanje en Duitsland gok ik. Maar ik denk dat Zweden het ek wint die hebben een hecht team met overal wel goeie voetballers en natuurlijk Ibra in de spits.

12 juni 2016 om 15:41

ik vond engeland echter het beste team tot nu toe in dit EK. enkel de afwerking/laatste pass veel tegen. als sterling 1 keer de juiste keuze had gemaakt was het makkelijker gegaan

Ik mag toch hopen dat ze behalve Kane nog wel een andere speler daar hebben rondlopen die een normale corner kan nemen.

Helemaal mee eens wie laat een spits nou de corners nemen en zet iemand van 170 in de zestien( sterling)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren