Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla-scouts gefotografeerd in Leeuwarden: drie Feyenoorders onder de loep

Laatste update:

Drie Feyenoorders genieten bovengemiddeld veel interesse van Sevilla, weet 1908.nl. Scouts van de Spaanse club werden gefotografeerd in Leeuwarden, terwijl de Rotterdammers het opnamen tegen SC Cambuur (0-3). Het zou gaan om Orkun Kökçü, Mats Wieffer en Oussama Idrissi, van wie laatstgenoemde al onder contract staat in Andalusië.

Feyenoord kwam het duel in het Cambuurstadion zondag zonder kleerscheuren door en Idrissi had daar het meest wezenlijke aandeel in. De huurling van Sevilla was aangever bij de 0-2 van Sebastian Szymanski, wat van dichtbij werd aanschouwd door zijn eigenlijke broodheer. Op beelden die in handen zijn van 1908.nl is te zien hoe een scout van de Spanjaarden aantekeningen maakt, die over Idrissi, Wieffer en Kökçü zouden gaan. Zeker voor laatstgenoemde lijken de clubs op het vinkentouw te zitten.

De Feyenoord-captain zou naar info van De Telegraaf onlangs al scouts van Manchester United, Liverpool, Newcastle United en Manchester City op bezoek hebben gehad. Wilfred Genee meldde onlangs al dat Feyenoord mikt op een transfersom van 40 tot 45 miljoen euro, info die hij verkreeg via een insider. Een dergelijke som zou een uitgaand transferrecord betekenen voor de Rotterdammers.

Wieffer lijkt op zijn beurt vooral vanuit Italië gevolgd te worden. Media uit het Laarzenland schreven eind maart al over interesse van Lazio, dat in hem de ideale vervanger van Sergej Milinkovic-Savic of Luis Alberto zou zien, mocht een van hen vertrekken. 1908.nl meldde juist dat Wieffer op het punt staat zijn contract te verlengen. Daardoor zou de balafpakker tot medio 2027 vast zou komen te liggen in De Kuip, terwijl hij nu tot juli 2026 onder contract staat. Idrissi keert na dit seizoen in principe terug bij Sevilla, maar Feyenoord zou wel denken aan een definitieve overname. De vleugelaanvaller ligt nog twee jaar vast in het Estádio Ramón Sánchez Pizjuán.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sevilla mooie club, lekker weer, maar die gaan geen 40 miljoen betalen voor Kokcu

17 april 2023 om 10:06

Wel jammer want zou een uitstekende vervolgstap zijn voor Kokcu. Maar die gaan inderdaad niet t geld betalen wat Feyenoord ervoor wil.

17 april 2023 om 10:08

Sevilla in normale vorm wel ja, maar niet zoals dit seizoen.

17 april 2023 om 14:11

Daarom willen ze ook nieuwe spelers, om het team weer te laten draaien

17 april 2023 om 10:07

Dat was ook mijn gedachte. Leuk dat scouts van Sevilla op de tribunes zitten, maar die hebben toch geen cent te makken.

Toch vraag ik me af of 40 miljoen niet te weinig is voor Kokcu. Alvarez gaat Ajax meer dan 50 miljoen opleveren, misschien wel richting 60. Kokcu zou in het shirt van Ajax 80 miljoen plus hebben opgeleverd. Dan moet Feyenoord toch minimaal 50 miljoen vragen excl. bonussen.

17 april 2023 om 10:12

Tja je kan het wel vragen, maar ik zie eigenlijk niet voor me dat een club meer dan 50 miljoen aan Feyenoord zal betalen. Daar moet je toch eerst iets meer recent succes met uitgaande transfers voor hebben gehad.

17 april 2023 om 10:13

Helaas voor ons staat Ajax er in Europa natuurlijk gewoon nog wel beter op. Dus de 80 miljoen gaat niet realistisch zijn.

Maar ik vind inderdaad wel dat Feyenoord wel gewoon 50-55 miljoen moet durven vragen voor de meest dragende speler van het elftal. Met een conference league finale, een waarschijnlijk kampioenschap en een kwartfinale+ in de Europa League heeft Kokcu natuurlijk ook prima prestaties achter zijn naam staan.

17 april 2023 om 10:24

Als ajax echt, ook na dit seizoen, meer dan 50m vangt voor alvarez, zijn het echt de goats van uitgaande transfer onderhandelingen. Voor zover ze dat al niet waren natuurlijk.

17 april 2023 om 10:39

friestho

Ajax staat nou ook niet bepaald bekend om recent succes met uitgaande transfers toch? Dan heb ik het over de laatste 5 jaar. Wie is er nou echt geslaagd? Frenkie en De Ligt maar die waren van tevoren wel duidelijk. Klaassen, Van Den Beek, Ziyech, Antony, Mazraoui, Gravenbergh, Dest hebben het allemaal toch behoorlijk lastig of zijn alweer weg. Alleen Martinez is buiten de 2 zekerheidjes om echt bezig om te slagen heb ik het idee.

17 april 2023 om 11:29

@ironmanutd: we moeten er ook rekening mee houden dat Ajax dergelijke bedragen kan (blijven) vangen omdat de club al meer dan genoeg geld heeft. Dat heeft ook invloed op de verkoopprijs. Het is aan Feyenoord (en PSV en AZ) om ook die kant op te gaan. Dat wordt makkelijker gemaakt met (structurele) champions league inkomsten.

17 april 2023 om 11:31

@ijsmust, eens. Maar ook met goed scouten en inkopen. Af en toe een risicootje nemen met een goedkopere speler en uiteraard jeugd blijven opleiden. CL geld is zeker welkom en op CL-niveau acteren, helpt de waarde ook weer omhoog te krijgen. Het is een opwaartse of neerwaartse spiraal, afhankelijk waar je inzit (PSV bijv. aardig in de neerwaartse de afgelopen jaren, Feyenoord in de opwaartse).

17 april 2023 om 12:40

Lijkt niet helemaal te kloppen wat je zegt, wie van de verkopen boven de 30 miljoen die bij ajax vertrokken is, is een succesvolle aankoop gebleken?
Frenkie krijgt zijn minuten wel, maar is bij lange na niet de 80 mil waard, mathijs heeft ook niet de 75 mil waargemaakt, ondanks hij persoonlijk wel wat stappen heeft gemaakt, maar juve niet gegeven wat ze verwachten.. en paar jaar later gaat anthony voor 100 (?) mil de deur uit, en werd na een maand al als miskoop gezien. Dus als jou verhaal klopt, verkoopt ajax nooit meer iemand voor dik geld.

17 april 2023 om 13:31

R9Neymar: Frenkie en De Ligt spelen wekelijks basis bij Europese topclubs, Anthony heeft in z’n eerste seizoen concurrentie van spelers die hetzelfde hebben gekost, dus is juist jouw redenatie die niet klopt..

17 april 2023 om 10:10

Ik zie m wel naar Atleti, Dortmund of Newcastle gaan. Lijken me mooie clubs en een goede tussenstap.

17 april 2023 om 10:13

Ik zou Newcastle prachtig vinden. Een club in opkomst met prachtig publiek. Middenveld met Joelinton, Guimaraes en Kokcu lijkt me ook geweldig.

17 april 2023 om 10:24

Ik zou Arsenal ook erg zien zitten. Naast Partey lijkt me een mooi middenveld, met Odegaard, Saka, Martinelli en Jesus ervoor is dat toch smullen.

17 april 2023 om 10:25

Newcastle en Dortmund zou voor hem persoonlijk wel goede team zijn.

Voor Feyenoord is het interessanter als PSG ook daadwerkelijk meedoet in de race.

17 april 2023 om 10:30

Naar PSG is financieel leuk, maar zou ik Orrie absoluut niet gunnen. Wat een giftig wespennest is dat zeg...

17 april 2023 om 10:36

@mr_knowledge. Dat zou natuurlijk geweldig zijn voor Feyenoord, maar wat heeft Kokcu te zoeken bij PSG? Dat is eigenlijk gewoon de absolute top. Daar is hij nog niet klaar voor. Wat niet is kan natuurlijk nog komen, maar op dit moment is dat toch véel te hoog niveau. Hij komt over als een vrij ''nuchtere'' jongen, een stap naar de subtop in Engeland zou goed zijn, een beetje a la Wijnaldum. Echter betwijfel ik wel of een club van dat kaliber een bedrag kan neerleggen wat Feyenoord zal vragen.

17 april 2023 om 11:33

Als PSG meedoet en gewoon de prijs kan verhogen wat dan een club als Dortmund of Newcastle moet betalen, helpt dat Feyenoord. Uiteindelijk ook aan Kokcu zelf, waar hij voor kiest (enorm salaris op de bank, of speelminuten voor iets minder dik salaris).

17 april 2023 om 10:11

Er zijn maar weinig clubs die 40 betalen voor een eredivisie middenvelder. Ik zie alleen clubs uit Engeland dat betalen.

17 april 2023 om 10:20

Tja, dat is wel de prijs die we mogen verwachten. Bovendien is het ook goed om bepaalde ambities na te streven als competitie. Tegen Roma heeft Orrie zijn visitekaartje in ieder geval zeer duidelijk afgegeven.

17 april 2023 om 10:25

Voor minder absoluut niet weg laten gaan.

17 april 2023 om 10:31

40 miljoen is eigenlijk nog te weinig.
Ik zou nu voor minimaal 50 miljoen gaan. Er liggen veel kapers op de kust en we zijn inmiddels in de positie om niet alles maar te accepteren.

17 april 2023 om 10:36

Nou als de scouts goed hebben opgelet zal de vraagprijs voor Idrissi in ieder geval flink gezakt zijn

17 april 2023 om 12:50

Kokçu gaat echt maximaal 30- 35 opleveren. De waanzin van 40 of hoger slaat echt nergens op..

17 april 2023 om 15:09

Niemand. Alleen idiote PL clubs wellicht.

Logisch dat er gescout wordt, selectie staat er goed op, ik hoop alleen dat Slot blijft volgend seizoen.
Spelers in Nederland kun je niet houden met de gekte in voetballand.

Mooie club voor die heren, is wel even afwachten wat Sevilla met hun selectie gaan doen. Zou alleen tekenen mocht het selectie voor volgend jaar subtop waardig zijn zoals voorgaande jaren.

Naast dat ik denk dat Kokcu toch hoger mikt dan de nummer 13 van Spanje ben ik benieuwd of Sevilla 40 miljoen kan ophoesten voor Kokcu. Mag nu wel eens afgelopen zijn met alle spelers die we voor relatief lage bedragen weg doen!

Dan kan Idrissi een terugkeer wel op zijn buik schrijven gezien zijn spel gisteren. Overigens zoiezo geen handige wedstrijd voor een scout om te gaan bekijken want het hele elftal speelde op 60%

Idrissi is toch zwaar overschat. Had een paar leuke potjes, maar vaker is het net niet dan wel. Gaat zeker niet gemist worden bij Feyenoord volgend jaar.

17 april 2023 om 10:25

Maar wel beslissend en dat op hele belangrijke momenten dit seizoen.
Voetballend ook gewoon prima, maar daar kijkt men vaak niet naar. Men kijkt enkel naar de mislukte acties, terwijl het bij buitenspelers met risico juist gaat om de acties die wel lukken.
Daarmee is hij beslissend tegen Groningen, Roma, Shakthar en ook gisteren weer.

17 april 2023 om 10:53

Kom op, ook voetballend is het heel vaak gewoon dramatisch. De simpelste aannames en passes gaan bij Idrissi iedere wedstrijd structureel tussen de 5-10 keer verkeerd.

17 april 2023 om 11:10

Nee, dat is bij Alireza. Idrissi is juist goed in de combinatie en zijn passing is gewoon prima.

17 april 2023 om 11:34

Ik denk dat Feyenoord het salaris niet kan betalen en Idrissi wilt denk ik niet inleveren, dus of hij blijft is geen punt van discussie lijkt mij. die gaat gewoon terug

17 april 2023 om 15:50

Idrissi is niet meer de Idrissi van Az. Maar desondanks is het een speler die altijd gevaarlijk kan zijn doordat hij een goede traptechniek heeft en goed is met een linksback die erover heen komt. Hij is vaak belangrijk geweest ondanks hij slecht speelde. Slot laat hem toch ook niet zomaar staan?

denk dat sevilla vooral goed zou doen aan een centrale verdediger, die verdediging is daar echt als een kaartenhuis ingestort na het vertrek van kounde en diego carlos.
die linksback daar (montiel) kan er ook geen klote van.
maar kokcu als opvolger van rakitic? en dan sevilla die de portemonnee trekt, zie ik ook niet gebeuren.
denk dat feyenoord hoog in de boom gaat zitten voor kokcu, en gelijk hebben ze.

17 april 2023 om 14:13

Montiel is rechtsback, normaal staat Jesus Navas de captain daar. Linksback Acuna, dat is wel een prima back. Alleen wat te agressief, pakt veel kaarten

Lijkt mij dat het voor Wieffer beter is om nog even bij Feyenoord te blijven en daar te groeien. Ook voor de anderen zou CL best nog wel goed zijn om bij Feyenoord te ervaren.
Maar ja, er zou na dit seizoen wel bij de club aangeklopt gaan worden. Succes kent z’n minpunten

Ik ben geen fan van Kökçü, maar inzetten op 40-45 miljoen euro is toch wel wat aan de lage kant zeg. Dat Man City interesse zou hebben is dan weer de andere kant van het spectrum, vergelijkbaar met het aantrekken van Sandler toendertijd. Subtop Italië lijkt mij wel een mooie stap voor Wieffer, daar gaat het voetbal wat langzamer dan in Spanje en komt hij denk ik beter tot zijn recht (zie Koopmeiners).

17 april 2023 om 10:16

Totaal niet vergelijkbaar met Sandler natuurlijk.

17 april 2023 om 10:36

Ik kon geen betere vergelijking vinden juist omdat City dit soort spelers normaliter niet aantrekt. Wellicht meer een "Luuk De Jong naar Barcelona" gevoel dan. Het verbaast mij wel dat Liverpool nog geen interesse heeft getoond eerlijk gezegd.

17 april 2023 om 10:50

Dus jij vindt een 22 jarige aanvoerder die zijn team naar het kampioenschap leidt en daarbij de belangrijkste speler is te vergelijken met Sandler naar City of Luuk de Jong naar Barca? Dat kan je toch niet serieus menen, dan kijk je helemaal niet naar zijn kwaliteiten.

17 april 2023 om 11:12

Ik heb Liverpool in de media wel genoemd zien worden met betrekking tot Kokcu. City lijkt me inderdaad een te hoog niveau, al moet ik zeggen dat ik Kokcu qua type speler wel vergelijkbaar vind met een Gündogan, dus ik snap het scouten wel.

17 april 2023 om 10:20

Kokcu, die toch de nummer 1 van Nederland en in Europa het team op sleeptouw neemt, vergelijken met Sandler, die nog niks had bewezen bij PEC?? Ook goeiemorgen

17 april 2023 om 10:23

Een mooie stap voor Wieffer is nog een jaar of 2 blijven en zich helemaal doorontwikkelen. Wieffer doet pas een half seizoen mee op Eredivisieniveau en is nu al 1 van de betere middenvelders. Geef m nog een jaar of 2 en hij gaat voor een geweldig bedrag weg. Hij is niet de snelste, maar lijkt in bepaalde aspecten best op Busquets. Met name het onder druk uit voetballen en het kiezen van de simpele oplossing.

Er zitten nog een paar slordigheden in zn spel, maar als hij dat eruit krijgt gaat hij gewoon een vaste Oranje-international worden. Qua potentie laat hij meer zien dan concurrentie als Koopmeiners. En van Gravenberch weten we dat hij geen topsportmentaliteit heeft. Dat gaf hij namelijk zelf al eens aan in een interview. Jammer, want die is in potentie nog weer iets beter.

Ja snap ik als ik Sevilla was. Kunnen ze kijken hoe Idrissi presteert. Zie momenteel niet in welke Feyenoord topper nu de overstap naar Sevilla zou maken behalve wellicht het financiële plaatje. Met dit team de champions league in is toch vele malen een mooier perspectief lijkt mij?!

Toch mooi om te zien dat kokcu nu eindelijk de meeste mensen overtuigd lijkt te hebben. De afgelopen jaren las ik hier steeds dat feyenoord blij mocht zijn met 20m. Een jaar later lijkt de tendens dat 40m wat karig is. Hopelijk denken de td's er ook zo over.

Dit moet je toch niet willen man. Ze spelen volgend jaar geen Europees en wij spelen CL

Toch wel knap van Feyenoord. Vorig jaar voor 70 miljoen verkocht, nu staat er weer veel kapitaal op het veld. Zo zie je wat onder andere een goede leiding en trainer kan doen met een club. Waarschijnlijk kampioen en nog actief in Europa, er komt een moment dat de uitgaande bedragen nog verder stijgen en Feyenoord ook hoge biedingen af kan slaan als ze niet hoeven te verkopen.

Met alle respect voor Sevilla maar dat lijkt me niet echt een stap omhoog. Qua weer en competitie wel een verbetering maar als club niet. Zeker Kokcu zou hoger moeten mikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren